View Full Version : тест
sanlivkata
09-08-2011, 23:54
Здравейте.За 2ри път си правя тест шуар чек и едната ми черта е ярка а другата е бледа.Някои може ли да ми обясни какво означава това? Благодаря предварително.
да не би да си пресрочила времето....? Важи само това до 5тата - 7мата минута (забравила съм вече колко точно минути бяха...)
NomNomNom
09-09-2011, 00:03
Имаш малки количества ЧХГ в организма, явно си бременна.
Направи със сутрешна урина възможно най-скоро . Тогава концентрацията му е по-висока и ще знаеш със сигурност.
NomNomNom
09-09-2011, 00:04
да не би да си пресрочила времето....? Важи само това до 5тата - 7мата минута (забравила съм вече колко точно минути бяха...)
Правила със си и съм го запазвала, и не са ми се появявали черти допълнително 8-)
Правила със си и съм го запазвала, и не са ми се появявали черти допълнително 8-)
Просто съм чела, че е възможно... Иначе и на мен не са.....
sanlivkata
09-09-2011, 00:25
Искам да поясна че веднъж правих когато ми закъсня преди 1 месец после реших д апия витамин с смених и климата и наистина не ми дойде но от 10 дена насма от начало имах някво кафяво течение а после доста обилно течение кръв.Просто исках д абуда сигорна и сега з атова пак си направих тест но останах шокирана.И да попитам някоя да не би случайно да си е правила кръвен тест,след колко време излизат резултатите и колко пари струва? Благодаря
DuMbErRr
09-09-2011, 01:59
Бременна си. Ще се наложи цезарово сечение.
kalpazanka
09-09-2011, 06:50
За кръвния тест виж в ценоразписа на конкретната лаборатория. Прави се на 11-тия ден.
На коя минута отчете резултата?