View Full Version : възможно ли е
valarysss
09-08-2011, 19:21
.възможно ли е?
От първия път-да!!!!!!!!!.
От полу-проникване с кондом-не!
Чети, учи и мисли преди да даваш на други да ти го ръгат! :lol:
BiOhAZzArD
09-08-2011, 19:24
Е от къде на къде като те е таковал с презерватив ще забременееш :lol: :lol: :lol: освен ако не се е скъсал.
silverRose
09-08-2011, 19:28
Ми те така обичат да си питат та да получат отговор на готово, без да има нужда да раздвижат сивото вещество... Ама много ми е странно как така хора, които се притесняват да не са забременели от въздуха едва ли не, мислят, че са готови за полов живот...
dream1707
09-08-2011, 19:30
От първия път-да!!!!!!!!!.
От полу-проникване с кондом-не!
Чети, учи и мисли преди да даваш на други да ти го ръгат! :lol:
xXxPrivateLovexXx
09-08-2011, 19:32
Бременна си 100% :shock:
valarysss
09-08-2011, 19:35
добре не мога да разбера защо ме нападате....просто питам...смятам,че Вие сте единствените хора,който могат да ме посъветват...и да, не съм толкова опитна,че да мога да знам всичко......:(
добре не мога да разбера защо ме нападате....просто питам...смятам,че Вие сте единствените хора,който могат да ме посъветват...и да, не съм толкова опитна,че да мога да знам всичко......:(
ъм, не не сме единствените хора,които могат да ти отговорят. :lol: :lol: :lol:
а и като не знаеш дали се забременява с презерватив или не кажи ми верно къде си тръгнала да правиш секс. То не се иска да знаеш всичко, ама пък точно тези неща трябва да ги знаеш.
даже не можа да влезе......възможно ли е?
Като не е могъл да влезе как ще забременееш?!
Дори и да е влязъл щом презерватива е бил здрав,няма начин!
silverRose
09-08-2011, 19:38
То не трябва опит... то трябва сексуална култура, а тя е най-важна преди да започнеш половия си живот.
То не трябва опит... то трябва сексуална култура, а тя е най-важна преди да започнеш половия си живот.
никой не го боли за тая сексуална култура :( повечето го правят, щото "баткото с който много се обичкат" настоява...
silverRose
09-08-2011, 19:41
никой не го боли за тая сексуална култура :( повечето го правят, щото "баткото с който много се обичкат" настоява...
Е, че на къде вървим тогава... то си е за тях де...
btw ти на колко си? (авторката)
Е къде си тръгнала тогава да правиш секс....
valarysss
09-08-2011, 19:52
.........
rali4ka1
09-08-2011, 19:56
Вместо да се заиграваш с пишките на момченцата хвани прочети малко книжки на тази тема.Имаш нужда.
dream1707
09-08-2011, 20:02
Чудя ви се на вас... Това, че знаете кво е п*нис и кво е в*гина не значи, че сте достатъчно образовани на тая тема, че да се е*ете като невидели.... Вземете прочетете някоя книга бе хора ;х
П.П .. извинявам се за езика :)
ThisIsMe
09-08-2011, 20:03
Заглавието и темата не са особено съвместими. От първия път се забременява,както е възможно и при всеки друг ,ако не са взети предпазни мерки(стига девойката да е в овулация).
valarysss
09-08-2011, 20:04
ходя с този човек от 1 година, скъпи СЪДИИ,.....и не се Е*А като разпрана....да си кажа:)
silverRose
09-08-2011, 20:06
ходя с този човек от 1 година, скъпи СЪДИИ,.....и не се Е*А като разпрана....да си кажа:)
Ами браво, за което. Но все пак на 16 не би ли трябвало тези неща да са ясни вече?
dream1707
09-08-2011, 20:09
Ти можеш да ходиш с него и от 100 години, това не те прави достатъчно образована за секс ... Прочети някоя книга или поне в интернет, за да не задаваш тъпи въпроси и да не тикаш количка на втората ви година заедно :)
valarysss
09-08-2011, 20:11
В крайна сметка мисля,че отговора е ясен - не съм готова още...Мислех, че съм, но явно не е така! И С според вас забременяване в моя случей не е възможно,така ли?
ThisIsMe
09-08-2011, 20:13
НЕ е възможно!Презервативите не се слагат за красота!А в твоя случай дори е нямало проникване.
:!:
dream1707
09-08-2011, 20:19
В крайна сметка мисля,че отговора е ясен - не съм готова още...Мислех, че съм, но явно не е така! И С според вас забременяване в моя случей не е възможно,така ли?
Психически може да си готова, може да го искаш ... Но това желание трябва да е подплатено и с някакви знания, защото може да стане гаф :) ... И не, не си бременна.
TheBeatles
09-08-2011, 20:23
Тръгнала да прави секс без елементарна сексуална култура... Боже опази от такива като тебе! :?
По темата: Вече ти отговориха, няма да се повтарям.
добре стига сте я нападали, горката :D като гледам щом не я е срам да пита такива глупости, бързо ще се образова в тая сфера :D