View Full Version : За половинките ни....и техният ръст.
eminemfenka
09-12-2011, 15:46
Така,май имаше такава тема.. не съм сиг.,но да е имало .. вече се е изгубила из форума..
Е въпроса е ясен.
Момчета,какво предпочитате Високите момичета , или по дребничките? И защо?
Същият въпрос важи и за момичетата.
Аз харесвам високите :oops: защото и аз съм височка...иначе съм била и с по-нисък от мен.. е няма такъв некомфорт :)
SisiStrange
09-12-2011, 15:49
Аз обичам средните на ръст.
Важното е да е по-висок от мен.
Аз съм 1.62, тъй че не е голямо изискване.
someonerandom
09-12-2011, 15:49
Оправи заглавието,докато не са те скъсали от ебавки 8-)
По темата:Честно казано,не мисля,че някога съм срещал момиче,което е по-високо от мен без токчета(1.85 съм)-може би само няколко колкото мен
SonataArctica
09-12-2011, 15:51
Да не е по-високо момичето от мен. тъй като съм 1,84 не е проблем.
Естествено да е по-ниска от мен,достатъчно че щом сложи токчета да не е над мен.Което ще е малко трудно де 8-)
oblivion13
09-12-2011, 16:01
Моят ръст е 1.95, така че доста трудно се намират момичета, които са по-високи от мен :D Иначе нямам абсолютно никакви предпочитания.
SmilezZz
09-12-2011, 16:03
Предпочитам да са по - високи от мен. Имала съм и връзка с момче , което беше висок , колкото мене. Но трудно бих тръгнала с някой , който е по - нисък от мен , трябва супер много да ми допада , че да го направя. Просто ми е смешно как момичето е една глава по - висока от момчето , смешно ми седи.
reni7o0o
09-12-2011, 16:21
По принцип харесвам по-високи поне с толкова, че като се кача на токчета да сме наравно. Имах един приятел двамата бяхме с един ръст и аз като се кача на токчета и ставах по висока. 8-)
Но със сегашния ми приятел трябва да се кача на кокили, че да се изравним :D :D :D
Imprevisible
09-12-2011, 16:24
Понеже съм 158см. харесвам момчета по-високи от мен, а и не е никак трудно да си намирам такива 8-) Оптималната височина е 180-185 см :D
Audiophile
09-12-2011, 16:43
Високите моми с дълги крака са ми голям фетиш, ама и да е някоя 1.60-1.65 няма да я върнем (стига да ми хареса) 8)
Bladedancerr
09-12-2011, 16:50
По принцип гледам да не е прекалено ниска,но от 1.60 всичко е ок.Все пак да не забравяме че средната височина на жените е около 1.65.
Аз съм 1.85 и съм свикнал да се надежда,така че.. 8-)
На четири крака най ги обичам.
krasiveli
09-12-2011, 17:39
Харесва ми да е по-висок от мен - около 1.80+ Ако е колкото мен - няма проблем, ама ако стърча над момчето ще бъде малко смешно...
FuCKkK13
09-12-2011, 17:50
ми малко трудничко да си намеря момче по-ниско от мене (152-153) :? ... иначе естествено по-високи.... поне 15 см над мене да е...
Bladedancerr
09-12-2011, 17:53
ми малко трудничко да си намеря момче по-ниско от мене (152-153) :? ... иначе естествено по-високи.... поне 15 см над мене да е...
Е, добре де ти даже и с токчета няма да го стигнеш.Зашто искаш толкова висок? :-o
FuCKkK13
09-12-2011, 18:00
Е, добре де ти даже и с токчета няма да го стигнеш.Зашто искаш толкова висок? :-o щото ми е хубаво като ме гушне да се губя.. гаджето ми е 180 сега и хич не ми пречи.. а аз токчета не нося :D
Къф е тоя фетиш, некви тапи да си хващат гаджета с по 15 глави по-високи от тях? Комплекси ли избивате к'во?!
Bladedancerr
09-12-2011, 18:04
Е, добре де ти даже и с токчета няма да го стигнеш.Зашто искаш толкова висок? :-o щото ми е хубаво като ме гушне да се губя.. гаджето ми е 180 сега и хич не ми пречи.. а аз токчета не нося :D
Когато те ''гушка'' ок,ама какво правите като исакте да се целувате и на близо няма пейка?
cookie_master
09-12-2011, 18:24
По-високи от мен харесвам :).Аз съм 174 така,че поне 185-190 :D
FuCKkK13
09-12-2011, 18:41
Когато те ''гушка'' ок,ама какво правите като исакте да се целувате и на близо няма пейка? е аз съм му до рамото г/д. какъв е проблема ? ...
Imprevisible
09-12-2011, 18:41
Когато те ''гушка'' ок,ама какво правите като исакте да се целувате и на близо няма пейка?
ооо има начини повярвай ми 8-)
Bladedancerr
09-12-2011, 18:45
Винаги има..важното е да има тръпка :-D
FuCKkK13
09-12-2011, 18:47
ооо има начини повярвай ми 8-) +1
sexy_for_you
09-12-2011, 19:06
Предпочитам високите момчета,но нямам особени претенции.
момичето трябва да е по дребничко от мен и да не е скелет на батерии ! 8-)
lisi4ety
09-12-2011, 19:11
1.80+
..тъй като аз съм 1,78..
tanch3t093
09-12-2011, 21:52
От 1,85 нагоре, защото и аз съм си височка, а с токчета ставам като кобила. С токчета съм по-висока от половината момчета в класа ни и направо ... Наистина се чувствам като кобила :?
Предпочитам да са по - високи от мен. Имала съм и връзка с момче , което беше висок , колкото мене. Но трудно бих тръгнала с някой , който е по - нисък от мен , трябва супер много да ми допада , че да го направя. Просто ми е смешно как момичето е една глава по - висока от момчето , смешно ми седи.
antifashionshit
09-12-2011, 22:01
висок съм, минутка за самореклама 8-)
dream1707
09-12-2011, 22:01
Предпочитам да не е много по-висок от мен... все пак да е по-висок де, на токчета да не го минавам. Иначе не харесвам супер високи момчета, много мразя да се надигам на пръсти, въпреки че вече ми е навик ;д
mrazqkindergarten
09-12-2011, 22:20
Къф е тоя фетиш, некви тапи да си хващат гаджета с по 15 глави по-високи от тях? Комплекси ли избивате к'во?!
Кви са тия грозни думи?И нали се сещаш, че ниската има шанс и с ниски и с високи, докато високата надали ще се навие да е с нисък (а и той ще се комплексира).
По темата:Ниска съм и харесвам по-ниските момчета... 170-175 ми е идеално и пак се губя в прегръдките му. <3
Кви са тия грозни думи?И нали се сещаш, че ниската има шанс и с ниски и с високи, докато високата надали ще се навие да е с нисък (а и той ще се комплексира).
По темата:Ниска съм и харесвам по-ниските момчета... 170-175 ми е идеално и пак се губя в прегръдките му. <3
Кое им е грозното? Просто ми е много интересно какъв е този феномен? Да не говорим, че изглежда ужасно смешно отстрани. Ма всеки със мнението си.
Аз съм 180, приятелят ми е 196-7 и ми е перфектен.
Токчета не нося, само зимните обувки ме повдигат с още няколко см., но пак ми е идеален.
mrazqkindergarten
09-12-2011, 22:31
Кое им е грозното? Просто ми е много интересно какъв е този феномен? Да не говорим, че изглежда ужасно смешно отстрани. Ма всеки със мнението си.
Влюбените в никакъв случай не могат да изглеждат смешни.. Ако се обичат двама души, височината ще е последното нещо, което ще има значение.Няма нужда да се коментира "олее тая ТАПА (деба смотаната дума, ама да се придържам към мнението ти) как може да се хване с толко висок", защото тва е най-малкото, което ще ги интересува тия хора.И не вярвам да е феномен, аз съм ниска пък съм си казвала, че в какъвто се влюбя такъв ще е (е не да е 2 метра), но не съм си налагала, че трябва да е висок.
