Влез

View Full Version : Настоящи осмокласници !!

Страници : 1 2 [3] 4 5 6

RainbowGirl
09-13-2011, 22:45
Полииии.. ако ми видиш поста ми пиши по скайп да се разберем дали утре ще ходим заедно. 8-)
Ааа.. и от къде знаеш кога ще е родителската и колко пари са учебниците??

TVDQueen
09-13-2011, 23:26
младежи идвам да ви напомня, че всичките сте репеи, които по цял ден стоят и пушат евтина цигара от евтина цигара в кафене с подчертано деветдесетарска атмосфера и сервитьорки с провинциални акценти и аграрни маниери, докато приказвате за якета от 30 лева и изказвате фундаментално грешни мнения за световния футбол и псувате преподаватели, които взимат заплата колкото да не трябва да си пекат лайната и да ги ядат с мармалад

не е толкова лошо

благодаря ви

Мда, мерси за изказването.Вижда се колко ти е сивото вещество щом си влязал в темата за '' Настоящи осмокласници '' и очакваш дълбоки размишления и тези на важни житейски въпроси.

И айде да не спамя, от доста време следя темата, но все не се включвам.Малко остана до 15-ти и въпреки че ще имам познати в новия клас пак ми е под напрежение. :(

deni979
09-14-2011, 03:20
Добро утро хора!(какво ти утро, то си е посред нощ :x )Днес ще си видя класа.Нещо ми мина меракът обаче.Предпочитам да се наспя. :D

bettiie
09-14-2011, 04:03
Хора , след 1 час тряя да си видя новия клас ... Страх...

valkata971
09-14-2011, 04:20
младежи идвам да ви напомня, че всичките сте репеи, които по цял ден стоят и пушат евтина цигара от евтина цигара в кафене с подчертано деветдесетарска атмосфера и сервитьорки с провинциални акценти и аграрни маниери, докато приказвате за якета от 30 лева и изказвате фундаментално грешни мнения за световния футбол и псувате преподаватели, които взимат заплата колкото да не трябва да си пекат лайната и да ги ядат с мармалад

не е толкова лошо

благодаря ви
хах пич че на преподавателя заплатата му е 600-700 лева колкото е в полицията че и отгоре ако тва са пари колкото да не си пекат лайната много здраве

CherryBell13
09-14-2011, 05:13
ААААААААА утре сме на училищеее...След малко отивам за униформата ми, и разбрах че ще имам няква мега тъпа кифла в класа ми и ако не и играем по свирката ще ни навлече проблеми :x офф все едно няма да я оставя да ми развали настроението :grin:

polssa
09-14-2011, 05:50
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
хохохохохо !! 8-) нещо ми е лигавоо 8-)
утре не даскало :shock: батенце кога мина тва време ?!?!?!
нямам търпение да се видя с всичкии :oops: вече се запознах с тооооооооолкова много готини хора, че :smt007 :smt007 въй, въй .. ;д днес ще е бая топличко.. кофтито е, че от топлото почва да ми тече кръв от нослето и ме е страх да не направя някоя кървава баня още на първия ден 8-) забравих да ви кажа, че в събота си взех новите очила , с които още не мога да свикна, затва няма да ги нося 8-) ох , отивам да ям нещо, щото ми е някво странно 8-) имам само един въпрос към Арас97 - в немската има ли входни по БЕЛ и математика, трудни ли са, ала бала ?! 8-) :-)

Aysunxd
09-14-2011, 06:22
Доброо утроо и от менн ;дд Утрее сме на училищее .. немога да повярвам :shock: :shock: :shock: :grin:

TheBlackPanther
09-14-2011, 06:27
Бе как утре ще сме на училище :-o *поглежда датата* WTF утре е 15 на училище сме :shock:.Трябва днес да взимам цвете...Майка ми тази сутрин щях да убия...до към 4 часа говорих по телефона :oops: ии в 6 часа като се развика...и смях и крясъци и пак смях :o и дотам ми беше спането та сега 2 не виждам :D Много си се кефя на чантата, която си направих :grin:
П.С. и баща ми пак не ми остави пари...нито за раница нито за тетрадки или квото и да било

syrena
09-14-2011, 06:50
Добро утро и от мен! 8-) Леле,тоя 15-ти колко бързо дойде... :shock: Само си представям как тая нощ половината от нас няма да могат да заспят :D Свърши ни лятото и това е :( Аз съм взела цвете за класната,но реших да не си взимам медицинско засега и така :)

awesomesheepy
09-14-2011, 07:06
http://www.vbox7.com/play:54318d5511 леле,как може да има такива хора xd..roflfl

Добро утро.Утре..утре е 15-ти..
Днеска трябва да ида да си направя транспортната карта за месец,да взема цвете,и..очна линия =) И съм готова..
Общо взето-днес ще ми е последния ден от лятото,в който ще излезна .. на спокойствие ;d :-o Почва се.

О,и да,определено днеска няма да се спи ;D напрежение голямо.Много искам да си видя класа..мхмхмхм

gummybear
09-14-2011, 07:16
Добро утро..днес се събудих с мисълта ,че утре почваме дск 8-)
Още не мога да повярвам ,че утре е 15-ти.Не знам защо ;д
Определено няма да се спи ..

c14m
09-14-2011, 07:47
http://www.vbox7.com/play:54318d5511 леле,как може да има такива хора xd..roflfl

Добро утро.Утре..утре е 15-ти..
Днеска трябва да ида да си направя транспортната карта за месец,да взема цвете,и..очна линия =) И съм готова..
Общо взето-днес ще ми е последния ден от лятото,в който ще излезна .. на спокойствие ;d :-o Почва се.

О,и да,определено днеска няма да се спи ;D напрежение голямо.Много искам да си видя класа..мхмхмхмАз не мога да бъда актриса. Просто.. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

SladkaZagadka
09-14-2011, 07:48
^^ и това ни насочва към идеята, че определено е тотално куку :D

Уааааааааааааааааа по-малко от 1 ден :-D
Арес, вие сега в 9. клас по учебници за 8. ли ще учите :D - например по география учебник за осми, а не за девети, защото сте пропуснали дефакто една година? :-o
Отивам да потренирам малко и после навънн :grin:

Aysunxd
09-14-2011, 07:57
Аз не мога да бъда актриса. Просто.. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Айлинн последно какво ще обличашшшш ;дд ??

nolovexxx
09-14-2011, 08:12
1 деннннннннн :D

c14m
09-14-2011, 08:18
Аз не мога да бъда актриса. Просто.. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Айлинн последно какво ще обличашшшш ;дд ??Ами дънки, белите кецове и някаква блузка/тениска :-D
А за косата реших 2 по-ситни плитки (рибена кост) отстрани и после я връзвам нагоре :D <- това разбира се, ако не ми се получат еднакви след 2 макс 3 път ги зарязвам :razz: :razz:

http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1315988283g.jpg нещо подобно :razz: :razz:

Runaway11
09-14-2011, 08:41
Видях се с класа! Едно моиче, което познавам от много време щще е в моя клас!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Дадоха ни програмата...всеки ден немски! УЖАС! :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o

Днес трябва да си взема:
Две големи тетрадки 60-80 листа за работа в клас и за домашна....много дебел речник за думи...Още една тетрадка около 200 листа пак за думи...И една тетрадка за граматика - това само по немски :D :D :D :D

Ще си взема още 4-5 малки тетрадки за другите предмети...

По немски учебниците ще ги поръчат..не помня издателството..ще ни дадът и някакви две помагала..утре след 15 ще ходя да си взимам учебниците по бел и мат...другите предмети още не е сигурно дали ще има и дали училището ще ги поръча...

Иначе съм в "г" клас, както сестра ми! :oops: :oops: :grin: :grin: :grin: :grin: Много се радвам хДДДД...Класната е доста..хмммм лошичка и взискателна хДДДД Имаме си и стол на истината хДДДД Не че знам какво е обаче бяха два стола зад нейния - май не е хубаво нещо хДДДДД

Имам си и адашка в новия клас..надявам се в най-скоро време всички да се запознаем :oops: :oops: 8-)

vavi13
09-14-2011, 09:04
Зайцииии :D
Приятен първи учебен ден утре и дано не изядете много моркови. Ако има зайци в НТБГ да приготвят каски :D

syrena
09-14-2011, 09:09
При нас се оказа,че на 15-ти,осми клас ще сме най-големите.9,10,11 и 12 клас са след тържеството в 9:50 ч.,когато нас ще ни освободят,така че морковите май ще ни се разминат :D :D

Runaway11
09-14-2011, 09:17
Аууу..и на нас класната ни вика, че щяло да има много моркови :D :D :D

MegiBoOm
09-14-2011, 09:18
гери, откъде разбра...

Аз ен мисля,че ние ще сме най-големите, защото нас ни викат в 8:15, а вече в 9 всички класове излизаме на двора. 8-)

smilelady
09-14-2011, 09:21
И морови ще има за всички от сърце... :lol: :razz: оооо нещо изтрещях днес :-| :-| хахахаха ммм...имаме рожденник и ще ям торта.....така поне няма да мисля за утре :oops: С всичко съм готова само дето учебници нямам :D ама нали родителската ни е на 16 и.... :booooomb: :booooomb:
Утре даже си знам как ще се развият нещата:
Ще се наложи да стана в 6....ще помрънкам малко,че ми се спи,ще се приготвя,с майка ми ще се скараме,защото аз няма да съм гладна,а тя ще упорства,че трябва да ям. После, ще отида в даскало,ще гледам всички като ударена с мокър парцал,ще си намеря класа,ще ги зяпам,те ще ме зяпат....после ще се качим в класните стаи, дрън-дрън,обиколка на даскалото...и идва най-страшното....отново ще ни изведат на двора, ще последва ДЪЖД ОТ МОРКОВИ :shock: :lol: :lol: ...после ще слушаме обичайните глупости,които се казват на церемонията, иии хайде чао 8-)

ПС: трябва да взема цвете за класната :-)

syrena
09-14-2011, 09:25
гери, откъде разбра...

