View Full Version : колко време?
blacksoul16
09-11-2011, 10:32
Здравейте.
Нова съм в сайта, но реших да пиша... :)
ще кажа на кратко. Имам си приятел от 2 месеца и половина. <3 Аз съм на 14 навършени, а той....той вчера навърши 18 8-) И друг път сме обсъждали темата 'секс', но никога не се е стигало до по-сериозен разговор...и ето вчера се стигна. Много говорихме по тази тема и той ме попита дали ще искам той да ми е първият /девствена съм/ , ТОЙ НЕ Е ,аз му отвърнах, че искам време и ще му кажа когато съм готова и той се съгласи с мен.... Та, въпроса ми е. Дали да не го поизмъча още някои месец... 8-)
И не искам мнения от сорта разликата ни в годините или, че съм била твърде малка да водя полов живот..., защото аз съм на мнението, че човек прави секс когато е готов и няма значение дали ще си на 14, 15 или 16 ,защото може и да си на 20 и пак да не си готов за това....
Благодаря предварително! (:
Shturrrche88
09-11-2011, 10:37
Ами какво значи това "дали да не го поизмъча още месец"? Ти садист ли си? Ако решиш, че искаш да е той-действай, ако не си сигурна-недей. Но не си играй с човека.
И не искам мнения от сорта разликата ни в годините или, че съм била твърде малка да водя полов живот..., защото аз съм на мнението, че човек прави секс когато е готов и няма значение дали ще си на 14, 15 или 16 ,защото може и да си на 20 и пак да не си готов за това....
Не искаш такива мнения ,ама повечето са такива + моето. Какво всички сте се разбързали да правите секс, вместо да си гледате училището и приятелите?! :x Самия факт,че питаш във форума говори сам по себе си ,че явно още не си готова! Ако беше, нямаше да питаш нас! Има още 2000 такива теми! Поне,ако ще правиш секс с него се пообразовай малко , за да няма после теми от сорта: Свърши ми на дупето , бременна ли съм :x
Пак казвам, за мен си е рано на 14,премисли пак нещата и не се води по акъла на никого. Щом е казал,че ще те чака ще го направи!
blacksoul16
09-11-2011, 10:41
Не искаш такива мнения ,ама повечето са такива + моето. Какво всички сте се разбързали да правите секс, вместо да си гледате училището и приятелите?! :x Самия факт,че питаш във форума говори сам по себе си ,че явно още не си готова! Ако беше, нямаше да питаш нас! Има още 2000 такива теми! Поне,ако ще правиш секс с него се пообразовай малко , за да няма после теми от сорта: Свърши ми на дупето , бременна ли съм :x
Пак казвам, за мен си е рано на 14,премисли пак нещата и не се води по акъла на никого. Щом е казал,че ще те чака ще го направи!
Shturrrche88 не съм се изразила правилно, съжалявам.
Готова съм, просто реших да пусна тема тук да видя какво мислите вие. :) :)
и да каза, че ще ме чака, за което се радвам. :) То аз така или иначе скоро ще направя 15 .... :)
Еми имаш си глава на раменете! Щом мислиш,че си готова прави квото искаш , а и щом си готова за секс , тогава трябва да си готова и за последиците,ако недай Боже има такива!
Shturrrche88
09-11-2011, 10:43
Ами аз ще ти отговоря така.
Аз на твое място бих изчакала още малко.
Но реално мен не ме интересува ти кога ще спиш с него, просто не си играй с човека.
blacksoul16
09-11-2011, 10:45
Но реално мен не ме интересува ти кога ще спиш с него, просто не си играй с човека.
