PDA

View Full Version : мм .. Чудя се

pamsityybee
09-10-2011, 23:03
Здравейте! Аз съм на 14 години. Имам приятел, който е на 17 и е невероятен. Много се обичаме. Той никога не ми е казвал дори и не ми е намеквал, че ще иска да правим секс .. но все пак е на 17 - спал е с бившата си приятелка доколкото разбрах и с още 1 момиче. А чудя се ако ходим 1 година т.е до догодина да стана на 15 и все още чувтвата са същите .. Да му пусна ли? Разбира се ако той поиска? Той е уникален, много е добър много е нежен, много е красив и съм учудена, че дори не е и намеквал за нещо такова .. Объркана съм. Ако става въпрос на мен много ми се иска! Готова съм, вече не ме е страх както преди, единствения проблем- това е възраста! Мислите ли, че на 15 е нормално или да изчакам? А говоря на 15 само ако чувствата са същите или по-силни?

dream1707
09-10-2011, 23:06
Възрастта няма значение щом смяташ, че си готова и му имаш доверие за това.... Само моля те преди да започнете да водите полов живот, се образовайте (ако случайно не сте), за да не стават фалове.

От колко време сте заедно ?

09-10-2011, 23:08
Да, пусни му..Чалга. Или там къфто идиотизъм слуша

FuCKkK13
09-10-2011, 23:09
и аз това щях да питам.. иначе според мен изчакай една година, но ако толкова много искаш добре.. :) иначе на 15 е по-приемливо според мен :)

pamsityybee
09-10-2011, 23:11
и аз това щях да питам.. иначе според мен изчакай една година, но ако толкова много искаш добре.. :) иначе на 15 е по-приемливо според мен :)
оол със сигурност ще е догодинаа! на 14 не мисля, че е нормално :)

dream1707
09-10-2011, 23:14
Абе щом имаш чак такива притеснения за възрастта.... тогава не го прави. Направи го тогава, когато се смяташ за готова :) ако ще да е след година, утре или след 5 години...

leadyflame
09-10-2011, 23:19
нека мине година тогава го мисли

xoxi
09-10-2011, 23:25
От колко време сте заедно?
Ако си сигурна, че го искаш и ако си сигурна в него и че искаш да е с него, не гледай годините и не вкарвай толкова философия в този първи път.

annonimnna
09-10-2011, 23:35
От колко време сте заедно?
Ако си сигурна, че го искаш и ако си сигурна в него и че искаш да е с него, не гледай годините и не вкарвай толкова философия в този първи път.

Съгласна съм :)

macromicro
09-10-2011, 23:49
Сигурна ли си,че не си му просто прикритие.Нито веднъж да не намекне за секс.Много ли е симпатичен?

Me4encety
09-11-2011, 00:23
^ И аз това се чудех 8-)

OnlyMeAndYou
09-11-2011, 06:38
Сигурна ли си,че не си му просто прикритие.Нито веднъж да не намекне за секс.Много ли е симпатичен?

И моят приятел беше така в началото /3-4 месеца/, но после..... Не знам за нейния, но моя е от срамежливите. 8-)

Към авторката: Ако сте заедно след 1 година и нищо не се е променило, не виждам причина да не спиш с него, но сега смяташ че ти е рано, а след един месец вече може и да не мислиш така. Не му мисли толкова. Вярно, 14 е ранна възраст, но само ако ти така прецениш. И на мен ми изглежда рано, но тези които са започнали да водят полов живот на 14 ще кажат, че е нормално. Ако наистина се чувстваш готова и си сигурна в него, нямаше да питаш във форума. Изчакай още малко и сама ще можеш да си отговориш на въпроса. :wink:

Pay4win
09-11-2011, 06:44
ако го държиш 1 година без секс, ще спи и с други, ти ще разбереш, ще страдаш, той вече няма да му пука за теб и преди да сте спали, може и да се разделите!

SmilezZz
09-11-2011, 09:16
^ Ако я обича наистина - ще я изчака.
По темата: Направи го , когато си готова . А ти явно все още не си , нищо че твърдиш обратното. Ако беше готова - нямаше да питаш във форум. И все пак - наистина от колко време сте заедно ?

granger
09-11-2011, 10:27
За всичко си има време ,не прибързвай. Почети малко преди да правиш секс.Имам предвид образовай се на тема секс. Така ще знаеш за какво иде реч! И ако стане някой гаф да знаеш как да процедираш! Почакай още годинка може би и тогава...

