View Full Version : Вълнувате ли се от началото на учебната година?
Повечето от нас не изпитват удоволствие от училището, но все пак: Вълнувате ли се от началото на учебната година.. и кое най-много чакате?... :P
Аз нямам търпение да стане 15 септември, защото приятелите ми липсват ужасно много. Но пък предпочитам да се излежавам по цял ден, вместо да ставам в 6.00 .. :D
nolovexxx
09-09-2011, 11:59
мхм .. още малко :-P :grin: :D
LordVoldemort
09-09-2011, 12:02
да се вълнувам е доста силно казано,но да искам да започне училището.Всъщност ,то никога не ми е било проблем .. отличник съм си бил винаги + това е добър начин да се видиш с няколко познати лица .. да научиш нещо ново .. бе като цяло готино ми е ,че почваме.
thegreenzombie
09-09-2011, 12:03
най-си обичам 2рата смяна :D наспивам си се като хората и си пиша домашните в трамвая, на път за даскало 8-) липсват ми и ежедневните спорове с класната, за това, дали ще продължавам да нося шапка в час :lol: или пък, защо заспивам в час, поне веднъж седмично :D и звънеца ни е готин 8) друго.... нищо не ми липсва :lol:
а това за отличника... и аз съм отличничка, което прави даскалото още по-скучно :? не че ми пречи.... обичам да спя в час :D
SmilezZz
09-09-2011, 12:12
Честно казано не се вълнувам кой знае колко. Единствено някои от хората ми липсват, но .. Гадното е ,че ще бъда втора смяна и не знам как просто ще си разпределя времето ,че да ми стигне за всичко.
thegreenzombie
09-09-2011, 12:18
Гадното е ,че ще бъда втора смяна и не знам как просто ще си разпределя времето ,че да ми стигне за всичко.
:shock: как така.... спиш до 11.30 // излизаш от вас към 12.30 // отиваш на даскало 5-10 минути преди да почне часа, за да си напишеш домашните за деня // на даскало си до 18.30-19.15 // след това се мотаеш с приятели/гадже или сам/а // прибираш се до към 22.00 // сядаш за около час на компа // взимаш си един душ, колкото да не смърдиш на пор // лягаш да спиш и после повтаряш процедурата :D :D дано съм помогнала 8-)
DieselBlood
09-09-2011, 12:23
Направо треперя от вълнение.
нот
ivcheto0o
09-09-2011, 12:52
Чак да се вълнувам,не.Ама като се сетя какво ме чака тази година ми става лошо 8-)
Тази година като че ли най- не ми пука за даскалото. Хубаво е, че ще се видя с някои хора, но за материала много много не ми дреме. Решила съм с какво да се занимавам и си наблягам повече на моето. Не пренебрегвам останалите предмети, отличничка съм и аз, но просто не им обръщам особено внимание. :)
sapphire5
09-09-2011, 12:58
Чак да се вълнувам,не.Ама като се сетя какво ме чака тази година ми става лошо 8-)
xXxAngerfisTxXx
09-09-2011, 13:25
все ми е едно :lol:
nepowtorima
09-09-2011, 16:06
вълнувам се за матурите, защото определено ще са многооо трудни тази година .. охх
Изобщо .. защото знам какво ме чака още 1вият ден .. :shock: :shock: :shock:
DesireToFire
09-09-2011, 16:19
Гадното е ,че ще бъда втора смяна и не знам как просто ще си разпределя времето ,че да ми стигне за всичко.
:shock: как така.... спиш до 11.30 // излизаш от вас към 12.30 // отиваш на даскало 5-10 минути преди да почне часа, за да си напишеш домашните за деня // на даскало си до 18.30-19.15 // след това се мотаеш с приятели/гадже или сам/а // прибираш се до към 22.00 // сядаш за около час на компа // взимаш си един душ, колкото да не смърдиш на пор // лягаш да спиш и после повтаряш процедурата :D :D дано съм помогнала 8-)
Добре че сме само една смяна. Този режим не е за мен.
TheBeatles
09-09-2011, 16:24
Доста се вълнувам... Искам отново да видя съучениците си и учителите.
programings
09-09-2011, 16:27
Добре че сме само една смяна. Този режим не е за мен.
Ах, блазе ви!
cigarettekisses
09-09-2011, 16:29
Изобщо не.
Въобще не се вълнувам, просто ИСКАМ да започва тая учебна година по-бързо и също толкова бързо да свършва, да дойде лятото и... това е, това искам. Така че да идва по-бързо.
