- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го възбуждам
Вие сте!Приятелят ми иска да му говоря палави работи и му харесва да го възбуждам.Проблема е че аз не знам какво да кажа и попринцип не съм свикнала да говоря такива неща.Какво да правя? На вас не ви ли харесва когато само вие говорите на приятелките си и ги възбуждате а те само да седят и ви слушат?
Can It All Be So Simple ?
Това само ти да му говори е тъпо нека той да започне и от само себе си ще започнеш да ръсиш мръсотии и ти.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Аз пък никога не говоря ,само той от време на време![]()
Супер весело е да му говориш мръсотии по телефона, когато той не може да ти отговори. Ама много е забавно![]()
Според мен леглото не е най-подходящото място за приказки, аз не говоря много в кревата![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз не говоря,дори и той рядко ми казва нещо и сега се чудех дали само ние сме така хаха
+1Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Обичам те !!![]()
И спря да се върти за миг земята..
На "говори ми мръсно" винаги ми иде да кажа "чорапите под леглоото тиии..."![]()
много яко е ... въпреки, че тогава ти е гадно защото не можеш да кажеш нищо![]()
Първоначално написано от theeye770
![]()
И спря да се върти за миг земята..
+ 1 много добре казаноПървоначално написано от xoxi
![]()