PDA

View Full Version : Моля Ви помогнете ми. Незнам какво да правя

Bambit0
09-14-2011, 09:15
Искам да ви помоля за помощ и мнение. От скоро ходя с едно момче, след една много тежка моя любовна раздяла. Той е малко по-тъмен и ми хрумна нещо. Да не е ром, защото е осиновен, но съм виждала сегашните му родители. Бели са, а и рядко българи да осиноват ром. Момчето е много мило и добро. Влюбен е много в мен и незнам как и дали мога да го зарежа. Ще бъде много гадно, а не искам да му причиня болка. Подарява ми подаръци, праща ми смс. Въпреки, че му казах да не харчи парите. Чувствам се добре с него, харесва ми. Има тръпка, но незнам какво да правя, ако е ром. Не искам да постъпвам к**венски и да го боли. Много е гадно да те зарежат и знам какво е. Мама каза, че не е трябвало да започвам, ако така мисля. Знам може би сгреших, но ми е много приятно с него. Прекрасно момче е, нямам нищо против ромите, но някак си странно ще ми е да ходя с ром. А и така напълно ще забравя старото момче. Той е този, който ме разсмива и онзи ден избърса сълзите ми с думите: Аз съм с теб! Вие как бихте постъпили на мое място? Ще ходите ли с ром? Мисля, че трябва да побързам с решението, но мисля, че ако го оставя ше ми липсва. Страшно съм объркана, моля ви дайде ми съмет и ако може по-бързо. :(

Luidgie
09-14-2011, 09:17
:razz: :razz: :razz: ДОбре ми е с него, ама ако е ром - чиба. :razz: :razz: мали мали!

retrofan
09-14-2011, 09:19
Какво значение има дали е ром или не? А и не всички по-мургави трябва задължително да са роми! Каквото и да решиш, гледай да не се влияеш от подобни глупости, а от това дали го харесваш и обичаш или не. Щом смяташ, че ще ти липсва, защо ти е да го оставяш, та дори и да е ром. По-добре вземете една бутилка ром да си я изпиете заедно. :D

dream1707
09-14-2011, 09:22
Епф ... и аз съм по-мургава... тва циганка ли ме прави ? о.О
Колко трябва да си повърхностен, за да оставиш явно добро момче, заради цвета на кожата му ;х

LeprikonA
09-14-2011, 09:39
да ти имам проблема и предразсъдъците, баси! и се чувстваш добре като ти подарява подаръци основно ? - ъхъъъ, доообре. заслужаваш той да те зареже, сериозно.

ADMIRALKA14
09-14-2011, 09:40
:razz: :razz: :razz: ДОбре ми е с него, ама ако е ром - чиба. :razz: :razz: мали мали!
:lol: :lol:
Абе щом имаш съмнения дали да продължиш с него само заради расови различия значи не го обичаш достатъчно. Много българки познавам и съм виждала с мъже негри, араби, турци, ирландци, французи и т.н няма значение от каква народност, раса и т.н е даден човек, ако го обичаш.

Luidgie
09-14-2011, 09:42
АААА не ми барай Франчулята!!!!! :x

Bambit0
09-14-2011, 09:47
да ти имам проблема и предразсъдъците, баси! и се чувстваш добре като ти подарява подаръци основно ? - ъхъъъ, доообре. заслужаваш той да те зареже, сериозно.

Не даже му се скарах. Трогна ме не самия подарък, а начина по който ми го даде.

NoMore
09-14-2011, 10:13
Всеки те съди... ама ако на нас се случи малко или много ще се замислим. Но ти не можеш да си сигурна в това дали е такъв. Имам приятели доста мургави, но не са роми. Някой друг казвал ли ти е нещо такова или поне намеквал ли ти е? Може да си въобразяваш не знам...

elysunny
09-14-2011, 10:29
не, не е лесно :lol:

Bambit0
09-14-2011, 10:30
Всеки те съди... ама ако на нас се случи малко или много ще се замислим. Но ти не можеш да си сигурна в това дали е такъв. Имам приятели доста мургави, но не са роми. Някой друг казвал ли ти е нещо такова или поне намеквал ли ти е? Може да си въобразяваш не знам...

Не, никой нищо не ми е казвал. Благодаря ти много. Да, всеки ме съди, но никой не е на моя място. Има я онази тръпка и той много се страхува да не ме загуби. Той е момчето, което онзи ден бърса сълзите ми. Той е този, който ме носи, когато ме боля кракът. Той е този, който и ме изслуша. ще убие всеки, който ме докосне. Той е този, който каза, че няма да правим секс, щом не съм готова и не го иска. Той е този, който си даде последните пари, само и само да ме зарадва, въпреки че му се скарах, че го е направил. . Той е този, който ме разсмива. Един негов приятел се запознах с него и ми вика ти ли си това момиче, за което моя приятел говори нощ и ден. Ти си му взела акъла, не спира да мисли за теб. Много хубаво ми стана тогава. Ямно ще остана с него.

badsector
09-14-2011, 10:33
Щом си го хванала да забравиш стария, в скоро време ще ти омръзне. Колкото до това дали е ром, просто се замисли как мирише. Те си имат специфична миризма дори и веднага след баня.

