View Full Version : Относно диетите
Били ли сте някога на диета? Ако сте били, на каква? За колко време? Как ви се отрази? Имаше ли ефект? Постигнахте ли желаните резултати? Имаше ли странични ефекти?
http://www.hobyto.com/data/posts/entry/397/fb971b1cbba907e6269914564c9055c0.jpg
ccdesigns
09-11-2011, 13:40
Бях веднъж като по-малък, но то не беше точно диета. Започнах да тренирам джудо, защото исках да сваля килограми и ядох повече пилешко, банани и други плодове. Общо взето това беше :D
Uncontrollable
09-11-2011, 14:16
Да, бил съм преди, за сваляне, 15 кг за 2 месеца,, не е здравословно но...
annonimnna
09-11-2011, 14:17
Аз редовно съм си на диета или по-точно разделно хранене. Ходя на фитнес и заедно с програмата, която ми изготвят имам и специален хранителен режим.
Ако имаш воля-резултатът се забелязва в най-скоро време :)
cookie_master
09-11-2011, 14:35
Не съм била 8-)
badsector
09-11-2011, 15:09
Не съм сигурен дали е точно диета, по-скоро режим на хранене - Зоната, в комбинация с палеолитната диета. Общо взето идеално ми се отразява - нагъвам сериозни количества, не стоя гладен, а топя мазнини, без да свалям килограми :)
sunflower132
09-11-2011, 15:46
Не съм била, най-много да огранича малко храненето.
mrazqkindergarten
09-11-2011, 16:08
Не съм била, най-много да огранича малко храненето.
И аз така, тва се опитвам да правя и сега.Ще кажа дали е имало ефект по-нататък, освен ако не се предам и не спра с ограниченията. (дано не) 8-)
SmilezZz
09-11-2011, 16:13
Не може да се каже , че съм била на диета. Но сега смятам да започна лунната диета. Принципно съм против диетите , но.... 8-) Спорт + здравословно хранене , най - вече трябва..
А , cazzo - какво толкова си се комплексирал/а относно килограмите си ?
Постоянно съм на диети... :?
Dessynka
09-11-2011, 20:32
Да, бил съм преди, за сваляне, 15 кг за 2 месеца,, не е здравословно но...
Кажи яя 8-)
Shturrrche88
09-11-2011, 20:54
Да, на 90 дневната диета. Ефект имаше и то голям, но само в комбинация със спорт.
Много е важно как се приемат храните, да не се мешат основните групи и да не се прекалява с нищо.
badsector
09-11-2011, 21:25
...Спорт + здравословно хранене...
А какво разбираш под "здравословно хранене"?
brutaLxxbunny
09-11-2011, 21:35
На всяякакви диети...90 дневната,с мляко,с мюсли,плодова диета,лунна диета...Нищо не върши работа така както здравословното хранене :)
Shturrrche88
09-11-2011, 21:43
На всяякакви диети...90 дневната,с мляко,с мюсли,плодова диета,лунна диета...Нищо не върши работа така както здравословното хранене :)
Ами идеята на 90 дневната диета е именно здравословно хранене и ограничаване максимално от вредните храни, но не и спирането им напълно.
Ако лишиш организма си от захар е възможно да си докараш диабет...
Ами идеята на 90 дневната диета е именно здравословно хранене и ограничаване максимално от вредните храни, но не и спирането им напълно.
Ако лишиш организма си от захар е възможно да си докараш диабет...
Е да..лишаваш организма си от захар-диабет.
Не си лишаваш организма от захар-пак диабет.
Ядеш нормално мляко-много мазнини
Ядеш свръх обезмаслено мляко- няма вкус
Ядеш бял хляб-трябва да е черен!
Ядеш черен хляб-не е истински черен!
Пиеш кафе-много калории.
Не пиеш кафе-припадаш по улиците.
Е за тфа се отказах от яденето много отдавна
:D
tItEufFf
09-12-2011, 10:21
Ами първо аз спортувам. Това малко или много подържа тялото ми във форма. Спортът е важен, но не може да се разчита само на него.
Не спазвам диета, просто спазвам по-правилен хранителен режим от преди и се надявам да свикна с него за цял живот.
Сутрин ям задължително. Може да е само един плод, но ям. Някой път ям и сандвичи със шунка и кашкавал, зависи какво ми се яде. Но никога сладко сутринта!
На обяд ям каквото ми се яде и колкото ми се яде. Но вече гледам да ям по-малко, защото преди винаги се тъпчех до пръсване.
Вечер ям по-малко, и никога след 8-8.30.
Много важно - не пия газирано, ям по-малко сладко и най-важното: Не ям между храненията! Освен към 4 някой плод.
И така 5тте ми излишни килограма си заминаха, коремчето ми стана плоско и съм страшно доволна от тялото си. Но някой път и аз се отпускам и си хапвам разни боклучки хихи
badsector
09-12-2011, 13:52
Ами идеята на 90 дневната диета е именно здравословно хранене...
Глупости.
Бях на 90-дневната. Имаше ефект. Сега просто се старая да се ограничавам и да спортувам повече.
eminemfenka
09-12-2011, 16:00
Бях на 90 дневната.
Имаше резултати - голями!
Нямаше странични ефекти..
това лято сички резултати си заминаха и сега бъхтам на ново,, :o :o :o :o :o
krasiveli
09-12-2011, 18:43
Била съм два пъти на диета и то защото лекари ми казаха да бъда по здравословни причини.
Иначе сега просто се ограничавам от някои неща. :)
09-12-2011, 19:58
Никога досега не съм била на диета, но ако се наложи, бих опитала със спорт и здравословно хранене.
Никога досега не съм била на диета, но ако се наложи, бих опитала със спорт и здравословно хранене.
и аз така си мислех. Но замисли се какво точно имаш предвид под здравословно хранене. Ако си нямаш градинка с домати и краставици в задния двор няма как да се храниш пълноценно и здравословно едновременно.