какво имаш предвит под " играя "? Никога не бих си играла с него... просто искам да видя как ще се развият нещата по-натам и тогава да реша. :)
thegreenzombie
09-11-2011, 10:48
"Готова съм, просто реших да пусна тема тук да видя какво мислите вие. "
.... :shock: ти какво очакваш да мислим?? ебати.. (не ми дреме особено какви мнения искаш или не) на 14 си и вече си си вирнала краката :? ии после к'во? като го направите, ще му станеш безинтересна и ще те зареже при 1вия възможен случай :smt023 ........... ам ти си знеш де... очакваме следващите теми "И сега какво да правя...?" 8-)
blacksoul16
09-11-2011, 10:51
.... :shock: ти какво очакваш да мислим?? ебати.. (не ми дреме особено какви мнения искаш или не) на 14 си и вече си си вирнала краката :? ии после к'во? като го направите, ще му станеш безинтересна и ще те зареже при 1вия възможен случай :smt023 ........... ам ти си знеш де... очакваме следващите теми "И сега какво да правя...?" 8-)
еми ти какво предлагаш.... дълга и сериозна връзка без секс ли?.............и така не става...
Бахти в педофилите ... :-x
blacksoul16
09-11-2011, 10:54
Бахти в педофилите ... :-x
какви педофили кви 5 лева?
3-4 години ралика според мен е супер.
Shturrrche88
09-11-2011, 10:54
какво имаш предвит под " играя "? Никога не бих си играла с него... просто искам да видя как ще се развият нещата по-натам и тогава да реша. :)
Та, въпроса ми е. Дали да не го поизмъча още някои месец... 8-)
Ето това имах предвид под "играя".
Едно е да се двоумиш още дали си готова, дали не си, дали с него или не. И съвсем друго е да си готова той да ти е първия, обаче да не му пускаш, за да го поизмъчиш, сеш се?
А много обичам репликата "като му пуснеш и той ще те зареже".
Абе вие от къде сте толкова сигурни, че той ще я зареже, когато тя му пусне? За вас всички момчета/мъже ли са еднакви, егати? :?
DespicableMe
09-11-2011, 10:55
Отвори се сама така,че на него да му е по-лесно прониквнето в 14 годишната ти....катеричка
blacksoul16
09-11-2011, 10:57
Та, въпроса ми е. Дали да не го поизмъча още някои месец... 8-)
Ето това имах предвид под "играя".
Едно е да се двоумиш още дали си готова, дали не си, дали с него или не. И съвсем друго е да си готова той да ти е първия, обаче да не му пускаш, за да го поизмъчиш, сеш се?
А много обичам репликата "като му пуснеш и той ще те зареже".
Абе вие от къде сте толкова сигурни, че той ще я зареже, когато тя му пусне? За вас всички момчета/мъже ли са еднакви, егати? :?
изразих се неправилно, както казах и по-горе.Имах предвит да изчакам още време за това...
thegreenzombie
09-11-2011, 10:57
еми ти какво предлагаш.... дълга и сериозна връзка без секс ли? ....аз ако все някога не му пусна.............и тека не става...
е не можа ли да намериш някой на твоята възраст... 15-16 годишен, или ти си падаш само по батковци :? или може би вие тооооолкова много се обичате, че просто няма как ниикога да се разделите и ще си гукате цял живот заедно 8-)
пича или ще те зареже, или ще ти омръзне, или темата е фейкк !!
blacksoul16
09-11-2011, 10:59
Отвори се сама така,че на него да му е по-лесно прониквнето в 14 годишната ти....катеричка
според мен няма смисал сама да се отварям
dream1707
09-11-2011, 10:59
Всичко е въпрос на това дали ти си готова или не .... Аз лично бих те посъветвала да изчакаш, не заради годините си, а заради времето от което ходите.... Изчакай, за да си сигурна, че това е човека, а не, че ще му станеш безинтересна после или, че ходи с теб само заради това .... Направих подобна грешка и сега съжалявам до някъде, така че ти го казвам от личен опит :)
blacksoul16
09-11-2011, 11:01
еми ти какво предлагаш.... дълга и сериозна връзка без секс ли? ....аз ако все някога не му пусна.............и тека не става...