Аз ен мисля,че ние ще сме най-големите, защото нас ни викат в 8:15, а вече в 9 всички класове излизаме на двора. 8-)

Ами по принцип всяка година е така,иначе така пише в сайта на 73-то - нас ни викат в 8:15,в 9 ч. е тържеството и в 9:40 сме свободни,а след нас в 9:50ч. са 9,10,11 и 12 клас,които се водят гимназиален етап :) Но всъщност си права,ние като сме на двора,ще се засечем,но при нас никога не е имало замеряне с моркови,така че не ми се вярва,но тази година може и да има :D :-D Иначе,Меги,ще се видим утре :)

MegiBoOm
09-14-2011, 09:27
Ами една Цвети ми каза,че имало винаги замеряния с моркови. ( тя учи там от 1клас). А това за часовете дето си го прочела, значи - всички сме на тържеството от 9ч. и то свършва в 9:40, което значи,че дотога сме заедно всичките класове на двора и вече след това ние сме свободни, а те ще имат час на класа. Тоест те са си с нас, просто после ние сме свободни, а те не. 8-)

Runaway11
09-14-2011, 10:27
Ние трябва да сме в двора на училището в 8:45...със панталон, риза и фишу... :o :o :o Все тая...Иначе ни обясниха, че ще има музика, танци речи ала-бала..след това се качваме в редичка на стълбите подредени по класове и дванайсти клас ни водят за ръчички 8-) 8-) :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: Щяло да има замеряне..дрън-дрън и след това май пак ще има среща с класната или не знам вече и аз...и след това си тръгваме 8-) 8-) 8-)

dessyfreak
09-14-2011, 10:32
Утрее е важният дееен :grin: :P Нямам търпение да видя зайковцитее .. :oops: 8-)

deni979
09-14-2011, 10:34
Ние трябва да сме в двора на училището в 8:45...със панталон, риза и фишу... :o :o :o Все тая...Иначе ни обясниха, че ще има музика, танци речи ала-бала..след това се качваме в редичка на стълбите подредени по класове и дванайсти клас ни водят за ръчички 8-) 8-) :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: Щяло да има замеряне..дрън-дрън и след това май пак ще има среща с класната или не знам вече и аз...и след това си тръгваме 8-) 8-) 8-)
В кой клас си, аз съм в А.
Иначе се върнах.Класната е много готина за учениците не знам.Няма впечатления.

CityLightsxx
09-14-2011, 10:39
и сега тея дни ми е супер натоварено ( свалиха ми брекетите :shock: :grin: :grin: , изгубих си лещата и трябва да ходя на очен лекар, да се снимам и освен тва да се видя с
:shock: :shock: :shock:

SweetLuna7 - Не е честно! На мен само сега ми сложиха брекети... за следващите 3 години... чудничко, а ? :? :P

АА за какво носите брекетии ?
и аз съм с брекетии :дд

Не е толкова гадно с брекети! ;д Аз почти не ги усещах , само като ми ги затегнат! Иначе като ги свалите кво ви чака.. 8-) Няква тъпа шина, която да нося през нощта ( днес ходих да ми я дадат и да ми покажат как се маха и слага.. ужас просто!! :o :-D ) Иначе за кво може да носим брекети.. 8-) Аз ги носих само 1 година ..чак не ми се вярва!
Иначе утре сме на училище.. ! :shock: Не ми се ходи! :-# Дано да ми е готин класа и да не се изложа утре! 8-) Ами, ако ме удари някой с морков .. :lol: Адски гадно ще е! Дано да не целят много! 8-)

gummybear
09-14-2011, 10:49
Хора .. аз съм с господин и се чудя дали да му подаря букет или само някво цвете??? :lol:
Кажете кво мислите :oops:

MegiBoOm
09-14-2011, 10:58
Аз преди малко купих една розова роза с панделка, за да ми е втон с дрехите - за класната само. 8-)

SweetLuna7
09-14-2011, 11:38
и сега тея дни ми е супер натоварено ( свалиха ми брекетите :shock: :grin: :grin: , изгубих си лещата и трябва да ходя на очен лекар, да се снимам и освен тва да се видя с
:shock: :shock: :shock:

SweetLuna7 - Не е честно! На мен само сега ми сложиха брекети... за следващите 3 години... чудничко, а ? :? :P

АА за какво носите брекетии ?
и аз съм с брекетии :дд

За предни зъби, има и разминаване в челюстите, засега обаче са ми сложили само горни брекети, долните по-късно... :)

Нас ни искат в 9, значи ще гледам някъде 8 50 да съм там... А цветя мисля да не купувам, но ще е много тъпо да съм единствената без. Не знам, ще видя на сутринта. :grin: Сега мисля само как да си прекарам последния ден свобода, че нещо на никой не му се излиза.

Късмет утре. :-)

downhillbikera
09-14-2011, 11:48
ЗА 91 НЕГ
Уважаеми ученици,

Откриването на учебната 2011/2012 година ще се състои на 15.09.2011 г.
от 9.00 ч. Очакваме ви в двора на училището в 8.30 ч. с непопълнени
ученически книжки (бележници) и ученически лични карти.

Предупреждаваме, че по време на откриването ще има видеонаблюдение.
Учениците, които си позволят да хвърлят моркови и зеле, ще бъдат
наказани от Педагогическия съвет и наказанието ще се впише в
характеристиките им.

охооо, ще си тръгнем гладни (или до колкото в БГ се спазват правилата), така че може би не ?

marto12345
09-14-2011, 12:27
Днес ни излезе програмата.... доволен съм долу-горе
Пише да сме с дълъг панталон и сега се чудя дънките дали се водят за панталон :-o
Но предполагам акцентът е върху "дълъг", за да не дойде някой с къси гащи

Fiction7577
09-14-2011, 12:34
Днес ни излезе програмата.... доволен съм долу-горе
Пише да сме с дълъг панталон и сега се чудя дънките дали се водят за панталон :-o
Но предполагам акцентът е върху "дълъг", за да не дойде някой с къси гащи

И такива ще има, повярвай ми :razz:

BrookeWhitneyHogan
09-14-2011, 12:35
Е готови ли сме за 8 клас ??Че как инъче..
Запознахте ли се с някой от новия клас, купихте ли си учебници ? Да запознах се, и не още не съм, утре ще ми кажат какви учебници ми трябват.
харесахте ли някой батко от горните класове ? Не още.

MegiBoOm
09-14-2011, 12:40
Аз излизам като за последно да се нарадвам на хубавото времеее! 8-) :grin:

смелите си имат всичкоо :booooomb: :D

downhillbikera
09-14-2011, 12:42
за хората от 91 нег - ходихте ли(ще ходите ли ) днес до училището, за да видите списъците и в кой клас ще сте. Предполагам може директно утре на място да се разбере. д

Runaway11
09-14-2011, 12:43
В кой клас си, аз съм в А.
Иначе се върнах.Класната е много готина за учениците не знам.Няма впечатления.

Ами аз писах, че съм "г" клас..иначе за класа..Познавам едно моиче и то ме запозна с нейна приятелка от бившия клас - и тя ще е при нас 8-) 8-) 8-) Иначе...имаше едно емо...което имаше прическа тип бобър...иии един дето само се хилеше и имаше малко гейски глас :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Аз сега бях навън -
- снимах се и утре ще си взимам снимките - ДАНО да приличам на човек хДДДД
- Взех си бележник и ученическа карта.
- Намерих си два учебника втора ръка...третия не го намерих за жалост..утре ще си го взема от Пловдив - там ще го има ХДДД
ПП Учебниците са толкова запазени, че не мога да повярвам! Като нови са! 8-) 8-) 8-)
- Взех си тетрадка речник 300 листа :oops:
- Четири тетрадки малък формат по 80 и една голям пак с 80...

Остана ми само учебника по математика и една тетрадка с 300 листа, която не намерих тук... :o :o

Дени ти всички учебници ли ще вземеш? На нас ни каза уж само три да си вземем от всичките шест, а за другите да питаме учителите...ама аз утре пак ще я питам, за да съм сигурна 8-) :D

Milly4
09-14-2011, 13:58
aras97 Случайно да знаеш в 9 ФЕГ "А. Ламартин" кои нива се покриват в 8 клас?

deni979
09-14-2011, 14:01
Runaway11 ами да ти кажа на нас нищо не са ни казали за учебниците.Сега ще си препиша списъка, че не можах да се вредя и ще ги взема втора ръка от една десетокласничка(ако са същите, де). :D

Aysunxd
09-14-2011, 14:26
ОФФ преди исках да идва 15-тии , а сега НЕ ! с този тъп бретон незнаммм какво щее правяя ?! :lol: :booooomb: :booooomb: :( :( :( ; ( ужасен ее .. :-x :-x

аа иначе мерси за информациятаа за брекетиите .. и да какво ти сложиха на зъбите като ти свалиха брекетите ???????????????

Runaway11
09-14-2011, 15:05
Runaway11 ами да ти кажа на нас нищо не са ни казали за учебниците.Сега ще си препиша списъка, че не можах да се вредя и ще ги взема втора ръка от една десетокласничка(ако са същите, де). :D

Ахам ок...Аз утре значи ще питам...Днес излязох за втори път и купих три розички за госпожата - не посмях д взема повече, че то 40 мин път и още 10 лутане докато си намеря класа....може да увяхнат хДДДДДД

deni979
09-14-2011, 15:08
А Runaway11 какъв е този стол?Втрещих се. :D Нашата класна изглежда супер добричка.

TheBlackPanther
09-14-2011, 15:16
Ти там ли си или питаш за приятелка? Ако си там в каква паралелка си?
хехе сори че питам ама една приятелка е там та.. :oops:
Иначе сега какво като не са дни дай да броим часове :lol: такам да кажем че часа на истината е към 8 и така остават точно 14 часа и 44 минути :D май :?

CityLightsxx
09-14-2011, 15:42
аа иначе мерси за информациятаа за брекетиите .. и да какво ти сложиха на зъбите като ти свалиха брекетите ???????????????
Ами шина..като тея, които са на малките деца. 8-) 8-) Не е много удобно, даже никак , аама.. :? Това е, за да не се върнат зъбите обратно и най-вече захапката ( поне при мен) .Може само при мен да е така.. нямам идея.. ! :-|

awesomesheepy
09-14-2011, 15:48
Така,и аз си взех речник,300 листа.Чудно! =)
Последни приготовления днеска..сега ще се облека да се видя за утре,ходих и взех един гербер и си изкарах транспортна карта.Готова съм ^^

Господи,много искам да съм с очна линия,купих си..и накрая к'во - хич не става :< мъча се и не..не седи яко,гадост :/ :shock:

Alofff4o
09-14-2011, 16:08
Така,и аз си взех речник,300 листа.Чудно! =)
Последни приготовления днеска..сега ще се облека да се видя за утре,ходих и взех един гербер и си изкарах транспортна карта.Готова съм ^^

Господи,много искам да съм с очна линия,купих си..и накрая к'во - хич не става :< мъча се и не..не седи яко,гадост :/ :shock:

Големи вълнения,голямо чудо!!! :-D

RainbowGirl
09-14-2011, 16:13
Такаа.. в 8 "д" клас съм. :D Ама не се паднах, с който исках. 8-)

TheBlackPanther
09-14-2011, 16:30
Такаа.. в 8 "д" клас съм. :D Ама не се паднах, с който исках. 8-)
И аз съм "д" :D :-)

starr21
09-14-2011, 16:42
оххх боже забравих цветеее ;( Задължително ли ее ? Моля ви кажете ми не ;(

alzheimer
09-14-2011, 16:47
Не е. // И аз съм "д" :D

ameliamelia
09-14-2011, 16:51
и аз съм Д :grin:

awesomesheepy
09-14-2011, 16:52
и аз съм ''д''

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqzcabLDQA1qfgnllo1_500.jpg
Утре ще съм така,усещам 8-)

Alofff4o
09-14-2011, 16:55
Аз пък съм В

bettiie
09-14-2011, 17:07
Аз пък съм "Ж" , айде де , няма никой в такъв клас 8-)

