View Full Version : Моля за разяснение....
iloveyouma
09-12-2011, 11:48
Здравейте! Новак съм форума, затова незнаех къде по-точно да напиша темата. Преди около час правихме секс с моята приятелка (анално) и беше толкова хубаво че свърших в нея, част от спермата (с извинение) излезе. Има ли някакъв проблем, застрашава ли това по някакав начин моята приятелка?
dimitar_ak
09-12-2011, 11:50
Не, но един съвет от мен. Поработете с нея относно сексуалната си информираност. Не сте готови за секс.
Бременна е 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
iloveyouma
09-12-2011, 11:51
:shock:
:lol: :lol: :lol:
an0n1mk0
09-12-2011, 11:56
:lol: :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Следващият с емотиконки изхвърчава.
По темата: Няма опасност за приятелката ти. Но да, пообразовайте се малко преди пак да си легнете без гащи.
FeelMyPain
09-12-2011, 12:28
http://a1.twimg.com/profile_images/194400989/trollface_small_bigger.png
здравей ;д
не ми здравейкай
ще те изпукам, аз ти казвам :)
здравей ;д
не ми здравейкай
ех, дае... забрайх да се подпиша :lol:
kremen4eto
09-12-2011, 12:36
А ти очакваше вътре ли да остане? :D :D
Ох, деца, четенето в повечето случаи не вреди!
FeelMyPain
09-12-2011, 12:44
здравей ;д
не ми здравейкай
ех, дае... забрайх да се подпиша :lol:
гномо си лоша :oops:
по темата: девствен съм
Забелязвам,че презервативите не ги обичате.
Свърши и следващия път в дупето ѝ и се готви да си купуваш лекарства срещу някоя инфекция!Vladel , ми явно ги нямат за нищо,въпреки че могат да им спестят доста нерви и пари!
stefinkaa7
09-12-2011, 15:03
С близнаци .. Честито .. :-) :P :grin:
Уепп :D :-)
Чакайте малко бе,хора.Колко излезе?Стече ли се по вагината й?В овулация ли е? (Защо ли питам,обедена съм,че на всички въпроси отговора ще е не знам)
Да може да получи шум в ануса и да се развие до рак в гомното :?
MagnificentPimpin, това ти е първо предупреждение от мен.
Считай го за последно изобщо.
И следващият, който се направи на особено интересен, също ще литне.
Днес съм в настроение за банове.
iloveyouma
09-12-2011, 20:13
Чакайте малко бе,хора.Колко излезе?Стече ли се по вагината й?В овулация ли е? (Защо ли питам,обедена съм,че на всички въпроси отговора ще е не знам)
Доста изтече, стече се по вагината, да! И не е в овулация.
Бременна е 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: със сигорност ! след 9 месеца ще ти изака детенце..
Antixrist
09-12-2011, 20:20
Бременна е 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: със сигорност ! след 9 месеца ще ти изака детенце..
Бе кво толкоз се смеете не моа разбера има минимален шанс и така да се забременее! :booooomb: 8-)
Доста изтече, стече се по вагината, да! И не е в овулация.
Е ако не е в овулация голяма опасност няма.. Все пак вземете един тест след 2 седмици.
Бе кво толкоз се смеете не моа разбера има минимален шанс и така да се забременее! :booooomb: 8-) Фън си правим. Има малък шанс ама наистина малък :) и нали фън да е.. накарай я да се изака на теста да си 100% сигурен ако си толкова притеснен. Поздрави.
BiOhAZzArD
09-12-2011, 20:24
Първото да го кръстите на мене 8-)
Бе кво толкоз се смеете не моа разбера има минимален шанс и така да се забременее! :booooomb: 8-) Фън си правим. Има малък шанс ама наистина малък :) и нали фън да е.. накарай я да се изака на теста да си 100% сигурен ако си толкова притеснен. Поздрави.
Фън фън ама ми писна от тая глупост "минимален шанс". Има ли шанс -значи всичко е фифти фифти.
В случая ако момичето не е бил дори близо до овулация, не може да се е случило нищо. Но ако е било 2 дена преди или 2 дена след, значи шанс има.
dream1707
09-12-2011, 20:32
Да нямате фобия от тия презервативи бе ? ... При анален да вземе да ти лепне някоя инфекция ;д
И какъв шанс, след като не е била в овулация? :) Спокойно, авторе. Но да знаеш, ако е в овулация... шанс, макар и минимален, има.
Много си секси ядосана ! И се пак не ми се карай на мене.. не съм аз този дето се ебе без презерватив а и не ме кефи в дупето без! Страх ме е, че някоя друга люспа от домат да ми бъде на глЪвЪта... сесе ?
Момченца, едното ще се роди преди другото :shock: