View Full Version : Моля за съвет..
Здравейте, от няколко дена харесвам едно момиче. Искам да ви помоля за съвет, та с въпросното момиче не се познаваме лично само съм я виждал няколко пъти, но тя мен не. Вчера ми прие приятелството във Facebook, аз и писах, започнах да я разпитвам, къде учи, каква музика слуша и т.н.
И по принцип, тя чакаше все аз да я попитам нещо. Тъкмо и поисках skype-a и тя излезе извън линия. Знам, че си няма приятел. Въпроса ми е. Какво бихте си помислили ако някое непознато момче, ви пише във Facebook примерно. И също да продължавам ли да и пиша, и да се надявам ли, че може да стане нещо ? :?
Мерси предварително.. :)
П.П. Аз съм на 15 тя е на 14.
ZloboMiR
09-12-2011, 20:49
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=431737
първо ulquiorra :smt007
Може да и е спрял нета, някои от родителите и да я занимавал, но най-вероятното е, че не обича да се зарибява по фацебоок. На живо по-хубаво да я заговориш.
SonataArctica
09-12-2011, 20:58
Вие с този фейсбук и скайп се побъркахте!
Вземи и телефона, излезте. Ще си проличи ако те харесва.
SisiStrange
09-12-2011, 21:00
Вие с този фейсбук и скайп се побъркахте!
Вземи и телефона, излезте. Ще си проличи ако те харесва.
Ахам.
Глупаво е цялата тръпка от нова връзка да протича в питанки: Ще влезе ли във фейсбук? Ще ми пише ли?
AnotherDay
09-12-2011, 21:00
бате щом чака само ти да и пишеш - излез с приятели и не се занимавай с глупости.
Добре де, но няма ли да е малко странно само от един разговор и вече да и поискам номера? Искам да се опознаем малко по добре, за това и поисках skype-a. Но не искам да изглеждам, като някой нахалник, които си търси занимание..
AnotherDay
09-12-2011, 21:27
тя няма интерес към тебе, що не си намериш нова?
dream1707
09-12-2011, 21:41
Много МРАЗЯ някой да ме зарибява по фб .... Да, не отричам, че така съм започвала отношения с много бивши, но, за да отговоря на някой след като ми пише във фейса трябва поне да съм го виждала и да ми е бил симпатичен... иначе никъв шанс.
Най-добре, опитай се да се запознаеш с нея на живо или поне да и направиш някакво впечатление... после чак и пиши във фейсбук да излезете или нещо такова.
И аз мисля, че ще е по добре да се запознаем на живо.. Обаче проблема е, че няма къде да я видя, познавам само една от нейните приятелки, но с нея сме скарани от бая време.. :? Не знам и аз вече какво да правя.. :(
А как да и направя добро впечатление, държа се нормално, не се надувам, не се правя на шут, но съм малко срамежлив :D
TheNewReligion
09-12-2011, 22:29
Добре де, но няма ли да е малко странно само от един разговор и вече да и поискам номера? Искам да се опознаем малко по добре, за това и поисках skype-a. Но не искам да изглеждам, като някой нахалник, които си търси занимание..
Божкееееееее...
Има момчета, които спират момичета по улицата и им искат телефоните, без да им знаят имената, ти тука се чудиш, след като й имаш фейсбука и знаеш, че обича чалга, примерно...
Утре й пиши пак, искай й телефона и й предложи да излезете.
Предполагам, че просто не те харесва и е разбрала, че си падаш по нея. Принципно това си мислят момичетата, когато непознат се опитва да влезе в диалог с тях посредством фейсбук.
ledenakrasota
09-12-2011, 22:33
Покани я на среща за да обсъдите някоя обща любима група или филм и т. н.
LeprikonA
09-13-2011, 07:27
респект към ulquiorra. 8-)
по темата.. ох, детска работа, ама к'во да се прави.. вземи я накрай да поизлезете, дръж се естествено, не говори само за bleach :D и може и да не стане, ако не имаш още мноооого време.
респект към ulquiorra. 8-)
по темата.. ох, детска работа, ама к'во да се прави.. вземи я накрай да поизлезете, дръж се естествено, не говори само за bleach :D и може и да не стане, ако не имаш още мноооого време.
Bleach :razz: :razz: :razz:
NomNomNom
09-13-2011, 08:07
Във фб са мега досадници.
anonymous708973
09-13-2011, 08:10
Утре й пиши пак, искай й телефона и й предложи да излезете.
Грешка.
Една шматка ей-така ми писа във ФБ, няколко пъти ме нарече "сладурана" и "красавица", писахме си още 1-2 пъти и ми поиска телефона. Е, как ще му го дам?
Давала съм го на доста човечета, с които сме си излизали ей-така, ама тоя човек по никакъв начин не ме заинтригува.
Изобщо, няма правилно решение, което да действа във всички случаи. Пишете си още малко, не й сваляй звезди от небето и не прекалявай с комплиментите, защото е досадно, и тогава предложи да излезете на боулинг (примерно). Тогава ще трябва да ти даде номер.
iiordanova
09-13-2011, 09:12
Съгласна съм да не прекаляваш с комплиментите,защото е много досадно. Аз съм против фейсбуук,ама като сте започнали от него.. Пишете си,за да се опознаете още малко и и предложи да излезете на кафе. И чак тогава и искай номера! А на срещата и създай добро впечетление,бъди себе си и не се уливай с комплименти,намеци,закачки . Ти сам ще усетиш какво и е отношението към теб, и ще подходиш според него.
Благодаря! Много ми помогнахте. :-)