е не можа ли да намериш някой на твоята възраст... 15-16 годишен, или ти си падаш само по батковци :? или може би вие тооооолкова много се обичате, че просто няма как ниикога да се разделите и ще си гукате цял живот заедно 8-)
първо Любовта не пита в кой да се влюбиш...!!. :) и ако мислиш, че няма любов на тази възраст -грешиш.
blacksoul16
09-11-2011, 11:02
Всичко е въпрос на това дали ти си готова или не .... Аз лично бих те посъветвала да изчакаш, не заради годините си, а заради времето от което ходите.... Изчакай, за да си сигурна, че това е човека, а не, че ще му станеш безинтересна после или, че ходи с теб само заради това .... Направих подобна грешка и сега съжалявам до някъде, така че ти го казвам от личен опит :)
Ето такова мнение чаках. :):):) Благодаря много. :-)
първо Любовта не пита в кой да се влюбиш...!!. :) и ако мислиш, че няма любов на тази възраст -грешиш.
Тогава за кво си пуснала тая тема.Въри се е*и и тва е . :-x :-x
thegreenzombie
09-11-2011, 11:05
Тогава за кво си пуснала тая тема.Въри се е*и и тва е . :-x :-x
ейй тва е :smt023 !!
DespicableMe
09-11-2011, 11:06
според мен няма смисал сама да се отварямняма и смисъл да правиш секс на 14 години с някой на 18 и като пораснеш да съжаляваш за това или да да се заблуждаваш,че е било с правилния човек,ама ..
еми ти какво предлагаш.... дълга и сериозна връзка без секс ли?.............и така не става...
и на 2 месеца казваш дълго...
blacksoul16
09-11-2011, 11:09
според мен няма смисал сама да се отварямняма и смисъл да правиш секс на 14 години с някой на 18 и като пораснеш да съжаляваш за това или да да се заблуждаваш,че е било с правилния човек,ама ..
какво като е на 18.......каква е огромната ралика дали ше бъда с някой на 18 или 16?
blacksoul16
09-11-2011, 11:09
и на 2 месеца казваш дълго...
Не, но може и да стане по-дълго от това. :)
Shturrrche88
09-11-2011, 11:10
:-o
Аз не спирам да се чудя защо пусна тема, когато очакваш всички да са на твоето мнение? Не виждам някой да ти пише с лоши чувства. Най-малкото-на 14 години любовта няма нищо общо с истинските чувства, които възникват между мъж и жена. Да, има привличане, има някакви чувства, но те са повече плод на хормоните...сигурно сега си мислиш, че аз не те разбирам и че не съм права, но ще пораснеш и ще разбереш, че съм.
Всеки е бил на 14 години и е имал същите вълнения като теб, бил е сигурен, че това, което изпитва е любов. И набирайки норматив в годините си осъзнава, че всичко е било детско (което не го прави неистинско, но не е е същото...). Сега те вълнува повече дали да правиш секс с него, или не. Нормално е, както казах-всичко това е плод на хормоните. Ако се почувстваш готова-действай мацко. Може и да ти хареса, а може и да се почувстваш много зле, да запомниш с лошо първия си път (както много девойки, които са го правили на тази възраст).
Защото секса на 14 е всичко друго, но не и истински задоволяващ. Да, организма ти може и да е готов, но психически...просто няма да го възприемеш както трябва. За това и в закона фигурират разни параграфи за секс с малолетни и непълнолетни...
Все едно де- ако решиш-давай, само да не съжаляваш после.
blacksoul16
09-11-2011, 11:13
Аз не спирам да се чудя защо пусна тема, когато очакваш всички да са на твоето мнение? Не виждам някой да ти пише с лоши чувства. Най-малкото-на 14 години любовта няма нищо общо с истинските чувства, които възникват между мъж и жена. Да, има привличане, има някакви чувства, но те са повече плод на хормоните...сигурно сега си мислиш, че аз не те разбирам и че не съм права, но ще пораснеш и ще разбереш, че съм.
