PDA

View Full Version : Настоящи осмокласници !!

Страници : 1 2 3 [4] 5 6

awesomesheepy
09-18-2011, 12:34
Ой..параметрични,май на повечето са ни слабо място 8-)

Утре к'ва ви е програмата?
На мен ми е:
2 БЕЛ,3 английски,Физическо..ГРРРР РР.

Пак със сумати домашни ще ни засипят,но няма как ;d
Иначе от четвъртък сме във ваканцийка,йей ^^

magiie
09-18-2011, 12:38
3 часа англ, физическо, англ и БЕЛ..
;DD

CherryBell13
09-18-2011, 12:49
Моята е:
1- БЕЛ
2- БЕЛ
3- Математика
4- ФВС
5- АЕ
6- АЕ
:D

syrena
09-18-2011, 12:54
А моята:
1.БЕЛ
2.БЕЛ
3.Физкултура
4.Музика
5.Математика
6.Математика

Утре нямаме немски! :grin: Ама само утре :-o :D

deni979
09-18-2011, 13:02
Нашата е 4 часа немски,1 музика и 1 БЕЛ.От този по БЕЛ ме е страх мноого... :(

TheBlackPanther
09-18-2011, 13:05
Ох параметрични така и не ги разбрах :D иначе дам утре пак рано :booooomb: програма
1.Испански
2.Испански
3.БЕЛ
:-o

starr21
09-18-2011, 13:06
Искат да ме пращат на разменни начала в Италия :ОО Аз съм стресната ;хх

syrena
09-18-2011, 13:37
Ох параметрични така и не ги разбрах :D иначе дам утре пак рано :booooomb: програма
1.Испански
2.Испански
3.БЕЛ
Само три часа ли имаш утре? :shock: Егати кефа :D

Runaway11
09-18-2011, 13:44

Това е много яко! на твое място веднага бих се зарадвала! :D :D :D

Иначе мойте са:
3 часа немски
Мат
Музика
Бел

:o :o :o

Иначе вече си научих по немски...еее не перфектно, но почти знам всичко като стихче хДДДДДД

TheBlackPanther
09-18-2011, 14:03
1.Испански
2.Испански
3.БЕЛ
а изобщо не е кеф тва са блокове по 90 минути... :-o

starr21
09-18-2011, 14:05

Това е много яко! на твое място веднага бих се зарадвала! :D :D :D

Иначе мойте са:
3 часа немски
Мат
Музика
Бел

:o :o :o

Иначе вече си научих по немски...еее не перфектно, но почти знам всичко като стихче хДДДДДД
То че е яко яко е ама имам чувството че тая госпожа няма да ме върне жива ;д Напрао тръпки ме побиват :D

Runaway11
09-18-2011, 15:05
Еееее...важното е да имаш познати, които ще ходиш 8-) :oops:

syrena
09-18-2011, 15:05
1.Испански
2.Испански
3.БЕЛ
а изобщо не е кеф тва са блокове по 90 минути... :-o

Ауууу,много гадно :shock: И на моята фр в ,,Дорис Тенеди" часовете й са на блокове.Нашите са си по 40 минути и след всеки час имаме междучасие :) Добре,че тази седмица учим само три дни :grin: Ама от другата се почва :-s :-o

alzheimer
09-18-2011, 15:17
Нашата програма за утре е:
1 Испански
2 Математика
3 Музика
4 ФВС
5 Испански
6 Испански

Общо взето тъпа програма. За пръвпът ще имаме математика и ще съм много стресната, а този по ФВС ни прави на нищо 8-) По музика ще спя, по испански ще внимавам ии сигурно ще имаме 7ми час английски през който ще спя пак :( Много тъпо, имаме всеки ден по 7 часа, заради английския, който го знам :( Иначе си научих за утре, но ще преговоря по-късно :)

zlatit0o
09-18-2011, 15:37
Как ми се играе волейбол!!! 8-)
Иначе за програмата, същата е като на Магито.

syrena
09-18-2011, 15:39
Нашата програма за утре е:
1 Испански
2 Математика
3 Музика
4 ФВС
5 Испански
6 Испански

Общо взето тъпа програма. За пръвпът ще имаме математика и ще съм много стресната, а този по ФВС ни прави на нищо 8-) По музика ще спя, по испански ще внимавам ии сигурно ще имаме 7ми час английски през който ще спя пак :( Много тъпо, имаме всеки ден по 7 часа, заради английския, който го знам :( Иначе си научих за утре, но ще преговоря по-късно :)

И ние утре ще имаме за първи път математика - дано учителката да не е някаква злобна злобарка :D ,че и без това математиката не я обичам,а ако е и даскалката гадна,направо... :shock: Бтв аз трябва да я познавам поне по физиономия,ама името й нищо не ми говори,така че утре ще видим :-o

Aysunxd
09-18-2011, 15:53
Ние имаме :
1.БЕЛ
2.БЕЛ
3.АЕ
4.АЕ
5.Математика
6.АЕ
7.АЕ
всеки ден 7 часа :shock: ии имаме към 300 думи по 20 пъти + в речника .. ;д мисля че са за утре , но може да са и за вторник ..

c14m
09-18-2011, 15:58
Някой да помогне с това параметричното :oops:
(a-7)x = 4x-a

(a-7)x-4x= -a
(a-7-4)x=a
(a-11)x=a

1) при а-11=0
а=11
става 0.х=11
т.е. няма решение

2) при а-11 различно от 0
а е различно от 11
става х = а: (а-11)

Поне така мисля, че се решаваха :razz:

(a-7)x-4x= -a
(a-7-4)x=a
Как от -а стана а ? :o
Ох, да :razz: просто днеска главата ми съвсем изпуши от думи Дори още не са свършили

Значи става

Някой да помогне с това параметричното :oops:
(a-7)x = 4x-a

(a-7)x-4x= -a
(a-7-4)x=-a
(a-11)x=-a

1) при а-11=0
а=11
става 0.х=-11
т.е. няма решение

2) при а-11 различно от 0
а е различно от 11
става х = - а/(а-11)

Поне така мисля, че се решаваха :razz:

:-D :) Да се надяваме вече да няма грешки :razz:

starr21
09-18-2011, 16:20
Еееее...важното е да имаш познати, които ще ходиш 8-) :oops:
Ммм даа :Д Ама ще е с още някой от класа който не познавам :д абе страх ме е просто не за друго ами за пръв път ще излизам отт страната :D :oops:

MegiBoOm
09-18-2011, 17:12
Ох остават ми само още десет думи мисля,че ще съм готова, а утре ще се упражнявам на изговор и правопис.

Гери ти докъде си? 8-)

syrena
09-18-2011, 17:51
Ох остават ми само още десет думи мисля,че ще съм готова, а утре ще се упражнявам на изговор и правопис.

Гери ти докъде си? 8-)

Еееее,аз тези неща си ги знам,които ги взехме в петък,те са съвсем в началото,обаче аз сега ще ходя на курсове по английски и започвам отначало,така че каквото е сега за тебе по немски,това ще е за мен по английски,така че ще сме в еднакво положение :D Ти поне английския си го знаеш :) Обаче тия 60 думи,дето трябваше да ги пишем по 3 реда,малко в повече ми дойдоха 8-) Аз съм ги писала на всеки ред по веднъж думата и превода,тя класната май така каза,че ако трябваше и по повече да се пишат,направо :-s :-o Добре че утре нямаме немски :D

MegiBoOm
09-18-2011, 17:55

Гери ти докъде си? 8-)

Еееее,аз тези неща си ги знам,които ги взехме в петък,те са съвсем в началото,обаче аз сега ще ходя на курсове по английски и започвам отначало,така че каквото е сега за тебе по немски,това ще е за мен по английски,така че ще сме в еднакво положение :D Ти поне английския си го знаеш :) Обаче тия 60 думи,дето трябваше да ги пишем по 3 реда,малко в повече ми дойдоха 8-) Аз съм ги писала на всеки ред по веднъж думата и превода,тя класната май така каза,че ако трябваше и по повече да се пишат,направо :-s :-o Добре че утре нямаме немски :D

Думата и преводааааааааааааааааааа ааааа моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяя :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Аз само думата съм писала по три реда всяка, това не се ли зачита или сега трябва всичко отначалоооо? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

syrena
09-18-2011, 18:00

Гери ти докъде си? 8-)

Думата и преводааааааааааааааааааа ааааа моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяя :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Аз само думата съм писала по три реда всяка, това не се ли зачита или сега трябва всичко отначалоооо? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Е сигурно ще ти го зачете,едва ли ще те върне да ги пишеш пак,все пак си положила много труд :) Иначе тя каза с превода,ама сега веднъж да не си го написала така,едва ли е чак пък толкова голям проблем,според мен няма да те навика да ги пишеш пак или нещо такова :) А аз всъщност съм писала всяка дума три пъти,а не три реда,и значението :-o

MegiBoOm
09-18-2011, 18:14
Амии аз не съм чула да казва с превода, ама както и да е. 8-)

Иначе да, изрчно 487834934 пъти повтори,че трябвало вкяса дума, дето я имаме в речника да се пише по треи реда. :booooomb: 8-)

syrena
09-18-2011, 18:25
Амии аз не съм чула да казва с превода, ама както и да е. 8-)

Иначе да, изрчно 487834934 пъти повтори,че трябвало вкяса дума, дето я имаме в речника да се пише по треи реда. :booooomb: 8-)

Ами всъщност при мене всяка дума е по три реда,нищо че е по веднъж на ред 8-) 8-) 8-) Защото класната вика,че имало и дълги думи,дето нямало да се събират по няколко пъти на ред,ала-бала... :D :) Обаче по-нататък,като имаме почти всеки ден немски,като се почне всеки ден по 60 думи,че и повече,и трябва да ги пишем и да учим за следващия ден,просто... :-s

SummerHit
09-18-2011, 18:47
Хах, програмата ми е:
1.Испански език
2.Испански език
3.БЕЛ
4.БЕЛ
5.Испански език
6.Испански език
:grin:

polssa
09-18-2011, 18:47
Батенце всички как сте се разучили .. о.О
ние още не сме взели азбуката 8-) ще имаме минимум 4 часа немски на ден, тъй че не сме загубили доста 8-) вчера ни казаха, че трябва да доплатим още 20 лева за учебниците по немски :? как може още не втория ден да съм луднала по 10-20 момчета о.О :razz: :razz: :razz: утре ще ходя до борсата да си купя учебниците по БЕЛ и математика .. мързи ме да пиша още, затва айде :-)

RainbowGirl
09-18-2011, 18:54
Батенце всички как сте се разучили .. о.О
ние още не сме взели азбуката 8-) ще имаме минимум 4 часа немски на ден, тъй че не сме загубили доста 8-) вчера ни казаха, че трябва да доплатим още 20 лева за учебниците по немски :? как може още не втория ден да съм луднала по 10-20 момчета о.О :razz: :razz: :razz: утре ще ходя до борсата да си купя учебниците по БЕЛ и математика .. мързи ме да пиша още, затва айде :-) Ууу.. кои кои?? 8-)
Иначе аз вчера се снимах и излязох г/д добре, ама пак не се харесвам. :lol:

zlatit0o
09-18-2011, 19:31
Меги, ако тетрадката ти има поле може в него малко по-ситно да напишеш по български значението.
Като гледам тука май всички имаме по един съфорумник в класа 8-)

MegiBoOm
09-18-2011, 19:36
е чееее какк - естетсвено,че нямаааааа ;@@@
Ама аз оставам по един ред между вскяа дума така,че в него ще напиша думата на немски - значението на бг (:

RainbowGirl
09-18-2011, 19:39
Ние с Поли (polssa) не сме в един клас, а в едно училище.. пак е добре, че сме една смяна. 8-)
Полиноо.. да ми ги покажеш утрее !! :lol:

MegiBoOm
09-18-2011, 20:07
Гери ти за утре ще си взимаш ли анцунг и маратонки?

Таа и вас да питам....Понеже утре за пръв път имам ФВС да ги нося ли тея неща, по-горе, които казах? 8-)

RainbowGirl
09-18-2011, 20:14
Ние на 16 имахме два часа фвс и госпожата ни питаше как се казваме и какво сме правили по фвс в миналото училище.. не сме играли и двата часа. 8-)

LaChupacabra
09-18-2011, 21:57
starr21 бих убила за да ида на нещо подобно 8-)

утре първите 2 часа математикааа :-x
после 2 изобразително, география,БЕЛ,информатика -.- не звучи обещаващо :Д

starr21
09-19-2011, 07:38
:D Убий мен :Д ама ще отида налага ми се :Д А днес имаме 5 часа английски :shock: Ще седя и ще я слушам как иска да не си пазим учебниците представяте ли си :razz: А по ФВС днеска няма да играя ако си намеря бележката която нз къде е :x Щото си изкълчих глезена а тоз ще иска да тичаме :D

awesomesheepy
09-19-2011, 10:22
Мъкааа.Днеска по-малко думи,добре че.
Супер ми е изморено,лягам малко и тъй..после ще пада писането.
Утре почваме с учебника,гадост :<
Утре..5 часа английски..fuuuuuuuuuuuuuuck! :booooomb: и една музика..

