PDA

View Full Version : Проблем със променливо настроение

HenO3HaT
09-10-2011, 15:41
Цялата история е че приятелката ми ме остави заради училището и , пък аз много си я обичах :( И сега едва са се минали 6 дена , а на мен ми е супер зле , не ям не пия вода нищо не ми се прави :( Пия валидол и съм много зле.А нея я гледам ходи по рожденни дни насам на там и и е супер , грам не и пука за мен , а аз умирам тука...... И е лошото че някой път ми е кеф че скъсахме , някой път ми е зле.Одеве ми се ядеше много , а сега вече не ми се яде а напротив .. гади ми се.Снощи ми беше кеф , а след 2 часа ми стана гадно ;( Толкова съм неоравновесен че няма на къде...
Днес сутринта ми беше гадно , след 10 мин ми беше гот.Какво ще ми препоръчате да направя? Сега в момента съм се депресирал здраво .. реве ми се направо , но след 2 часа може и да ми е кеф .. не знам , направо се плаша защото не знам какво може да очаквам от мен.

Sh@d0w
09-10-2011, 15:42
Пий една студена вода и излез се разходи.

HenO3HaT
09-10-2011, 15:44
Пий една студена вода и излез се разходи.
Постоянно излизам , вярно че като съм пред хора е по добре.Ама пак не помагат много много

SmilezZz
09-10-2011, 15:46
Приеми това ,че живота продължава и без нея. Щом тя е решила ,че няма смисъл да сте заедно , щом не иска - ти няма какво друго да правиш ,освен да продължиш без нея. Излизай с приятели ,намери си някакво хоби , занимавай се с нещо ,което да разсейва мислите ти за нея. Опитай се да не мислиш за това ,колкото и трудно да е.

SisiStrange
09-10-2011, 15:47
Чети книжки. Успокоява, а и е от полза.

Chacho
09-10-2011, 16:34
Дай си време, едва 6 дена са минали.

xoxi
09-10-2011, 16:41
Ако беше момиче, щях да предположа, че си бременна, така както се описваш.
След 1-2 седмици ще си добре.
Не пропускай храненето, та дори и да ти се гади. Не си заслужава да си съсипваш здравето, заради момиче, на което не му пука явно.

ilievabe098
09-10-2011, 19:16
Излизай с приятели , забавлявай се ... разсеяй се някак си . И както казаха ( в една тема) изтегли си "двама мъже и половина" - винаги помага , да си оправиш настроението .

GetsugayaDAN
09-10-2011, 20:05
Ако от време на време, не споделят какво ги е наранило забравете да има и бъдеще ! Вместо "сети се сам" може простичко да обяснят, кое ги е обидило и как се чувстват.. Никъв опит за нормален разговор.

badsector
09-10-2011, 20:54
Престани да се самосъжаляваш и се дръж като мъж. В крайна сметка все някога ще ти се наложи да станеш такъв. Като начало се хвани със спорт. А между другото, тя не те е зарязала заради училището. По-вероятно е просто да иска да си вее сливата.

HenO3HaT
09-11-2011, 12:12
А между другото, тя не те е зарязала заради училището. По-вероятно е просто да иска да си вее сливата.
И аз така си мисля , защото я приеха в техническия софия , и тя кеф кеф и ми каза че отива там да учи а не да тича всяка седмица да се виждаме и т.н. и така

musicbaby
09-11-2011, 12:27
забрави я

nepowtorima
09-11-2011, 14:17
Няма смисъл да си тровиш нервите и здравето заради нея!
Какво толкова! Нито е първата, нито последната!
Живота е пред теб! Я се стегни!!

HenO3HaT
09-11-2011, 14:53
Е това е защото това ми беше първата сериозна връзка във съзнателния ми живот (на 20 съм) и всичко съм давал от мен без никакви мярки.От нищо не съм я спирал .. и тя накрая ме остави все едно съм нищо ... ;( И много странно че не и пука особенно за мен

NomNomNom
09-11-2011, 16:32
Е това е защото това ми беше първата сериозна връзка във съзнателния ми живот (на 20 съм) и всичко съм давал от мен без никакви мярки.От нищо не съм я спирал .. и тя накрая ме остави все едно съм нищо ... ;( И много странно че не и пука особенно за мен
Ами значи си скучен . Ти нещо учиш ли ?

LeprikonA
09-11-2011, 20:54
за нея може да не е едното нищо.. и да, дай си време, не е минала и седмица