MegiBoOm
09-14-2011, 17:09
Аз съм "б" 8-)

пфффффффффффффффффффффффф фффффффф, не ми се ходи на УЧИЛИЩЕЕЕЕЕ! НЕ МИ СЕЕЕЕЕЕ! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

МЕЖДУДРУГОТО СКАПАНАТА РОЗА ЗА КЛАСНАТА Е УВЕХНАЛА И ОЩЕ ОТ СЕГА ВСИЧКО МИ ТРЪГВА НАОПАКИ :-x :-x :-x

nolovexxx
09-14-2011, 17:13
Аз съм "е" :D

syrena
09-14-2011, 17:17
Аз съм "б" 8-)

пфффффффффффффффффффффффф фффффффф, не ми се ходи на УЧИЛИЩЕЕЕЕЕ! НЕ МИ СЕЕЕЕЕЕ! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

МЕЖДУДРУГОТО СКАПАНАТА РОЗА ЗА КЛАСНАТА Е УВЕХНАЛА И ОЩЕ ОТ СЕГА ВСИЧКО МИ ТРЪГВА НАОПАКИ :-x :-x :-x

И на мен изобщо не ми се ходи,но като се замисля, че ще имаме два пъти по-малко предмети в сравнение с миналата година, направо ми олеква :) Пък и лятото свърши :( Освен това съм сигурна, че и моята роза ще увехне все по-някое време - направо тея рози ще ни скапят деня :D Иначе пожелавам на всички приятен 15-ти септември и спокойна нощ (доколкото е възможно :D )!

syrena
09-14-2011, 17:18
Аз съм "е" :D
А моята приятелка в ,,Дорис Тенеди" е 8н 8-) (защото е паралелка с немски,а там са само две паралелки осми клас)

TheBlackPanther
09-14-2011, 17:32
Така като изключим факта че утре е 15...всичко е супер 8). Музиката дъни цялата в тръни :lol: всичко е готово за утре :booooomb:. нещо ми е червено окото и майка ми реши че съм се надрусала и й викам "абе мамо то и двете са червени като си надрусан" и тя :shock: "ти откъде знаеш бе??" :lol: Взех букет и сега ми мирише на хубаво стаята а и той ми отвива към кецките :grin:
П.С.айде утре ще пишем как е минало :-)
П.С.2 косата ми не ще да изсъхне от 4 часа :shock:

MegiBoOm
09-14-2011, 17:42
Аз сега влизам да се къпя.
Реших утре преди а хвана рейса да купя една мършава роза и дотам! Ееее начи, тая толкова не изтрая и увехнаа :booooomb:

Иначе утре ще стана в 6:50 :-x
След като се изкъпя ще се лакирам и такам ;*

SladkaZagadka
09-14-2011, 17:42
утре имам чувството, че при тия нови момчета.. :D -->

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lnw7dlUqFk1qealwto1_500.gif

LaChupacabra
09-14-2011, 17:47
днес си взех бележник и лична карта ии най-накрая и дънки ^___^

утре сме от 9...мисля да изляза 15-20 минути по-рано 8-)
ходих до училището ии няма списъци на класовете но си видях класната...преподаваше ми по руски в 7 клас и си беше добра ^^ аз ще съм 8 а 8-)

мисля да съм си съвсем обикновена - тъмни дънки,черно-бели маратонки,синя тениска ии една риза върху нея 8-) и нищо няма да си правя на косата...

иии за милионен път дано попаднем на свестни класове ^__^ :-k :-# :lol:

оу и взех някакви розови цветя...няколко на брой /малки са/ 8-)

CityLightsxx
09-14-2011, 17:51
имаааа! :grin: 8-)

CherryBell13
09-14-2011, 17:56
Здравейте, аз вече имам униформа, даже си вързах вратовръзката :grin: окъпах се направих си 4 маски+гарниер за черни точки и се лакирах: http://prikachi.com/images/580/3822580e.jpg
Направих го само с 3 бели точки на безименните, нарочно исках само така семпло (не успях да направя друго) а и не искам да е много натруфено :oops: не знам дали ще ви хареса :oops: кажете дали е така :)

sapphire5
09-14-2011, 18:00
аз съм с униформа......... SHIT :-x :-x :-x :-x :-x

nolovexxx
09-14-2011, 18:01
ПИСНА МИ!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

CherryBell13
09-14-2011, 18:03
И аз съм споко ;)

bettiie
09-14-2011, 18:15
имаааа! :grin: 8-) Супер , поне не съм единствена :D От кое училище си ?

syrena
09-14-2011, 18:16
И аз съм споко ;)

Почти всички сме с униформи :smt026

sapphire5
09-14-2011, 18:17
И аз съм споко ;)

ужас... 8-)

WoshMC
09-14-2011, 18:23
И аз съм споко ;)

Аз не съм! :P

WoshMC
09-14-2011, 18:32
Ей ся си режа ноктите и съм перфектен за утре. Ще мина сутринта да взема една роза и отивам. Направо нямам си напредстава какво ще стане, ще съм като някой заек (буквално :D ). Така и така ще ни замярат с моркови и зеле. Аз ще събера ще ги продавам на пук на конкуренцията на половин цена на пазара. :grin:

CityLightsxx
09-14-2011, 18:34
1АЕГ. ти? ;д
И аз се изкъпах и съм доволна как ми се накъдри косатаа! :grin: Лакирах се супер якото.. отдолу със светло лилаво., отгоре със син напукващ се лак! :-) По-късно мога да кача снимки! ^^ Охх, ще умра от стрес! :lol: Все едно утре ще съм на изпит! 8-)

CherryBell13
09-14-2011, 18:37
Аз познавам всички от 9, 11 и 12 клас и бати (от 11) и неговите приятели ще ме пазят и аз няма да ям моркови 8) :oops:

zlatit0o
09-14-2011, 18:37
И ние сме с униформи, които най- вероятно ще получим след ... дни.

WoshMC
09-14-2011, 18:43
Аз познавам всички от 9, 11 и 12 клас и бати (от 11) и неговите приятели ще ме пазят и аз няма да ям моркови 8) :oops:

Това е късмет. ;)

CherryBell13
09-14-2011, 18:45

Това е късмет. ;)
Не това са връзки ;) 8) :D Офф майка ми щеше да ми шие дънките а ся заспа и забрави :-x сега утре у 6 часа ще трябва да ги шие... :-x

Milly4
09-14-2011, 19:09
Ти там ли си или питаш за приятелка? Ако си там в каква паралелка си?
хехе сори че питам ама една приятелка е там та.. :oops:
Иначе сега какво като не са дни дай да броим часове :lol: такам да кажем че часа на истината е към 8 и така остават точно 14 часа и 44 минути :D май :?
Не съм там, нито питам за приятелка :D просто ми трябва да знам. Моля, ако някой знае или е чувал да каже :smt091

WoshMC
09-14-2011, 19:17
Още 9 часа и 43 минути :D

c14m
09-14-2011, 19:30
утре имам чувството, че при тия нови момчета.. :D -->

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lnw7dlUqFk1qealwto1_500.gifAww, къде ги издирваш такива яки <3
Може ли да си го крадна за подпис, че ми е много познато :oops:

deni979
09-14-2011, 19:32
Още 9 часа и 43 минути :D
Прекалено много се вживя-дишай дълбоко, че ще вземеш да умреш от вълнение. :D
Иначе както казах днес си видях класа.Абсолютно никой не запомних освен 2 момичета, които познавам. :D Ама имаше някакви образи като цяло.Сега бях при една приятелка да ме изправи-няма и 20 минути и започна да се къдри наново косата ми. :D Карай ще го преживея.

SladkaZagadka
09-14-2011, 20:00
^ сложи лак :D

c14m, взимай :-D

хайде вече да лягам, че утре ще съм с тъмни кръгове под очите :x

syrena
09-14-2011, 20:03
^ сложи лак :D

c14m, взимай :-D

хайде вече да лягам, че утре ще съм с тъмни кръгове под очите :x

И аз така :D Айде лека нощ на всички! :smt010

bettiie
09-14-2011, 20:11
1АЕГ. ти? ;д
И аз се изкъпах и съм доволна как ми се накъдри косатаа! :grin: Лакирах се супер якото.. отдолу със светло лилаво., отгоре със син напукващ се лак! :-) По-късно мога да кача снимки! ^^ Охх, ще умра от стрес! :lol: Все едно утре ще съм на изпит! 8-) Ег"Пловдив" 8-)

awesomesheepy
09-14-2011, 20:14
Айде,аз лягам.Успешен старт на всички ви пожелавам в новите училища ^^ После като се приберем ще напълним темата с още цифра странички ;d Айде,да не се притесняваме много .. Дано попаднем на як клас//

CherryBell13
09-14-2011, 20:22
Охх на мене никак не ми се спи и да легна пак няма да заспя и ми ужаааасно скучно :(

c14m
09-14-2011, 20:35
Охх на мене никак не ми се спи и да легна пак няма да заспя и ми ужаааасно скучно :( И аз така :D

punksss
09-14-2011, 20:39
И аз ще съм 8-ми клас. Днес излязоха списъците кой в кой клас ще е... И като видях някой бъдещи съученици и малко ми се скапа настроението... Ама кво да се прави. :neutral:

LaChupacabra
09-14-2011, 20:39
успех на всички утре! :grin:

RainbowGirl
09-14-2011, 21:20
На мен ми се спи ама трябва да се лакирам.. 8-)

zlatit0o
09-14-2011, 21:21
Йее, нямам търпение! Вече и аз си лягам, че утре няма ставане :D
Лека :-)

TheBlackPanther
09-15-2011, 03:19
Добро утро и чао, че трябва да се оправям 8-) ама не искам бее.... :booooomb:

valkata971
09-15-2011, 04:01
вие нещо май всичките взехте да не искате да ходите на даскало :D
иначе аз отивам да ям и да се оправям,пожелавам ви всичко най-яки съученици и госпожи.Дано в вашето у-ще няма такива разправии за зайци и това е...

bettiie
09-15-2011, 04:01
Добро утро и чао, че трябва да се оправям 8-) ама не искам бее.... :booooomb: И аз така ...

alzheimer
09-15-2011, 04:11
Аз съм много притеснено. Коремчето ме бооолии 8-) Ужас! Късмет на всички днес. И да си изкарате супер!!

bettiie
09-15-2011, 04:34
Аз съм много притеснено. Коремчето ме бооолии 8-) Ужас! Късмет на всички днес. И да си изкарате супер!!
И аз ... Абе днеска ще е... Късмет хора ... 8-)

magiie
09-15-2011, 04:35
alzheimer и аз съм така! ;дд

До вчера ми се почваше, а днес като станах рано ии направо полудях :D :D :D :D Само като си представя, че ще има входни ии умирам :shock: ;d

nolovexxx
09-15-2011, 05:08
15-тиииииииииииии :D :-P :D

Pamaa
09-15-2011, 06:44
Добър ден!!
Аз след 10 мин тръгвам :) .. училището ми е на 200 метра от входната врата :-D .. мисля да не закъснявам, ПОНЕ тази година :D .
Иначе естествено баща ми е взел някакъв ОГРОМЕН букет :x . Сега като ида първо ще намеря класната да й го дам, че направо не знам!!