XTREMEFREERIDE
09-12-2011, 22:36
Влюбените в никакъв случай не могат да изглеждат смешни.. Ако се обичат двама души, височината ще е последното нещо, което ще има значение.Няма нужда да се коментира "олее тая ТАПА (Д**а смотаната дума, ама да се придържам към мнението ти) как може да се хване с толко висок", защото тва е най-малкото, което ще ги интересува тия хора.И не вярвам да е феномен, аз съм ниска пък съм си казвала, че в какъвто се влюбя такъв ще е (е не да е 2 метра), но не съм си налагала, че трябва да е висок.
Ох съжелявам, че се чувстваш засегната от въпросчето ми. Като съм запитала е имало защо. И след като съм използвала думата "тапа" също съм имала нещо на ум. Лично да засегна някой, не ми е било за цел. Любовното ти разказче е напълно безсмислено. Разбирай го както искаш. Т'ва че си комплексирана от ръста си, е лично твой проблем ок? :)
mrazqkindergarten
09-12-2011, 22:39
:lol: Да, разбира се, като някой не се съгласи с теб е комплексар... Извинявай, че не съм толкова тесногърда и се възмущавам от тъпи коментари като твоите и се чувствам длъжна да ги оспорвам.Енд ъф дъ стори.
:lol: Да, разбира се, като някой не се съгласи с теб е комплексар... Извинявай, че не съм толкова тесногърда и се възмущавам от тъпи коментари като твоите и се чувствам длъжна да ги оспорвам.Енд ъф дъ стори. Ахаха колко си тъпа мила! Комплексарка си, защото ме нападаш злобно! А аз имах друго в предвид от това, което сама си си спретнала. Явно обичаш да извърташ думичките. Уважавам чуждото мнение, но твойте хапливи забележчици не са мнение. А избиване на комплекси. Край.
FuCKkK13
09-13-2011, 00:37
това, което каза mrazqkindergarten наистина е така.. ниските момичета могат да ходят и с високи и с ниски момчета.. преди когато това ми беше комплекс (сега вече не ме инт. защото знам, че има много като мен) висок човек ми го е казал, за да не си помислиш, че го казвам само и само да се защитя...а бтв. майка ми и баща ми имат разлика около 25 см. ама не мисля, че са смешни... както и да е... когато хората се обичат няма граници.. както високо момче може да ходи с ниско момиче така и обратното просто едното е малко по странно за обществото, защото другото е по прието и някак си хората са свикнали да е така.. това е от мен.. с никой не се заяждам ;) .. :)
euthanasia
09-13-2011, 00:44
Аз съм 1,75 и естествено предпочитам високи момчета. Но половинката ми е с 1-2 пръста по-нисък от мен ;d
NomNomNom
09-13-2011, 04:28
Ъъ, лолз. Никога не съм разбирала две неща - комплекса за ръста и хомофобията . ( както и защо жените се кефят на мъжки задници и тяло О.о , на сини очи и бла бла ) .
Иначе, приятелите ми са все 1.80 +(случайност по-скоро) , обичам да се чувствам смачкана от плът и мъничка . Аз съм 1.56.
BrainlessROCKBABY
09-13-2011, 05:55
поне 5 см да е по-висок от мен :D но да не е по-висок от 1.95, прекалено е :D
Vilencety
09-13-2011, 07:08
Предпочитам да е по-висок от мен. Сегашния ми приятел е доста по висок, а предишния ми приятел беше на моя ръст :-P
LeprikonA
09-13-2011, 07:16
мм, определено да е по-висок, супер приятно е като ме обвие с ръце и едва ли не се изгубя в тях ^^ то не е трудно, 1.64 съм, той 1.80 :)
Violenza
09-13-2011, 07:28
Хахах, това наистина ме разсмя. :)
С доста тъмни очи съм, но адски много харесвам синеоките мъже. Комплекси ли избивам?
Gerityyy08
09-13-2011, 07:35
Аз съм високо момиче и ми трябва високо момче. 1,71 съм гаджето ми 1.70 по такива си падам :grin:
VUPROSAAA
09-13-2011, 08:00
Up of 150, Down of 180 :)
NomNomNom
09-13-2011, 08:01
А? Сериозно ли ?