BuBzzz
09-11-2011, 14:36

И моят приятел беше така в началото /3-4 месеца/, но после..... Не знам за нейния, но моя е от срамежливите. 8-)

И моя беше така :D

badsector
09-11-2011, 14:52
...оол със сигурност ще е догодинаа! на 14 не мисля, че е нормално :)
То и на 15 не е нормално, дори и на 16 организмът се развива с пълна сила, грубата намеса в хормоните може да доведе до неприятни изненади. Но като гледам как някои гънат ескапел всеки месец, си мисля, че и без това не ви се живее дълго...

liliii
09-11-2011, 14:59
ако го държиш 1 година без секс, ще спи и с други, ти ще разбереш, ще страдаш, той вече няма да му пука за теб и преди да сте спали, може и да се разделите!Изобщо не съм съгласна. Ако чак толкова му се прави първо на нея би трябвало да каже... щом още не е намекнал даже- евала! Според мен изчакай :)

Zarity
09-11-2011, 15:56
:-o Ъъ.Значи ще чакаш тръпнеща да станеш на 15,щото тогава ужааасно много неща се променят,и вече ХОП-О,ТИ СИ ГОТОВА ЗА СЕКС.
Ако ше правиш сега-прави,ама ако ще го мъчиш една година,можеш от сега да му кажеш чао.

ПП:все пак си малка,ама си имате глави,не мога да ви кажа нищо

ShiTmARMALADE
09-11-2011, 16:32
ако няма да правиш секс на 14 годишна възраст моля ти се кажи ми за какво ти е тоя приятел ? да ходите по кафетата и парковете и да казваш на приятелките ти че го имаш ли ? :shock: трябва да има нещо което да ви различава от останалите хора с който просто си приятел

Downtown
09-12-2011, 02:09
Само аз ли съм този на който му се струва странно че приятелят й е на 17 и уж е правил секс с 2 момичета ... не й е казал нито думичка по тази тема (секс) ?!?!?! ... Извинявай много но или си страшно наивна и той е девствен или ... илииии .... ем :D не мога да се сетя друго ... никое момче което е усетило меката розова вътрещност на едно момиче би се навило да чака цяла година ... или най малкото което е ...100% ще спомене и ще ти намекне че го иска !!! ... МОЕ МНЕНИЕ .... !!!

АА да ... или тайно е гей :D

ilievabe098
09-12-2011, 07:22
Само аз ли съм този на който му се струва странно че приятелят й е на 17 и уж е правил секс с 2 момичета ... не й е казал нито думичка по тази тема (секс) ?!?!?! ... Извинявай много но или си страшно наивна и той е девствен или ... илииии .... ем :D не мога да се сетя друго ... никое момче което е усетило меката розова вътрещност на едно момиче би се навило да чака цяла година ... или най малкото което е ...100% ще спомене и ще ти намекне че го иска !!! ... МОЕ МНЕНИЕ .... !!!

АА да ... или тайно е гей :D

Глупости... Имам един познат(на 19) , който ходеше с 14 годишно момиче 2 години(смис тръгнаха като тя беше на 14 :D ).момчето не беше девствено и си я чака 1 година и мога да гарнтирам , че не е спал с други момичета(той е фр на бившото ми гадже и всичко си му казва) ... и бтл. всичко си му е наред ;д , голям пич е , много е хубав ... просто си го обича момичето ,така че нищо не се знае ....

а по темата , ако си готова сега-направи го сега ,ако не си изчакай ...само не си мисли , че като навършиш 15 и ще стане няк'ва магия и изведнъж ще се почувстваш много зряла и готова .... знам ли .... мн странно разсъждаваш.

marilyn
09-12-2011, 08:43
ако го държиш 1 година без секс, ще спи и с други, ти ще разбереш, ще страдаш, той вече няма да му пука за теб и преди да сте спали, може и да се разделите! И аз имам такова чувство. А и човек не знае какво ще му се случи на утрешния ден, какво остава за догодина... не знаеш дали ще сте заедно все още, дали ще се обичате. Изчакай, порасни и тогава мисли за секс. А и ние сме просто някакви непознати във форум, дали сме компетентно мнение относно това кога да си изгубиш девствеността?!

ted4ty
09-12-2011, 09:44
Щом нещо в теб ти подсказва,че още е рано просто изчакай една година!90% от мъжете искат секс,но някои просто не го казват,за да не изгубят половинката си!Щом не ти е намеквал,значи се бои,че ще те изгуби :)

mariqangelova
09-16-2011, 21:38
"Да му пусна ли" :? Звучи ужасно това изречение. :? :?

ccdesigns
09-16-2011, 23:34
Сега да очакваме ли...

