Влез

View Full Version : Най-добрата марка след Durex

DragonLady
09-13-2011, 16:29
Привет, имам един проблем с новият ми приятел. Вчера се разговорихме за секс и тн и стана дума и за презервативи, при което той ми каза, че го прави без ... аз казах абсурд да го правя без и, че ползвам само Durex при което стана един як скандал при който ме злепостави публично ( говореше на тема на висок тон пред хората и ме упрекваше ква съм била капризна ). Не му се били давали 3,30 за 3 презерватива ... при положение, че и другите били вършели работа ( а не е зле с финансите, даже си е доста добре ). Но аз на други нямам вяра! А, ако стане да се скъса презерватив, аз ще обера пешкира, а не той ... Нито ми се гледа дете на 19, нито ми прави аборт, след който остават белези в долната част на корема.
Та питането ми е освен дюрекса, коя друга марка сте ползвали и сте доволни от нея, т.е може да гарантирате, че са качествени и надеждни?

Eclipsercho
09-13-2011, 16:31
Кажи му, че като не му се дават ще седи на сухо.
Просто и ясно.

Да ти имам новия приятел.. :?

Sh@d0w
09-13-2011, 16:35
Кажи му да хваща пътя,като не иска.

Дръж си малко на принципите.

kalpazanka
09-13-2011, 16:48
Аха, г-н Съвършенство си показа рогата.

Имам опит само със спортекс и дюрекс, но не помня с коя марка стана фал.

Claymore
09-13-2011, 16:50
Всичко опира до тебе. Като му се свидят 3 кинта да си взима парцалките.

Zarity
09-13-2011, 16:52
Е тва твойто верно си е тъпащина.Кво толкова има да ползваш например Спортекс.Колкото случай знам за скъсан Дюрекс,толкова и за другите.Почти всичко опира до правилно слагане.

Shturrrche88
09-13-2011, 16:53
Интересно, за какви белези говориш :-o
Иначе Спортекс не са лоши след Дурекс...
Ма, не че нещо, но така като гледам и ти не си много наясно с доста неща.

DragonLady
09-13-2011, 16:55
Като се замисля прави сте ... ако по натам иска да го правим, обаче с др марка кондоми, ще се направя на цапната, че по някаква друга причина не ми е секс, така един, два пъти белким се сети защо не искам ....
Мисля си да му предложа примерно с Durex Love те нали са по 4 вътре, пак друго си е ultr thin; sensual; arouser и т.н оребрени и с точки глезотиики.

DragonLady
09-13-2011, 16:58
Интересно, за какви белези говориш :-o
Иначе Спортекс не са лоши след Дурекс...
Ма, не че нещо, но така като гледам и ти не си много наясно с доста неща.

Позната ми е казвала, че кожата в долната част на корема и е станало леко набръчкана след като абортирала ... ( на мойте години е )
Иначе знам, че най-важно си е поставянето, но ... просто не ми се рискува ...

SisiStrange
09-13-2011, 17:15
Като се замисля прави сте ... ако по натам иска да го правим, обаче с др марка кондоми, ще се направя на цапната, че по някаква друга причина не ми е секс, така един, два пъти белким се сети защо не искам ....

О, недей с намеци. Няма смисъл. Няма да зацепи и накрая ще се скарате много яко. Просто щом си държиш на Дюрекса, говори с него и му кажи, че ако не е с Дюрекс си прекалено притеснена, не ти е комфортно и няма да се съгласиш да правиш секс с него, колкото и да ти се иска.
Аз все пак си заставам зад Спортекса. Добри са.

xXxPrivateLovexXx
09-13-2011, 17:17
Хесусе, тоя голяма скръндза бе.

steph4now
09-13-2011, 17:22
Не виждам какво още правиш при него ... има толкова други свестни и предпазливи , а не като тоя боклук да рискува да проваля 2 живота . Твоя и на детето , не дай си Боже ако стане нещо с презервативите от 25 стотинки. Защото ако стане проблема той ще изчезне мистериозно , ама 100% съм сигурен. Подбирай си по-добре приятелите :)

anonymous708973
09-13-2011, 17:22
Не че нещо, ама си излишно капризна по тази тема. Цялата мания по Дюрекс се дължи на славата им.
One за 20 ст от аптеката. Има с шоколад, банан, ягоди, мента (не ги препоръчвам), оребрени :)

vampire_girl_
09-13-2011, 17:59
One,наистина вършат същата работа,ама са малко по-тесни...Като чак толкова му се свидят,а теб те е страх - хапчета?

Trollneral
09-13-2011, 17:59
Не че нещо, ама си излишно капризна по тази тема. Цялата мания по Дюрекс се дължи на славата им.
One за 20 ст от аптеката. Има с шоколад, банан, ягоди, мента (не ги препоръчвам), оребрени :)

глупости..

пробвай няколко най-елементарни теста за издражливост при търкане , надуване да видиш дали няма разлика, хвани един дюрекс хвани го от 2те страни и си изкараи ръцете през джама на колата държейки го , ще се учудиш колко разтегливо е това нещо. А след това пробвай с тея от 20 стотинки , или не недей да хабиш дюрекса от сега ти казвам разликата е огромна , има още 2-3 теста който сме си правили така за ташака но не ми се пише толкова , та единственият начин скъсаш дюрекс или адски некадърно поставяне ( даже не мога си представя какъв идеот трябва да си ) или мацката не да е супер суха и тясна ами незнам.

Вариант 1. малко известни но много добри , немски презервативи продават ги в магазини 345 и ОМВ 10 броя за 6 лева , с мирис на някакви плодчета бяха , адски издръжливи и добри.