Pamaa
09-19-2011, 11:27
Ние днес правихме входно по БЕЛ. По АЕ ми е супер забавно :D . И господина като пише на дъската си върти задника и изглежда така все едно играе кючек :lol: :lol: . Иначе утре имаме:
1.ИИ
2.АЕ
3.БЕЛ
4.АЕ
5.АЕ
6.АЕ

MegiBoOm
09-19-2011, 11:31
Ние днес правихме входно по БЕЛ. По АЕ ми е супер забавно :D . И господина като пише на дъската си върти задника и изглежда така все едно играе кючек :lol: :lol: . Иначе утре имаме:
1.ИИ
2.АЕ
3.БЕЛ
4.АЕ
5.АЕ
6.АЕ

:razz: :razz: :razz:
Как беше входното? ;дд

Иначе аз сега имам за дом. по математика 4ри примера и да науча останалите думи по немски (:

Pamaa
09-19-2011, 11:40
Ужасноо :-o . Обаче може и да не пише оценките, пък и тя нарочно не ни беше казала, за да не учим и да види какво помним.

MegiBoOm
09-19-2011, 12:12
олее :booooomb:

хора може ли да Ви питам как да реша това:

(x^2+x+1)(x^2-x+1)=?
може да е лесно, ама аз нищо не помня 8-)

zlatit0o
09-19-2011, 12:16
Аз преди малко се прибрах. Ще ходя да ям, малко ще почина и почвам да уча по математика. Имам няколко думи и трябва да упражнявам спелуване :-x
Дано утре по математика да почваме с геометрията, че тая алгебра :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: хич ме няма 8-)

Програмата за утре-
1. АЕ
2. АЕ
3. АЕ
4. ФВС
5. Инф. техн.
6. Мат.
7. ЧК

syrena
09-19-2011, 12:47
1.ИИ
2.АЕ
3.БЕЛ
4.АЕ
5.АЕ
6.АЕ

Как беше входното? ;дд

Иначе аз сега имам за дом. по математика 4ри примера и да науча останалите думи по немски (:

Не бяха ли 3 примера по математика? :-o
Иначе аз написах домашното и сега си разучавам учебника по немски,ама той какъв е тежък,а и като трябва да нося и др тетрадки и речника,и учебната тетрадка,направо ужас :shock:
Между другото,Меги,тая по математика вика,че имаме утре седми час с нея,а аз съм записала,че утре нямаме математика,а само литература и немски,а математиката в сряда... :( Ти как си я записала програмата?

deni979
09-19-2011, 12:50

(x^2+x+1)(x^2-x+1)=?

(x^2+x+1)(x^2-x+1)=x^4-x^3+x^2+x^3-x^2+x+x^2-x+1=x^4+x^2+1
Toку що се събудих,така че не гарантирам, че е вярно. :D

MegiBoOm
09-19-2011, 12:51
Благодаря много все пак! ;*

MegiBoOm
09-19-2011, 12:53
1.ИИ
2.АЕ
3.БЕЛ
4.АЕ
5.АЕ
6.АЕ

Как беше входното? ;дд

Иначе аз написах домашното и сега си разучавам учебника по немски,ама той какъв е тежък,а и като трябва да нося и др тетрадки и речника,и учебната тетрадка,направо ужас :shock:
Между другото,Меги,тая по математика вика,че имаме утре седми час с нея,а аз съм записала,че утре нямаме математика,а само литература и немски,а математиката в сряда... :( Ти как си я записала програмата?

Да три са.Извинявай,обърках се. Иначе и аз съм записла,че в срядата имаме седми час с нея.Тая какво си въобразяваа? :booooomb: :-x 8-) Просто вместо утре в срядата ще си донеса учебниците и тия глупости, което значи,че утре тряя да ходя купувам учебника и помагалото ;хх

deni979
09-19-2011, 13:00
Хора днес по БЕЛ ме изпита и се поизложих,ама май не ми писа оценка.Казвам ви тази жена ще ни разкатае фамилията.А един съученик,не знаеше, че тя го чува и каза:''Да вземем тая да я изгоним след този срок'' и тя го чу.Той взе да обяснява как се шегува и тя му обеща също да се ''пошегува'' с него.И на всичкото отгоре ме накара да събирам пари от класа за тестове-по сто пъти обикалях като първия идиот, защото не им знам имената и не можах да направя пълен списък. 8-) После имахме музика с един изключително пекан г-н, разказваше ни как е оставил 6-тици на цял випуск и ни пееше караоке. :D Поне днес запомних на всички с едно две изключения имената, като правех списъка.А сега отивам да пиша километричното домашно, че преди малко го почнах,ама заспах... :-D
ПП Сори за дългия пост.

syrena
09-19-2011, 13:10
1.ИИ
2.АЕ
3.БЕЛ
4.АЕ
5.АЕ
6.АЕ

Как беше входното? ;дд

Да три са.Извинявай,обърках се. Иначе и аз съм записла,че в срядата имаме седми час с нея.Тая какво си въобразяваа? :booooomb: :-x 8-) Просто вместо утре в срядата ще си донеса учебниците и тия глупости, което значи,че утре тряя да ходя купувам учебника и помагалото ;хх

Ясно,мерси :) Да бе,тая иска И във вторник да имаме математика :D Ама няма кой да я търпи толкова много,така че... 8-) Иначе аз днеска си взех учебника по математика,ама втора употреба,освен това не можах да го намеря да е от 2010 и го взех от 2009,ама едва ли има голяма разлика :-o Нещо взе да ми се учи по немски,ама утре като имаме толкова много часове,бързо бързо ще ми се отучи :D Бтв си взех и учебника по музика,ама според мен нямаше смисъл да ни карат да си взимаме учебник при положение,че имаме един час седмично :? А г-жата по музика е мн печена в сравнение с тази по математика 8-)

Runaway11
09-19-2011, 13:11
Ааааа и ние се запознахме с печения господин по музика! И на нас ни пя хДДДД мнооо е готин! Иначе имам малко домашно по математика и ОГРОМНО по немски: Трябва да пиша 30 пъти 25 думи като ги пиша в множествено и ед.ч. + превода, което ми излиза за една дума или израз около 15 реда! :o :o :o Допълнително тряя да пиша всяка буква и букво съчетание по 30 + всичко останало по толкова!....Ааа и тряя да уча един диалог от учебника и песничката за буквите......... :o :o :o :o :o :o

Иначе днес леко-полека се разчупва леда...скоро няма да е толкова неловко в час хДДДДДДД

syrena
09-19-2011, 13:13

(x^2+x+1)(x^2-x+1)=?

И аз така съм го решила :smt023 Ама това параметричното беше гадно,тия изобщо не ги обичам :? Абе като цяло с математиката не сме първи приятелки :D 8-)

MegiBoOm
09-19-2011, 13:29

(x^2+x+1)(x^2-x+1)=?

И аз така съм го решила :smt023 Ама това параметричното беше гадно,тия изобщо не ги обичам :? Абе като цяло с математиката не сме първи приятелки :D 8-)

Това беше честно най-гадното от всичките! ;ххх
Иначеее дааа и аз хич не се спогаждам.
А госпожата по музика е егати пича, като се вживя с тая чалгаааимах чувството,че ще падна пред бюрото. :razz:

syrena
09-19-2011, 13:31

(x^2+x+1)(x^2-x+1)=?

Това беше честно най-гадното от всичките! ;ххх
Иначеее дааа и аз хич не се спогаждам.
А госпожата по музика е егати пича, като се вживя с тая чалгаааимах чувството,че ще падна пред бюрото. :razz:

Ооооо,да,мн е яка :razz: :razz
Меги,а ти какво получи на параметричното?

Blut
09-19-2011, 13:55
Хора днес по БЕЛ ме изпита и се поизложих,ама май не ми писа оценка.Казвам ви тази жена ще ни разкатае фамилията.А един съученик,не знаеше, че тя го чува и каза:''Да вземем тая да я изгоним след този срок'' и тя го чу.Той взе да обяснява как се шегува и тя му обеща също да се ''пошегува'' с него.И на всичкото отгоре ме накара да събирам пари от класа за тестове-по сто пъти обикалях като първия идиот, защото не им знам имената и не можах да направя пълен списък. 8-) После имахме музика с един изключително пекан г-н, разказваше ни как е оставил 6-тици на цял випуск и ни пееше караоке. :D Поне днес запомних на всички с едно две изключения имената, като правех списъка.А сега отивам да пиша километричното домашно, че преди малко го почнах,ама заспах... :-D
ПП Сори за дългия пост.

Тази жена ми разби илюзиите, че знам нещо по БЕЛ.И все пак, не е толкова страшна, щом ми писа 6-ца и не ми вика много... Само за ненадписаната тетрадка.8-) По математика положението ми е трагично,.Като смятах входното ни се пада някъде края на септември, през почивните дни трябва да преговоря основните неща, за да не се изложа съвсем..

Иначе написах повечето думи, останаха ми само още 30... Ще ги напиша набързо и по-късно се изнасям някъде на кафе, че вече откачам вкъщи...

Запознах се с трима в автобуса, утре ще ти разказвам... :lol:

syrena
09-19-2011, 14:03
Днеска и моите илюзии,че знам нещо по математика,се разбиха в часа :D :D Направо ужас :o Аз през почивните дни ще преговарям и по БЕЛ,че имаме входно във вторник,а това по математика ни е на 4 октомври и по-нататък преди класните ще имаме две контролни :-o

Каква ви е програмата за утре?

MegiBoOm
09-19-2011, 14:07
Ааахахахаххахаахахахахахх аа ТЕ, АКО БЯХА САМО ТВОИТЕЕЕЕЕ????? :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

Абе тая не е добре - 32 теста, за всеки по един :shock: :shock: :shock: Егати болния мозък,честно!

А как обясняваааааа.......Пише,гово ри,пише,говори.... АЙДЕ ТРИЙ ДЪСКАТА :shock: Егатиии чудотооо :booooomb: 8-)

deni979
09-19-2011, 14:08
Верен ви е примерът, но що се гърбите да разкривате скоби и да унищожавате после :D Разместете си събираемите в скобите и иматe директно формула за разлика на квадратни степени.
(x^2+1+x)(x^2+1-x)=(x^2+1)^2 -x^2=x^4+2x^2+1-x^2=x^4+x^2+1
Tака е, така е, ама то трябва и акъл. 8-)

MegiBoOm
09-19-2011, 14:08
Днеска и моите илюзии,че знам нещо по математика,се разбиха в часа :D :D Направо ужас :o Аз през почивните дни ще преговарям и по БЕЛ,че имаме входно във вторник,а това по математика ни е на 4 октомври и по-нататък преди класните ще имаме две контролни :-o

Според мен по БЕЛ няма да е толкова трудно, колкото това по Математика :-o Тая ще ни разкаже играта, колко до българския и лит. тряя да седнеш да мислиш над въпросите и т'ва е...

syrena
09-19-2011, 14:10
Ааахахахаххахаахахахахахх аа ТЕ, АКО БЯХА САМО ТВОИТЕЕЕЕЕ????? :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

Абе тая не е добре - 32 теста, за всеки по един :shock: :shock: :shock: Егати болния мозък,честно!

А как обясняваааааа.......Пише,гово ри,пише,говори.... АЙДЕ ТРИЙ ДЪСКАТА :shock: Егатиии чудотооо :booooomb: 8-)

Да бе,пълен ужас,направо не е истина :shock: Тая е няква машина :D Предишната ни госпожа по математика също правеше по 32 групи,ама и тя не беше съвсем в ред... 8-) Макар че даваше адски лесни контролни :D

MegiBoOm
09-19-2011, 14:12
Абе на тая не ми изглежда да дава лесни контролни, пък ще видим...Ама аз и без т'ва на входните над 4ка не се и надявам, както всяка година ;хх Просто ще си състави супер добро мнение за мен! :x 8-)

syrena
09-19-2011, 14:12

Според мен по БЕЛ няма да е толкова трудно, колкото това по Математика :-o Тая ще ни разкаже играта, колко до българския и лит. тряя да седнеш да мислиш над въпросите и т'ва е...

Даааа,ама г-жата по БЕЛ винаги е давала трудни контролни,а после вика,че това е възможно най-лесното :D Ама сигурно пак ще е по-лесно от това по математика,тая вика,че давала по 4 задачи,значи сиг ще са някви гадни :shock: Ама ддз,да се надяваме,че няма да се увлече кой знае колко да ни мъчи :D

syrena
09-19-2011, 14:13
Абе на тая не ми изглежда да дава лесни контролни, пък ще видим...Ама аз и без т'ва на входните над 4ка не се и надявам, както всяка година ;хх Просто ще си състави супер добро мнение за мен! :x 8-)

Абе аз не знам вече и на какво да се надявам,тая г-жа чак ме плаши :D

syrena
09-19-2011, 14:15
Меги,нали нашата програма за утре е:
1.Немски
2.БЕЛ
3.Немски
4.Немски
5.Немски
6.Немски
7.Математика?

