View Full Version : Моля за мнение.
CmonGetup
09-07-2011, 13:05
Започнах да се притеснявам вече много и искам да попитам дали на някое момиче тук му се е случвало и дали според вас имам повод за притеснение.
Със приятелят ми имахме съмнения, че е станал гаф, затова отидохме и купихме хапче ''Ескапеле''. Това беше на 26ти или 27ми август. Този месец трябваше да ми дойде на 5ти, а сега е 7ми и започвам да се притеснявам... Попринцип цикъла ми върви с 2 дни напред, тоест ако ми е дошло един месец на 9ти, на следващия ще ми дойде на 7ми, а на по-следващия на 5ти. Така и беше и трябваше да ми дойде тогава, но закъснява.
Дали не е от хапчето? Трябва ли да се притенсявам? Все пак Ескапеле дава само 80% сигурност... :(
Ескапел си има листовка - прочети я. Там си пише ,че може да ти подрани или да ти забави цикъла ! А и нее 9ти, а е 7ми!Преди да почнеш да се блъскаш с хапчета,каквито и да е им чети листовката,защото това е 1000 тема за Ескапел! Трудно ли е да се ползва търсачката или да почовъркаш 2-3 страници назад?!
CmonGetup
09-07-2011, 13:07
Да, знам, че е 7ми, объркала съм.
CmonGetup
09-07-2011, 13:10
А и се съмнявам, че някой е имал точно същия проблем...
Ех, знаех си, че точно такова мнение ще получа в този форум.
Да , много момичета са имали същия проблем,след прием на Ескапел,пак казвам ако беше потърсила щеше да видиш! Вероятно е от ескапел, ако много се притесняваш иди на гинеколог или изчакай и направи тест! 14 дни след рисковия акт!
Щом си пила Ескапел, можеш да си спокойна и просто да чакаш да ти дойде.
Това, което обаче мен ме притеснява, е дали хапчето ти е било нужно. Знаеш ли какво е овулация и можеш ли да я изчислиш?
CmonGetup
09-07-2011, 13:14
Ами по груби сметки тогава бях в овулация. Честно казано и аз не мислех, че има чак такава нужда от хапчето (просто заради самата ситуация... имаше малък шанс изобщо да е станало нещо), но решихме, че по-добре да не рискуваме...
Имай предвид, че Ескапела е силна хормонална бомба. Прави го винаги с презерватив, особено щом цикъла ти е нередовен и не можеш да си пресметнеш овулацията, за да не ти се налага повторно да го пиеш.
anonymous708973
09-07-2011, 14:01
Ескапел така разбърква цикъла ти, че на една приятелка тамън й свърши, мина седмица и малко и пак й дойде.
SmilezZz
09-07-2011, 14:12
Аз само не разбрах след колко време си изпила хапчето ? А иначе ,да. Ескапела забавя цикъла или пък го кара да подрани.
DragonLady
09-07-2011, 17:46
Аз само не разбрах след колко време си изпила хапчето ? А иначе ,да. Ескапела забавя цикъла или пък го кара да подрани.
+1
Отточни колко време след рисковият акт си пила ескапела.
AllenWalkerr
09-07-2011, 17:48
Отново го казвам ... След секс вече почти няма да ти идва на 1 и съща дата...
Отново го казвам ... След секс вече почти няма да ти идва на 1 и съща дата...
Що пишеш глупости?! :x
На една и съща дата не идва на почти никоя мени се всеки месец.
След сефтето на мен пък ми се нормализира!
Не говори наизуст!
qwerty234
09-07-2011, 18:48
От хапчето е. На приятелката ми и закъсня с 3 дена, когато го пи :)
SummerRain
09-07-2011, 19:21
Направи си тест.
bubkaa93
09-08-2011, 11:51
Не си бременна нормално е да ти закъснее цикъла.