Можеш да заповядаш на форумната и да се наслаждаваш на феномена, ще видиш как с моето ойо имаме 30см разлика , той като идва в моята стая си свива главата , защото е висока 1.80 :lol:
Понякога ми е правило проблем ,но и аз съм доста висока към 1,75 клоня.Приятелят ми е колкото мен.Не виждам какъв е смисъла да се издребнява до толкова?!...
аз съм нисичка-1.64 и съм имала връзка с момче, високо колкото мен..е, просто не се получи..
обичам високи мъже...поне 1.75+
ако е 1.85+ тогава става още по-хубаво..
някак ме привличат високи хора, от мъжки пол :д
Tова което казаха по-нагоре,за фетиша към по високите.. ме разби :?
Иначе и аз съм от "тапите" и не се комплексирвам от това,а и също харесвам по-високите момчета.Приятелят ми е 1.80 и съм му малко над рамото,не съм чула до сега някой да недоволства от това,даже напротив,пък и мен такива двойки много ме радват ;) :)
Хахах, това наистина ме разсмя. :)
С доста тъмни очи съм, но адски много харесвам синеоките мъже. Комплекси ли избивам? М дам. Т'ва, че някой се засяга от един хаплив коментар...мдам. Изобщо не схващате какво имам в предвид, но нямам и намерения да обяснявам. Който както иска да си го разбира. Ай живи и здрави.
thegame11
09-13-2011, 08:51
Какви са тези пе*алски подписи ?
Леле...леле. Какво нападнахте човека? 1-во Изразила е въпрос. Подчертала е разликата с два израза. Нито е определила каква височина смята за "тапа" нито нищо. 2-ро ако не бяхте комплексари, щяхте да подминете коментара. 3-то Това, че толкова злобно нападате, показва само колко сте се засегнали (и то от коментар на човек, който едва ли ви е виждал. При това говорим за форум). 4-то Да казано е леко грубо, но все пак тя казва, че има нещо друго в предвид. Не да засяга разни хорица. А и ако не сте забелязали имаше един куп такива теми. И всеки разправя как е кинта и 20 ама не може да ходи с някой, който не е поне метър и осемдесет. Това си е избиване на комплекси. Няма лошо, всеки човек има комплекси. Ама да се защитавате във форум, от човек, който не ви е виждал е просто смешно. Извинявам се на засегналите се, всеки със мнението си. Като гледам вие разказвате как трябва де се уважава чуждото мнение, ама не уважавате нейното.
thegame11 Ходи и си намери някоя хомофобска темичка, и си мрази там. Никой не е длъжен да вижда смотаните ти епитетчета. Никой не те и кара да коментираш. Еби му майката.
brutaLxxbunny
09-13-2011, 09:30
Не съм кой знае колко взискателна на тая тема,НО той трябва да е по-висок от мен поне с половин глава.
bloodyred
09-13-2011, 11:11
1.65-1.66 съм висока .. ии да, не мисля, че бих харесала човек, който е по-нисък от мен, не че аз съм от най-ниските, но просто.. е, нямам и ограничение колко по-висок да е .. но все пак да не е и по-нисък от мен, когато съм с високи обувки .. 8-)
По-принцип търся момичето да е малко по-ниско от мен самия,защото иначе ако е по-висока как ще я бацкам :lol: 8-) :smt031 :smt023
vakanciqta
09-13-2011, 11:57
Няма толкова значението колко си висок ,ако има любов естествено :)
Аз лично си падам по не много по-високи от мен нормален ръст . Някъде около 1.75 но и по-малко да е едвали ще е проблем .. Зависи си от различните гледни точки на хората :)
therichbitch
09-13-2011, 14:53
нали се сещаш, че ниската има шанс и с ниски и с високи, докато високата надали ще се навие да е с нисък (а и той ще се комплексира).
Влюбените в никакъв случай не могат да изглеждат смешни.. Ако се обичат двама души, височината ще е последното нещо, което ще има значение.
Противоречиш си ;).
По темата: м/у 180 и 190 предпочитам, но към 185 ми е най- добре като че ли. Въпреки че съм висока, не харесвам над 190 примерно, не обичам някой да стърчи толкова много над мен :D
Ами харесвам по-високите, но ако е малко по-нисък и е готин човек, нищо не пречи.