Инак аз почвам втора смяна. Обичам го това. <3 Ставам час преди даскало, обличам се, ям и тръгвам. След даскало - на тренировки, ако не съм уморена се мотая навън, а през нощта уча... някъде до към 4-5 сутринта - след това спя почти до обяд и ми е егати рахатЯ! 8-)
em0tik0nka
09-09-2011, 16:32
Чак да се вълнувам,не.Ама като се сетя какво ме чака тази година ми става лошо 8-) \:D/
:shock: как така.... спиш до 11.30 // излизаш от вас към 12.30 // отиваш на даскало 5-10 минути преди да почне часа, за да си напишеш домашните за деня // на даскало си до 18.30-19.15 // след това се мотаеш с приятели/гадже или сам/а // прибираш се до към 22.00 // сядаш за около час на компа // взимаш си един душ, колкото да не смърдиш на пор // лягаш да спиш и после повтаряш процедурата :D :D дано съм помогнала 8-) [/quote]
Добре е, но не мислиш ли, че за хората които им се очертава досссссстааа домашно и мнооооооооого учене, тея 10-15 минути няма да има стигнат ??
:D :D Иначе след някоя друга година, може да се приложи..!! :-) :-)
Colouring
09-09-2011, 16:33
И аз изобщо не се вълнувам и не искам да почваме.Ще съм първа смяна и ще трябва да ставам към 6:00-6:30.Мразя първия срок да съм първа,а втория-втора смяна.Предпочитам обратното,ама какво да се прави..
Учене,висене над учебниците,контролни..ужас, не ми се мисли.
и що да се вълнувам... 11 години го правя... все едно и също +тфа речта на тъпата директорка е една и съща...
Въобще не се вълнувам, просто ИСКАМ да започва тая учебна година по-бързо и също толкова бързо да свършва, да дойде лятото и... това е, това искам. Така че да идва по-бързо.
8-) И аз съм така. Още даскалото не е дошло, а аз искам да свършва, че да има още лятоо :grin: :D
Вълнувам се, но въпреки всичко мисля за настоящето и предпочитам да не идва 15-ти септември.Защото след уникалния 15-ти септември,който е няколко часа,а дори може и да не бъде толкова уникален идва 16-ти и т.н. Девет месеца непрестанен тормоз. Еее, заслужава ли си да бързам за 15-ти като от 16-ти започва истинският ад ?
NambyPamby
09-09-2011, 17:19
Въобще даже. Трябва ли?
JustPerfection
09-09-2011, 17:21
за кво да се вълнувам ?
че ще видя куп идиоти и гадни учители на едно място ?
голям кеф
вълнувам се че само ще видя даден човек.
и тук таме се намира свестен учител.
за кво да се вълнувам ?
голям кеф
+ :smt023
Изобщо не искам да идва... НО идва... Няма накъде :D
SmilezZz
09-09-2011, 17:33
thegreenzombie - Благодаря ти ,че ми даде някакъв график за разпределяне на времето ,обаче този не ме устройва. Очертават ми се доста домашни ,особено по специалността / профила ми. (Биология ,химия ,ке и ае. ) Отделно от тази година започваме да изучаваме и разказвателните от типа на география и история ,надявам се само там да не ни мъчат. На даскало съм до 19:20 , след това става тъмно и почти никой не иска да излиза. А на мен не ми харесва да се мятам сама из улиците. Пък и трябва да се прибера ,да преговоря поне по един предмет или сутринта да стана по-рано и тогава. Ох,не знам. Поне при първата смяна ми остава време и за учене ,и за излизане ,и за всичко останало.
thegreenzombie - Благодаря ти ,че ми даде някакъв график за разпределяне на времето ,обаче този не ме устройва. Очертават ми се доста домашни ,особено по специалността / профила ми. (Биология ,химия ,ке и ае. ) Отделно от тази година започваме да изучаваме и разказвателните от типа на география и история ,надявам се само там да не ни мъчат. На даскало съм до 19:20 , след това става тъмно и почти никой не иска да излиза. А на мен не ми харесва да се мятам сама из улиците. Пък и трябва да се прибера ,да преговоря поне по един предмет или сутринта да стана по-рано и тогава. Ох,не знам. Поне при първата смяна ми остава време и за учене ,и за излизане ,и за всичко останало.
Ами виж кое не ти харесва и го замени с нещо твое. Това е примерно. Измисли си сама свой.. ние ли да ти измислим :D И спокойно, започни и сама ще се ориентираш :)
По темата - НЕ, не се вълнувам и не искам да започвамеее :( :( :(
Moderatorius
09-09-2011, 18:22
Да не съм първолак, че да се вълнувам :lol: Започва се най-ужасният етап от живота ми, кое му е хубавото? Да видя супер класа си, яките даскали, мили и добри, ма само на 15ти? Мне, предпочитам си сегашното състояние. 8)
h0usen3v3rdies
09-09-2011, 18:24
Как така се вълнуваш да видиш съучениците си, а в една твоя тема писа, че постоянно са те обиждали...
h0usen3v3rdies
09-09-2011, 18:26
за кво да се вълнувам ?
голям кеф
JustPerfection
09-09-2011, 18:26
Как така се вълнуваш да видиш съучениците си, а в една твоя тема писа, че постоянно са те обиждали...
и аз точно това щях да питам..
IWannaBeSedated
09-09-2011, 18:34
Въобще даже. Трябва ли?