Здравейте

Здравейте на всички. Нов съм в този форум, но имам един въпрос. Начи ходя с няква малка курва на 14 години, но е прекалено тъпа и я баламосвам лесно. В същото време излизам и с една много готина мадама, която чукам редовно, ама вече ми писна от нея. Искам да поря и таа мойта. Ама е на 14, нема да ще, курвичката тъпа. Според вас дали има смисъл въобще да я питам, или може направо да я изнасиля? Или пък да я зарежа? И без това до сега не е разбрала за другата, а и не ми треа за секс, за кво да я държа...

dobri4ko2
09-17-2011, 10:48
Сега да очакваме ли...

Здравейте

Здравейте на всички. Нов съм в този форум, но имам един въпрос. Начи ходя с няква малка к***а на 14 години, но е прекалено тъпа и я баламосвам лесно. В същото време излизам и с една много готина мадама, която чукам редовно, ама вече ми писна от нея. Искам да поря и таа мойта. Ама е на 14, нема да ще, курвичката тъпа. Според вас дали има смисъл въобще да я питам, или може направо да я изнасиля? Или пък да я зарежа? И без това до сега не е разбрала за другата, а и не ми треа за секс, за кво да я държа...
Ми брат ти май сам си отговори ?

n3ri7ka
09-17-2011, 11:30
ами виж сега, аз бях на 14 когато се хванах с моя приятел, а той на 18-девствен (в това съм сигурна, защото от малки се познаваме и бяхме мн добри приятели и всичко сме си споделяли). Та той ме чака 2 години-почти 3- бях почти на 17 когато започнахме да правим секс. Сега аз съм на 18, той на 22 и от година и нещо правим секс, и всичко е страхотно (не само заради секса де :D )
Та ако твоя приятел наистина те обича, ще те чака, нищо, че не е девствен. А и моя приятел никога не ми е казвал в прав текст "хайде да правим секс" или нещо подобно, само ми е намеквал, но винаги ми е казвал, че когато аз реша- тогава. Но да го бяхте видели- спомням си, че беше март месец и беше много студено- стояхме в неговата кола и аз изведнъж му казах "искам да правим секс" и той, милият, направо му светнаха очите :D :D (ох, много се отклоних от темата, sorry)
Та ти предлагам да говориш с него на тая тема- няма да те е срам, нали ти е гадже. Така ще разбереш дали иска да правите секс и т.н, а и ще се чувстваш по-сигурна когато дойде момента!

P.S. много хора ще кажат "каква е тая любов на 14, няма как да е истинска", но аз съм я преживяла, и все още я изживявам, така че наистина е възможно. Пожелавам ти и при теб да е така! Успех! :-)

buzanka1
09-17-2011, 18:34
Момичета честно ви казвам мн сте тъпи ама ултра мега хипер тъпи! " да чакам една година да стана 15 че тогава ще съм 10 пъти по проста от сега че да ме ебе тоя пич от класа" ама ти наред ли си? това ли ви е мерилото? 1 година ходене и ооооопааааа дигаш краката? на годишнината ли отваряш митницата? че се ебеш не щото е минала година от както си е наврял езика в гърлото ти или че е супер пич който ти дава ти първа да пресечеш улицата или пък че се обичате супер много( на 14 още не-различавате любов от " готин задник има тоя" ) че се ебеш когато си готова и когато ти го искаш.

ccdesigns
09-17-2011, 19:02
Сега да очакваме ли...

Здравейте

Здравейте на всички. Нов съм в този форум, но имам един въпрос. Начи ходя с няква малка к***а на 14 години, но е прекалено тъпа и я баламосвам лесно. В същото време излизам и с една много готина мадама, която чукам редовно, ама вече ми писна от нея. Искам да поря и таа мойта. Ама е на 14, нема да ще, курвичката тъпа. Според вас дали има смисъл въобще да я питам, или може направо да я изнасиля? Или пък да я зарежа? И без това до сега не е разбрала за другата, а и не ми треа за секс, за кво да я държа...
Ми брат ти май сам си отговори ?