Bambit0
09-14-2011, 10:42
Щом си го хванала да забравиш стария, в скоро време ще ти омръзне. Колкото до това дали е ром, просто се замисли как мирише. Те си имат специфична миризма дори и веднага след баня.

Еми не, не съм го хванала, за да забравя стария. Все някога отново трябва да имам гадое отново. Не не мерише. Много хубаво си ухае. :D И съм вече почти 100% сигурна, че немога да го направя.

ADMIRALKA14
09-14-2011, 10:43
ауу как ме скастри.. :shock: 8-)

blind3
09-14-2011, 10:48
Щом се чувстваш толкова добре с него не би трябвало да има значение какъв е. Всеки би се позамислил на твое място, но щом ти е яко да си с него не виждам проблем. Има много мургави момчета, които не са роми. Кога станахте такива расисти, леле..

Luidgie
09-14-2011, 10:53
Ща кастрим я!
Ти, франчуля - НАЙН!
Аз, франчуля - Гуууудд! :lol:

LiveToWin
09-14-2011, 11:12
Мале... И кво , аз полудявам като видя момиче с готин тен. Тва не ме прави ромолюбец :D

По темата - И да е ром , какво? Ще ти се смеят другите ли ? Не мисля! Щом ти харесва с него , продължавай на пред и престани с глупостите!

li0n
09-14-2011, 11:29
РАСИСТКА!

nymphetamine666
09-14-2011, 12:32
никой не те съди! и ще ти кажа аз как бих постъпила на твое място. изобщо нямаше и да се замисля дали е ром , или българин, или арабин ако щеш. за мен е важно човекът да е свестен , а по твоето описание този човек е такъв! нямаше да си давам зор с разни въпроси ама ром ли е, не е ли, ама ако е ром да го зарежа ли, камо ли да пускам някакви темички по форумите. и да ми се смеят другите, въобще тяхното мнение не ме засяга, ако го обичам и държа на него!

anonymous708973
09-14-2011, 12:40
Ох, познавам много мургави момчета и нито един не е ром.

ADMIRALKA14
09-14-2011, 12:46
Ща кастрим я!
Ти, франчуля - НАЙН!
Аз, франчуля - Гуууудд! :lol:
Кой знае един ден и двете можем да сме с франчуля. :lol: Няма да ме кастриш току виж сме станали семейни приятели. :lol: :lol: :lol:

Luidgie
09-14-2011, 12:47
Е аз не искам само франчуля... трябва да се опита от всичко, което е секси. :oops: :lol: :lol:

ADMIRALKA14
09-14-2011, 12:54
Е аз не искам само франчуля... трябва да се опита от всичко, което е секси. :oops: :lol: :lol:
Аз имам слабост към италианците. :oops:

horacio
09-14-2011, 13:37
Познавам много момчета и момичета, които са по-мургавички, но това не ги прави цигани. Дори и аз преди време бях с такова момче. Никога не съм си помисляла, че може да е циганин или нещо такова. :lol:

an0nimn0
09-14-2011, 15:50
Колкото до това дали е ром, просто се замисли как мирише. Те си имат специфична миризма дори и веднага след баня.

Ти сериозно ли? :shock:

Linns
09-14-2011, 16:00
И ти казваш, че нямаш нищо против ромите? О м г ..
Негативното мислене спрямо ромите идва от това, че повечето са гнусни, подли, злобни, прости и т.н.. В какви филми се вкарваш? Той не се замисля дали е осиновен, тръгнала си ти да го мислиш.. Моя приятел също не е бял като мен ама и през ум не ми е минало, че може да е ром.. Откъде ги измисляте тия простотии не знам.. Дори да е такъв, той е мил и грижовен, какво още искаш.. В днешно време трудно ще намериш такова момче, а ти си тръгнала да го оставяш заради измислици.. Не го заслужаваш май..

А замисли ли се случайно дали проблема не е в теб? Дали не търсиш причина да го оставиш, а ?

Luidgie
09-14-2011, 17:31
Аз имам слабост към италианците. :oops:
Аз към англичаните и акцентът им... а колкото по екзотична е породата, толкова по-добре. :lol: (всмисъл да е смеска от няколко) А и шотландците...тези поличкии.

NC
09-14-2011, 17:31
Какво значение има дали е ром или не? А и не всички по-мургави трябва задължително да са роми! Каквото и да решиш, гледай да не се влияеш от подобни глупости, а от това дали го харесваш и обичаш или не. Щом смяташ, че ще ти липсва, защо ти е да го оставяш, та дори и да е ром. По-добре вземете една бутилка ром да си я изпиете заедно. :D
Аз казвам уиски :D

mv
09-14-2011, 17:55
не мисля, че е важно какъв е... щом се чувстваш добре в компанията му..смело напред момичее

vakanciqta
09-14-2011, 18:00
ОМГ! Един чисто приятелски съвет .. КУПИ СИ КОЗА , която да доиш много помага в твоя случай ... -.-