alzheimer
09-15-2011, 07:52
Върнах се! Сега за впечатленията. Еми, класната изглежда готина и сигурно ще се разберем. По-голямата част от класа сме момичета. Някои от момчетата бяха много хубави, но са си момчета..все пак. Не виждам как ще се запознаваме, защото почти всички се познават и едва ли някой ще ми проговори скоро. Иначе незнам. Не ги познавам, надявам се да са добри хора. На външен вид не ми вдъхват доверие, но първото впечатление не е много важно :) 2ра смяна съм и ще имаме всеки ден по 7 часа..

smilelady
09-15-2011, 08:38
Тук съм!!
Жива и цяла!!! Нямаше моркови :grin: общо взето си харесвам класа и класната ....ама още от утре...4 блока :shock: ...ее поне ще е само веднъж в седмицата :grin: Много се кефя...мина по-добре, от колкото очаквах :lol:

downhillbikera
09-15-2011, 08:41
правилата на 91 нег си казаха думата и нямаше нито един морков(или зеле)
учениците не ме кефат много ама
2-3 зубъра
почти всички момичета глезени кифли, звънят има телефоните по двеста пъти...
класната ми се вижда печена

Uncontrollable
09-15-2011, 08:50
2 зубара, всички други са окей ;д

CherryBell13
09-15-2011, 08:58
Охх аз сега се върнах, класната ми е по физика и химия и съм 15-ти номер, има такива който хранят но едни приятели на брат ми казаха ако някои ме закачи да им кажа и те ще го набият :D иначе се запознах с всички от класа ми и едни приятели на брат ми :D

Aysunxd
09-15-2011, 09:37
ИИ азз върнахх ;дд Класната ми допадна .. с класа не се запознах само с едно момичее ..има време ;дд
alzheimer Коя паралелка каза,че си ???

alzheimer
09-15-2011, 10:11
ИИ азз върнахх ;дд Класната ми допадна .. с класа не се запознах само с едно момичее ..има време ;дд

"д" съм. Бях облечена с един сив панталон ии една черна тениска. Може да си ме видяла 8-)

c14m
09-15-2011, 10:23

"д" съм. Бях облечена с един сив панталон ии една черна тениска. Може да си ме видяла 8-) Пмг ли си ?
:shock: не знаех :D

Госпожата ми допадна, учениците ммм г/д ама тези, които познавам и знам какви надувки са - не много :?
Иначе Айсун много се радвам, че успях да ти видя :D Беше много сладка :oops: :-)

alzheimer
09-15-2011, 10:30

"д" съм. Бях облечена с един сив панталон ии една черна тениска. Може да си ме видяла 8-) Пмг ли си ?

За мен ли става дума? Ако да, не, не съм ПМГ! Испанска съм 8-)

c14m
09-15-2011, 10:32

За мен ли става дума? Ако да, не, не съм ПМГ! Испанска съм 8-) :razz: Ами в една сграда сме :-D

alzheimer
09-15-2011, 10:34
:razz: Ами в една сграда сме :-D

Знам :D

Pamaa
09-15-2011, 10:47
Аз мога да кажа, че супер много си харесвам класа :oops: !! Има някои тъпи парчета ( познавам ги от мноого време ).
Иначе програма продължи някъде 1 час :shock: :? .. После си отидохме в стаята ( това лято й правиха ремонт и си е чисто нова :grin: ) и класната ( преподава по Химия и е възрастна, много изисква, лесно си разваля мнението за хората, НО все пак е печена ) започна да говори, ала-бала. След това ни дадоха програмата, полигавихме се и си тръгнахме :) .
Решихме да идем на кафе с 10-тина човека от класа и едно момче от другия клас дойде с нас. След кафето пообикаляхме и сае прибрахме 8-) .
Беше супер яко и в класа ми са ми всичките ми приятели :grin: :P !!

Aysunxd
09-15-2011, 10:53
Хммм , мисля че не съм те видяла .. Иначе аз бях с кафява рокляя .. ;д и можи да си ме видяяла ;д
въййй Айлинн мерси и ти беше много сладкаа :-) :-) :* иначе за класа още незнам какво да кажа ;д :lol:

Shines
09-15-2011, 11:57
Как мина първият учебен ден, бе зайци :P ?

deni979
09-15-2011, 12:05
Здрасти хора!Днес мина добре.Удари ме един морков, ама оцелях.Пяха там, едно момиче се вживяваше доста. :D Искам да дойде утре да видя какво ще става.И се кефя, че в събота ще има спортен празник и ще ходим да гледаме някакво състезание по гребане. Много ми харесва този спорт пък и иначе не бих отишла.:) :D
ПП Поздрав от Кофата 8-) http://vbox7.com/play:35fbf352

Pamaa
09-15-2011, 12:09
Еми аз не съм заек, защото при нас петокласниците са новаците :P .

TheBlackPanther
09-15-2011, 12:09
Добре, а ти заек ли си :oops:

valkata971
09-15-2011, 12:24
мм здравейте хора,Неска не беше толкова ужасно колкото си мислех имаше дъжд от моркови обаче изкарах УНИКАЛЕН късмет и никой не ме уцели иначе класната е супер съучениците г/д биват има 3 кифли един малчо дето е 1.40 г/д тва са.

Shines
09-15-2011, 12:28
Добре, а ти заек ли си :oops:
Пожелавам ти всичко по вода да мине :) , да се разбираш с всички и да ти е много весело и приятно, а относно мен за жалост ми мина времето когато бях заек, останаха ми още 2 годинки с тази :D .

Runaway11
09-15-2011, 12:57
Здрпастиии...моите впечатления..лично много ми хареса и доста се смяхме хДДДД

Първо стояхме и слушахме програмата....мен пък момичето, което се вживя много ме изкефи! Беше адски готина и имаше уникален глас! 8-) По едно време хвърлиха няколко моркова по нас....най-много идваха към нас "г" клас хДДДД Около мен имаше поне десет хДДД Даже класната уцелиха...обаче не бяха много де хДДДДД След това традицията с изпращането до входа: Амииии един секси батко ми даде цветенце и ме хвана за ръчичка...ако зависеше от мен нямаше да го пусна..та запознахме се с него хД....след това дванайсти "г" ни се обесняваха за училищния живот и беше много смешно...Като отидохме класа в стаята влязоха и девети "г" - и те ни бъзикаха хДДДДД Ииии така...утре ще бъде интересно определено! хДДД И на 17 ще има спортен :D :D :D

bettiie
09-15-2011, 13:16

Първо стояхме и слушахме програмата....мен пък момичето, което се вживя много ме изкефи! Беше адски готина и имаше уникален глас! 8-) По едно време хвърлиха няколко моркова по нас....най-много идваха към нас "г" клас хДДДД Около мен имаше поне десет хДДД Даже класната уцелиха...обаче не бяха много де хДДДДД След това традицията с изпращането до входа: Амииии един секси батко ми даде цветенце и ме хвана за ръчичка...ако зависеше от мен нямаше да го пусна..та запознахме се с него хД....след това дванайсти "г" ни се обесняваха за училищния живот и беше много смешно...Като отидохме класа в стаята влязоха и девети "г" - и те ни бъзикаха хДДДДД Ииии така...утре ще бъде интересно определено! хДДД И на 17 ще има спортен :D :D :D
При нас беше същото , ама едно към едно ... В кое уч си ?

Runaway11
09-15-2011, 13:22

ЕГ "Пловдив"..да не си и ти оттук? 8-) :oops:

awesomesheepy
09-15-2011, 13:27
Ами,доста добре си мина.
Нищо,че едва можахме да си открием класната 15-20 минути,но накрая успяхме :Д
Класът ми харесва,доста си допаднахме,знаехме се повечето от преди,ала-бала.Якички са,харесват ми.Малко са ни лигави някои момчета,но..карай,ще ги управим.Момичетата кефят,станахме си набързо гъсти.
Класната е супер яка<3 Много ме кефи.
Утре имам 7 часа..първа смяна..Почваме с 3 часа Английски..ще се справим ;d
Има яки момчета от по-горните класове,ох.. :oops:

bettiie
09-15-2011, 13:32

ЕГ "Пловдив"..да не си и ти оттук? 8-) :oops: Да :lol:

c14m
09-15-2011, 13:32
Ами,доста добре си мина.
Нищо,че едва можахме да си открием класната 15-20 минути,но накрая успяхме :Д
Класът ми харесва,доста си допаднахме,знаехме се повечето от преди,ала-бала.Якички са,харесват ми.Малко са ни лигави някои момчета,но..карай,ще ги управим.Момичетата кефят,станахме си набързо гъсти.
Класната е супер яка<3 Много ме кефи.
Утре имам 7 часа..първа смяна..Почваме с 3 часа Английски..ще се справим ;d
Има яки момчета от по-горните класове,ох.. :oops: :D Моята програма за утре е 4 часа английски и 2 математика :lol: не знам как ще мине :lol: :lol:

Mirage3
09-15-2011, 13:35
2 зубара, всички други са окей ;д
На твое място бих се притеснявала за кифлите, ама виждам, че си момче. 8-)

zlatit0o
09-15-2011, 13:48
Малко се отчаях, ама... 8-)
Класната много ми допадна, преподава по математика. Госпожата по АЕ, с която ще се срещаме най-често ми се стори много гадна, но ще видим :D

syrena
09-15-2011, 13:53
Мен класната много ме кефи :) И в края на краищата ни замеряха с моркови,че даже и със зеле :D Аз утре имам един час БЕЛ и пет часа немски :shock: :D

MegiBoOm
09-15-2011, 14:11
Мен класната много ме кефи :) И в края на краищата ни замеряха с моркови,че даже и със зеле :D Аз утре имам един час БЕЛ и пет часа немски :shock: :D

О-М-Г колко по-различна си на живооо, защо не дойде да се запознаем? :(

Иначе 5 часа немски дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ..... е си изперкам в стаята.
Класната е яка.Запознах се с мега много хор,че чак и не ги помня всичките. 8-)
Момчетата са ни мега яките (има някои изключения) :D и момичета също има супер светсни и мили и такам...
Радвам се, че съм в този клас, определено! :lol:

syrena
09-15-2011, 14:36

О-М-Г колко по-различна си на живооо, защо не дойде да се запознаем? :(

Иначе 5 часа немски дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ..... е си изперкам в стаята.
Класната е яка.Запознах се с мега много хор,че чак и не ги помня всичките. 8-)
Момчетата са ни мега яките (има някои изключения) :D и момичета също има супер светсни и мили и такам...
Радвам се, че съм в този клас, определено! :lol:

Ами аз не можах да се добера до тебе в тълпата :D Иначе обещавам утре да се запознаем :) :) И аз съм много доволна от класа,имаме мн яки хора :grin:

MegiBoOm
09-15-2011, 14:51
А така.

