View Full Version : Не мога да го забравя и това е .. ;х
Здравейтее ... ^^
Ще се опитам да бъда колкото се може по кратка и ясна.
Как да го забравя? Вече започвам да си мисля че никога повече няма да се влюбя. Бяхме заедно 2 седмици, просто нещата не се получиха ( а и това крато време ... 2 седмици са нищо, а вече година и половина не мога да го забравя)...Решихме да си останем "приятели" хаха и сега какво?! Дори и на здрасти не сме. На 15 съм, а той на 16. Цяло лято не го виждах, нито пък мислех за него, и днес като го видях ... направо ми се преобърна корема,обърнах се на другата страна и просто не исках да го виждам. Как за бога да спра да мисля за него ?! ;х Случвало ли ви се е и какво правите?! Една приятелка ми вика намери си друг... но и това не помага защото ... с никой друг го няма това хубаво чувство... Опитах с едно,две момчета, но просто самата аз виждам че не се получава и това много ме измъчва. Разбрах че това момче не си заслужава, разбрах какъв е ... но само се самозалъгвам. И след днеска, мисля само за него .. а знам че не трябва. :х Какво да правя вече...
Има хора, който ти остават тръпка за цял живот! Аз съм в същата ситуация, но с момиче. Просто си намери хоби и не мисли за него. Гадно е знам, но трябва да продължиш напред. :)
JuStElly
09-13-2011, 15:22
Винаги съм казвала,че единственият начин да забравиш момче е като си намериш друго момче,но не кое да е момче,а момче,което обичаш и той те обича и сте щастливи заедно.Според мен и при теб това ще поработи,но просто почакай да срещнеш правилният човек.. дано съм помогнала : )) .. :)
Винаги съм казвала,че единственият начин да забравиш момче е като си намериш друго момче,но не кое да е момче,а момче,което обичаш и той те обича и сте щастливи заедно
the fuck?
Това е най-лесно изпълнимото нещо :lol:
Ще го забравиш все някой ден. Няма как. Няма вечно страдание, няма и вечна любов. Единственото, което ти трябва, е времето, плюс поне мъничко старание да не се филмираш и тръшкаш - защото тръшкането, самосъжаляването, филмирането и задаването на тъпи въпроси ("Но защо?", "Защо аз", "Защо не харесва мен", "Как да ме хареса") не ти помагат въобще!
В крайна сметка не можеш да оставиш всичко на времето, ще трябва да се постараеш и ти да не си удвояваш мъките с безсмислени главоблъсканици.
Сигурна съм, че ще го забравиш. Никой не е казал, че ще е лесно и бързо, но ще се случи.
Щом аз, която сууууупер много се филмирам и имам навика да си блъскам главата, вместо да се примиря с положението, съм забравяла момче, за което съм си въобразявала, че няма да го забравя... за какво си говорим! Вярно, че стана след година и нещо "ходене по мъките", но стана.
Просто не хленчи и не се сополиви излишно. Станалото - станало. Един ден ще си много щастлива.
NambyPamby
09-13-2011, 15:54
Сама си го правиш това. Колкото повече упорстваш и се вглъбяваш в идеята, че той е най-доброто, което си имала и че никога няма да можеш да го забравиш, то тогава ще продължиш да си страдаш.
И не че нещо против тийн драмите, ама имаш нужда от два шамара, за да се осъзнаеш. Направо е срамота да си на 15 и да се тръшкаш, че някакъв пикльо е единствен и незаменим, вместо да си живееш живота по възможно най-добрия начин.
Не мога, не е равно на не искам.
selenaa56
09-13-2011, 16:37
ами значи при мен беше почти същото.бях на морето и тогава срещнах едно момче.с него все повече се привързвахме помежду си и само се усмихвахме едно невинно.запознахме се и тогава почивката ми свърши.ако беше по дълга щяхме да станеме гаджета.страшно много го харесвах и той мене.когато се прибрах в нас направо ми се плачеше само си казвах няма да има като него.и си казвах че никога няма да се влюбя в друг бях така няколко дни и седмица мина после още една.писахме си по скайп но не е същото.на живо е друго.и вече с всеки изминат ден все по се отдалечаваше от сърцето ми и почти го забравих.спокойно това е временно много пъти ми се е случвало имала съм и други случаи.преди не можех да забравя едно момче един месец,но в живота ми дойде друг и той ми стана безразличен.така че спокойно това е временно.сега ти липсва но утре ще стрешнеш някой друг и въобще няма да се сетиш за него.известно време ще е така.не може вечно да го харесваш и като го видиш да ти се обръща стомаха.Успех дано го забравиш бързо :)
SmilezZz
09-13-2011, 16:56
Да не ти е бил първия , че ... още страдаш по него ?
