- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вълнувате ли се от началото на учебната година?
Повечето от нас не изпитват удоволствие от училището, но все пак: Вълнувате ли се от началото на учебната година.. и кое най-много чакате?... :P
Аз нямам търпение да стане 15 септември, защото приятелите ми липсват ужасно много. Но пък предпочитам да се излежавам по цял ден, вместо да ставам в 6.00 ..![]()
да се вълнувам е доста силно казано,но да искам да започне училището.Всъщност ,то никога не ми е било проблем .. отличник съм си бил винаги + това е добър начин да се видиш с няколко познати лица .. да научиш нещо ново .. бе като цяло готино ми е ,че почваме.
Only I can live ,forever.
най-си обичам 2рата смянанаспивам си се като хората и си пиша домашните в трамвая, на път за даскало
липсват ми и ежедневните спорове с класната, за това, дали ще продължавам да нося шапка в час
или пък, защо заспивам в час, поне веднъж седмично
и звънеца ни е готин
друго.... нищо не ми липсва
а това за отличника... и аз съм отличничка, което прави даскалото още по-скучноне че ми пречи.... обичам да спя в час
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Честно казано не се вълнувам кой знае колко. Единствено някои от хората ми липсват, но .. Гадното е ,че ще бъда втора смяна и не знам как просто ще си разпределя времето ,че да ми стигне за всичко.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
как така.... спиш до 11.30 // излизаш от вас към 12.30 // отиваш на даскало 5-10 минути преди да почне часа, за да си напишеш домашните за деня // на даскало си до 18.30-19.15 // след това се мотаеш с приятели/гадже или сам/а // прибираш се до към 22.00 // сядаш за около час на компа // взимаш си един душ, колкото да не смърдиш на пор // лягаш да спиш и после повтаряш процедурата
![]()
дано съм помогнала
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Направо треперя от вълнение.
нот
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Чак да се вълнувам,не.Ама като се сетя какво ме чака тази година ми става лошо![]()
Тази година като че ли най- не ми пука за даскалото. Хубаво е, че ще се видя с някои хора, но за материала много много не ми дреме. Решила съм с какво да се занимавам и си наблягам повече на моето. Не пренебрегвам останалите предмети, отличничка съм и аз, но просто не им обръщам особено внимание.![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
awerw♥
все ми е едно![]()
вълнувам се за матурите, защото определено ще са многооо трудни тази година .. охх
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Добре че сме само една смяна. Този режим не е за мен.Първоначално написано от thegreenzombie
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Доста се вълнувам... Искам отново да видя съучениците си и учителите.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Ах, блазе ви!Първоначално написано от DesireToFire
Въобще не се вълнувам, просто ИСКАМ да започва тая учебна година по-бързо и също толкова бързо да свършва, да дойде лятото и... това е, това искам. Така че да идва по-бързо.
Инак аз почвам втора смяна. Обичам го това. <3 Ставам час преди даскало, обличам се, ям и тръгвам. След даскало - на тренировки, ако не съм уморена се мотая навън, а през нощта уча... някъде до към 4-5 сутринта - след това спя почти до обяд и ми е егати рахатЯ!![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
\Първоначално написано от ivcheto0o
/
как така.... спиш до 11.30 // излизаш от вас към 12.30 // отиваш на даскало 5-10 минути преди да почне часа, за да си напишеш домашните за деня // на даскало си до 18.30-19.15 // след това се мотаеш с приятели/гадже или сам/а // прибираш се до към 22.00 // сядаш за около час на компа // взимаш си един душ, колкото да не смърдиш на пор // лягаш да спиш и после повтаряш процедурата
![]()
дано съм помогнала
[/quote]
Добре е, но не мислиш ли, че за хората които им се очертава досссссстааа домашно и мнооооооооого учене, тея 10-15 минути няма да има стигнат ??
![]()
Иначе след някоя друга година, може да се приложи..!!
![]()
![]()
И аз изобщо не се вълнувам и не искам да почваме.Ще съм първа смяна и ще трябва да ставам към 6:00-6:30.Мразя първия срок да съм първа,а втория-втора смяна.Предпочитам обратното,ама какво да се прави..
Учене,висене над учебниците,контролни..ужас, не ми се мисли.
Първоначално написано от onestar
И аз съм така. Още даскалото не е дошло, а аз искам да свършва, че да има още лятоо
![]()
![]()
Вълнувам се, но въпреки всичко мисля за настоящето и предпочитам да не идва 15-ти септември.Защото след уникалния 15-ти септември,който е няколко часа,а дори може и да не бъде толкова уникален идва 16-ти и т.н. Девет месеца непрестанен тормоз. Еее, заслужава ли си да бързам за 15-ти като от 16-ти започва истинският ад ?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
за кво да се вълнувам ?
че ще видя куп идиоти и гадни учители на едно място ?
голям кеф
вълнувам се че само ще видя даден човек.
и тук таме се намира свестен учител.
a3
.: machoka :.