Влез

View Full Version : Какво да направя

HiGuysWhatsUp
09-10-2011, 14:09
Работата е тамр че съм поканена на рожден ден. По-скоро самопоканена. Първо питах една съученечка, тъй като я смятам за пр дали ще ме покани, по възможно най-деликатния начин, но тя не го е приела така и започнала да говори зад гърба ми на също моя приятелка колко нагла съм била как тя щяла да ме покани, но се почувствала обидена и така. След като го разбрах на другия ден й се извиних и й казах че не искам да ме кани но тя пак ме покани. Горе-долу се изяснихме, но не вярвам да еискала да идвам според мен се е съгласила, за да не е неучтива което ме яде отвътре. Сега тя ме мисли за страшно нагла и не ми се мисли какво ще стане на рд-то й, затова не смятам да ходя....Какво мислите-правилно ли постъпвам? А ако отида какво да й кажа?Аз даже съм чувала, че тя не ме харесва...Ддаже си е казвала, че я дразня....

Leticcia
09-10-2011, 14:12
Не ти е приятелка, недей да ходиш :(

musicbaby
09-10-2011, 14:40
не ходи

SmilezZz
09-10-2011, 15:31
Съгласна съм с другите - недей да ходиш.

Colouring
09-10-2011, 15:34
Леле,Божее... като не ти е приятелка,като ти говори зад гърба,като не ти е приятна как можеш да й отидеш на РД-то?Естествено,че няма да ходиш.

cigarettekisses
09-10-2011, 15:36
Не ходи по-добре.
Много е тъпо да я питаш дали ще те покани :lol:

gummybear
09-10-2011, 15:48
Не ти е приятелка, недей да ходиш :(

reperw
09-10-2011, 15:59
боже боже....ако ти е приятелка дори не трябва да те кани ти трябва да знаеш,че си поканена...
Ето сега след няколко дни най-добрия ми приятел има рд ... да не мислиш,че ме е канил...аз си знам,че трябва да отида сутринта за да му помогна за колони... кабели щуротии.Както и да е според ме отиди... не се прави на сърдитко петко..може да си я обидила по тоя начин...незнам ти си знаеш.

HiGuysWhatsUp
09-10-2011, 17:39
Излъгах я, че имам работа и не мога да отида :( Леле, в какво се забърках....Оправям простотията с още по-голяма простотия...Но какво да се прави...Благодаря ви

Honest
09-10-2011, 20:18
Но защо трябва да й се обясняваш? Просто няма да ходиш. И без това тя не те иска. Сори за грубостта.

Govnyo
09-10-2011, 20:27
Излъгах я, че имам работа и не мога да отида :( Леле, в какво се забърках

някаква уруспия те е поканила на рожден ден, ти няма да идеш

сериозна бъркотия наистина, кога излиза документалния филм и кой играе твоята роля?

sexyt0o
09-10-2011, 20:56
Kaто не те е поканила не е трябвало да се самопоканваш да гадно е :lol: и тя е супер зле и супер тъпа да не те покани да си гледа живота и рождения ден