View Full Version : Да го възбуждам
xinfamous
09-08-2011, 13:17
Приятелят ми иска да му говоря палави работи и му харесва да го възбуждам.Проблема е че аз не знам какво да кажа и попринцип не съм свикнала да говоря такива неща.Какво да правя? На вас не ви ли харесва когато само вие говорите на приятелките си и ги възбуждате а те само да седят и ви слушат?
Вие сте!
bubkaa93
09-08-2011, 14:30
Това само ти да му говори е тъпо нека той да започне и от само себе си ще започнеш да ръсиш мръсотии и ти. 8-)
Аз пък никога не говоря ,само той от време на време 8-)
аз избягвам говоренето, обаче имах един..приятел 8-) (не точно, ама карай) който винаги говореше и то многоо,.направо не млъкваше..и постоянно му го казвах и той продължаваше..беше гадно.. 8-)
anonymous708973
09-08-2011, 17:41
Супер весело е да му говориш мръсотии по телефона, когато той не може да ти отговори. Ама много е забавно 8-)
Според мен леглото не е най-подходящото място за приказки, аз не говоря много в кревата :D
И аз не говоря,дори и той рядко ми казва нещо и сега се чудех дали само ние сме така хаха
stefinkaa7
09-08-2011, 18:27
Супер весело е да му говориш мръсотии по телефона, когато той не може да ти отговори. Ама много е забавно 8-)
+1 :) :grin:
Странно е някой да каже "Говори ми мръсно"..
Ако на човек не му дойде музата за това, няма да се получи. Според мен ще изглежда доста изкуствено и определено няма да е възбуждащо.
На "говори ми мръсно" винаги ми иде да кажа "чорапите под леглоото тиии..." 8-)
adidasBG
09-08-2011, 19:28
много яко е ... въпреки, че тогава ти е гадно защото не можеш да кажеш нищо :)
На "говори ми мръсно" винаги ми иде да кажа "чорапите под леглоото тиии..." 8-)
http://1.bp.blogspot.com/-dcSqqHuszXc/Tje0WnxIulI/AAAAAAAACo0/hkLzjLGu-yk/s1600/dirty-things-kitchen-bathroom-livingroom.jpg
sugarplum
09-08-2011, 22:00
Странно е някой да каже "Говори ми мръсно"..
Ако на човек не му дойде музата за това, няма да се получи. Според мен ще изглежда доста изкуствено и определено няма да е възбуждащо. + 1 много добре казано :)