:-o :-o

MegiBoOm
09-19-2011, 14:16
Точно!
А на тая по БЕЛ мисля,че входното ще да е нещо подобно на теста, който правехме днеска в часа.То и тя няма как по-да го усложни, тъй чеее 8-)

Дааа, ама без математиката.

SladkaZagadka
09-19-2011, 14:49
Ухаа, три големи страници с думи и още неща наизуст. Бинго и честито на печелившите (мен и класа ми :x ) :booooomb: , захващам се веднага, че после искам да почета малко една книжка :P

п.с. хораа.. има лс, фейсбук, телефони, кофа :д . още такъв спам и ще ни махнат темата. то не бяха въпроси, коментари, разпитвания- нищо лично, даже супер, ама.. хелоу?!

syrena
09-19-2011, 14:55
Точно!
А на тая по БЕЛ мисля,че входното ще да е нещо подобно на теста, който правехме днеска в часа.То и тя няма как по-да го усложни, тъй чеее 8-)

Дааа, ама без математиката.

Окей,мерси много :)
Да,и аз мисля,че ще е тест,защото тя по принцип само тестове дава,пък и тя самата май нещо такова спомена...Иначе класните никога не са като тест,а трябва да пишеш нещо :) Ама ние ще се справим,защото сме най-якият клас,естествено :grin:
Аз сега трябва да си подвържа учебника по немски,ама нещо ми се струва,че подвързията няма да стане :D

zlatit0o
09-19-2011, 15:08
Написах си думите в речника! След малко ще ходя да ям и пак ще уча. Този път спелуването... 8-)

Djenka
09-19-2011, 15:28
Ааа, днес за първи път имахме ФВС и математика. Леле, г-жата по математика еее .. :shock: :shock: Влезе и като ме видя с разкопчана риза и без вратовръзка ми вика да се опрая.. После докато закопчавах пък ми каза "Айде по-живо, че губим време" .. :shock: :shock: После пък се скара на една съученичка, че не била съобразила цвета на диадемата с ризата и панталоните също :razz: :razz: :razz: После, като почна да пише, каза "Да знаете, на мен в часа ми трябват 2 големи тебешира" при което ние :shock: :shock: :shock: :shock: После написахме 3 страници задачи, даде ни домашно и (за щастие) си заминахме. А г-жата по ФВС изглежда мн пекана. Днес г-жата по английски каза на едно момиче "Погледни се какъв тежък грим имаш! Ти да не ходиш на бар? Ти идваш на училище! И си само на 14" .. момичето наистина имаше леко тежък грим, но това си е нейна работа.. :-o

Абе, няма да е лесна тая година. Представям си се по математика ;xx

А програмата ми за утре:
1. Билогия
2. Математика
3. Инф. техн.
4. Английски
5. Английски
6. Английски

Aysunxd
09-19-2011, 16:02
АА.Нашата за утре е :
1.АЕ
2.АЕ
3.АЕ
4.АЕ
5.Час на класа
6.Биология СИП
7.Биология СИП :lol: :-D

syrena
09-19-2011, 16:11
АА.Нашата за утре е :
1.АЕ
2.АЕ
3.АЕ
4.АЕ
5.Час на класа
6.Биология СИП
7.Биология СИП :lol: :-D

Ние пък тази година нямаме биология и слава Богу :D Ама от догодина,като ни я почнат на немски,направо не знам... :shock:

MegiBoOm
09-19-2011, 16:17
Мани ти, то ще е и физика, химия,истори,география.Вси ко! :booooomb:
Амаа тооо дотогава мисля,че ще можем да си го говорим добре, тъй чее. 8-)

syrena
09-19-2011, 16:20
Мани ти, то ще е и физика, химия,истори,география.Вси ко! :booooomb:
Амаа тооо дотогава мисля,че ще можем да си го говорим добре, тъй чее. 8-)

Дано,дано,че иначе яко ще го закъсаме 8-) Аз както съм скарана с физиката и с химията,просто чудно...

Alofff4o
09-19-2011, 16:50
Уахахахахахахаххаххахахаа аххаааахахха,вие сте добре!!!Радвай се че няма да правите контролна на транскрипцията!!!
:x :x :x

MegiBoOm
09-19-2011, 16:52
Уахахахахахахаххаххахахаа аххаааахахха,вие сте добре!!!Радвай се че няма да правите контролна на транскрипцията!!!
:x :x :x

Добре, признавам - това е възможно НАЙ-ГАДНОТО нещо, което могат да ти дадат! :?

alzheimer
09-19-2011, 18:08
Ооо, ние утре имаме контролна на 100те думи от преди два дена и смятам да има 6!! Охх, а какъв хубав съученик имам, страхотна усмивка, ама аз си харесвам друг..Таа, днес имахме 2 часа математика :shock: Направо ми се взе акъла, господина ни е някаква пенсия дето малко на психопат ми мяза :( По физическо ни изпитваха - 6, а по музика си драсках някакви работи. Испанският мина добре :)

1 Испански
2 Испански
3 Български
4 Български
5 Час на класа
6 Испански
7 Испански

Супер програма!!!

anonymous708973
09-19-2011, 18:24
О, много ще ви е забавно догодина - особено с биологията на немски. Ммм, красота!

Runaway11
09-19-2011, 18:29
Много успокояващо... :D :D :D :D

Иначе на мен буквално ми се откачи ръката! Вече съм преполовила осмата стр - голям формат със думи! И имам още три израза да пиша + цялата азбука и буквосъчетанията...те са лесни ама към още 3 ст ще има..сега седнах да почина, че 40 мин писане без прекъсване :o :o :o :o Явно домашната по мат, колкото и да не ми се иска ще я оставя за утре, че няма да смогна хДДДДД

magiie
09-19-2011, 18:36
Ето я нашата програма ;д
1. АЕ
2. АЕ
3. АЕ
4. ФВС
5. Инф. техн.
6. Мат.
7. ЧК

:smt110

JustForFun
09-19-2011, 18:52
уфф хора колкото и странно да ви звучи, влюбена съм в един от моя клас..... кажете ми как да се сближим ? виждам , че ме гледа, но това не е сигурен знак .. винаги е близо до мен.. но нямам никаква идея какво трябва да направя, че да се сближим повече?

webmast3rche
09-19-2011, 19:03
Има ли от НЕГ Бургас маняци :д

webmast3rche
09-19-2011, 19:08
Днес както винаги се измъкваме от час по физика и от един отворен прозорец чувам ...

DAS IST ANA! ... ама т'ва го повтарят 25-30 човека наведнъж .. и беше просто епично! Не, че не съм бил така.. ама хаха ... фана ме носталгия.. :D :D

syrena
09-19-2011, 19:08
О, много ще ви е забавно догодина - особено с биологията на немски. Ммм, красота!

Оооо,убедени сме! :D :-D

awesomesheepy
09-19-2011, 19:11
Утре..5 часа английски(ще ни се вземе акъла..тотално) и една музика..мнооого яко.
Абе,тая година наистина ще излезне супер сложничка..ама..айде..

Ох,да,на транскрипции е ужасно.. :<

Хубави момчета има,обаче,един от моя клас нещо..ме притеснява с държанието си,май ме е харесал ;о ох.

И нещо ми е много притеснено като излезна на дъската..при вас така ли е ;О

Pamaa
09-19-2011, 19:38
Хубави момчета има,обаче,един от моя клас нещо..ме притеснява с държанието си,май ме е харесал ;о ох.

Добре си, к'во :D :P . Пък аз да споделя.. ъм... един 12-ти клас ( :oops: ) . В класа на сестрата на най-добрата ми приятелка е :D . И някъде преди месец и половина почна да харесва всяко нещо, което поствам във фб, и то на секундата. Беше казал на мойта мацка, че си търсел приятелка и си харесал някоя от нейните :lol: . От г/д половин месец ми пише почти всяка вечер ( вкючително и днес 8-) ).. и то неща от сорта на "Има ли други мацки в класа освен теб и Кала" 8) . И тая вечер минавам покрай едно кафене и той беше седнал отпред и нали аз поглеждам към него да му каза 'здрасти', а той ми намига :shock: и ми вика 'Ела седни малко, да пием по едно кафе' :lol: 8-) . Еее.. поне е хубав, но за мен е смешно и никога не бих тръгнала с някой 4 години по-голям от мен :? .

RainbowGirl
09-19-2011, 20:03
Днес както винаги се измъкваме от час по физика и от един отворен прозорец чувам ...

DAS IST ANA! ... ама т'ва го повтарят 25-30 човека наведнъж .. и беше просто епично! Не, че не съм бил така.. ама хаха ... фана ме носталгия.. :D :D Ахахахх. тия изречения ние неска ги повтаряхме 100000000 пъти.. :lol:

polssa
09-20-2011, 08:08
Hallo ! :D вчера 5 часа немски :shock: найс, а ?
първи час имахме с германка, която не знаем една дума на бг и тръгнахме да казваме азбуката :razz: таа стигнахме до буквата С и се почна едно : циииии...........цииииииииииии и.....цииииииииииииии.....ции иииииии :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: целия клас умряхме от смях, пък тя не знае защо се смеем :razz: :razz: иначе всички неща надхвърлят очакванията ми :oops: :-) с Дени ще си ходим заедно :D :-) ох вчера ни дадохда към 50 думи..лесни са, повечето ги знам, затва неска учих малко ;дд айде до после :-)

RainbowGirl
09-20-2011, 08:13
Поли, днес ще гледам в 12:30 - 12:35 да съм на метрото.. 8-)

Иначе преди малко с Тери се върнахме от ветеринар.. кучо вече си има трета ваксина и след две седмици ще може да излиза! :grin:

П.П. Много ме радва тая песен.. http://www.vbox7.com/play:9453cf2ca6 8-)

RainbowGirl
09-20-2011, 08:37
Абе хора, много ви се моля, помогнете за това упражнение по немски: 8-)

Hallo! Ich 1. ............. aus Bulgarien. Ich 2. ............. in Russe. Und 3. .... ?
Hallo! Ich 4. ........... aus Italien. Ich 5. ............. in Rom.
Guten Tag! Tag!
Wer 6. .... du? Ich 7. .... Maria.
Woher 8. .......... du? Aus 9. ......... .
Und wo 10. .......... du? 11. ......... Burgas. Und 12. .... ?

А мисля, че трябва да са така:

1. komme
2. wohne
3. du
4. komme
5. wohne
6. bist
7. bin
8. komme
9. Bulgarien
10. wohnst
11. In
12. du

Не знам колко ми е правилно, ама мисля това да напиша..
8-)
П.П. Сори за двойния пост.

JustMakeMeBelieveAgainN
09-20-2011, 08:55
^ не съм 8 клас , но ще ти помогна..имаш грешка само на 8.. трябва да е Woher kommST du? трябва да спречнеш глагола спрямо местимението :)

RainbowGirl
09-20-2011, 09:02
^ не съм 8 клас , но ще ти помогна..имаш грешка само на 8.. трябва да е Woher kommST du? трябва да спречнеш глагола спрямо местимението :) Мерси, че ми каза.. :)
Иначе вчера госпожата 4 часа ни обясняваше нещо, а ние само я гледахме като телета.. ама е така в началото. 8-) :lol:

awesomesheepy
09-20-2011, 10:54
200 и няколко думи за утре.Чудесно просто..
Утре пак 5 х Английски..ГРРРРРРРРРРР

Pamaa
09-20-2011, 12:57
На нас пък ни дават някакви смешни домашни от по 6-7 упражнения, а то като се има предвид какъв материал взимаме в момента :lol: .
Утре направо умирам от кеф, че имаме музика, защото учителката е сууупер яката :grin: !! Включила е някакви тонколони, има синтезатор, има и някакъв микрофон и някакво табло, в което се включват другите машинки :lol: :D .

syrena
09-20-2011, 13:09
Мале, тая по математика днеска как си натресе часа...Егати :? Тъкмо се зарадвахме, че часовете свършиха...А дано,ама надали 8-) :D Добре че поне ще я видим чак другата седмица,че много ми се виждат тия три часа седмично :D
Иначе аз научих по немски каквото взехме и на каквото ще изпитва г-жата и започнах да пиша думите,ама сигурно няма да успея за утре ,но тя така или иначе ги иска за вторник.И текстчетата ги преписах, ама добре че са кратки ...
Ох, а по физическо нямам бяла тениска,ама ще изровя отнякъде :D Да не вземе г-на да ме изгони от часа :-D

Меги,как са нещата при теб? :) :)

MegiBoOm
09-20-2011, 13:24
Да беее, тая по математика, все едно ние сме й виновни,че не си е записала програмата правилно. :shock:

Иначе сега уча изреченията, които взехме днеска,преписах упражнението, знам как да спрягам глаголи и сега ми остана само числата за утре да науча, а думите останалите след това ще започна да ги пиша, но е ги уча петък някъде. 8-)

syrena
09-20-2011, 14:33
Да беее, тая по математика, все едно ние сме й виновни,че не си е записала програмата правилно. :shock:

Иначе сега уча изреченията, които взехме днеска,преписах упражнението, знам как да спрягам глаголи и сега ми остана само числата за утре да науча, а думите останалите след това ще започна да ги пиша, но е ги уча петък някъде. 8-)

Ама тя тая по математика първо вика,че била тичала до стаята,а после обяснява как щяла да ходи на доктор,че имала проблем с крака :razz: И дето разправя,че вместо двойки,пишела Н.Г.Г. :-o Просто чудно :x Аз написах 80-те думи,ама сега така ме боли ръката,че не мога да си я мръдна :shock: :D А ако Джемалова даде утре и повече от 80 да пишем през ваканцията,егати ваканцията ще е...А и трябва да се преговаря за входно по БЕЛ :(

MegiBoOm
09-20-2011, 14:46
Написа гиииииииииииииииииии!!!!!!!!!! 1 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: На мен ми остават да науча още десет цифри :shock: :shock: :shock: И псоле ги почвам! ТИ СИ НЕЧОВЕК! :booooomb: 8-)

И за да не е спам: Вие на какъв учебник сте по Математика?