Иначе мисля,че класната ме мрази - първо закъснях, второ не дадох бележник и трето не запомних кой номер съм! ](*,)

Офффф сега трябва да ндписвам етикети, тетрадки, бележник....А като стана на въпрос за бележнииик :booooomb: :-x :booooomb: :-x Майкооооооо, как съм излязлаааааа, господ да им е на помощ н тези, които отворят на първата страница! :booooomb:

Runaway11
09-15-2011, 14:52
...

Кой клас си? 8-)

Иначе аз утре имам физическо :o :o :o :o :o
След това бг/лит - не знам кое ще нося два учебника
И четири часа немски :lol: :lol:

bettiie
09-15-2011, 14:54
...

Кой клас си? 8-)

Аз съм "Ж" , с английски :D , и утре имам само ... 2 часа английски , музика и информационни , другите не ги знам...

Chappi
09-15-2011, 14:56
От нашия клас наш умник замерга новите двечки с моркови :D А след т'ва целия клас ги подмятаха напред-назад морковите, та на нищо не станаха .. Всички си се познаваме, но преди не бяхме един клас :D Класната ни е яка, не като предишната ;3 Зубари няма.. всички сме четворкаджии, зубарите уфейкаха в МГ-то :D Ай, само един-двама имат 5 ;dd Нямам търпение да дойде утре, въпреки че знам че само ще си седя на масичката и ще помъмря една сричка и това е.. Започваме с Биология.. дано даскалите да са готини, щот' те не дойдоха при нас да се представят подобаващо XD.. YAY NO ENGLISH CLASSES <3 ..поне това ме радва :D [имаме английски само 3 пъти на седмица, по 1 час]

starr21
09-15-2011, 14:58
Аз учебници нямам списък не ми даде само ми каза да нося 44 лева за 1вия учебник по английски :shock: :shock: Ама иначе класната е яка :) Хората не до толкова харесах си 3 момичета и едното познавам от преди ама не знам не знам .. дано не са такива каквито изглеждат .. Иначе не ни замеряха :дд Утре имам 4 часа английски ЧК ИИ и ФВС 2ра смяна съм :D

Runaway11
09-15-2011, 15:01
"Ж" клас...яко! Трябва да се срещнем някой път бай дъ уей :D :D :D

Иначе на нас учебниците още не са ни доставени и не знам колко струват..трябва да си взимам още само три речника по немски, сигурно тази седмица ще ги купя....Утре в 6:30 си хващам автобусчето и право в училището. Дано намеря салона :lol: :lol: :lol: :lol:

Pamaa
09-15-2011, 15:22
Ние утре имаме 4 часа при господим Талашид :lol: :lol: :lol: .. ъъ да всъщност се казва Рашид и супер печен :-D . Преподава по АЕ. Имаме още БЕЛ ( 1 час ) и последния час ни ФВС :) .

Runaway11
09-15-2011, 15:33
Ние утре имаме 4 часа при господим Талашид :lol: :lol: :lol: .. ъъ да всъщност се казва Рашид и супер печен :-D . Преподава по АЕ. Имаме още БЕЛ ( 1 час ) и последния час ни ФВС :) .

хДДДДДДДДДДДД

Талашид...баси якия прякор или каквото е там :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evie
09-15-2011, 15:36
...

Кой клас си? 8-)

Аз съм "Ж" , с английски :D , и утре имам само ... 2 часа английски , музика и информационни , другите не ги знам...

Хаха аз пък съм 8 "и" 8-) посрещането беше супер ама тва слънцее.. :? Иначе новият клас ми изглежда готин, познавам 7-8 човека и утре ще се запозная с другите, а днес си взех учебниците.. А дали съм си харесала батковци - прекалено много :D

Pamaa
09-15-2011, 15:37

хДДДДДДДДДДДД

Талашид...баси якия прякор или каквото е там :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Еми ние така си го измислихме :lol: :lol: .

Runaway11
09-15-2011, 15:40
Браво на вас :lol: :lol: :lol: 8-)

Evie дааа батковците определено бяха много секси..повечето де хДДДДД....Иначе това слънце беше кошмар..точно срещу него ни наредиха хДДДДД

Milly4
09-15-2011, 15:40
Попаднах на е*аси печения клас.....но само 3-4 момчета:( Изкарахме си супер все едно се познаваме от цяла вечност :D Утре съм 2 смяна и имам 3 часа език, 1 БЕЛ и 1 рисуване :)

dulcesolita
09-15-2011, 15:41
Супер як ден :grin: !! Тааа то от моя клас има само 6 момчета 8-) :shock: Но,само две от тях са готини.Класната ни запецва на всяка дума,но е страшно усмихната ;ддд Изпих две коли от 2 литра иии най-добрите ми фр ме разсмиваха....(което е много,ама Много лошо,когато ти се ходи до ВЦ-то :D ) Пффф тряя да си купувам само 3 учебника ;дд :razz: На 15-ти септември в МОЛ София е направооо -:ЛЕЛЕ МАЛЕ:- :razz:

Milly4
09-15-2011, 15:45
^^ Истински ужас беше в Мола, цяло стадо говеда :lol: Никъде не успяхме да седнем и си тръгнахме и накрая седнахме в едно запустяло кафене :-D

Evie
09-15-2011, 15:49
Браво на вас :lol: :lol: :lol: 8-)

Evie дааа батковците определено бяха много секси..повечето де хДДДДД....Иначе това слънце беше кошмар..точно срещу него ни наредиха хДДДДД

Да, ако го нямаше слънцето, щеше да е перфектен деня 8-)
А за батковците.. то няма смисъл да коментираме просто :D иначе, когато хвърляха моркови, ние се смеехме като идиоти :D в началото на деня ми беше супер притеснено ама след това бях много щастлива :grin:

LaChupacabra
09-15-2011, 16:44
класната е по руски,мила е xDD нямаше моркови и т.н. :Д 21 човека сме ии съм някъде 13-14 номер :-x искам пак да съм си 17ти!!! -.-
мисля че момичетата са повече но не с много xD половината бяха от съседните класове ии...нямам големи надежди за тях...просто съм сигурна че няма да имаме никакви общи теми за разговор....иначе половината която е нова...първото впечатлене твърде много пъти ме е лъгало така че не бързам да си съставям мнение xD
не се запознах с никой...явно много е беше срам ии...утре ще се опитам да е по различно! :Д програмата за утре ми е супер xD БЕЛ,руски,история <3,биология,география.... мисля да ходя с някоя малка тетрадка & една химикалка...няма смисъл да нося тетрадка за всичко 8-) охх утре колко ще е странно в класната стая 8-)

Pamaa
09-15-2011, 16:47
LaChupacabra, ти в каква паралелка си?! :shock:

musiic
09-15-2011, 17:00
Охх, беше супер! :grin: Много си харесвам класа и класната, днес се запознах с почти всички, които не познавах. :D Утре имам 6 часа английски и 1 час БЕЛ + B и C уроци. :shock: :D Гадното е, че почваме в 7:20 и свършваме в 16:40, но караййй - една година ще се търпи! :D

LaChupacabra
09-15-2011, 17:07
LaChupacabra, ти в каква паралелка си?! :shock:

обикновена? :lol:

syrena
09-15-2011, 18:26
Леле,аз като се засилих да си приготвям раницата,то се оказа,че имам да слагам вътре само три тетрадки,една от които речник :razz: Ама няма да е така задълго - сега,като ни дадат всичките неща по немски... :( то ще е едно чудо :D Засега единственият ми проблем е,че трябва почти всяка сутрин да ставам в 6:30 ч.,а вечер съм си легнала късно,и как ми се спи после... :smt015 :-D

CherryBell13
09-15-2011, 18:29
ОХХ СЕГА СЕ ВЪРНАХ ОТ ТУРНЕТО НА КОКА-КОЛА :grin: Бях с брат ми и едни фр ама после отидох с брат ми при един негов приятел, малее много добре се държат с мене :oops: искат да ходя с тях на училище и постоянно ме защитават :oops: много ми е забавно с тях :D иначе още не съм си харесала някой батко :oops: ама има време :D

zlatit0o
09-15-2011, 18:33
И аз трябва да лягам рано, че трябва да ставам рано :lol: :lol:
Училището ми е супер далече, нищо. Ще свикна.
8-)

syrena
09-15-2011, 18:44
И аз трябва да лягам рано, че трябва да ставам рано :lol: :lol:
Училището ми е супер далече, нищо. Ще свикна.
8-)

Моето добре че е наблизо (15 минути пеша),че ако трябваше да ставам още по-рано от 6:30ч.,направо не знам... :-s

MegiBoOm
09-15-2011, 18:45
Е аз утре ще нося три тетрадки - една по бел за работа в клас, една по немски за работа в клас и една речник! 8-)

Гери, мисля,че класната ни ме мрази! :booooomb: :D

Pamaa
09-15-2011, 18:48
Ооо. . аз утре ще ставам в 5, за да гледам TVD :grin: :grin: :grin: !!

syrena
09-15-2011, 18:53
Е аз утре ще нося три тетрадки - една по бел за работа в клас, една по немски за работа в клас и една речник! 8-)

Гери, мисля,че класната ни ме мрази! :booooomb: :D

Меги,недей да се притесняваш за това :) :) Първо,това,че си закъсняла,не е абсолютно никакъв проблем,защото почти всички закъсняха,а и класната едва ли те е запомнила - все пак се виждате за първи път (освен това тя знае,че на тези,които са нови в училището,им е притеснено,и според мен изобщо няма да стане проблем) :) Просто нататък не трябва да закъсняваме,че портиерът няма да ни пусне и затварят вратите.После,където каза,че не ни си дала бележника,и аз не си го (дадох,даже днес не го й носих,тя където каза да извадим бележниците.Освен това и аз не си запомних номера,така че изобщо не се притеснявай,всичко ще бъде наред и съм сигурна,че класната не те мрази,защото тя не може от първия ден да си създаде впечатление за някого,когото не познава 8-) До утре!

MegiBoOm
09-15-2011, 18:57
Ами даноо, защото останах с това впечатление. 8-) :booooomb:

Иначе белевника си го надписах и залепих скапанат снимка и вече е готов. ](*,)

Milly4
09-15-2011, 19:00
Дневниците на вампира? :grin: :grin: :grin:

Shines
09-15-2011, 19:05
Съжалявам за офтопика, но не се сдържах и аз нямам търпение за новият епизод :grin:

LaChupacabra
09-15-2011, 19:07
оххх утре ще ставам в 6...мисля да легна след час- час и нещо..иначе утре няма да се събудя... :Д

Milly4
09-15-2011, 19:13
Съжалявам за офтопика, но не се сдържах и аз нямам търпение за новият епизод :grin:
Откога го чакам само :D Иначе и аз ще ставам по-рано за да го гледам, простоооо нямам търпение :-D :smt035

Shines
09-15-2011, 19:21
Откога го чакам само :D Иначе и аз ще ставам по-рано за да го гледам, простоооо нямам търпение :-D :smt035
Да ще е уникален сезон :) :grin:
За да не е офтопик, зайци байци радвайте се, че сте 8ми клас, на мен това ми беше една от най-добрите години :)!
edit:

Дано да има повече Делена моменти :D
Би трябвало да има :)!