Иначе почти всеки ден виждам една двойка-момичето е високо,слабо и красиво;момчето е една глава под нея, пълничък, дългокос, недотам красив, но с готино излъчване.Винаги си ходят за ръка явно, че много се обичат и никога това не ми се е струвало смешно. :-o
ilievabe098
09-13-2011, 15:14
аз съм 1.65 ... значи ,да е с 5 см. по-висок и нагоре.... ако е хубаво момчето,ако е пич и да е по нисък... няма да го върна.
JuStElly
09-13-2011, 15:16
Ами предпочитам да е по - висок от мен,но дори и да е колкото мен или по - нисък,ако го харесвам, не ми пречи ;д :)
Moderatorius
09-13-2011, 16:50
Ох, с мойте 1.75 е малко комплексиращо някой път. Първоначално излизах с момче, беше колкото мен точно и беше нормално, смисъл малко се притесняваш, докато ходиш да не би от наклона да излезеш по-висока от него :D
И сега, след около 3 години той се издърпа и стана по-висок. Ами... чувството е 100 пъти по-яко :grin: Е, ако е някой поне около 1.90 ще е още по-добре, предполагам. 8)
BloodRunsCold
09-13-2011, 19:07
Обичам миньончета... до 165 МАКСИМУМ... към 155-160 перфектно :)
Обичам миньончета... до 165 МАКСИМУМ... към 155-160 перфектно :)Хихи израдвах се на коментара ти :P
Tова което казаха по-нагоре,за фетиша към по високите.. ме разби :?
Иначе и аз съм от "тапите" и не се комплексирвам от това,а и също харесвам по-високите момчета.Приятелят ми е 1.80 и съм му малко над рамото,не съм чула до сега някой да недоволства от това,даже напротив,пък и мен такива двойки много ме радват ;) :)
И ние сме така... Малко над рамото му съм :) И ми е супер сладко, когато момичето е на пръсти, за да целуне момчето :oops: :oops: :oops:
SorrowEyes
09-13-2011, 21:20
От 1,85 нагоре, защото и аз съм си височка, а с токчета ставам като кобила. С токчета съм по-висока от половината момчета в класа ни и направо ... Наистина се чувствам като кобила :?
Ми не ходи на токчета.
elysunny
09-13-2011, 21:49
ми принципно не ми пука
ама винаги си падам по високи да го еба
и то понеже аз съм нисичка и някои с 1-2 глави по-висок от мен, доста странничко
everythingisrelative
09-13-2011, 22:48
преди да и отрежа краката беше 1.79 .... после стана 1.54...но почина от кръвозагуба.. постоянно се обвинявам но дълбоко в себе си знам че вината не е моя :-o
Limitless
09-13-2011, 23:36
Нямам предпочетания :)
ccdesigns
09-13-2011, 23:41
Mного е смешно момичето да е по-високо. Наскоро една приятелка (всъщност се познаваме само в нета) тръгна с някъв по-нисък и по-слаб на килограми (предполагам и сила, като го видях) от нея. Грозна картинка!
TheManTheLegend
09-14-2011, 00:06
Ами за мене идеалната височина за момиче е 1.70 може и 1.75. Минимума е 1.60
Все пак съм 1.90 висок и съм по-висок от което и да е момиче което съм виждал, било то и на токчета, затова примерно ако е до рамото ми е супер :)
anonymous708973
09-14-2011, 05:51
Все пак съм 1.90 висок и съм по-висок от което и да е момиче което съм виждал, било то и на токчета, затова примерно ако е до рамото ми е супер :)
Найс, найс :)
SonataArctica
09-14-2011, 05:53
Има едно момиче от този град, където съм я виждал няколко пъти и аз и стигам до брадичката а съм 1,84-5 8-)
Леле...леле. Какво нападнахте човека? 1-во Изразила е въпрос. Подчертала е разликата с два израза. Нито е определила каква височина смята за "тапа" нито нищо. 2-ро ако не бяхте комплексари, щяхте да подминете коментара. 3-то Това, че толкова злобно нападате, показва само колко сте се засегнали (и то от коментар на човек, който едва ли ви е виждал. При това говорим за форум). 4-то Да казано е леко грубо, но все пак тя казва, че има нещо друго в предвид. Не да засяга разни хорица. А и ако не сте забелязали имаше един куп такива теми. И всеки разправя как е кинта и 20 ама не може да ходи с някой, който не е поне метър и осемдесет. Това си е избиване на комплекси. Няма лошо, всеки човек има комплекси. Ама да се защитавате във форум, от човек, който не ви е виждал е просто смешно. Извинявам се на засегналите се, всеки със мнението си. Като гледам вие разказвате как трябва де се уважава чуждото мнение, ама не уважавате нейното.
