View Full Version : Любимо занимание?
blackrose
09-09-2011, 20:10
Кое е вашето любимо занимание в нета и извън него?
Ахааахаха в нета, както 99.9% от хората вися във фейсбук. Или чета уикипедия и разни други интересни сайтове.
А извън... като всеки нормален човек. Илизам, разхождам се, чета, ям, пия... :D
Colouring
09-09-2011, 20:24
Като съм на компютъра-гледане на филми/сериали,играя на conquiztador доста честичко,гледам някакви клипове и така.
Навън-да съм сред природа,на спокойствие,без шум..
differenTgiirL
09-09-2011, 20:55
Умм, нета го ползвам колкото да видя Тийна и да дръпна някоя друга песен, защото основно се занимавам музика и записвам.. :grin:
SmilezZz
09-09-2011, 22:36
В интернет:
1. Включвам фейсбук.
2. Пускам Ютуб.
3. Влизам в тийна.
Извън нея:
1. Танци.
2. Излизане с приятели.
3. Рисуване.
4. Фотография.
5. От време на време чета и по някоя книга.
В нета най-често вися тук (да, това май ми е любимото). Във фейсбук прекарвам не повече от 30 мин. на ден. И няколко часа се занимавам с един сайт, в който съм модераторка (също е доста приятно ^^)
Инак извън нета... любимото ми е да се разхождам. Мога да извървя километри пеша, достатъчни са ми само слушалките и телефона, пък ако има и някоя друга приятелка е още по-приятно.
Обожавам също и скалното катерене. За жалст рядко се организираме, но определено адски ми харесва да го практикувам.
И волейбола също.
(много май станаха) 8-)
Requisition
09-09-2011, 23:30
На компа:
YouTube
twitter
Team Fortress 2
Навън:
баскет
по лостове
байк
трикове със зипо
geography
09-09-2011, 23:45
във: скайп, гледане на филми, слушане на музика, игри.
извън: книги, телевизия, сън, плуване, ядене, социален живот и тн.
В нета -> не знам :/ но май фейсбук и скайп.
Извън нета: спорт и кич :D
programings
09-10-2011, 05:24
На компютъра в повечето случаи се ровя в интернет с цел на науча нещо ново, интересно! Рядко играя игри!
През свободното си време се занимавам чисто любителски с шах, и по специално с шахматна композиция (http://bg.wikipedia.org/wiki/Шахматна_композиция) !
malkasladka
09-10-2011, 07:43
Ами в нета: фейсбук, тийна по някой път, ютуб и кучешките форуми най-вече на Български Голдън Ретривър Клуб
Извън нета: Спорт, танци, фотография, кинология, тренировки с кучетата...с приятели...
thegreenzombie
09-10-2011, 08:03
в нет-а... YouTube, TeenProblem, Skype, от време на време Vbox7 ии малко Facebook :) филми и най-вече теглене на музика 8)
аут оф дъ нет-а 8-) : баскет, висене пред паметника, разходки по моловете, висене пред НДК :D ...... ии така 8)
xXxAngerfisTxXx
09-10-2011, 08:11
хода на полигона да карам 8-) :smt007
spas4ovoto
09-10-2011, 09:38
Пред компютъра главно Skype, Twitte, Facebook и от няколко дена и Тийна :)
Иначе през студените месеца главно се разхождаме с приятели и ходим по кина и заведения.
Лятото вече е друго нещо - плуване, волейбол, гмуркане (влюбен съм в това занимание - нямате представа какво е удоволствие). Някой път се организираме с приятели за някой целодневен "Колело трип", както му викаме. :D А вечер главно ходим по заведения в Албена (обикновено там прекарвам лятото - не обичам много града).
Любимото ми занимание е да правя пари в нета :)
В интернет:
1. Скайп
2. Капризен.
3. Ютуб.
4. Или влизам в теена.
Извън интернета:
1. Танци.
2. Излизане с приятели.
3. Спортуване.
4. Пазаруване, фризьор и тн.
5. Книги/списания, от време на време.
6. Момчета, флирт ..
powerman
09-10-2011, 14:35
У дома :четене на книги,компютъра не мога да кажа ,че е любимо нещо просто телевизията е толкова смотана ,че не дават нищо интересно и за това седя на компа. като цяло докато не ми писне съм във фейсбук,скайп,тийнпроблем, ръжие.нет,мобиле.бг разглеждам всичко от ,което се интересувам..
Навън :разходки,спорт(каране на ски,тичане,лостове,успоред и,плуване,от др.година мисля и с водолазно гмуркане,стрелба),посещени на уютни кафета,ресторанти,клубове, якои паркове :)
В интернет:
1.скайп
2.facebook
3.teenproblem
4.youtube
5.woman.bg
извън интернет:
1.разходки с приятели
2.фотография :smt007 :smt007
3.четене на книгии ..
4.събиране с приятелки
5.пазаруване
и ощее доооооста нещицаа :D
Bladedancerr
09-10-2011, 17:53
В нета : Много филми, музика, скайп (фб-то го махнах) и понякога Conquiztador
Извън нета: Баскетбол, Волейбол, ходене по кафенета и киносалони придружаван от най–добрите ми приятели.