Всеки е бил на 14 години и е имал същите вълнения като теб, бил е сигурен, че това, което изпитва е любов. И набирайки норматив в годините си осъзнава, че всичко е било детско (което не го прави неистинско, но не е е същото...). Сега те вълнува повече дали да правиш секс с него, или не. Нормално е, както казах-всичко това е плод на хормоните. Ако се почувстваш готова-действай мацко. Може и да ти хареса, а може и да се почувстваш много зле, да запомниш с лошо първия си път (както много девойки, които са го правили на тази възраст).
Защото секса на 14 е всичко друго, но не и истински задоволяващ. Да, организма ти може и да е готов, но психически...просто няма да го възприемеш както трябва. За това и в закона фигурират разни параграфи за секс с малолетни и непълнолетни...
Благодаря за хубавото и смислено мнение. :)
DespicableMe
09-11-2011, 11:14
какво като е на 18.......каква е огромната ралика дали ше бъда с някой на 18 или 16?разликата е там,че той е на 18 и ще прави 19..и ще се заглежда по какички на 18-20 години а не по (с извинение) пиклина 14г,които им се е*е с някой батко
sapphire5
09-11-2011, 11:17
++ Евала за коментара.
:) :)
2pacbabbyu
09-11-2011, 11:39
давай ти си хахаххаха мно леки момичета има вече,немога да разбера на к`ва са прайш хахах да не мислиш,че кат спиш с него ще си мно голяма хахах напротив,изчакай,сама ще разбереш кога си готова,но т`ва си е твое решение :smt033
anonymous708973
09-11-2011, 13:00
Начи, готова си - добре, няма да споря, въпреки че на 14 да си готова ми се вижда леко странно. Както и да е. Готова си. Искаш го. Защо, за Бога, ще караш момчето да чака? Стига се прави на труднодостъпна и си направи кефа.
badsector
09-11-2011, 14:44
...Стига се прави на труднодостъпна и си направи кефа...
Разбира се, тия курви по света все от някъде трябва да се вземат.
anonymous708973
09-11-2011, 15:21
Какво имаш предвид?
Loooooser
09-11-2011, 15:48
Долна малолетна курва! :-x :-x :-x
mrazqkindergarten
09-11-2011, 15:53
Хаха, момиче, само се залъгваш, че си готова.И да, малка си, няма кво да не ти го казваме... Нищо, пусни му и си троши главата след някоя друга година.
sapphire5
09-11-2011, 18:11
Долна малолетна к***а! :-x :-x :-x
на 15 години малолетна?
btw. напълно съгласна съм с PinkPan7her :)
Shturrrche88
09-11-2011, 18:18
на 15 години малолетна?
На 14 :-o
sapphire5
09-11-2011, 18:19
на 15 години малолетна?
емм... аз мисля, че на първа страница тя беше написала, че скоро прави 15. :)
Shturrrche88
09-11-2011, 18:30
на 15 години малолетна?
емм... аз мисля, че на първа страница тя беше написала, че скоро прави 15. :)
Написала е, че има навършени 14, а гаджето й скоро прави 18...
все едно де, стига сме спамили с глупости.
ZloboMiR
09-11-2011, 19:43
Шаблони. Не познаваме лично хората, и това си е индивидуално. Има си решения, които човек трябва да вземе сам. И ако не се радва, поне да съжалява за своето решение, отколкото че се води по чужда свирка. То ако този вид опит беше универсален...
muhtesemfan
09-12-2011, 09:20
Както казах,в предната тема и акъл да им даваме,те си знаят тяхната!Вместо да си играят пред блока,мислят за секс! :x
sapphire5
09-12-2011, 12:39
Както казах,в предната тема и акъл да им даваме,те си знаят тяхната!Вместо да си играят пред блока,мислят за секс! :x
и какво се играе на тези години......тва да не ти е 10 век... :)
на тези години тийновете почти няма какво да правиме...пък каму ли игра...