thegame11 Ходи и си намери някоя хомофобска темичка, и си мрази там. Никой не е длъжен да вижда смотаните ти епитетчета. Никой не те и кара да коментираш. е** му майката. Нападат я. защото очевидно е хейтър и според мен тя е тази, която си избива комплекси
АХаха! И как реши, че съм хейтър? И какви комплекси да избивам? :razz:
elizabethg
09-14-2011, 10:18
Аз предпочитам високи момченца,защото като се кача на токчета ставам 1.90...иии всички покрай мен са ниски. :( А иначе съм висока 1.82 и пак са ми ниски... Вече започвам да се отчайвам... :( :( :(
imaginemoi
09-14-2011, 13:12
Аз съм 1.60,но обожавам високи мъже... 1,85 ми е идеално! И супер много се кефя на такива двойки, в които момичето е доста по-ниско.....
ccdesigns
09-14-2011, 13:54
Ами за мене идеалната височина за момиче е 1.70 може и 1.75. Минимума е 1.60
В моя град има една, която е ПОНЕ 185-190см. Нема са притесняваш :D
ilievabe098
09-14-2011, 15:07
Аз съм 1.60,но обожавам високи мъже... 1,85 ми е идеално! И супер много се кефя на такива двойки, в които момичето е доста по-ниско.....
и аз .... много са сладки такива двойки.
Принципно - да е с поне 10 см по-висок от мен.
В момента - е с ... 27 :lol: стават и такива неща ;д Но не ми пука особено. :)
ch0purche
09-15-2011, 10:33
високи момчета :grin: над 1.80 .. :-) :D
Много ясно,че харесвам високите момчета,ама не прекалено високи мах 195..Гаджето ми е 192,а аз съм 178 така,чее :)
Kockoooo
09-15-2011, 11:08
Оооо тука за мене няма спор аз съм от 0,5% в света по височина поне така видях в един сайт и определено обичам високите момичета . Но по нисичките да не се обиждат нищо ротив но предпочитам високите много повече ме привличат апък и не е смешно ,когато високо момче е с високо момиче
justasmile
09-15-2011, 19:50
Aми и аз предпочитам по-високите момчета. Поне 1.80, като се има предвид, че съм 1.75... направо ми се плаче :D
asp1r1n94
09-15-2011, 22:10
На мен ми харесват височки момиченца :oops: 170-175...на фона на моите 185см,но зависи от самото момиче де :)
anniehall
09-15-2011, 22:18
Аз самата съм висока и на теория по ми е комфортно с по-високи от мен момчета.
От друга страна, едни от най-големите ми хлътвания са били все по ниски (нищо че отстрани е малко смешна такава двойка). Май други неща гледам, встрани от външността, и честно казано съм доволна така.
vesko555
09-16-2011, 16:13
Еми разбира се че предпочитам по-ниски и тъпото е че тва е трудно щото аз съм 166 :shock: :x :x Между другото тва нормално ли е за 14 годишно момче?
Nadislawaa
09-16-2011, 16:43
Понеже съм висока [170sm] обичам високите [185+] И не не бих била с по-нисък някак смешно ми стой момчето да е по-ниско от момичето. :D
Хаха ем аз съм 1 66см , той е 1 98см. :D Аз харесвам по-високите .. пък и съм свикнала да ходя на токчета :!: А когато не съм , го базикам , че заради това навеждане , ще трябва да му подарявам космодиск за рожденият ден :D
Ми за мен е по-готино когато между двамата има около 1 глава или по-малко разлика.И когато са високи.Това за чуждото.