Tва беше ирония.

sp33der
09-17-2011, 19:09
възрастта не е от толкова голяма значение и слагането на такива етикети 13(малка) 14(може но още е рано) 15(перфектно) и т.н. е пълна простотия,за половия акт трябва да си готов/а и психически и физически

09-17-2011, 19:54
възрастта не е от толкова голяма значение и слагането на такива етикети 13(малка) 14(може но още е рано) 15(перфектно) и т.н. е пълна простотия,за половия акт трябва да си готов/а и психически и физически
Не познавам 13 годишно физически развито дете. Ако има такова трябва да е егати добичето.

ShiTmARMALADE
09-17-2011, 20:14
Не познавам 13 годишно физически развито дете. Ако има такова трябва да е егати добичето.
щом има годна яйцеклетка значи е физически развита независимо дали е на 10 или 18

sp33der
09-17-2011, 20:17
Не познавам 13 годишно физически развито дете. Ако има такова трябва да е егати добичето.не познаваш достатъчно хора,ако обичаш не се прави на интересна

09-17-2011, 21:39
Не познавам 13 годишно физически развито дете. Ако има такова трябва да е егати добичето.не познаваш достатъчно хора,ако обичаш не се прави на интересна
Не, ако се правех на интересна щях да кажа нещо от сорта на "всички 13годишни девствени курви не струват".
Познавам достатъчно хора, самата аз съм била на 13. На 13 тялото на момичето просто не е развито. Някои тепърва им идва цикъла тогава. Току що са почнали да им растат цици. С някфи детски телца и тръгнали секс да правят. Кой ше ги вземе насериозно?! Тва е просто нелепо! :lol:

sp33der
09-18-2011, 07:02
казах ти нещо,не спори с мене,в момента развиваш съчинение на свободна тематика

BritneySpears11
09-18-2011, 08:04
Може да не си го е поискал, защото знае, че си девствена и не иска да те притеснява. Сигурно чака ти да станеш готова за това :)

09-18-2011, 16:09
Абе когато ваще деца се проебат на 12-13 просто си ви представям как им обяснявате "даа мамо така е правилно зарежи ученето и приятелите отсега нататък твоя приоритет в живота ще е секса" :lol:

Darinella
09-18-2011, 18:28

+++ до 1г. могат много неща да се променят :)

iv4ety97
09-20-2011, 20:06
Аз имах подобен проблем...по-добре изчакаи малко :) :)

theseveredgarden
09-21-2011, 06:08
Да, пусни му..Чалга. Или там къфто идиотизъм слуша

Брееей, каква оригиналност...тц,тц... 8-)

theseveredgarden
09-21-2011, 06:13

Не познаваш 13-годишни циганки с деца?
На тебе на колко ти дойде - на 17?

09-21-2011, 06:26

Не познаваш 13-годишни циганки с деца?
На тебе на колко ти дойде - на 17?
1во-Да, не познавам.
И 2ро кога ми е дошло си е моя работа. Аз не те питам на колко дена си сменяш бельото, нали?

theseveredgarden
09-21-2011, 06:35
Можеш да отвориш гугъл и да видиш в какви възрастови граници се движи първата менструация. Вместо да говориш глупости ;)

09-21-2011, 06:46
Не ме интересува в какви граници се движи. Ти 13годишна циганка, която е получавала оргазъм при полов акт виждала ли си? Това са друго племе циганите. Не говори глупости. Изобщо не стават и за сравнение. Кажи ми едно 13годишно БЯЛО момиче, което да иска бебе?

theseveredgarden
09-21-2011, 06:48
Хахаха, ама чакай бе, кукло, какво общо има физическата зрялост с искането на бебе? Когато ти дойде първия цикъл вече си полово съзрял. А дали искаш бебе вече е съвсем друго. Аз съм на 22 и все още не искам бебе. Това означава ли, че не съм физически съзряла? :shock:

Не познавам 13 годишно физически развито дете. Ако има такова трябва да е егати добичето. 8-)

Vilencety
09-21-2011, 10:36
Възрастта няма значение щом смяташ, че си готова и му имаш доверие за това.... Само моля те преди да започнете да водите полов живот, се образовайте (ако случайно не сте), за да не стават фалове.

fenkaaa
09-22-2011, 10:24

+++ до 1г. могат много неща да се променят :)

Е те могат,ама може пък да са заедно от 10-11 месеца,кой знае 8-)

Ноо .. не ми се вярва.. иначе,направи го,когато се чувстваш готова,няма смисъл да чакаш точно определено време :)