Aysunxd
09-20-2011, 15:00
ММ.. Днеска ни дадоха снимките с класа .. ;д иначее Мегии нашият е на Анубисс .. 8-)

АА Меги не ви ли е труден немскияятт . На мене лично ми беше много труден .. :lol: ;д От другата година се почва и немскияяя оххх.. ;д ОО иначе неска имахме 5 часа с класнатаа ; ) Утре програмата е
:lol: :-x :D

------------

btw. пишаа думи :lol: остават ми още 80 по 20 пъти .. 40 по 10 пъти .. 350 в речника .. и домашна .. мисля че времето ще ми стигне даноо ;//

syrena
09-20-2011, 15:12
ММ.. Днеска ни дадоха снимките с класа .. ;д иначее Мегии нашият е на Анубисс .. 8-)

АА Меги не ви ли е труден немскияятт . На мене лично ми беше много труден .. :lol: ;д От другата година се почва и немскияяя оххх.. ;д ОО иначе неска имахме 5 часа с класнатаа ; ) Утре програмата е
:lol: :-x :D

------------

btw. пишаа думи :lol: остават ми още 80 по 20 пъти .. 40 по 10 пъти .. 350 в речника .. и домашна .. мисля че времето ще ми стигне даноо ;//

Леле,тоя немски адски ме тормози вече,а на Меги си представям колко и е гадно :shock: :( Но тя ще се справи! :) :) :smt023
Ох,утре имаме информационни и аз съм в групата на гадния господин,който не е точно гаден,но говори адски бързо като робот и обяснява по вендъж,не можеш нищо да разбереш,а като питаш и се ядосва,че не си запомнил какво е казал,ама той през първия час само говори някакви работи,ала-бала,и обикновено казва какво ще учим от 8 до 12 клас :shock: Абе въобще мъжете учители в нашето у-ще не са от най-свестните :D Добре че ние сме само по физкултура с господин :grin:

MegiBoOm
09-20-2011, 15:19
Емииии несмкия единствено засега ми е труден материалът за запомняне.
Иначе к'во говориш, г-на по фи зе е супер якият 8-)

Офффф още 4ри цифриии :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

syrena
09-20-2011, 15:43
Дааааааааааааа,г-нът по физ изглежда много як и една приятелка от седми клас, която им физ при него, вика, че е мн готин :)
Иначе има една друга г-жа по физ, дето е такъв УЖАС ,че направо имаме огромен късмет че не сме с нея :shock:

Evie
09-20-2011, 15:56
Само нашата госпожа по ае ли ни каза да си учим думите както искаме 8-) обичам я! :grin: Много добре преподава и не дава прекалено много домашна.. всеки ден пуска контролни ама ще го преживея. Иначе засега даскалите са супер, само по математика е няква селянка с акцент :? нищо не обяснява ама ще трябва да я изтърпим :(
Хаха хич не ви завиждам на тези, които учат немски, испански и т.н. :D английски пак е по-добре.. зная главните неща и думи..

П.П. Не мога да си измъкна от главата един 12класник :oops: а трябва.. :(

awesomesheepy
09-20-2011, 15:58
Ох,остават ми към 30 думи по 20 пъти. После малко почивка и ще си преговоря числата и местоименията.

Но някои думи просто не ми влизат в главата :/ Ужас.
Какво правите вие в такъв момент?

Леле,Aysunxd,нас в английска гимназия не са ни дали още по толкова думи на ден,вас много бързо ви почнаха ;о

zlatit0o
09-20-2011, 15:59
Преди малко свърших с ученето и писането по английски 8-)
След малко ще пиша съчинение разсъждение, че утре да мога да го препиша на входното по Л-ра :-x :-x :-x :-x

MegiBoOm
09-20-2011, 16:17
Ох нашето е във вторник.

НАЙ-НАКРАЯ НАУЧИХ СКАПАНИТЕ ЧИСЛААА :-x

Сега ще прочета всичко,което ми трябва за утре и след малко очвам всички суми по 3 реда. ](*,)

smilelady
09-20-2011, 16:41
Испанският е труден :-o Иначе даскалото е хипер якото^^Няма да пиша много често,защото имам много за учене :o Утешавам се,че само утре ще изтърпя и после 4 дена почивкаааа :grin: Много се радвам,че застудява 8-) :grin: :grin:

RainbowGirl
09-20-2011, 17:54
Хъхх.. неска по БЕЛ ми звънна телефона, госпожата ми го взе, ама не му изключих звука.. след около 10 минути пак звънна. И както си звъни госпожата стои и ме гледа, а на мен ми стана адски смешно и започнах да се хиля.. и целия клас ме зяпаше. 8-) :lol: :lol: :razz: Ужас направо.. 8-)
Иначе госпожата по немски пише аааадски грозно и нищо, ама нищо не и разбирам.. кой знае колко грешки имам в тетрадката. :lol: Трудно ми е изговарянето на думите, ама много се надявам да свикна! 8-)

Alofff4o
09-20-2011, 18:56
Свърших с думите и си чувствам мускулът на дясната ръка по-голям от всякога. :D :D :D

MuRocLaW
09-20-2011, 19:32
Хаха днеска ти звънна телефона госпожата ти го зе и след 10 мин пак звънна.
АХАХААХХАХААХАХ адски смешнно

RainbowGirl
09-20-2011, 20:20
Така написано може и да не е смешно, ама тогава си беше.. :lol:

Pamaa
09-21-2011, 10:26
Малее.. тая по музика ме записа в хора :shock: :lol: :lol: . И аз викам "Ама аз не мога да пея!!" и тя "Няма нищо, обаче си хубавка!" :lol: . Е поне около патронния празник няма да ходя 1 месец на учлище :grin: :D .

MegiBoOm
09-21-2011, 10:30
И на мен ми се е случвалоо :razz:

Аз сега ям и после ще напиша всичките ми останали думи по 3 реда и след това ще направя другото домашно, което ни дадоха за тези дни ииии утре и другиден и по-другиден и по-по други ден пак ще уча наизуст димии.... :booooomb: 8-)

Днеска имахме физическо за първи път и щях да умра от смях по едно време.Ние правехме едни упражнения и загрявки,че простооооо
:lol: :lol: :lol: :lol:

syrena
09-21-2011, 10:56
Оооох,тия упражнения от листа по немски,които днеска ни ги раздадоха,са егати неясните,нищо не може да се разбере какво трябва да се прави :( Ама аз написах там едни неща,пък дали са тези,които трябва... :D

zlatit0o
09-21-2011, 11:41
Йее! Най-сетне, 4 дни ваканция :grin:
Днес правихме входно по литература. Вчера, неочаквано, по информационни.

И времето вече е супер яко, хладно.. само дето вали 8-)

Aysunxd
09-21-2011, 12:19
Найй - накраяя малко почивка , но за мен няма да е почивка ;дд аа иначе awesomesheepy не ни ги дава на ден на 3 дена някъде .. към 360 думи .. Иначе даватт наистина мноогооо домашни .. Но карай поне ще научим езика .. ;д Ние от другата седмица почваме с тестоовеете по АЕ .. ;д А и на мен всички думи не ми остават в главата .. опитвам се да ги науча простоо .. повтаряям ги и такам.....

Въййй не мога да повярвам , че вчера правихме входно по Биологияяяя.. госпожата влиза за първи път и на кара да вадим листии.. пфффф .. със сигурност ще имам 2 :-x :-x :-x нищооо не помняяя :booooomb: :lol: :? Много добре почвам годината , няма що ;д :booooomb: :lol: :o :-x

CherryBell13
09-21-2011, 13:05
Абе момичета извинявайте че ви питам тук но не ми се прави нова тема :D да знаете къде мога да си намеря латексов клин от онези лъскавите :D ако може и за Русе да кажете ще съм ви много благодарна. Днес видях едно момиче от моят клас с такъв но ме беше срам да я питам от къде е :-D

MegiBoOm
09-21-2011, 13:08
^Теранова в момента имат. (поне в София де)

Иначе почти свърших с думитеее и довечера на концертчееее ^^

CherryBell13
09-21-2011, 13:10
В Русе нямаме Теранова пък и сигурно ще са скъпи :( :smt022

MegiBoOm
09-21-2011, 13:25
Напротив,сега са по 5лв., ама като нямате теранова.....

Написах думитеееее! :grin: 8-)

CherryBell13
09-21-2011, 13:33
ще се опитам да изнудя баща ми като отива в София да ме вземе :D а знаеш ли горе долу до кога важи това?

Runaway11
09-21-2011, 13:33
НАЙ-НАКРАЯ СЕДНАХ! Големи мъки е! вчера се прибрах във два и до дванайсет писах думи...поне сега малко почивка :D :D :D :D

Ние взимаме всичко много подробно..демите ги пишем по 30 пъти като същ. ги пишем в мн и в ед число и всяка дума+ превода 30 пъти....и всички правила ги пишем по 30 пъти хДДДДДД Поне вече почти не се запъвам на четенето...Днес взимахме държавите в Европа и много думи..., но общо взето това е 8-) Иначе вчера 5 часа немски, взехме интонацията в немските изречения и около 60 думи :o :o :o

Djenka
09-21-2011, 15:42
АААА ХОРААА

ОБОЖАВАМ СИ КЛАСАААААААААААААААА !!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

awesomesheepy
09-21-2011, 16:33
АААА ХОРААА

И аз.И аз ^^ <333

Ох,доста домашна за понеделник..гадост.. :booooomb: :-o
И контролно на народностите,пф.

И ВСЕ ПАК: 4 дни почивка!!!

mimiinka
09-21-2011, 17:11
имам един от класа дето е...само да вземеш лопата и да го тряскаш с нея.Посяга на момичетата,държи се сякаш той е над всички и се мисли за цар. Вчерашен пикльо!

syrena
09-21-2011, 17:41
АААА ХОРААА

И аз така! :grin: :grin: :grin:

Иначе и ние имаме много домашни по немски,както всеки път,днеска даже правихме контролно и ще ни пишат оценки :booooomb: :) И една приятелка сега е концерта,ама напоследък винаги,като има концерт,вали или е влажно :D На всички,които са там - приятен концерт! 8-)

Djenka
09-21-2011, 18:24
Ние пък ще имаме немски/руски чак в 9. клас. :D

Леле, имам 4 дена да реша 3 задачи по математика, и очаквайте пост със зов за помощ 8-)

CherryBell13
09-22-2011, 05:31
Ние пък ще имаме немски/руски чак в 9. клас. :D

Леле, имам 4 дена да реша 3 задачи по математика, и очаквайте пост със зов за помощ 8-)
Има и Френски бе ей :D

syrena
09-22-2011, 08:01
Добро утро,хора! :) Днеска не смятам да уча,с една приятелка ще ходим на Витошка :grin: :grin: :grin: По немски домашното го написах,ама трябва да преговарям по математика,че там нещата са зле :D :-o :D

MegiBoOm
09-22-2011, 08:21
Добро утрооооооооооооооооооооо.. ............... Хорааа остана ми само да напиша един скапан тестов лист ( 8-) ) ии да науча думитее. :grin:

Бтв вчера бях на концерта, ох Тайооооооооооооооооо - толкова беше хубав иииииииииииии малеееее, как искам само да ми е мъж! :booooomb:
Обаче изживяването бешееееееееееее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Гери ти на второ упражнения какви ги писа. О.О

И да те питам на третото само по една ли дума трябва да попълваме? О.о

syrena
09-22-2011, 12:29
Добро утрооооооооооооооооооооо.. ............... Хорааа остана ми само да напиша един скапан тестов лист ( 8-) ) ии да науча думитее. :grin:

Бтв вчера бях на концерта, ох Тайооооооооооооооооо - толкова беше хубав иииииииииииии малеееее, как искам само да ми е мъж! :booooomb:
Обаче изживяването бешееееееееееее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Гери ти на второ упражнения какви ги писа. О.О

И да те питам на третото само по една ли дума трябва да попълваме? О.о

Ами не бях сигурна какво точно трябва да се прави,ама каквото разбрах от диалога по-долу,тва написах:
1.Rossen hat Brieffreunde in Berlin.
2.Swetla ist die Freundin von Rossen.
3.Rossen und Swetla warten am Flughafen.
4.Karin und Jorg sind die Brieffreunde von Rossen.
5.Karin und Jorg haben viel Gepack.
Ама пак ти да ти кажа,че не съм абсолютна сигурна,да знаеш :-o :)

А третото съвсем не го разбрах,според мен има някакъв текст,от който се разбират тези неща,но не съм сигурна дали трябва една дума или повече,ще ти напиша,което съм направила,но пак да знаеш,че не съм убедена,че ми е правилно:
1.Rossen ist ein Junge.
2.Er wohnt in Varna.
3.Er lernt Deutsch.
4.Er hat Brieffreunde in Berlin.
5.Jorg und Karin besuchen Rossen in Varna.
6.Hier ist auch Swetla.
7.Da kommt das Flugzeug aus Berlin.

