PDA

View Full Version : Секс-свършване

Mmathers
09-07-2011, 20:31
По време на секс не ми идва да свърша,лашкам повече от час,но не мога да свърша.Някой,който се е отървал от този проблем,нека помогне.Ако е важно-при мастурбация всичко е наред. (МОМЧЕ)

Eclipsercho
09-07-2011, 20:36
Намери си момиче, на което дупката му да не е тунел и проблема ще се реши.

Mmathers
09-07-2011, 20:44
До сега не съм свършвал по време на секс,имал съм 3 сексуални партньорки,като 2 от тях бяха девствени.Не знам какво означава дупката да е тунел,но проблма си е в мен. :)

granger
09-07-2011, 20:48
Ами посъветвай се с лекар бе,пич!

annonimnna
09-07-2011, 20:55
Ами посъветвай се с лекар бе,пич!

+ :)

TheGuardian01
09-07-2011, 21:01
Няма да ходиш на лекар. Щом като самичък си свършваш- всичко е наред.
Но честно да ти кажа, наистина на някои момчета никак не им е лесно да свършат от САМИЯ секс. На свирка или на ръчна свършваш ли? Ако да- с времето ще започенеш и от секса, ако не- имаме проблем! Както се казваше - HUSTON , HUSTON ... WE HAVE A PROBLEMMMM :razz: :razz:

Antixrist
09-07-2011, 21:03
Абе вие тес лекари за нищо го нямате бахти...за щяло и нещяло на лекар.Кво на 17(примерно) год проблеми ли да има? Сичко му е наред щом свуршва на ръчна.Ще отмине предполагам.

annonimnna
09-07-2011, 21:06
Кво лошо? Нали точно за това са лекарите :)

Freakylol
09-07-2011, 21:08
О да ти имам проблема, аз съм точно обратното 1 минута и до тука няма ръчни няма това няма онова 1 минута и до тука :D

Antixrist
09-07-2011, 21:11
Сякаш беше вчера вечерта( ама колко часа не помня).Бяхме се напушили като изверги(шприцове)и тогава за пръв път проникнах в едно момиче което беше с 2 години по-голямо от мен и се чувствах малко неловко , но го вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах (назад - напред ) и изведнъж тя пръдна и всичко между нас приключи и замириса . :)

Бахти тос как стана толкоз известен е! :D :D :D :D

Mmathers
09-07-2011, 21:19
C чекия всичко е наред,а настоящата ми да я наречем приятелка иска да й свърша в устата,но просто не става.И мисля,че съм доста малък,за да ходя по лекари за такива простотий.

Antixrist
09-07-2011, 21:21
C чекия всичко е наред,а настоящата ми да я наречем приятелка иска да й свърша в устата,но просто не става.И мисля,че съм доста малък,за да ходя по лекари за такива простотий.

Точно...е свърши и на чекия просто се изп;езжа и и го цвъркаш. 8-)

09-07-2011, 22:20
..Извинявай, ама ти ако за лекар си малък, какво остава и за секс :?
Според мене е на психическа основа. Посъветвай се с лекар психолог.

Scarface91
09-07-2011, 23:21
а извинявай , харесваш ли ги тея момичета и за както си мислиш по време на секса ? всичко е психика брат , в началото с някои момичета и аз бях така ... не маструбирай 3-4 дена и после и скочи , върти пози квото те кефи . ;) действай нищо ти няма

FreshMotion
09-08-2011, 09:07
..Извинявай, ама ти ако за лекар си малък, какво остава и за секс :?
Според мене е на психическа основа. Посъветвай се с лекар психолог.

+1
добре казано !

dimitar_ak
09-08-2011, 09:27
Някой май омеква

eminem213
09-08-2011, 12:09
Сякаш беше вчера вечерта( ама колко часа не помня).Бяхме се напушили като изверги(шприцове)и тогава за пръв път проникнах в едно момиче което беше с 2 години по-голямо от мен и се чувствах малко неловко , но го вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах вкарвах -изкарвах (назад - напред ) и изведнъж тя пръдна и всичко между нас приключи и замириса . :)
:razz: :razz: :razz:

Отпусни се на макс! Може просто да се притесняваш. :)