Както и да е. Ти сама си го правиш. Знам , че е трудно , но за тези две седмици няма как да си се влюбила в него , просто е супер кратък период. Приеми това , че вече не сте заедно и че трябва да продължиш живота си без него. Идеята за друг не е добра , според мен. От личен опит го твърдя , поне при мен не се получава.
А и както ти казаха по - горе , някои хора ти оставят тръпка за цял живот. С времето чувствата ти ще изстинат , но до тогава просто трябва да имаш волята да не мислиш толкова за него.
n33d2know
09-13-2011, 20:45
А знаеш ли какво е чувството да трябва да забравиш човека, когото си обичал повече от година и с когото си преживял толкова много истински неща и споделени моменти ? Няма нищо общо повярвай ми. Пожелавам ти НИКОГА да не ти се случва това, защото като те гледам как си след 2 седмици, немога да си те представя след нещо по-сериозно ....
elysunny
09-13-2011, 20:54
Не мога, не е равно на не искам.
Има хора, който ти остават тръпка за цял живот!
Limitless
09-13-2011, 23:29
То всичко хубаво на този свят е или забранено или грешно тъй, че ...
ами квото и да ти кажем ти си човека които ще решиш.
mrazqkindergarten
09-14-2011, 10:57
А знаеш ли какво е чувството да трябва да забравиш човека, когото си обичал повече от година и с когото си преживял толкова много истински неща и споделени моменти ? Няма нищо общо повярвай ми. Пожелавам ти НИКОГА да не ти се случва това, защото като те гледам как си след 2 седмици, не мога да си те представя след нещо по-сериозно ....
LiveToWin
09-14-2011, 11:05
И аз в момента съм в процес на забравяне на един индивид от човешката раса. Главното , което е , трябва винаги да имаш какво да правиш , излизай с приятели , веселете се, запознавай се с нови хора. А винаги когато ти дойде мисълта за него в главата си кажи "та забога , това мина вече , няма как да стане пак , продължавам на пред :)" Задължително с усмивка !!! Ии си намери друг :)
nymphetamine666
09-14-2011, 12:48
не е толкова лесно да си намериш друг! тръпката сама трябва да се появи, а това все някога ще стане, все някога ще се влюбиш пак... иначе и аз съм го преживявала това и то за човек, който най-малко го е заслужавал след отношението си към мен, но започнах да излизам, да се срещам с готини хора, да купонясвам дори :D и докато се усетя, вече не мислех за него. не слушай песни, които ти напомнят за него, само ще си влошиш положението , което и без това е зле, като гледам. има хора, които са били заедно години наред , но се разделят и продължават живота си, та ние тук за някакви си седмици ли да се тръшкаме ?
Горе главата :-) Може причината да не можеш да го забравиш да е, че не трябва да го забравяш. Или си дайте втори шанс, или приеми случилото се с него философски. Понякога наистина само това остава!
bebzgirl
09-14-2011, 13:27
Винаги съм казвала,че единственият начин да забравиш момче е като си намериш друго момче,но не кое да е момче,а момче,което обичаш и той те обича и сте щастливи заедно.Според мен и при теб това ще поработи,но просто почакай да срещнеш правилният човек.. дано съм помогнала : )) .. :)
stefinkaa7
09-14-2011, 14:13
+1 Преди седмици и аз писах за подобен проблем .. Няма как да промениш това чувство, просто се примири и продължи напред .. :)
Тц ..
Ще го забравиш, но ще ти трябва време. Просто не мисли толкова за него и гледай, да се разсейваш с други неща, които са ти интересни.
След време, чувствата ти ще изтината и ще попаднеш на някой друг.
ledenakrasota
09-14-2011, 18:56
Намери си хоби, работа или нещо, което да ти отвлича мислите в друга посока. Гледай да не бездействаш. Зариби се по нещо. Примерно правене на бижута или спорт. :)
Тя като не иска да го забрави. И перфектния мъж на поднос да и занесете, няма да го вземе.
ch0purche
09-15-2011, 10:32
:smt023
tanch3t093
09-15-2011, 15:11
Самоубий се тогава !!!!
А ти се гръмни ?!
DevilWish
09-15-2011, 16:11
Tи си само на 15 и това са само 2 седмици.. големи филми ;) И аз като бях на 14 бях луда по 1но момче и не го забравих 2 години и ревах та се късах ;) Сега се чудя какво точно виждах в него ;) Спокойно