Извинявай,че ти отговарям толкова късно :) :)

MegiBoOm
09-22-2011, 15:36
Благодаря, то и моите са така, само някои ми бяха по-различни.
Странно ми беше,че госпожата продиктува съвсем различни условия, а всъщност те упражненията си се отнасяли към текста. ](*,)

Междудругото така, като ти гледам отговорите смяташ,че росен и светла са от Варна, но според мен е обратното. Смисъл Карин и Йорг посрещат Росен и Светла на летището.

И за да не е спам.
За вторник ми остана единствено да си науча думите и да преговарям за входното по БЕЛ. :)

syrena
09-22-2011, 16:37
Благодаря, то и моите са така, само някои ми бяха по-различни.
Странно ми беше,че госпожата продиктува съвсем различни условия, а всъщност те упражненията си се отнасяли към текста. ](*,)

Междудругото така, като ти гледам отговорите смяташ,че росен и светла са от Варна, но според мен е обратното. Смисъл Карин и Йорг посрещат Росен и Светла на летището.

И за да не е спам.
За вторник ми остана единствено да си науча думите и да преговарям за входното по БЕЛ. :)

Ами аз гледам имената - Йорг и Карин са немски имена,значи те идват от Берлин,а Росен и Светла са с български имена,значи те са от Варна,освен това в диалога Росен казва:,,Добър ден!Добре дошли във Варна!",смисъл един вид ги посреща :-o :) Поне така мисля :)

Иначе и аз трябва да преговарям по БЕЛ,то ще е егати почивката тия дни,пак ще трябва да се учи :D :D 8-)

gummybear
09-22-2011, 16:49
хелоу..заЯци :lol: :-)

polssa
09-22-2011, 17:12
оо забравих да кажа на Арас97, че съм при Frau Stoeva 8-) :)

syrena
09-22-2011, 17:23
И между другото,честит празник! :) :)

awesomesheepy
09-22-2011, 18:24
Честит и от мен! (:

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lrxquwaTYq1qioo2oo1_500.jpg

Почвам да пиша думи,утре пак,другия ден пак..и тъй то. :-o

Pamaa
09-22-2011, 21:56
Малеее.. тая вечер откачих :lol: :lol: .. тези, които ми имат скайпа, може би забелязаха, че на всяка втора минута си сменях настроението :oops: :razz: :razz: . Иначе сега излязох от скайп и се кротнах малко 8-) .
Честита ви първа ЕСЕН :( :( ! Аз в последните минути на лятото си танцувах.. с един приятел така се разбрахме да направим, за жалост обаче той си танцува у тях, а аз у нас ( все пак обаче си представях друго :oops: :lol: ).
Иначе вчера бяхме излязли и беше супер студено, валеше дъжд и целите бяхме мокри. Аз треперех цялата, защото бях подгизнала и един прител ( :smt007 ) си съблече суичъра ( от ония големите, топлите и меки дрешки с джобчета отпред и качулка :-) 8-) ) и ми го даде, а той остана гол до кръста :oops: . Охх.. толкова ми беше хубаво.. хем оплакнах окото, хем ми беше топличко, а и беше толкова миличко :oops: :smt008 . Ооообичам такива момчета :mrgreen: :-D .

CherryBell13
09-23-2011, 06:14
Малеее.. тая вечер откачих :lol: :lol: .. тези, които ми имат скайпа, може би забелязаха, че на всяка втора минута си сменях настроението :oops: :razz: :razz: . Иначе сега излязох от скайп и се кротнах малко 8-) .
Честита ви първа ЕСЕН :( :( ! Аз в последните минути на лятото си танцувах.. с един приятел така се разбрахме да направим, за жалост обаче той си танцува у тях, а аз у нас ( все пак обаче си представях друго :oops: :lol: ).
Иначе вчера бяхме излязли и беше супер студено, валеше дъжд и целите бяхме мокри. Аз треперех цялата, защото бях подгизнала и един прител ( :smt007 ) си съблече суичъра ( от ония големите, топлите и меки дрешки с джобчета отпред и качулка :-) 8-) ) и ми го даде, а той остана гол до кръста :oops: . Охх.. толкова ми беше хубаво.. хем оплакнах окото, хем ми беше топличко, а и беше толкова миличко :oops: :smt008 . Ооообичам такива момчета :mrgreen: :-D .
Аууу разчувства ме :oops: :smt007 много сладичкоо :smt008 :oops:

MegiBoOm
09-23-2011, 07:21

Божеее каква рядкост са вечеее, направо не са за изпускане! (:

Аз сега ще си догледам най-после 3ти сезон на 90210 <3 до края и после цял ден учене на думи! :booooomb:

Pamaa
09-23-2011, 08:53
Аз тръгнах да правя проекта ми по литература, който е за Николай Лилиев и трябва да го представя в понеделник :-o . В момента чета всичко, което пише в учебника и в уики-то и го сбивам възможно най-много, защото после си нямам и на идея как ще го науча :? ..
Вчера си изтегли първия епизод на Тhe Lying Game и очаквах, че ще е нещо стойностно, защото все пак е от създателите на Pretty Little Liars, НО е пълна боза, сниман е ужасно калпаво и актьорите са страшно грозни :? !!

galet0
09-23-2011, 09:12
оох нее ми се ходи на училище в понеделник,не ми се ходии ):

syrena
09-23-2011, 09:20
Аз пък съм на вилата при баба ми и дядо ми и досега брах грозде :booooomb: :x Добре че поне хващам интернет,да ви се оплаквам 8-) :) Иначе следобяд ще преговарям по БЕЛ за входното и така...

Anonimen05
09-23-2011, 11:19
Охх, аз пък уча за входни нива. :( Пак се почна. :D Исках да ви помоля нещо. Понеже съм решила един тест по български и искам да ми го проверят, а помня, че имаше тема, както за помощ по мателатика, химия и тн., така и по български. Моля ви дайте линк, ако я намерите и моля ви, ако може по-бързичко, че не я намирам.

syrena
09-23-2011, 11:39
Такаааааа...Свърших с преговора по БЕЛ,мисля,че ще се справя на входното :) :) Сега трябва да оправям математиката :x :x ,което не е от най-приятните неща за правене в един петък,ама какво да се прави :D

CherryBell13
09-23-2011, 12:19
Вижте пък аз какво си играх цял ден да правя http://prikachi.com/images/234/3851234c.jpg
8) 8-) някой да иска :oops: :D

awerw
09-23-2011, 12:27
Вижте пък аз какво си играх цял ден да правя http://prikachi.com/images/234/3851234c.jpg
8) 8-) някой да иска :oops: :D цял ден за палачинка ?

CherryBell13
09-23-2011, 12:38
15-20 палачинки :D

vilityyy979
09-23-2011, 12:38
:D

awerw
09-23-2011, 12:43
15-20 палачинки :D Ами правят се за около 30 мин най-много ;д

MegiBoOm
09-23-2011, 13:17
Хаха 8-)

Аз сега отивам да науча още 20 думи на немски ии след това ще изчистя и измия скапаните чинии в мивката. :booooomb:

По БЕЛ ще преговарям неделята и понеделника :)

deni979
09-23-2011, 13:26
8) 8-) някой да иска :oops: :D
Палачинкиииииииииииииииии иииииииииии......Искам и аааааааааз.
Иначе ние нямаме много по немски,ама аз не съм си научила много добре предните думи, така че пак ще пиша като грешен дявол.
И междругото в Сряда, в часа по БЕЛ в стаята ни влезе котка-бяла с различни очи. :D Ама заради г-жата след междучасието трябваше да я изгоним. 8-)

syrena
09-23-2011, 15:05
Леле,аз откога не съм яла палачинки...:smt040
А аз преди малко белих картофи :D Явно днеска всички сме се разработили :shock: 8-)
Иначе аз добре че си написах всичките думи по немски в сряда,че сега щеше да падне едно писане :-o :x Реших и няколко уравнения и неравенства да загрея за входното по математика,макар че то ще е по-нататък,ама нищо :D Чакам да дойде октомври и да почнат курсовете по английски да видим каква каша ще ми стане в главата от немски и английски :booooomb: 8-) :?

LaChupacabra
09-23-2011, 18:35
eййй честита есен! ^^ обичам да мрачно,обачно и дъждовно! <3 а и дърветата като започнат да си сменят цвета и листата им да падат...навън става като приказка ^^ в понеделник имам входно по география ии утре или в неделя може малко да почета ... оу на преговора госпожата ми писа 6 йей 8-) във вторник ми е по БЕЛ...очаквам да е лесно хД и бтв и тук на преговора ми писаха шестица О.О 8-) материала по биология,история,български ,английски...изгежда доста интересен xDD

awesomesheepy
09-24-2011, 06:23
Аз днеска имам да правя..доста неща май ;о ужас.
Да дописвам още към 25 думи х 20 пъти.
Да преговарям по БЕЛ (да направя някои тестове) за входното.
Да си напиша материал по Музика за входното.
Да пренеса едни думи в речника..

Damnnnnnn ! :booooomb:

syrena
09-24-2011, 07:11
Аз днеска имам да правя..доста неща май ;о ужас.
Да дописвам още към 25 думи х 20 пъти.
Да преговарям по БЕЛ (да направя някои тестове) за входното.
Да си напиша материал по Музика за входното.
Да пренеса едни думи в речника..

Damnnnnnn ! :booooomb:

Малеее,вие и по музика ще имате входно :shock: Ужас,добре че ние нямаме,че щеше да стане страшно :D :D
Аз днес следобяд се прибирам вкъщи,сега мисля да продължа да се самоизмъчвам с математика,че няма как :booooomb: :x :booooomb: Засега нямам други планове,но ще измисля нещо :) :smt026

MegiBoOm
09-24-2011, 07:21
Аз пък сега сутринта ще го отдам на мързел, после ще излизам с хора от класа ^^ и след това - привечер, ще уча думи по немски иии ще направя един примерен тет за входно по БЕЛ. (:

syrena
09-24-2011, 09:39
Аз мисля,че нашето входно по БЕЛ ще бъде в такъв формат като на изпита,защото госпожата обикновено,като каже,че някое контролно ще бъде под формата на тест,го дава като за изпит (смисъл без преразказа) :( Но не знам,може този път да е обикновен тест :)

CherryBell13
09-24-2011, 09:47
Охх ние в Понеделник имаме входно по БЕЛ а във Вторник по Английски :x и на всичкото отгоре имаме домашно по Математика което си нямам и на идея как да го реша :x

zlatit0o
09-24-2011, 09:53
Аз нещо съм настинала тези дни. :(
Сега ще гледам седем часа разлика, че миналата неделя го изпуснах. След това ще пиша думите в речника.

syrena
09-24-2011, 10:05
Аз го гледах ,,Седем часа разлика",но нещо от първия епизод не ме впечатли особено,затова ще гледам и втория,да видим :D :) Иначе от българските сериали гледам само ,,Столичани в повече" - мн як! 8)

И айде,да не е спам - направих един тест по БЕЛ за упражнение за входното,решавах още задачи,ама мисля вече да се спра,да не би да прегрея 8-)

syrena
09-24-2011, 10:46
zlatit0o, мн ме кефи аватарът ти :) супер е :-)

zlatit0o
09-24-2011, 11:18
Мерси, мерси.
Аз гледам и "Стъклен дом", вече нямам търпение за 4тия сезон 8-)
Още не съм си пуснала сериала, ама след малко. .. 8-)

xbunnyx
09-24-2011, 11:26
Почти нямам време за интернет :-x :-x Вечерта преди входното по БЕЛ се върнах в 19:20 и имах да пиша 90 думи по 20 пъти и изобщо не преговорих :-x :-x Дано да хвана 3 и по математика да се справя по - добре :o :o