Milly4
09-15-2011, 19:27
Да ще е уникален сезон :) :grin:
За да не е офтопик, зайци байци радвайте се, че сте 8ми клас, на мен това ми беше една от най-добрите години :)!
Дано да има повече Делена моменти :D

bettiie
09-15-2011, 19:36

Иначе на нас учебниците още не са ни доставени и не знам колко струват..трябва да си взимам още само три речника по немски, сигурно тази седмица ще ги купя....Утре в 6:30 си хващам автобусчето и право в училището. Дано намеря салона :lol: :lol: :lol: :lol:
Трябва да се срещнем :D Тъкмо сега ще се уговарям с едно момиче от немския , от А клас , може тогава , ддз :D На нас комплекта по английски ни струва 130 лв , за 3 учебника :shock:

justasmile
09-15-2011, 19:40
Здравейте, хора! И аз се включвам в темата :)
Ние поне сме 2-ра смяна, а и тетрадките не са много. 2 по немски (едната речник, др за работа в клас), една си взех за по БЕЛ и една малка, ако трябва нещо да запиша от 'изискванията' 8-)

Pamaa
09-15-2011, 20:00
Аз пък утре ще си нося 2 тетрадки, голям формат по АЕ и една малък по БЕЛ.

RainbowGirl
09-15-2011, 20:42
Здравейте, хора! И аз се включвам в темата :)
Ние поне сме 2-ра смяна, а и тетрадките не са много. 2 по немски (едната речник, др за работа в клас), една си взех за по БЕЛ и една малка, ако трябва нещо да запиша от 'изискванията' 8-) Ти ли беше в 91.. и ако да, дай фб и кажи коя паралелка си. 8-)

Pamaa
09-16-2011, 08:52
Ааа. . на нас днес и утре часовете са ни по 30 минути :grin: :grin: .
По АЕ цял ден правихме някакви тъпи упражнения :-x :? , ама все пак така се почва 8) .

deni979
09-16-2011, 10:33
Здрасти хора.Тъкмо се върнах.Първия ден мина много добре.Запомних на повечето имената, не на всички, разбира се.Изглеждат ми печени. 8)
Иначе успях да си закъсня за първия час при най-строгата госпожа-по БЕЛ.Вече изпитвам панически страх от нея,както и целия клас. :D Имахме 3 часа немски, взехме там разни думи, азбуката...По математика също учителката изглежда готина.Та така...

MegiBoOm
09-16-2011, 11:25
Госпожата по Бел е гати пича, в сравнение с тази по немски (класната). ПРОСТО СИ ЗНАМ,ЧЕ МЕ МРАЗИИИИ И НАПРАВООО....
А колко домашно имам по немскиии, не е истина.Докато науча азбуката, напиша думите,спрегна глаголите, направо ще си умра в нас..... :booooomb:

magiie
09-16-2011, 11:26
Лелеее, не очаквах 1-я учебен ден да мине толкова добре =D>
Беше мн яко, учителите (по англ, БГ и матем.) са МНОГО яки..
Иии не ни дадоха домашна, освен по математика където имаме само 1 израз да решим :D :D

Djenka
09-16-2011, 11:36
Бе то било пекано в 8кл 8) 8)

И класа е готин, всички са някви пекани, кифли нямаме 8-) Учителите и те са пекани :grin:

И такамм.. Чак сега си разчистих шкафа със старите учебници и тетрадки :lol: :lol: Ии сега ще си прибера новите учебнициу които все още не са облечени, утре ще им взема облекла. И утре ще учим с програмата за днес, което значи, че няма да срещним нови учители да ни кажат кви тетрадки трябва. Тка.. Значи ще купувам в понеделник, вторник..

А бележника ще го дам на класната сигурно в понеделник, че тея дни била извън града. :?

:D :D :D

Абееее мнооо си ме кефи новото даскало и новите хорааа :grin: :grin: :grin:

awesomesheepy
09-16-2011, 11:37
Изморителни 7 часа..ГРР
Утре намалени ли ще са ви часовете?Или ще ги караме нормални? :о
Не ни дадоха домашна днес,
но от утре почваме всичкото.
Азбука,думи..и блябля..
имаме една дума да пишем,
и няколко примера по математика
8-)
Иначе класната е пич.
По компютри е няква странна ;о

Малко ми е странно в новото даскало,всичко и всички наоколо,но с всеки ден ми харесва все повечко.Ще се потарая всеки ден да се запознавам с някой нов човечец,че са някви яки ;о

syrena
09-16-2011, 11:38
Мале,какво огромно домашно ни дадоха по немски :-s направо не е за разпряване,а това е едва първият ден :D Нататък как ли ще е,като стане още по-трудно :shock: Иначе добре че преди съм учила немски и засега не ми е трудно,ама по-нататък направо си представям как ще е :D Ама то по пет часа немски на ден,просто да ти писне :-o
И даааа,г-жата по БЕЛ е просто супер - няма по-печена и по-яка госпожа в цялото училище,направо я обожавам (обаче си е боядисала косата,преди не й беше такава,ама пак е готина :) 8-) ) Преди малко ходих да си взимам учебниците по български и по литература и така...Абе като цяло първият ден беше супер :) Айде, хора,чао,че ме чака огромното домашно! :D

zlatit0o
09-16-2011, 12:02
Лелеее, не очаквах 1-я учебен ден да мине толкова добре =D>
Беше мн яко, учителите (по англ, БГ и матем.) са МНОГО яки..
Иии не ни дадоха домашна, освен по математика където имаме само 1 израз да решим :D :D
Дааааа.... същото 8-)

Aysunxd
09-16-2011, 12:22
ОООО.. всеки денн по 7 часа .. :lol: :lol: 18 часа седмично - английски език :lol: :D Напраооооо .. ;ххх думи пълноооо ;хх ужасс , голяямо учене .. но все пак се радвам , че ще уча толкова много ;д АА иначе се запознах с още 2 момичета , които ми харесаха по характер и такамммм ;д

syrena
09-16-2011, 12:24
Ние пък имаме 18 часа немски в седмицата,ама поне математиката е само три :D Ако беше повече,направо не знам :-o А в четвъртък нямаме първи час и ще мога да си спя малко повече :grin:

c14m
09-16-2011, 12:50
ОООО.. всеки денн по 7 часа .. :lol: :lol: 18 часа седмично - английски език :lol: :D Напраооооо .. ;ххх думи пълноооо ;хх ужасс , голяямо учене .. но все пак се радвам , че ще уча толкова много ;д АА иначе се запознах с още 2 момичета , които ми харесаха по характер и такамммм ;дС кой се запозна :) Аз да не пропусна да попитам :lol:

Иначе 70 думи х 20 пъти ](*,) :-s

awesomesheepy
09-16-2011, 13:12
Нас още не са ни почнали с думите по езика,но от утре 100 процента ЩЕ ! 8-)

Да питам,2-те момичета(Айлин и Айси) от ПМГ Бургас как ви пуснаха думите?Написаха ви ги на дъската?Почнахте от азбуката?И..?

П.П и ние имаме 18 часа английски седмично.. :-o

Знаете ли дали ще намалят утре часовете за Бургас? ;d

TheBlackPanther
09-16-2011, 13:23
Днеска беше добре горе - долу само дето ходя на зиг-заг 8-) тоя по физическо е луд ама е некъв пич и той. Голям смях падна с една кифла :D простоо няма такива идиоти :grin: .Намерих си приятелчета и такам. По испански сме добре ама много домашни бе...ама нищо 8-)
П.С. Блоковете са ми по 80 минути и намалени ли са утре-нее :-o
П.С.2 Smilelady абе земи влез и в фейса дее :lol:

Runaway11
09-16-2011, 13:39

Трябва да се срещнем :D Тъкмо сега ще се уговарям с едно момиче от немския , от А клас , може тогава , ддз :D

Еми кажи кой ден и къде да се чакаме през голямото например 8-) 8-) 8-)

Иначе успях да си закъсня за първия час при най-строгата госпожа-по БЕЛ.Вече изпитвам панически страх от нея,както и целия клас. :D

Аууууу ние се паднахме при печената! Много е яка! Обаче съседните класове ни разправяха за злобната...не ти завиждам :D :D :D

Иначе по бг се запознавахме и си говорихме с госпожата...По физическо тъй като ни е първи ден останахме в стаята и говорихме, но другия път вече ще правим упражнения...

В час по немски беше забавно..първо двама закъсняха и тъй като госпожата мрази закъснели почна да им се кара на немски и те само я гледат супер виновно, вцепенили се на едно място :lol: :lol: :lol: След тоа на едно момче му звънна в час телефона и госпожата го прибра...и през междучасието майка му звъни и госпожата вдига и пак почва да дрънка на немски....майката затвори и сега ще трябва да ходи в даскало да взима телефона :razz: :razz: :razz:

Иначе по немски взимахме азбуката и особености при някои букви, както и буквосъчетанията - за домашна имам да ги уча наизуст :o :o :o

SladkaZagadka
09-16-2011, 14:04
Госпожата по Бел е гати пича, в сравнение с тази по немски (класната). ПРОСТО СИ ЗНАМ,ЧЕ МЕ МРАЗИИИИ И НАПРАВООО....
А колко домашно имам по немскиии, не е истина.Докато науча азбуката, напиша думите,спрегна глаголите, направо ще си умра в нас..... :booooomb:

Хаха стоп с драмата :D . Някой не е бил в настроение, ти си направила нещо нормално и веднага ползваш супер големите думи като "мрази" - според теб може ли толкова силно нещо като омразата да се зароди за такава глупост? хаха, и това е едва първия ден

При мен е невероятно :grin: - страшно свеж клас сме, вече се познаваме иии :grin:

Alofff4o
09-16-2011, 14:06
Изморителни 7 часа..ГРР
Азбука,думи..и блябля..
8-)
Иначе класната е пич.

Малко ми е странно в новото даскало,всичко и всички наоколо,но с всеки ден ми харесва все повечко.Ще се потарая всеки ден да се запознавам с някой нов човечец,че са някви яки ;о

Мисля,че утре няма да има промяна в часовете.Поне не са казали!Но на мен ми е все едно,тъй като утре няма да ходя.

Днес ни дадоха домашна само по математика и то некфи 4 прости примерчета.
:D :D
Колкото до даскалото там се чувствам като пълен идиот. :x Странно ми е,потискащо!Стаите са прекалено малки в сравнение с тези в предното ми училище.Там бях свикнал аз да съм най-големият,а сега.....
Но както и да е ,всичко ще се оправи!

