PDA

View Full Version : Притеснен...

gospodinov
09-11-2011, 01:19
Здравейте! Притеснен съм.. правих секс с приятелката ми без презерватив... никога не съм имал проблем с това.Усещам кога ще свърша и го вадя всеки път.. този път също. 1 месец не бяхме правили секс и като правихме секс й закъсня с 6-7 дни. Сега като правихме секс и закъснява отново и съм притеснен да не е станало нещо... предния път писах на Др. Тийн и ми каза ,че няма проблем. И така беше... дойде й .. но сега ме е страх.. Между другото на 18 съм моля без подигравателни коментари. Може да не съм писал както трябва просто съм нервен и пиша колкото да се разбира нещо. ;(

gospodinov
09-11-2011, 01:34
Моля ви дайте ми поне 1 отговор ще получа инфаркт :(

xoxi
09-11-2011, 01:52
Ето ти един отговор.

gospodinov
09-11-2011, 01:56
:x мм благодаря за отговора... можеше да ми спестиш малко излишни нерви

xoxi
09-11-2011, 02:03
Ти и сам можеше да си спестиш нервите, ако се беше образовал поне малко преди да почнеш да правиш секс.

gospodinov
09-11-2011, 02:06
А ти малко по мил/а отговаряйки на темата... се там... може ли за поне един коментар който отговаря на въпроса ми :(

xoxi
09-11-2011, 02:13
Била ли е в овулация?
Ако не е била, шанса да е бременна е почти никакъв.

FlyingUnderpants
09-11-2011, 02:16
защо във всяка тема пишете да се обеше образовал/а и все някви такива вместо да отговорите на хората, нали за това е направн този раздел за да отговаряте на въпросите им а не да им викате постоянно да се образоват

gospodinov
09-11-2011, 02:22
Ако всички бяхме толкова образовани нямаше да пишем тук, търсейки съвет от връстници... :(

xoxi
09-11-2011, 02:28
защо във всяка тема пишете да се обеше образовал/а и все някви такива вместо да отговорите на хората, нали за това е направн този раздел за да отговаряте на въпросите им а не да им викате постоянно да се образоват

Защото ни е писнало от хора, които бързат да се проебат без да знаят коя дупка за какво е.
Ако някой има някакъв сериозен проблем, никой няма да тръгне срещу него.
А за теми като тази даже не трябва и да си кой знае колко образован. Това са супер елементарни неща и ако автора беше видял ВАЖНИТЕ теми в този раздел, нямаше да има нужда да пуска нова тема.
То остави, че в този раздел повечето пускащи теми нямат представа какво правят, ами ги мързи и да потърсят информация.

kremen4eto
09-11-2011, 05:45

Защото е нормално да се образоваш ПРЕДИ да започнеш със секса. След това може да е късно.

Авторе, времето ще покаже. Може просто да и е нередовен още. Важното е да не се притеснява тя, защото ще и закъснее още повече.

OnlyMeAndYou
09-11-2011, 06:21
А тя на колко е? И редовен ли е цикъла и? Изчислете дали е била в овулация. Ако не е била и ти не си свършил в нея няма за какво да се притесняваш. Ако и закъснее и купи тест или да отиде на гинеколог. Според мен няма за какво толкова да се притесняваш. Забременяването не е толкова лесно, колкото ни изглежда на всички, като стане някой гаф. И следващия път го правете с презервативи, за да не си хабите нервите като сега. Хайде късмет, стискам палци да не е хванала. 8-) :-)

Gr0zDan0v
09-11-2011, 06:22
;-)

cookie_master
09-11-2011, 07:36
Била ли е в овулация?

granger
09-11-2011, 08:57
Правете го с презерватив да ви е мирна главицата!
Другото -била ли е в овулация?! Ако е била ,има място за притеснение,ако не е била- дишай!Принципно бебетата не стават толкова лесно само от предеякулационна течност,но ако е била в овулаця има вероятност! Купи и тест и да го направи първия ден от закъснението или 14 дни се рисковия акт!

gospodinov
09-11-2011, 09:20
Благодаря на отговорилите сериозно. Днес й дойде... но защо тогава когато не сме правили секс повечко време после й закъснява между 4-7 дни? Направо откачам... :( притеснявам се... ако вие се притеснявате няма ли да питате някой който е повече информиран от вас? Това ,че се притеснявам и питам не означава ,че не знам и така нататък. Знаете много добре че теорията и практиката са много далеч едно от друго... :oops: Както и да е.... радвам се ,че има хора като вас които обръщат внимание на хора като мен :)

muhtesemfan
09-11-2011, 09:27
Винаги го правете с презерватив!
Момичето на колко години е?Кажи и да си пресметне овулацията!Ако не е била,няма за какво да се притесняваш :) Плюс това бебетата не стават толкова лесно :)

09-11-2011, 10:10
Благодаря на отговорилите сериозно. Днес й дойде... но защо тогава когато не сме правили секс повечко време после й закъснява между 4-7 дни? Направо откачам... :( притеснявам се... ако вие се притеснявате няма ли да питате някой който е повече информиран от вас? Това ,че се притеснявам и питам не означава ,че не знам и така нататък. Знаете много добре че теорията и практиката са много далеч едно от друго... :oops: Както и да е.... радвам се ,че има хора като вас които обръщат внимание на хора като мен :)
Ако се притеснявам първо ще си пресметна овулацията, после ще потърся информация в гугъл (защото забележи там има МНОГО както и в тоя форум всяка втора тема е като твоята :О), после ще говоря с приятеля ми и ако е нямало опасност ще си седя мирно и ще си чакам цикъла.
Но вас понеже ви мързи да търсите, да прочетете, да пресметнете ситуацията, веднага "ами така и така". Ми като не си образован и се притесняваш всеки път си носи кондом! Можеш ли да мислиш изобщо? Накрая ще стане някой гаф и какво ще правиш тогава?

granger
09-11-2011, 10:24
Щом и е дошло споко! Може би е с нередовен цикъл или от притеснение и закъснява!