Точно.
thegreenzombie
09-09-2011, 19:12
@SmilezZz аз просто дадох идея :) не съм очаквала да прекопираш всичко..... след като имаш да учиш доста, значи трябва да станеш вместо в 11.30, в 10.00 ..... и не съм казала да се мяташ сама из улиците, а просто го предложих като вариант, ако няма с кой, или искаш да убиеш време :) а и защо пък никой да не иска да излиза, какво като е тъмно :-o както и да е :)
TheBeatles
09-09-2011, 19:24
и аз точно това щях да питам.. Прочетете в темата.
ilievabe098
09-09-2011, 19:53
Кои нормален човек се вълнува? Какво му е вълнуващото? Е , верно ... са има някви кифли,който седмици преди т'ва се оговарят как ще са облечени , с колко см. токчета ще са и дали ще са с малка или голяма чанта (проблема на века) ...Явно си е вълнуващо събитие , но аз лично не му придавам особена важност.
Аз се вълнувамм и то многоо , понеже съм в ново училище.. :grin:
Няма как да не се вълнувам поне малко, защото ми е последна учебна година... А и обожавам да ходя на училище (всъщност около него :D ), така че е разбираемо. Хем не ми се иска да започва, защото ще свърши, хем ми е някакво нетърпеливо...
blue_ice
09-09-2011, 20:03
И грам вълнение не чувствам.
Всеки трябва да се вълнува поне малко, независимо дали в положителна или отрицателна посока. НЕ казвам, че не ми е добре да спя по 12 часа и да се излежавам по цял ден, но приятелите ми са в даскало, там се разнообразявам и т.н. Не умирам от кеф, че ще трябва да мъкна чанта от 5 килограма или, че ще прекарвам 2-3 часа в писане на домашни.. Но това е реалността и не мога да я променя, за това е по добре да и се насладя. : )
didenceeto
09-10-2011, 09:31
Вълнувам се, защото това е последната ми година и някакво странно чувство имам отвътре. :)
gummybear
09-10-2011, 09:33
Да ..
scandalousLady
09-10-2011, 09:35
Да, не ми се учи ама за приятелите
_InSaNe_
09-10-2011, 11:11
даа щото ще се мега разбия като за последен първи учебен ден :D
Най-много чакам от учебната година да излезе BF3/MW3...
eminemfenka
09-10-2011, 11:58
Да вълнувам се.
Липсват ми моментите със съучениците ми, липсва ми и цялата еуфория покрай някой тест :D
Скептично настроена съм спрямо интригите и двуличниците дето трябва да гледам всеки ден,както и към ранното ставане.. и,че Септември се очертава жега,а пък в градския е просто ад.
SmilezZz
09-10-2011, 12:10
@SmilezZz аз просто дадох идея :) не съм очаквала да прекопираш всичко..... след като имаш да учиш доста, значи трябва да станеш вместо в 11.30, в 10.00 ..... и не съм казала да се мяташ сама из улиците, а просто го предложих като вариант, ако няма с кой, или искаш да убиеш време :) а и защо пък никой да не иска да излиза, какво като е тъмно :-o както и да е :) Не ме разбирай погрешно ,де. То като почнем даскало ,сами ще се уредят нещата ,де ...
Е ,има навити да излизат вечер, ама живеят чак на майната си. 8-)
sunnnnnnnn
09-10-2011, 12:47
5 дена [-(
programings
09-10-2011, 13:38
5 дена [-(
Стига сте броили бе!
Тъкмо забравих!
Отивам да пусна едно тото, че ако спечеля милионите поне ще офейкам от тука, и ще уча някъде, където образователната система е нормална!
summerxtime
09-10-2011, 15:53
Вълнувам,че само ще си видя приятелите.Ама ся 7-ми клас .. ;хх
Дали се вълнувам или не ..няма особено значение, защото си започваме уч-ще ..
По темата: ми да вълнувам се ..все пак от 3 месеца не съм ги виждала..липсват ми :-)
Не съвсем. Като се сетя какво ме чака тази година и.. [-o<
Изобщо нямам чуството, че ще почнем и изобщо не се вълнувам.Миналата година много се вълнувах ама сега ми е някво безразлично...
differenTgiirL
09-10-2011, 22:36
йес, ъфкорс :D ..лятото пада голям купон, ама в даскало си е друго !!
letmetellyou
09-11-2011, 06:54
Изобщо не..
Supernaturalfan
09-11-2011, 09:56
Кои нормален човек се вълнува? Какво му е вълнуващото? Е , верно ... са има някви кифли,който седмици преди т'ва се оговарят как ще са облечени , с колко см. токчета ще са и дали ще са с малка или голяма чанта (проблема на века) ...Явно си е вълнуващо събитие , но аз лично не му придавам особена важност.
+1
SonataArctica
09-11-2011, 09:57
Кеф ми е, че най накрая пак ще има учене.
Greennight
09-11-2011, 11:27
Вълнувам се,но не много.
QuuinFabray
09-11-2011, 12:26
ами да вълнувам се само за първите дни .. по нататък става ужас :shock: (като изключим приятелите) миналата година бях 8ми клас и беше толкова лесно,а сега от 8 предмета станаха на 15 :grin: СУПЕЕЕР :-#