Aysunxd
09-16-2011, 14:06
Емм Силвии , на нас не ни каза за утре да са готовии думите , каза да ги прочетемм .. но е хубаво да ги почнем от сега , защото са доста , мисля че вторник ги иска .. иначе не , не ги написа на дъската отзад в учебника ги има ... АА да от азбуката почнахмее ..:Д послее написахме транскрипциите , гласните ,съгласните , личнитее и притежателните местоимениееее .. и това беше за днескаа .. Амм за часовете не знам дали ще ги намалят ,но сякаш , мисля че няма да бъдатт намалени .. ЕЕ не се знаее ;д

c14m
09-16-2011, 14:07
Нас още не са ни почнали с думите по езика,но от утре 100 процента ЩЕ ! 8-)

Да питам,2-те момичета(Айлин и Айси) от ПМГ Бургас как ви пуснаха думите?Написаха ви ги на дъската?Почнахте от азбуката?И..?

П.П и ние имаме 18 часа английски седмично.. :-o

Знаете ли дали ще намалят утре часовете за Бургас? ;d
Ами моята госпожа първо ни пусна с касетофон азбуката, после транскрипция на буквите и после вече думите :D :-D
П.п. Ние не стигнахме до местоименията :lol: :razz:

MegiBoOm
09-16-2011, 14:08

Хаха стоп с драмата :D . Някой не е бил в настроение, ти си направила нещо нормално и веднага ползваш супер големите думи като "мрази" - според теб може ли толкова силно нещо като омразата да се зароди за такава глупост? хаха, и това е едва първия ден

А и не съм споменавала за какво ме мрази, така че едей да кзваш глупости като си има причини.

Djenka
09-16-2011, 14:25
:-x :-x :-x :-x

В момента съм бясна! По-добре никой да не ми говори, че става лошо :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

MegiBoOm
09-16-2011, 14:28
^Какво е станало? ;хх

SladkaZagadka
09-16-2011, 14:33

А и не съм споменавала за какво ме мрази, така че едей да кзваш глупости като си има причини.

Сериозно?

А така.

Иначе мисля,че класната ме мрази - първо закъснях, второ не дадох бележник и трето не запомних кой номер съм! ](*,)

MegiBoOm
09-16-2011, 14:37
не са само това, така чеее....

Много добре знам назад какво бях написала и че в миналият ми пост не споменах нито една от причините.

Иначе е момента научих азбуката, съчетанията от букви,мъжки,женски и среден род и сега уча основните изречения на немски.

Djenka
09-16-2011, 14:40
^Какво е станало? ;хх

Хех, мерси че попита :) А.. дълго е да обяснявамм.. Но май ми мина 8-)

MegiBoOm
09-16-2011, 14:44
Кажи де.... ;/

syrena
09-16-2011, 15:10
Леле,някак си ми е странно,че вчера беше първият учебен ден,днеска учим и сега събота и неделя :( :D Нас утре ни викат в 9 ч. в училище,а после с една приятелка от съседния клас ще ходим да се записваме на уроци по английски :grin: А в неделя ще събирам сили за 18-те часа немски през следващата седмица :D :D :D

Djenka
09-16-2011, 16:11
Кажи де.... ;/

Сдърпахх се със сестра ми :?

awesomesheepy
09-16-2011, 16:45
Изморителни 7 часа..ГРР
Азбука,думи..и блябля..
8-)
Иначе класната е пич.

Мисля,че утре няма да има промяна в часовете.Поне не са казали!Но на мен ми е все едно,тъй като утре няма да ходя.

Колкото до даскалото там се чувствам като пълен идиот. :x Странно ми е,потискащо!Стаите са прекалено малки в сравнение с тези в предното ми училище.Там бях свикнал аз да съм най-големият,а сега.....

И на нас така.Същата домашна.Утре ни почват здравата по английски обаче.И да,даскалото,всичко,обстан вка,хора,странно е,доста.Но е няк'во прекрасно,не знам.Ще свикнем =)

starr21
09-16-2011, 17:03
Изморителни 7 часа..ГРР
Азбука,думи..и блябля..
8-)
Иначе класната е пич.

И на нас така.Същата домашна.Утре ни почват здравата по английски обаче.И да,даскалото,всичко,обстан вка,хора,странно е,доста.Но е няк'во прекрасно,не знам.Ще свикнем =)

Дано да свикнем ;хх..стаите наистина са някви малки имахме 5 часа английски и не знам как ще идържа .. Почнах да развивам клаустрофобия :-D

Aysunxd
09-16-2011, 17:04
АА Айлин преди няколко поста си питала с койй се запознах .. Емм с Василена ии сс Жасмона ..:**

LaChupacabra
09-16-2011, 17:13
аз утре нямам часове xD викат ни за 1 час - на класа и после на двора xD днес ни беше и родителската и нищо особено не са казали 8-) имах 5 часа ии разбрах за 5 учебника...мисля в събота да ги потърся някъде... учителките които видях днес изглеждат свестни (: странно си е в първите дни...определено ;D
излязла е и една програма...дано не е временна...три пъти в седмицата по 7 часа -.- ии понеделник първите два - математика :booooomb: като изкючим това програмата не е зле

Aysunxd
09-16-2011, 17:34
Има ли разлика между акварелни и водни бои .. ? Ако има кояя е тя ? :D :booooomb: :booooomb: Иначе днеска мина чудеснооооо :grin:

Alofff4o
09-16-2011, 17:35
Изморителни 7 часа..ГРР
Азбука,думи..и блябля..
8-)
Иначе класната е пич.

Дано да свикнем ;хх..стаите наистина са някви малки имахме 5 часа английски и не знам как ще идържа .. Почнах да развивам клаустрофобия :-D
Как?И ти ли си в английската в Бургас?

deni979
09-16-2011, 17:45
Има ли разлика между акварелни и водни бои .. ? Ако има кояя е тя ? :D :booooomb: :booooomb: Иначе днеска мина чудеснооооо :grin:
Aми мисля, че няма защото нали акварела се разрежда с мнооого вода, за разлика от температа, така че мисля, че е към водните.Не съм сигурна, де. :D

Runaway11
09-16-2011, 17:52
Аз седем часа май ще имам само в четвъртък и петък...и то в петък ще са консултации...обаче мен много не ме грее, защото тъй или иначе първия месец трябва да чакам час, докато тръгне автобуса...после вече няма да има проблем :D :D :D

SladkaZagadka
09-16-2011, 17:54
не са само това, така чеее....

Много добре знам назад какво бях написала и че в миналият ми пост не споменах нито една от причините.

хахах хубаво, айде спирам, че.. мир да има :lol:

Aysunxd , и аз съм на мнението на deni979

polssa
09-16-2011, 19:30
Зайциииииииииииииии ... не съм ви писала нищо тия дни , а то сега е най-интересното 8-) Даскалото ми ее сууупер , хората са мн печени.. оформих си вече бандата, която мноого си я обичам :-) Има мноого яки момчета ;дд с Кали се паднахме в един клас :grin: , както и с още едно момиче , което ни е в тайфата и е адски печена :-) класната е доста строгичка, но същевременно е яка 8-) в класа сме 29 човека, повечето почтни ги запомних .. бтв аз съм ''е'' паралелка .. класната ми се казва Стоева .. несвързано говоря, знам :lol: неска ни беше родителскта.. учебниците само по немски са ни 120 лв ;д .. засега по нищо не сме учили, само се запознавахме ... нямам търпение да дойде утре .. ще ни събират да ни дадат учебниците, не знам дали ще учим .. засега толкова, после още :-)

RainbowGirl
09-16-2011, 20:41
Такаа.. аз съм "д" клас при Олга Кожухарова (тая година е Делийска 8-) )
.. а по БЕЛ ни е някаква Борисова, която е мноого взискателна, но и с чувство за хумор. :D
Неска видях едно момче, което бяхме в един клас от 1 до 4.. оказа се, че той е "г" клас, също видях още едно момче, което ми беше от уроците.. него забравих да го питам коя паралелка е. :lol:

smiley344
09-16-2011, 20:47
ние имаме само бел, френски х3 и фвс, днес и утре!! :grin:

bettiie
09-16-2011, 21:35

Трябва да се срещнем :D Тъкмо сега ще се уговарям с едно момиче от немския , от А клас , може тогава , ддз :D

Еми кажи кой ден и къде да се чакаме през голямото например 8-) 8-) 8-)

Иначе успях да си закъсня за първия час при най-строгата госпожа-по БЕЛ.Вече изпитвам панически страх от нея,както и целия клас. :D

Аууууу ние се паднахме при печената! Много е яка! Обаче съседните класове ни разправяха за злобната...не ти завиждам :D :D :D

Иначе по бг се запознавахме и си говорихме с госпожата...По физическо тъй като ни е първи ден останахме в стаята и говорихме, но другия път вече ще правим упражнения...

В час по немски беше забавно..първо двама закъсняха и тъй като госпожата мрази закъснели почна да им се кара на немски и те само я гледат супер виновно, вцепенили се на едно място :lol: :lol: :lol: След тоа на едно момче му звънна в час телефона и госпожата го прибра...и през междучасието майка му звъни и госпожата вдига и пак почва да дрънка на немски....майката затвори и сега ще трябва да ходи в даскало да взима телефона :razz: :razz: :razz:

Иначе по немски взимахме азбуката и особености при някои букви, както и буквосъчетанията - за домашна имам да ги уча наизуст :o :o :o
Точно с deni979 се уговорихме да се видим . Ако искаш , в някое междучасие , може би след голямото да се видим там между първо и второ общежитие . 8-) Тряя да се разберем на лични :)

deni979
09-17-2011, 04:37
Добро утро хора.Сега ще ходим да гледаме състезанието по гребане.:grin: Как се кефя.Имам чувството, че ще е мнооооого готино,ама ще видим. :D
А относно г-жата по БЕЛ-направо ни разби в истинския смисъл на думата.Казвам ви първия час треперех, както и целият клас.После само седим и се споглеждаме... :-o При нея ти се разбиват всички илюзии, че изобщо знаеш нещо по БЕЛ.И това още първия ден, първия час.А по нататък не ми се мисли... :(

Pamaa
09-17-2011, 09:32
А някой от тези, които са в ЕГ 'Пловдив', случайно да познава Мариела Канарова :-o ?

deni979
09-17-2011, 09:37
А някой от тези, които са в ЕГ 'Пловдив', случайно да познава Мариела Канарова :-o ?
Kак изглежда и в кой клас е?Мисля, че се запознах с едно момиче,което се казва така,ама... 8-)
Иначе сега се върнах от състезанието.Беше много скучно и почти постоянно бяхме последни... :( :? Затова и с итръгнах.

daydreamings
09-17-2011, 09:54
Здравейте. :)

TheBlackPanther
09-17-2011, 10:48
.. а по БЕЛ ни е някаква Борисова, която е мноого взискателна, но и с чувство за хумор. :D
Неска видях едно момче, което бяхме в един клас от 1 до 4.. оказа се, че той е "г" клас, също видях още едно момче, което ми беше от уроците.. него забравих да го питам коя паралелка е. :lol:
Само да попитам ти къде учиш? :-o

JustForFun
09-17-2011, 11:53
хеййа! класната ми и учителя ми в занималнята са много яки и вече зная доста неща на немски.. ученето си е доста ,но не се натоварваш чак толкова мн ... класа ми е свестен :Д вече се запознах със всички и почти им запомних имената :Д таааа да.. сега трябва да ставам , защото е време да започвам с hausaufgabe.. auf wiedersehen! :D

в превод значи че е време за домашните .. и довиждане :Д

Runaway11
09-17-2011, 12:27
Снимка на тази Мариела? 8-) И от кой клас е? :D :D

Иначе може да се уговорим след шести час примерно, защото тъй или иначе ще си чакам автобуса цял час :D :D :D

Гребането беше адси тъпо!!! Ние си тръгнахме някъде към 10 часа и отидохме в мола 8) 8) Хапнахме, разкарахме се смяхме се и след това се прибрахме..след малко ще сядам да уча азбуката, а утре и буквосъчетанията...Иначе аз съм "г" клас при Докузова :oops: :oops:

nickeyy97
09-17-2011, 12:39
Мдаа,гребането беше леко тъпо днес. Но е по добре от това да сме на училище :D Иначе днеска класа се сближи малко повече,което беше добре. Госпожата ми по БЕЛ е много печена - Лидия Василева.. ;d Иначе класната и тя е готина ;д

RainbowGirl
09-17-2011, 13:17
Само да попитам ти къде учиш? :-o в 91нег :)

deni979
09-17-2011, 13:19
A Runaway11 какво точно взехте? :D

TheBlackPanther
09-17-2011, 14:12
Само да попитам ти къде учиш? :-o в 91нег :)
Случайно в класа ти да има един Калоян?