RainBerry
09-24-2011, 13:08
Хей, някой доброволец да помогне с решението на параметрично неравенство? :D

Та :

ax - x http://upload.wikimedia.org/math/4/9/d/49dc1443f33cf63082d6e193dd2af78f.png a.(1-2x)

Знака посредата е по-малко или равно, просто не знам как да го напиша. Мерси предварително.

syrena
09-24-2011, 13:54
Hiiiii! :grin: Преди малко се прибрах :)
Сега ще се изкъпя,а довечера ще гледам ,,Посейдон" по БТВ 8-)
Мале,като го гледам това параметрично неравенство,направо ми стана лошо,тая математика ми съсипва живота :-x :booooomb: Я някой математик сред нас да помага,че не аз съм човекът,който ти трябва :D :)

polssa
09-24-2011, 15:09
ва у тях, а аз у нас ( все пак обаче си представях друго :oops: :lol: ).
оо и аз обичам да го правя този ''номер'', че ми е студено... сближава хората :razz:

polssa
09-24-2011, 15:13
от колко време не съм писала тук ;дд
в понеделник ще ни е първото контролно по немски .. досега сме взели около 150 думи, може и повече да са :shock: имам още да уча от тях, затва не трябва много да се моткам 8-) .. купих си вчера от Пловдив нови ботички :grin: много им се кефя 8-) мисля, че във вторник ни е входното по математика .. госпожата ни се казва Христова (надявам се Арас да е била при нея и да ми каже дали дава трудни входни ;дд) .. от което пък следва, че имам да уча И по математика :? това е засега .. ставам да уча думи :)

syrena
09-24-2011, 15:21
Моята фр от ,,Дорис Тенеди" е с две учителки по немски,едната от които е немкиня,но преподава и рисуване и им казала,че до края на учебната година няма да им проговори на български,а само на немски и ако трябва да обясни някоя дума какво значи,им я рисувала на дъската :shock: :shock: Егати чудото :( :? :(

Иначе ние правихме контролно по немски и би трябвало тази седмица да ни ги върнат

RainBerry
09-24-2011, 15:23
@aras97 Мерси, много! Аз стигнах до (3a-1)x≤a , но при изкарване на х, в случая зад скоби, съм забравила да поставя едниницата. Мерси отново! :grin:

zlatit0o
09-24-2011, 15:57
Нито гледах сериала, нито учих :lol:
И... след малко излизам.

syrena
09-24-2011, 16:02
Аз пък чакам да ми се зареди фотоапарата,ще правя снимки 8)
Иначе сигурно утре ще излизам,ама още не знам къде... :D Накъдето ме отвее вятърът 8-) 8-)

RainbowGirl
09-24-2011, 16:12
Каквоо.. ?!? Аз нищо не знам за първо контролно по немски, дано госпожата да не ни изненада! :shock: 8-)

syrena
09-24-2011, 16:30
Еееееее,снимките не станаха както трябва :x :x Ще пробвам пак утре :(

magiie
09-24-2011, 19:22
Лелее хора, по математика ВСИЧКО съм забравила :shock:
ще пусна 2 задачи, че много ме мъчат ;д

http://prikachi.com/images/862/3856862y.jpg
http://prikachi.com/images/864/3856864J.jpg

syrena
09-24-2011, 19:35
Аз утре съм на Витошка с приятелки! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Нещо много ми зачестиха разходките по Витошка,ама лошо няма :D :D Ще търсим клинче за физкултура на една приятелка,че котката й е направила четири дупки на нейното 8-) 8-) После може да направя още един тест по БЕЛ и така...

syrena
09-24-2011, 19:43
Лелее хора, по математика ВСИЧКО съм забравила :shock:
ще пусна 2 задачи, че много ме мъчат ;д

http://prikachi.com/images/862/3856862y.jpg
http://prikachi.com/images/864/3856864J.jpg

Ето втората задача,ще ти я напиша накратко:
PABC=26cm
PABM=16cm
AM+ BM=AC=10 cm
Разликата между двата периметъра е 10 см,ако си начертаеш правилно чертежа,ще го получиш,спусни отсечката MB и ти се получава равнобедрен триъгълник MBC :)
Такава подобна задача решавах днес :)

Ееее,явно има резултати от тия задачи,дето днеска ги решавах,щом съм седнала в 11 ч. да решавам задача :razz:

zlatit0o
09-24-2011, 19:52
Егати студа е навънка :booooomb: :booooomb: 8-)
Мноого имам да преговарям по математика. Нищо не помня, входното ни е в четвъртък.

syrena
09-25-2011, 07:19
Добро утро! :) Аз преди малко се къпах и сега ще си къдря косата :grin: 8) :---)
Нашето входно по математика ще е на 4-ти октомври,а утре май ще преговаряме еднакви триъгълници :(

CherryBell13
09-25-2011, 08:00
Хора много ми е трудно по математика, ще ви постна няколко снимки на задачи ако някой може да реши някоя ще съм му много благодарна :o
това е 3 задача:
http://prikachi.com/images/83/3858083N.jpg
http://prikachi.com/images/85/3858085j.jpg (тези по средата б,г,е)
това е 4:
http://prikachi.com/images/86/3858086l.jpg
http://prikachi.com/images/88/3858088j.jpg където пише до точен квадрат
това е 5:
http://prikachi.com/images/91/3858091G.jpg
това са 6 и 7:
http://prikachi.com/images/92/3858092u.jpg
http://prikachi.com/images/94/3858094q.jpg (от тъждествено равни при:... до равенството и б подточка )

MegiBoOm
09-25-2011, 08:59
Здравейте хора!
Остнаха ми за вторник само още 10 думи на немски да науча (което ще направя днес) и утре ще ги преговарям.
Междудругото Гери класното по БЕЛ кога ни е, а това по математика беше на 4ти октомври нали? (:

Pamaa
09-25-2011, 09:04
Вчера пък се разбрахме да ходим с колелата до Сопот с едни приятели. Ще сме 2 момчета и и 2 момичета и момчетата ще ни возят :-D . Познайте на кое колело ще съм :D .. ндамм.. на момчето със суичъра :oops: :grin: :grin: .
Не е спам: трябва да си нбапиша домашната по математика и по ае, ама това ще стане след като се прибера или направо утре сутрин :lol: :oops: .

syrena
09-25-2011, 09:25
Здравейте хора!
Остнаха ми за вторник само още 10 думи на немски да науча (което ще направя днес) и утре ще ги преговарям.
Междудругото Гери класното по БЕЛ кога ни е, а това по математика беше на 4ти октомври нали? (:

Значи,Меги,класното по БЕЛ ни е на 5-ти декември,класното по математика ни е на 12-ти декември,а входното по мат е на 4-ти октомври :) :) Чакай,да не взема да оплескам нещо,че понякога бъркам входно и класно :D Иначе госпожите сигурно пак ще кажат датите по-нататък...

Аз направих още един тест по БЕЛ,ама се чудя утре дали да си взимам учебника по математика,че ще ми тежи,а ние още преговаряме :(
Ох,утре по физкултура трябва да нося и гуменки,и анцуг,и бяла тениска :x И ако г-нът пак ни кара да тичаме като невидели... 8-) 8-)

MegiBoOm
09-25-2011, 09:26
Ох имах предвид кога ни е входното по БЕЛ?

syrena
09-25-2011, 09:27
Здравейте хора!

Значи,Меги,класното по БЕЛ ни е на 5-ти декември,класното по математика ни е на 12-ти декември,а входното по мат е на 4-ти октомври :) :) Чакай,да не взема да оплескам нещо,че понякога бъркам входно и класно :D Иначе госпожите сигурно пак ще кажат датите по-нататък...

Аз направих още един тест по БЕЛ,ама се чудя утре дали да си взимам учебника по математика,че ще ми тежи,а ние още преговаряме :(
Ох,утре по физкултура трябва да нося и гуменки,и анцуг,и бяла тениска :x И ако г-нът пак ни кара да тичаме като невидели... 8-) 8-)

bettiie
09-25-2011, 09:43
Олее хора ... Значи не съм само аз много зле по мат . Миналата година бях научила всичко , а сега ... :shock: И аз искам малко помощ със задачките , чее , паu казвам , всичко съм забравилаа . Ето ги мойте задачки , и трите ги докарвам да половината и дотам ... :

http://imageshack.us/photo/my-images/43/unledpgr.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/834/333qv.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/713/88750506.png/

awesomesheepy
09-25-2011, 10:32
Ох,и аз имам да преговарям по БЕЛ и Математика за входно ;/
По БЕЛ няколко теста ще реша от помагалата от миналата година и ще прегледам някои по-важни неща от плановете от тетрадките.
ПО Математика не знам к'ви ще ги върша ;/// Нищичко не помня..

Mirage3
09-25-2011, 10:39
Утре имам входно по БЕЛ, чудя се как да се подготвя

bettiie
09-25-2011, 12:04
Задачата за път:
S=v.t <=>S=2=v=>v=S/2
S=v1.t1<=>S=3.v1=>v1=S/3

Единият стартира от град А, другият от В , а се срещат в С ,като и давамата се движат време Т до срещата.
S(AC)=v.T; S(BC)=v1.T
S(AC)=T.S/2 ; S(BC)=T.S/3
S(AC)+S(BC)=S
TS/2 + TS/3 = S |:S
T/2 + T/3 =1
3T+2T =6
5T=6
T=6/5=1h 12 min

Задачата за правоъгълния триъгълник:
<ACB=90gradua
<BAC=90/6=15 gradusa
CM -медиана към хипотенузата в правоъгълен тр.
=>CM=AM=BM=10cm =>AB=2.10=20 cm
=><MAC=<ACM=15 gradusa =><AMC=180-2.15=150 gradusa
=><BMC=180-150=30 gradusa
Спускаме височината CD.
Триъгълник MDC е правоъгълен с ъгъл 30 градуса.
=>CD=MC/2=10/2=5 cm
S=20.5/2=50cm^2

Третата по-късно ще я погледна, понеже сега отивам да си решавам и моите задачи. :lol:

Обичам тее !!! Тая с триъгълника бях стигнала до височината ... А тая с движението ... Обичаммм теее :D

RainbowGirl
09-25-2011, 14:23
Пълен ужас.. и аз нищо не помня. ](*,) И моля за помощ.. 8-)
http://prikachi.com/images/668/3859668w.jpg

Пък на всичкото отгоре писах думите по немски по 3 реда и пак не запомних определителните членове. :o

starr21
09-25-2011, 14:39
Дори фомулите по математика не помня :О Писах в темата по математика да ми припомнят :Д А по геометрия и казах на госпожата че никфа ме няма и тя добре добре та ако има повече геометрия Дай Боже ,4 :д Не знам как като половината учебник беше геометрия съм изкарала 5тица :D

syrena
09-25-2011, 15:27
СУПЕР ЯК ДЕН С ЕЛЕНА И ЕЛИЦА! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: (не ги познавате,но да знаете,че са супер яки 8-) )Ходихме пеша до Витошка и в крайна сметка намерихме клинче в Теранова :D Бяхме в сладоледената къща и в Мак Доналдс и сме омели мега огромно количество храна :D :D :D После бяхме в City Center-a и накрая минахме през Южния парк по път за вкъщи :grin: :grin: :grin: Много беше яко,обичам ги :-) :-) :-) !
(ама сега как ме болят краката,направо не е за разправяне,ама айде - заслужаваше си :D :grin: )

Иначе,като гледам,математиката всички ни измъчва - смисъл аз мога да решавам някои задачи,но самият факт,че е наложително да се занимавам с математика,ужасно ме тормози :booooomb:
Аз по БЕЛ преговарям с тестове и от плановете от тетрадките от миналата година :) :)

П.П. - Малко дълъг пост,но ще го преживеете! :) :) :)

Djenka
09-25-2011, 15:48
АА аз днес си седя в нас и се сополивя :(

Ми, как ми мина деня..
Станах, опитах се да включа лампата и тя взе че гръмна и ми изкара ангелите :-s 8-) ии целия ток в нас спря 8-) После се наложи баба да ходи до съседа да го търси, ама там беше дъщеря му която ни върна тока и спомена, че е учила електрическо нещо-си .. :D После си налях сок, да се подкрепя, докато лешавах задачи и разлях чашата докато ръхомахах 8-) После чистих, то взе, че стана лепкаво и после пак чистих :x после с радост осъзнах, че сам си написала домашното по Английски още в час ии се изкъпах. После си налях още една чаша със гроздов сок и дойдох тук да ви подосаждам :D :D

Така дее, нищо особено..
И утре -- даскалооо :grin:

П.П. -- Поне ще отида с 2/3 домашно .. :(

MegiBoOm
09-25-2011, 16:15
Таа Гери би ли ми казала кога ни е входното по БЕЛ и също така дали учебника по математика ни е оранжев? :-o

zlatit0o
09-25-2011, 16:22
Днеска от сутринта хойкам навън. Преди малко се изкъпах и ще си оправям стаята. После малко думи по английски и това ще е 8-)

awesomesheepy
09-25-2011, 16:31
Утре даскало..гадост.. :< :-o
4 часа английски..ух.

syrena
09-25-2011, 16:57
Таа Гери би ли ми казала кога ни е входното по БЕЛ и също така дали учебника по математика ни е оранжев? :-o

Входното по БЕЛ е във вторник (27-ми) ,когато имаме един час :) :)
А учебникът ни по математика е светлосин на АНУБИС,г-жата каза,ако можем,да го намерим от 2010 г.,но аз го намерих само от 2009,но сигурно няма да има проблем :( :-o

И такаааа - аз утре ще преговарям всички думи по немски,които сме взели досега,да не пропусна нещо :D и пак ще преговарям по БЕЛ

syrena
09-25-2011, 16:59
Утре даскало..гадост.. :< :-o
4 часа английски..ух.