Вариант 2 ( по адекватният ) кажи му се изнася , да спестява някакви 30-40-50 стотинки от секс с риск за 2000 пъти повече или неприятности за ТЕБ е доста тъпа инвестиция , не мислиш ли?

FuCKkK13
09-13-2011, 18:16
хапчета ? или ти да купуваш презервативите, или направо му казвай на тоя да се изнася :?

anonymous708973
09-13-2011, 18:27

глупости..

пробвай няколко най-елементарни теста за издражливост при търкане , надуване да видиш дали няма разлика, хвани един дюрекс хвани го от 2те страни и си изкараи ръцете през джама на колата държейки го , ще се учудиш колко разтегливо е това нещо. А след това пробвай с тея от 20 стотинки , или не недей да хабиш дюрекса от сега ти казвам разликата е огромна , има още 2-3 теста който сме си правили така за ташака но не ми се пише толкова , та единственият начин скъсаш дюрекс или адски некадърно поставяне ( даже не мога си представя какъв идеот трябва да си ) или мацката не да е супер суха и тясна ами незнам.

Глупости са твоето. Аз презерватив не съм късала, но имам много познати, които са. При това не от некадърно поставяне. Както казах, славата на Дюрекс е единственото по-голямо нещо в случая. А, не. И цената също.

DragonLady
09-13-2011, 18:29
Да се тъпча аз със хапчета, заради някакъв си мъж :? Няма шанс да стане ...

Впрочем преди малко пак говорих с него на тая тема, но тоя път по тела ( поне няма как да ме изложи публично така ), казах му за тея дето са по 4 в кутийка и нашият ми вика "купи ти една кутийка ако искаш, а ако нямаш пари после ще ти ги върна ... " Мене не ми е за парите, но е редно мъжа да купува презервативите, а не жената ... Голяма скръндза се извъди тоя ...

TheHangedMan
09-13-2011, 18:41
Вчера го хвалиш, днес го хокаш :D:D:D

anonymous708973
09-13-2011, 18:48
Защо да е редно мъжът да купува презервативи?

Според мен, трябва да направиш компромис. Никой не те кара да склониш да го правите без, но това за марката е леко дребнаво.

DragonLady
09-13-2011, 19:29
Вчера го хвалиш, днес го хокаш :D:D:D

Колко странна работа е съдбата нали :D :D :D

silverRose
09-13-2011, 19:39
Добре, че си държиш на твоето, но защо само мъжете да купуват презервативи. Според мен предпазването е задължение и на двамата... :)

GreenFairy
09-13-2011, 19:41
Много съм съгласна с PinkPan7her и за двете неща които каза. Първо презервативите от 20ст не са по-лоши от тези по 2 лева, единствената разлика е, че едните са в кутийка.
Второ, защо мъжа трябва да купува презервативите? Ти си тази с претенциите, ти ще купуваш. Мрънкаш, че на него му се свиди, ама май и на теб не ти се дават 3лв за 3 презерватива, а?

DragonLady
09-13-2011, 19:51
За мен не са никакъв проблем 3 лева за кутия презервативи. Явно ми е нещо като лош навик, понеже във всичките ми връзки до сега, все мъжа е купувал презервативите, и дори не ми даваха да спомена, аз да купя ...

marilyn
09-13-2011, 22:52
Един много бивш ми обясняваше как презервативите били скъпи и нз си какво (при условие, че и той не беше зле с финансите), а и все пак това се отнася до здравето, значи е добра инвестиция все пак. Аз му се ядосах тогава и започнах да ги купувам аз. Но всяко зло за добро, поне от него се научих винаги да имам презерватив в чантата... за всеки случай..
Като не му се дават 3.30 за Дюрекс или го пращай "у лЕво" или ги купувай ти. ;)

prout1
09-14-2011, 08:40
Ами повечето по темата е казано, аз съм с две ръце за кондомите от 20 стотинки. Наистина е тъпо че робуваш на някаква марка, която не е с нищо по добра от евтината алтернатива. Аз разбирам приятеля ти, всеки мъж гледа да пести от кондоми, не защото няма пари, а защото има едно странно усещане, че тия пари отиват на вятъра. Разбираш ли, хем знаеш че кондома е важен, хем се чувстваш пълен глупак да дадеш 1 лев за гумичка, която ползваш средно 15 минути, след което я хвърляш. Да не говорим, че One по нищо не отстъпват на скъпите Дюрекс, нито по здравина, нито по усещане. Абсолютно са еднакви за мен, не съм късал кондом никога (чукам на дърво). Единственият ми гаф беше точно с Дюрекс, изхлузи се гадината, ама вината си беше моя, та пак марката няма нищо общо.
И не знам защо някои момиченца си мислят че само на жените им е кофти като стане гаф. Не всички мъже чукат и бягат, противно на малоумното общоприето мнение.

sapphire5
09-14-2011, 08:50
....а защо ти не купиш? :-o

Shturrrche88
09-14-2011, 09:49
....а защо ти не купиш? :-o
Този въпрос вече й беше зададен.
Значи грижата за здравето не е само мъжка работа. В случая, може никой от бившите ти приятели да не ти е давал да купуваш презервативите, но никога, ама НИКОГА не е лоша идея да имаш такъв под ръка. Най-малкото това теб ще те накара да се чувстваш спокойна, че си помислила за собственото си здраве и предпазване....

qwerty234
09-14-2011, 18:55
След като скъсахме Дюрекс ползваме Маскюлин и сме много доволни :) Ма и те са 3 кинта някъде. Чух, че Сексуел били много добри пък се продават 30 бройки за 12 кинта или нещо такова.