Аз засега не съм особено висока, но като повечето ще кажа, че предпочитам по-високи от мен момчета. :)
ПП
И аз мисля, че наистина думите на Luidgie бяха груби.Да, и мен не ме кефят такива двойки, обаче не всички имат късмета да са по-високи.А когато се обичат щом на тях им е добре, значи нас не ни грее.Има и такива, които избиват комплекси, но не всички.
Aми и аз предпочитам по-високите момчета. Поне 1.80, като се има предвид, че съм 1.75... направо ми се плаче :D
Значи не съм единствената :D :D :D
Аз съм 173см., но предпочитам по-високите от мен :-P
Високи,въпреки че аз съм нисичка..Приятелят ми е 1.90.
Аз обичам високи мъже , над 180 . Идеално е ако са 185,186 :)
Тъй като аз съм 170 и нося често токчета 10 см и не ми е приятно да стърча над приятелят ми ;)
gabri3lla
09-17-2011, 19:07
176 съм и предпочитам по-високите, или поне да сме горе-долу еднакви на ръст, въпреки че с токчета.....всичко се изменя 8-)
Tajnomomiche
09-18-2011, 01:35
Аз съм висока 1.58 и в 99% от случаите гаджетата ми са били над 1.90 :D дам знам, че е малко странно, но на мен така си ми харесва чуствам се някак си защитена :D пък и е готино да ме носи само с една ръка :-D
По ниски момиченца предпочитам : ) ... 186 съм и съм нямал проблеми досега честно казано ;d
Phonique
09-18-2011, 09:40
Висока съм 1.60-1.62 и предпочитам високи момчета....някъде със 10-15 см по-високи от мене....бившият ми беше баскетболист,първото нещо което харесах в него беше височината ... :oops:
И аз не харесвам по високи от мен макар че мойта половинка е нисичка ама доволно :D
YoUcANNOtiMaGiNe
09-18-2011, 11:24
Високите момчета винаги са ме привличали повече въпреки, че аз се водя за по-ниска. Но като се има предвид колко са изменени критериите и това, че средната височина за момичетата е около 1.65 не се имам за ниска чак. И не мисля, че разликата във височината на момичето и момчето е от значение. Някво сладко е да видиш високо, стройно момче с някое по-дребничко и симпатично момиче. А и се чувстваш мъничка и защитена в прегръдките на високо мускулесто момче. :oops:
Високо и мускулесто са две различни неща. Обикновено по-ниските са по-здрави.
Phonique
09-18-2011, 11:33
Високо и мускулесто са две различни неща. Обикновено по-ниските са по-здрави.
Да в повечето случаи тези 1.70 са мускулести,което на мене не ми харесва .... едно е да е напомпан до противното ,друго е да си е висок... :D
По принцип на по-високо тяло се разпределят по-добре килограмите и има доста място за качване, но пък е пълно с кльощави високи момичета. (то и аз не съм много тежък, трудно качвам)
Надявам се, че ще им мине манията да тренират за размери, че е смешно да си 90кг и да не можеш да пренесеш една маса.
Phonique
09-18-2011, 12:25
Предпочитам момче което е кльощаво отколкото момче със супер напомпани мускули (изключение Вин Дизел :D ) ,всяко уважаващо себе си момче,трябва да спортува фитнес някакъв спорт все едно....не харесвам отпуснати момчета....
За да станеш супер напомпан се искат години, така че няма страшно ;)
Phonique
09-18-2011, 12:47
За да станеш супер напомпан се искат години, така че няма страшно ;)
Не се искат чак толкова много ;) Много години само и единствено като се бъхтиш във фитнеса
helinayhan
04-15-2012, 10:47
Моят ръст е 1.95, така че доста трудно се намират момичета, които са по-високи от мен Иначе нямам абсолютно никакви предпочитания.
Малейй брато кво направи ти! :D Аз съм 1,61 и трябва да си сложа 30 см токчета за да се изравня с тебе. Ако имаш ниско гадже голям смях ще пада когато тя поиска да те целуне без предупреждение. Ама високите мъже някак ми изглеждат привлекателни ! :)