Дааааа,на бас,че на никого от нас не му се ходи на даскало :?
Ние поне утре нямаме немски,но пък имаме ЦЕЛИ два часа математика,което ще бъде трудно за преживяване 8-) :x

MegiBoOm
09-25-2011, 17:49
Аз сега научих всички думи неща по немски и преди да си легна ще препрочета нещата в тетрадката ми по математика.
Утре ще преговарям по Бел и думите по немски вечерта.

syrena
09-25-2011, 17:53
Големи преговори му удряме,дано да дадат резултат 8-) :)

ruth
09-25-2011, 19:00
Лелее, ама вас от началото още ви скъсват от учене :shock: . Ние досега сме имали само два пъти да учим по около 10 думи по АЕ и около 10 задачи по математика, а за входни пък изобщо не е ставало на въпрос. 8-)

CherryBell13
09-25-2011, 19:17
Ние утре имаме входно по БЕЛ, в други ден по Английски и имахме 8 задачи по математика за домашно :x

MegiBoOm
09-25-2011, 19:20
Успех утре на входните Ви! <3

syrena
09-25-2011, 19:22
И аз пожелавам успех на входните,да ви се паднат лесни неща,които ги знаете! :) :)

vakanciqta
09-25-2011, 19:25
Здравейте зайци , трябва ми малко помощ от вас . 9-ти клас съм и ми трябват произведенията по ред по литература . Просто ако можете да видите в учебника в какъв ред са . Баща ми продаде учебника ми и сега съм адски на зор . Моля ви

Pamaa
09-25-2011, 19:43
Малее.. днес беше супер яко :grin: . Обаче след толкова возене ме болят целите крака :( 8-) .
Ние утре имаме 3 часа ае, математика и 2 часа бел :? .. Ще представям проект за Лилиев...

ruth
09-25-2011, 19:48
Здравейте зайци , трябва ми малко помощ от вас . 9-ти клас съм и ми трябват произведенията по ред по литература . Просто ако можете да видите в учебника в какъв ред са . Баща ми продаде учебника ми и сега съм адски на зор . Моля ви

''Тихият пролетен дъжд''- Николай Лилиев
''Скрити вопли''- Димчо Дебелянов
Зимни вечери''- Хр. Смирненски
''Дамата с рентгеновите очи''- Светослав Минков
''Потомка''- Елисавета Багряна
''Песен за човека''- Николай Вапцаров
''Крадецът на праскови''- Емилиян Станев
''Жена''- Блага Димитрова
''Дервишово семе''- Н. Хайтов
''Преди да се родя''- Ивайло Петров
''Японски филм''- Валери Петров
''В един есенен ден по шосето''- Павел Вежинов
''Нежната спирала''- Йордан Радичков
:)

vakanciqta
09-25-2011, 20:02
Суперското ! Мерси !

SmilezZz
09-25-2011, 20:34
Как ви минават първите седмици в даскало ? Започнахте ли да свиквате вече с новата обстановка - нови приятели , ново място , нови учители ?

zlatit0o
09-25-2011, 21:05
Как ви минават първите седмици в даскало ? Започнахте ли да свиквате вече с новата обстановка - нови приятели , ново място , нови учители ?
Да. 8-)

LaChupacabra
09-25-2011, 21:10
охх утрее 2 часа математика :-x имам и входно по география но преговорих ^_^ във вторник ми е по БЕЛ...дано се справя ;/ ох имам и два часа изобразително и как скучая в тях -.- мсля да си взема някоя книга даси чета.. /поне да правя нещо / 8-)

ruth
09-25-2011, 21:25
Ъхх, утре пак 4 часа АЕ :( Тооооолкова е скучна тази госпожа и не да учим поне нещо, ами ами пишем азбуки и числата от едно до десет :x . Поне имаме и музика и ще оправяме пак клюките с господина. 8-)

polssa
09-26-2011, 06:21
Аууууу вчера разбрах, че днес ни е входното по БЕЛ :shock: :shock: :shock: добре, че той предмет ми е силната страна , защото и аз като всички НИЩО не помня по математика ... домашното ни е някво нерешаемо и ще трябва май и аз да постна една задачка....другите все няккво ще ги натъкмя 8-) вчераа си научих почти всички думи по немски, брат ми ме изпита и каза, че съм ги научила доста добре .. следобяд излизах с едни мн добри фр от немската в Борисовата на графит-феста и беше мн веселичко... изиграхме около 10 игри на джаги (докато ни свършат парите ;дд) , а пък вечерта си пренесох всички думи по немски в речника ... преброих ги и излизат 330 :shock: :shock: :shock: :shock: остават ми около 10 думи още да науча, после да ги преговоря всичките и съм готоваа 8) 8) пък по БЕЛ преговарях снощи в леглото и ще продължа и днес, ако ми остане време :) айде засега чао и да ми стискате палци на първото контролно по немски 8-)

ariimeri97
09-26-2011, 07:35
Оххх, не е истина! НАЙ-СЕТНЕ И АЗ ДА УСПЕЯ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ! :-x :grin: ааа, не е истина! Яжте се, обаче не съм в такава паралелка, с МНОГО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ или др език и за радост нямам по 300 ии кусур думи да пиша. :P :-P :P :-P Иии още един тежък ден :x :x две входни-биология и история..... и пак трябва да се учи айде, приятен ден зайциии

JazzySmilley
09-26-2011, 07:37
Всичко ми е много странно.Новото училище,нови учители,нови съученици, а и аз не съм от отворените.Винаги съм била много срамежлива и запознанствата ми са много трудни.Минаха няколко дни от началото на годината и още не съм свикнала напълно.Сприятелих се с няколко деца.Днес съм втора смяна и ще правим контролно по италиански.Въпреки , че вчера зубрих цял ден съм малко притеснена.Надявам се да изкарам хубава оценка, защото понякога от притеснение просто всичко излиза от главата ми и когато не мога да отговоря на един въпрос започвам да се паникьосвам.Много е гадно :D Е за сега толкова от мен.Късмет на всички и се надявам скоро всички да свикнем.

awesomesheepy
09-26-2011, 10:10
Ох...супер тъпата жега..и..блях..
Иначе,днеска..едва ги издържах тия 6 часа..4 английски..:<

Имам да уча по Музика сега,и да пиша доста думички..XD
ще я управим работата;

четвъртък имам контролна по Английски?!...Яко. :-o

syrena
09-26-2011, 10:42
Здравейте,хора! :) 8)
Аз преди малко написах домашното по математика,въпреки че то е за сряда,ама утре да не са занимавам :D Преговорих всичко по немски,което сме взели досега и сега ще преговарям още малко по БЕЛ,че утре ни е входното,а на всичкото отгоре часовете ни ще са намалени :shock: Дано ни стигне времето...
Малее,днеска по физкултура какво скачане падна... :booooomb: :D :D Даже не смея да коментирам каква ще ми бъде оценката,ще ни ги кажат следващия път :oops: 8-)

Между другото,да знаете как ми се спи... :smt015 Добре че научих за утре,че ако трябваше тепърва да почвам,нямаше да стане това :D А и днеска по музика задрямах по едно време,та не чух кои са основните стилове музика 8-) ама айде карай :-D

kyP40
09-26-2011, 13:27
Може ли малко помощ с тез задачи,че нещо съм ги позабравил... :D :-o
[8y-9+5y-12]=4
----- -------
5 3

x - 2[x]= - 1
-- -----
3 2

Мерси :)
:D :-o

CherryBell13
09-26-2011, 13:55
И аз ще ви помоля за помощ за 2 задачки за еднакви триъгълници...Аз нищо не мога да реша даже не мога да разбера условието :D
Задача 1:
Докажете, че два триъгълника са еднакви, ако две страни и медиана към първата от тях в първият триъгълник са съответно равни на две страни и медиана към първата от тях във втория.

Задача 2:
Докажете, че два триъгълника са еднакви, ако страна, прилежащ ъгъл и ъглополовящата на този ъгъл от първия триъгълник са съответно равни на страна, прилежащ ъгъл и ъглополовящата на същия ъгъл от втория.

Ще съм много благодарна на всякакви опити за решения само да има нещо в тетрадката ми :D

syrena
09-26-2011, 14:48
И аз ще ви помоля за помощ за 2 задачки за еднакви триъгълници...Аз нищо не мога да реша даже не мога да разбера условието :D
Задача 1:
Докажете, че два триъгълника са еднакви, ако две страни и медиана към първата от тях в първият триъгълник са съответно равни на две страни и медиана към първата от тях във втория.

Задача 2:
Докажете, че два триъгълника са еднакви, ако страна, прилежащ ъгъл и ъглополовящата на този ъгъл от първия триъгълник са съответно равни на страна, прилежащ ъгъл и ъглополовящата на същия ъгъл от втория.

Ще съм много благодарна на всякакви опити за решения само да има нещо в тетрадката ми :D

Айде аз ще се опитам да помогна,че и без това нямам друга работа.
Малко ще са трудни за обяснение задачите,но ще пробвам :)
Задача 1:
Медианата,която е спусната към първата страна,я разделя на две равни части,а самите страни са равни,значи и двете части по отделно са равни. (ти можеш да направиш означения с A,B и др. букви,за да можеш да опишеш задачата)От условието имаш,че медианата и втората страна на двата триъгълника са съответно равни,затова по трети признак се доказва,че триъгълниците,който се сключва от втората страна,медианата и едната половина на първата страна,са еднакви.От това следва,че ъгълът между първата и втората страна в двата триъгълника са равни,а от това пък следва,че по първи признак двата триъгълника са еднакви (нали първата и втората страна и ъгълът,сключен между тях)
Не знам дали обясних достатъчно ясно,ще ме извиняваш,но по принцип задачата се решава така :)
Задача 2:
Ъглополовящата разделя ъгъла на две равни части,което важи и за двата триъгълника и като имаш,че самата ъглополовяща и едната страна на триъгълника са равни,следва,че триъгълниците,които се получават от страната,ъглополовящата и единия ъгъл,са еднакви.Значи другият ъгъл,който прилежи на страната,на която е и разполовеният ъгъл от ъглополяваща,е равен и в двата триъгълника.Оттам следва,че по втори признак двата триъгълника са еднакви.

Егати дългият пост стана,но се надявам,че съм помогнала :) :) Пак се извинявам,ако не разбереш нещо :( :)

eilhar
09-26-2011, 15:12
Аз си ОБИЧАМ новото училище, обичам и хората в него (освен тъпата кифла дето ме заплашва с бой :D ) НГДЕК :smt007 :smt007

syrena
09-26-2011, 15:17
Аз имам две приятелки,които влязоха в НГДЕК и много се радвам за тях :grin: И аз мислех там да кандидатствам,но ми е много далече,така че се отказах

eilhar
09-26-2011, 15:52
Аз имам две приятелки,които влязоха в НГДЕК и много се радвам за тях :grin: И аз мислех там да кандидатствам,но ми е много далече,така че се отказах

То и на мен ми е доста далеч, но пък имам удобен транспорт до там. О БОЖЕ ТОЛКОВА ГО ОБИЧАМ ТОВА УЧИЛИЩЕ :smt007 :)

zlatit0o
09-26-2011, 16:14
Оххх, не е истина! НАЙ-СЕТНЕ И АЗ ДА УСПЕЯ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ! :-x :grin: ааа, не е истина! Яжте се, обаче не съм в такава паралелка, с МНОГО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ или др език и за радост нямам по 300 ии кусур думи да пиша. :P :-P :P :-P Иии още един тежък ден :x :x две входни-биология и история..... и пак трябва да се учи айде, приятен ден зайциии
:lol: Часовете са за наше добро.

Аз малко преговорих по математика, по английски имам да пиша думи в речника и.... в сряда по АЕ малко контролно на думи и по БЕ входно. В четвъртък, пък по математика >.<
Всичко съм забравила.

syrena
09-26-2011, 16:34
А в НГДЕК учи ли се изобщо някаква математика?Така да попитам :-o :D

Аз натъпках целия немски за утре в раницата и това е,няма нищо друго да нося :)

syrena
09-26-2011, 16:56
:lol: Часовете са за наше добро.