Djenka
09-17-2011, 14:55
АА официално VIIIв са най-якия класс!! Май ние свикваме най-бързо един с друг, тка като гледам другите класове са още някви .. седят си срамежливи ии.. а ние се базикаме постоянно, даже момчетата вече почнаха да се закачат с момичетата ;dd Абе.. майй ще се оформим пекани

:grin: :grin: :grin: :grin: 8) 8) 8)

syrena
09-17-2011, 15:00
АА официално VIIIв са най-якия класс!! Май ние свикваме най-бързо един с друг, тка като гледам другите класове са още някви .. седят си срамежливи ии.. а ние се базикаме постоянно, даже момчетата вече почнаха да се закачат с момичетата ;dd Абе.. майй ще се оформим пекани

А в 73-то VIIIБ е най-якият клас,никой да не спори! :grin: :D :)

Runaway11
09-17-2011, 15:00

Ами азбуката и там всеки един звук как се чете при различни ситуации..Diphotonge и Konsumaten kombination *буквосъчетанията* 8-)

deni979
09-17-2011, 15:04

Ами азбуката и там всеки един звук как се чете при различни ситуации..Diphotonge и Konsumaten kombination *буквосъчетанията* 8-)
И ние горе долу това и 20-тина думи и как да се представяме. :D
Иначе тази вечер е на музеите и галериите.Обожавам я. :grin: Ако някой реши да идва в Пловдив днес е денят, атмосферата наистина е страхотна, особено в стария град.Жалко, че е само веднъж в годината.

Runaway11
09-17-2011, 15:28

И ние горе долу това и 20-тина думи и как да се представяме. :D
Иначе тази вечер е на музеите и галериите.Обожавам я. :grin: Ако някой реши да идва в Пловдив днес е денят, атмосферата наистина е страхотна, особено в стария град.Жалко, че е само веднъж в годината.

Аууу..ние сяка година ходим..ама сега ни домързя и няма хДДД вече всичко сме ледали и ни е скучно...

Ние четяхме доста думи ама още не ги учим за превеждане и тн..първо ни учи да може да ги четем правилна и да ги пишем..сигурно ще имаме някаква диктовка първо и после ще почнем с думите...Иначе вече ни раздадоха немски читанки и от понеделник-вторник ще почваме да четем 8-) 8-)

MegiBoOm
09-17-2011, 15:39

а точноо!
НАЙ-ЯКИТЕ СМЕЕЕ! 8-)

Aysunxd
09-17-2011, 16:14
Aysunxd , и аз съм на мнението на deni979

Хммм.. Благодаряя виии ммногоооо :-)

Дните минават добре , но имаме много домашни и думии .. трябва да свикна все пак аз исках да вляза там , дори като знаех ,че е много трудно :) С момичетата се запознахме .. :( :D ААА госпожитее саа много печении .. много ми харесахааа.. :-) Особенно поо физическооооо госпожатааа .. :-) :D :grin:

Djenka
09-17-2011, 18:00
Айдее бе осмокласниции... темата замряя :D

alzheimer
09-17-2011, 18:17
Ехоо :) Не съм писала отдавна, защото бях заета с учене. Още вчера взехме 80 думи, глагола "съм" и някакви правила. Иначе класа е мого як, всъщност. Имаме около 5-6 .. няма да казвам кифли, ами гримирани и разголени до болка със самочувствие до небето - момичета. Всички други са си нормални и момчетата са хубави :) Почнахме да се бъзикаме и да се дразним. В часовете си бъбрим понякога, смеем се. Абе всичко си е наред. Мислех, че ще е много зле, но се оказа 6 :-P Айде чао, че тоя по физическо днеска направо ни направи диви и щастливи!

awesomesheepy
09-17-2011, 18:53
Днеска ни почнаха.3 часа Английски един след друг,130 думи някъде имаме да пишем за понеделник..гррр..азбука взехме,гадните транскрипции също.Почвам да пиша..:<

syrena
09-17-2011, 19:22

а точноо!
НАЙ-ЯКИТЕ СМЕЕЕ! 8-)

Че как иначе? 8-) :)

Fiction7577
09-17-2011, 19:25
Радвайте се на тоя 8 клас. Не знаете какво злато е. :lol:

LaChupacabra
09-17-2011, 19:41
със всеки изминал ден леда се разчупва все повече ^___^ xDD

утре ще ходя да си взимам половината учебници... /другата половина просто не я знам ; D /

syrena
09-17-2011, 20:21
Айде,хора,лека нощ и утре почивайте,че от понеделник ще ни спукат от домашни в даскалото :D

Pamaa
09-17-2011, 22:43
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/215255_211120765578412_100000414702847_773941_3732 667_n.jpg
Ето това е момичето :) .

MegiBoOm
09-18-2011, 07:40
Добро Утроо! (:

Днеска ще излизам като преди това и след това ще пиша думите по 3 реда и съм готова с домашнатааа! :grin:

gummybear
09-18-2011, 09:13
добро утро .. не съм писала ,защото нямах време.За утре имам много думи и глагола СЪМ :shock: 8-)

Djenka
09-18-2011, 09:27
Аз пък нямам много домашно.. Само по английски. Нашата госпожа още не ни е давала нови думи, но и предполагам, че няма да трябва да ги пишем.. Надявам се де.. :D

awesomesheepy
09-18-2011, 09:30
Написах 130-те думи..най-после. :-o

Искам да ви питам,по езика,знаците за транскрипция искат ли ви ги назубрени? И как се учат тия неща,за бога :ОО

bettiie
09-18-2011, 09:43
Runaway11 , deni979 и daydreamings , от едно уч сме а още не сме се видели ... Давайте идеи да се видим дее 8-)

deni979
09-18-2011, 09:45

Искам да ви питам,по езика,знаците за транскрипция искат ли ви ги назубрени? И как се учат тия неща,за бога :ОО
130 думи? :shock: С какъв език си?Всъщност сега се сетих, че ние вчера не сме учили и не сме взимали още думи,ама все пак... :-o
Иначе и аз си написах думите по немски и сега почвам преговор по БГ, че г-жата е...мнооооооого строга. :(

MegiBoOm
09-18-2011, 10:00
А пък аз сега пиша и уча скапаните думи по немски дето 5 часа не мога да ги запомняяяя :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

CherryBell13
09-18-2011, 10:32
Аз пък нямам много домашно.. Само по английски. Нашата госпожа още не ни е давала нови думи, но и предполагам, че няма да трябва да ги пишем.. Надявам се де.. :D
Какво ни е домашното по английски :oops: :lol:
Аз съм най-не прилежната ученичка от класа :razz: нямам учебници забравям тетрадки, нямам домашно (защото нямам учебници де) забравям да си правя картонче с името, не пиша в час, хилим се :razz: Djenka ще подлудим госпожите :D

Mirage3
09-18-2011, 11:22
Хай, хора. 8-) Май ще започна да пиша често тук. Наблюдавам темата от няколко дена... Тъкмо си купих тетрадка и ще пиша думи...
Обаче по математика... абсолютно всичко съм забравила. 8-) Опитвах се да реша задачите по няколко начина и не мога да разбера какво се получава.
На първото няма решение. А на второто всяко X е решение. :| - Така каза госпожата.
http://prikachi.com/images/65/3834065H.png
http://prikachi.com/images/66/3834066C.png
Не съм писала как съм го решила, понеже няма да ми стигне и картинката. :lol:
По принцип езиците са ми по-силната страна, по математика не съм добре. :D Но не вярвах, че ще забравя тия прости нещица...

magiie
09-18-2011, 11:34
Някой да помогне с това параметричното :oops:
(a-7)x = 4x-a

c14m
09-18-2011, 11:41
(a-7)x = 4x-a

(a-7)x-4x= -a
(a-7-4)x=a
(a-11)x=a

1) при а-11=0
а=11
става 0.х=11
т.е. няма решение

2) при а-11 различно от 0
а е различно от 11
става х = а: (а-11)

Поне така мисля, че се решаваха :razz:

syrena
09-18-2011, 11:48
(a-7)x = 4x-a

(a-7)x-4x= -a
(a-7-4)x=a
(a-11)x=a

1) при а-11=0
а=11
става 0.х=11
т.е. няма решение

а е различно от 11

Леле,мразя ги тия параметрични уравнения,направо ми става лошо от тях :-s Дано тая година ни се разминат по математика,няма да е зле :D Аз вчера се записах на английски на AVO-Bell и ме сложиха в група за А2 и така...Ох,утре пак трябва да се става рано :shock: :D :D

Pamaa
09-18-2011, 11:59
Аз пък тази година ще съм S4 :) .

cutegirly
09-18-2011, 12:17
(a-7)x = 4x-a

(a-7)x-4x= -a
(a-7-4)x=a
(a-11)x=a

1) при а-11=0
а=11
става 0.х=11
т.е. няма решение

а е различно от 11

(a-7)x-4x= -a
(a-7-4)x=a
Как от -а стана а ? :o

awesomesheepy
09-18-2011, 12:29

130 думи? :shock: С какъв език си?Всъщност сега се сетих, че ние вчера не сме учили и не сме взимали още думи,ама все пак... :-o
Иначе и аз си написах думите по немски и сега почвам преговор по БГ, че г-жата е...мнооооооого строга. :(

С английски съм. От 16-ти ни почнаха.

CherryBell13
09-18-2011, 12:31
Тези параметричните никога не съм можела да ги решавам :? и на уроци ходех и пак не мога :lol: просто не искат да ги разбера и това е 8-)