View Full Version : Не познавам никой
babyfreak
09-10-2011, 15:21
Здравейте!Тази година съм зайче и не познавам никой :( :( . Как да ги заговоря на 15-ти без да звучи тъпо.
Моля, без обиди :)
SmilezZz
09-10-2011, 15:24
Можеше да пишеш в общата тема за осмокласниците ,но както и да е. Не се притеснявай. Всичко се случва от само себе си. Просто си казваш името и добавяш "приятно ми е " ,и нататък сам ще се получи разговора. Важното е да НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ.
Colouring
09-10-2011, 15:36
Не си само ти на тоя зор,спокойно.Все ще има и други,които не познават никого и няма да се чувстват особено комфортно отначало.Казваш си името,запознавате се,сядаш с някой на чин и оттам нататък тръгва разговор-за училището,за учителите,кой откъде идва,на кой какви му са интересите и така.
Нищо трудно и непостижимо.
didenceeto
09-10-2011, 15:37
Можеше да пишеш в общата тема за осмокласниците ,но както и да е. Не се притеснявай. Всичко се случва от само себе си. Просто си казваш името и добавяш "приятно ми е " ,и нататък сам ще се получи разговора. Важното е да НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ.
И не спирай да се усмихваш :)
И ти си кът мен.. Само, че познавам към 5 човека.. Отиваш и се запознаваш с тях без да се притесняваш.. В най-лошия случей ше те помислят за надута, така стана мин. година с едно момиче, затова че им казала "здравейте" била надута.. пфф отиваш и им казваш нещо и тва ее.. недей му мисли толкова.. :grin: :grin:
Аз пък познавам всички, но не ги понасям :D
Остави ги те да си се представят пред теб.. А ако с някой от съучениците ти имате сродни интереси още по-добре :]
LoveChocolate
09-14-2011, 09:02
Не си само ти заек .. спокойно :D Всички от класа ти ще са си зайци .. така че .. няма от какво да се притесняваш или срамуваш .. все някой ще каже нещо преди теб :D
eminemfenka
09-14-2011, 09:30
Трябва да мислиш за 16-и и всичко си идва от самосебе си..
Аз преди 15 се запознах със зайка,която щеше да е от моя клас и с нея се намерихме на 15 и седнахме заедно... Иначе другите дни влизам в стаята с Добро утро,ала бала.. имаше закачки с някои и така...после всички се отпуснаха :) Не се притеснявай имаш 9 месеца, няма вариянт в койтод а не се запознаеш с никой . Най - лесно е с човека до който ще седиш и за момента сиг. ще движите заедно :)
Те също никой не познават /или поне повечето/. На 15 се съмнявам да се запознаеш с повечето но когато се качите с класната си в стаята не сядай сам, а седни до някой така поне с един човек ще се запознеш. Не вярвам на някой да му звучи тъпо. Постепенно ще се запознаете едни с други. Не се притеснявай и всичко ще е ок. Бъди себе си!
Fiction7577
09-14-2011, 12:35
Бъди усмихната и се дръж добре със всеки.
А и е по-добре да не познаваш никой....отколкото да ти се натресат хора, които не понасяш. Така че бъди спокойна. :)
Всички са минали през тоя прословут 8 клас и едва ли няма да се запознаеш с никого. За 1-2 седмици ще се опознаете горе долу
Стига филми!
xXFlameXx
09-14-2011, 17:44
Всички са минали през тоя прословут 8 клас и едва ли няма да се запознаеш с никого. За 1-2 седмици ще се опознаете горе долу
Стига филми!
;-)
vakanciqta
09-14-2011, 18:10
-- Хей здрасти аз съм Калинка (примерно)
-- Здрасти аз съм еди кой си ..
- От кое училище идваш , с какъв бал си ?
И ето ти нормален разговор после все ще намерите за какво да си говорите :)
Споко , и аз съм 8 клас и днес бях на преглед , само осмокласници бяхме . Много се притеснявах и аз никой не познавах , но отидох там , заговорих ги хората , бавничко , с много хора се запознах и тн. Така , че се оказа много нерви за нищо . Просто се успокой ! (Казвам го от личен опит) . Ето мен в момента повече ме притеснява , че учителите специално ни предупредиха да внимаваме , че по-големите си били взели моркови и сме щели да ядем бой ... :shock:
ilievabe098
09-14-2011, 18:44
Споко , и аз съм 8 клас и днес бях на преглед , само осмокласници бяхме . Много се притеснявах и аз никой не познавах , но отидох там , заговорих ги хората , бавничко , с много хора се запознах и тн. Така , че се оказа много нерви за нищо . Просто се успокой ! (Казвам го от личен опит) . Ето мен в момента повече ме притеснява , че учителите специално ни предупредиха да внимаваме , че по-големите си били взели моркови и сме щели да ядем бой ... :shock:
нали знаеш, че цялата тая работа с морковите е на шега.+ т'ва в повечето случаи не се стига до замерване с моркови , защото все някои учител прави забележка... да ти имам проблемите ;д
-Здрасти!
-Здрасти!
-Виде ли пичовете?
Не забравяйте да си свършите разговора преди края на учебния ден.
Не го мисли толкова, т'ва само ще ти пречи. Имай предвид, че както и да протече денят, голяма част от съучениците ти няма да помнят подробности.
Иначе хубаво ти казват да бъдеш усмихната, ама като усмивката е изкуствена винаги си личи. Позитивността трябва да ти идва отвътре. Т'ва попринцип.