Каква ирония само :lol:
Макар че си е точно така :)

bashtoo
09-26-2011, 17:33
Здравейте, зайци! От доста време наблюдавам темата, но сега реших и да се включа... Та, уча в 73-то СОУ и бих казала, че училището ми харесва... По немски вече имахме 2 контролни, едното от които беше днес. Също така днес правихме норматив по физическо за скок на дължина... Не беше зле, само дето от другите класове се струпаха да ни зяпат и май станахме за резил:D
Виждам, че не съм единствената, която е позабравила математиката... надявам се входното поне да го оправя ;D По БЕЛ също някои неща са ми леко смътни, но предполагам, че след преговора всичко ще си припомня. Добре че входното ни е в четвъртък, понеже до сега сме имали само 1 час БЕЛ. Сега ще преговоря това, което сме взели за днес и после сигурно ще гледам телевизия...

MegiBoOm
09-26-2011, 17:36
Аз пък днеска скочих за 4 и тичах за 5 и обща оценка - 5. :booooomb:

Сега ще накарам сестра ми да ме изпита на думите по немски за утре и след това набързо ще препочета нещо по БЕЛ и колкото, толкова. 8-)

Утре стискайте палци да се справя на входното.

Djenka
09-26-2011, 17:54
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=434871

:o :o

syrena
09-26-2011, 17:56
Даааааа,стискайте ни палци на нас с Меги за входното! :o :) :)

А аз пък как тичах и как скачах днес... :D Направо без коментар 8-) :booooomb:

galet0
09-26-2011, 18:04
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=434871

:o :o

aбе спокойно.
за циганчетата дето обиждат; на мен най-редовно ми подхвърлят по супер груб начин /с груби изрази по-точно/,че нямам никакъв бюст :D :D :D

просто не трябва да ти пука.

иначе ви пожелавам успех на входните,аз утре имам по български,ама не се притеснявам,учителката ни ни мисли за малоумни и ни дава някви задачи за 3ти клас,така че няма да имам проблеми с това поне ;дд

Djenka
09-26-2011, 18:12
Оуу и ние утре имаме по Английски.. А днес имахме по Български и Литература..

Абе на мен не са ми проблем, само МАТЕМАТИКА и може би БИОЛОГИЯ..

Квоо ше праяя не знамм :o :o

galet0, мерси :oops: :-)

MegiBoOm
09-26-2011, 18:26
Някой дали знае къде он-лайн, освен в помагало, мога да намеря примерен тест за Входно по БЕЛ? :booooomb:

galet0
09-26-2011, 18:27
O,aз тази година няма да имам биология,химия и подобни досадни ;д
Учим само френски,български и математика общо взето )):

Супер трудно ми е да седна да уча по такъв предмет,супер скучни са :(

syrena
09-26-2011, 18:31
Меги, тук има тестове по БЕЛ и са в подобен формат като изпита,както каза г-жата,че ще ни е входното,дано ти свършат работа :)

http://kursovete.info/index.php?m=814&lang=1

Mirage3
09-26-2011, 20:19
Здравейте, зайци! От доста време наблюдавам темата, но сега реших и да се включа... Та, уча в 73-то СОУ и бих казала, че училището ми харесва... По немски вече имахме 2 контролни, едното от които беше днес. Също така днес правихме норматив по физическо за скок на дължина... Не беше зле, само дето от другите класове се струпаха да ни зяпат и май станахме за резил:D
Виждам, че не съм единствената, която е позабравила математиката... надявам се входното поне да го оправя ;D По БЕЛ също някои неща са ми леко смътни, но предполагам, че след преговора всичко ще си припомня. Добре че входното ни е в четвъртък, понеже до сега сме имали само 1 час БЕЛ. Сега ще преговоря това, което сме взели за днес и после сигурно ще гледам телевизия...
Хаха и ние бяхме за резил пред другите. Особено с тези моркови... Кой знае какво са правили с тях. 8-)
Аз се ядосвам, щото утре имаме входно по математика... А нищо не сме си припомнили. Ако някой може да даде или помогне със задачи да пише.

LaChupacabra
09-26-2011, 20:32
ох утре входно по БЕЛ...дано се справя xD теста не ме притеснява до сега преговарях и мисля че ще се справя...само дето темата на съчинението е малко скучна и...дано да я развия добре :Д
иначе и аз мислех да кандидатсвам в НГДЕК но и на мен ми е много далече xD успех на всички наа входните ^_^

polssa
09-27-2011, 07:28
Офф хораа..вчера контролното по немски не мина така, както очаквах...забравих от притеснение някои думи и оплесках всичко ...сиг ще имам 4 :( поне входното по БЕЛ беше окей ..
за днес имам едно домашно по математика, което не мога и не мога да реша :booooomb: може ли да ви помоля за адекватна и бърза помощ :( :-o :

http://www.prikachi.com/images/418/3865418R.jpg
става въпрос за задача 1А) и 1б) .. няма да откажа помощ и за другите, но няма да ставам толкова нахална 8-) ии това отгоре са ми думите по немски 8-) Благодаря предварително :*н

awesomesheepy
09-27-2011, 10:06
Утре две писмени контролни по Английски..+ 3 страници домашна..
гадоооооост! :/
и 6 часа английски,добре ми седят ;d :-o

Вие как сте?
Оценки някакви?

zlatit0o
09-27-2011, 13:45
Имам 5ца по информационни, от неочакваното контролно.. 8-)
Утре тест на думите по АЕ и входно по БЕ.

syrena
09-27-2011, 14:39
Входното по БЕЛ днеска добре мина,само дето забравих да отговоря на един въпрос :x :D Мисля,че г-жата ще ни ги върне още в петък,защото тя по принцип бързо проверява контролните,но ще видим.
Иначе по немски на писменото изпитване имам егати тъпата грешка - написала съм sechSzehn (16),вместо sechzehn :lol:
Досега съм писала новите думи по три реда,имахме домашно и от учебната тетрадка и преговарях силните глаголи,че съм ги позабравила 8-) :D А г-жата утре пак ще изпитва,затова и думите ще преговарям :(
И,ужас,аз съм дежурна тази седмица,много мразя :D :shock:

Runaway11
09-27-2011, 15:13
Все по-малко време за писане :D :D :D

Утре имам 2 входни - по бг и мат! Стискайте палци :oops: :razz: :razz: :razz:

Днеска пет часа немски...побърках се...иначе написах половината домашно и сега ми остава още малко да попиша хДДДДДДД Трябва да уча спреженията и един диалог и ще съм готова....Охххх дано утре не ни изпита тая по немски, чее.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе как върви при вас с класа? :oops: :)

syrena
09-27-2011, 16:03
Леле,в един ден входно и по БЕЛ,и по мат...Егати гадното :shock: :? :shock: Айде,успех,стискам палци!

Аз искрено се надявам нашето входно по математика да не е особено трудно,но каквато е нашата г-жа :shock: :x Не се знае какво да се очаква от нея.
Иначе тази седмица пак ще правим контролно по немски,сигурно ще трябва да пишем силните глаголи и превод на думи или нещо подобно :-o :)

Djenka
09-27-2011, 16:51
Днес имахме 3 часа Английски, в първия час - тест, във втория - писмено изпитване на думи, а в третия проверявахме домашно и госпожата написа втората двойка :D

И за утре имам мааалко домашно по Английиски и по География, по география не го разбрах много.. Ще видим. Ей сега ще си го напиша 8-)

polssa
09-27-2011, 17:41
Мерси за решението на задачата, но накрая ги реших сама 8-)
Такааааааа ... днес имам 5 по немски на контролното :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: очаквах да имам 4 някъде, но :grin: :-) толкова се радвам..като цяло оценката ми е доста добра...повечето са с четворки :) По БЕЛ още не са ни върнали входните, но предполагам, че ще имам 5 или 6 (с малко късмет) :) Госпожата по математика ни каза, че ще имаме входно на 7-ми :-o усещам, че там ще е фейл..всичко съм забравила по математика, а тя пише на дъската с бясна скорост и не разбирам много от нещата, ама карай 8-) в събота и неделя ще наблегна на математиката :) оо какви хубави момчета има в гимназията мии :oops: :oops: утре ще имам 2 часа физическо с 11 клас, които са супер мега хипер готини :smt007 ;д За утре имам доста за учене по немски, затва ставам .. :-)

MegiBoOm
09-27-2011, 17:48
ОХ ИДЕ МИ ДА СЕ САМОУБИЯ - КАЗВАМ ВИ, ПО-ЛЕСНО ЩЕ МИ Е....
Днеска ЦЯЛ ДЕН уча по немски и чак сега се добрах до компа и то за има/няма 1 час. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Иначе на първото контролно по немски имам 5 - доволна съм!
Имахме входно - на мен лично не ми беше особено трудно.

След 30мин. ще сядам пак да зубря,че тая чавка каза,че утре пак ще ни изпитва. :booooomb:

RainbowGirl
09-27-2011, 20:20
Мерси за решението на задачата, но накрая ги реших сама 8-)
Такааааааа ... днес имам 5 по немски на контролното :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: очаквах да имам 4 някъде, но :grin: :-) толкова се радвам..като цяло оценката ми е доста добра...повечето са с четворки :) По БЕЛ още не са ни върнали входните, но предполагам, че ще имам 5 или 6 (с малко късмет) :) Госпожата по математика ни каза, че ще имаме входно на 7-ми :-o усещам, че там ще е фейл..всичко съм забравила по математика, а тя пише на дъската с бясна скорост и не разбирам много от нещата, ама карай 8-) в събота и неделя ще наблегна на математиката :) оо какви хубави момчета има в гимназията мии :oops: :oops: утре ще имам 2 часа физическо с 11 клас, които са супер мега хипер готини :smt007 ;д За утре имам доста за учене по немски, затва ставам .. :-)
Ооо.. БАТКОВЦИИИИ !!! :smt007 :lol:
Иначе и в нашия клас тая по математика пише бързо.. и трие ооще по-бързо и нищо не мога да напиша. 8-)

За класа.. печени са, ама за сега момчетата са някакви пънове и си говорят само помежду си. Нищо де, има време да се отпуснат. :D

xxKiFlAxx
09-27-2011, 23:21
Тука сте мнннн зле само за момчета мислите. ще има време да пораснете :lol:

polssa
09-28-2011, 06:39
:lol: :lol: ти на тая възраст за батман ли си се мислел .. :shock: :lol:

Mirage3
09-28-2011, 07:06
Ама вие вече и контролни по езика ли имате (с оценка)?? :shock: Ние сме имали само на думи и ей така. Още не ни пишат абсолютно никакви оценки по предмети. Е, друго ще кажа след като ни върнат входните де. 8-)

xxKiFlAxx
09-28-2011, 11:26
:lol: :lol: ти на тая възраст за батман ли си се мислел .. :shock: :lol:

Аз съм момиче на 15. не съм толкова голяма но поне не се влюбвам разлюбвам всеки ден :lol:

syrena
09-28-2011, 12:47
Оооо,хора :) Как сте?
Днеска хем имахме седем часа,хем имаме за утре огромно домашно по немски - взехме към 60 думи и трябва да ги пишем по 3 реда,имаме да преведем един диалог,да научим притежателните местоимения и още един куп неща :shock: Но иначе часовете по немски са много приятни,нищо че учим като обезумели и г-жата всеки ден изпитва :D 8-) Утре или в петък ще правим второ контролно,поне тя така каза...
По физкултура добре че играхме волейбол,че тичането и скачането изобщо не са ми сред любимите дейности по физическо,така да се каже :D :D
По информатика имам 5,50 - много съм доволна,защото така или иначе не съм особено добре там,но днес се справих :) :) И като прекрасен край на деня - математика,няма що!!!И нашата г-жа пише като машина и нищо не й се разбира,а входното ни е в понеделник,затова събота и неделя трябва да преговарям :-o :? Сега пак ще преговарям по немски,че има доста 8-)

Djenka
09-28-2011, 13:15
Днес имахме 3 часа английски, върнаха ни теста от вчера, имам 47 от 50 точки 8)
Ии госпожата по география в последните 10мин даде контролно с 5 задачи с по 3 подточки .. :( И отделно сме щели да имаме входно :x

Whateva, настроението беше на макс днеска :grin:

Гланца ми падна, докато беше отворен :lol: И сега го срязах. Стана зле. :D

Абее.. мноогоо съм щастливааа

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

MegiBoOm
09-28-2011, 15:27
охооо....
колко имам за учене по немски - главата ще ми се срине, ама успхя да се докопам до компютъра.... :booooomb:

Тази по немски вчера продиктува,че steller означава ставам, а днеска щом го казах ми вика,че значело поставям и да я пиша думата по един ред, щото не я знам О.О

Тоя по физе е голям пич 8-)

Иначе по информатика се надявам най-много на петица,чеее....нито едно от тея неща преди не са ни ги казвали О.о
Утре ще я видим и тая кукувица по Рисуване, каква ще да е шестица и такам.... :lol:
Айде отивам да уча думи... :-x