Влез

View Full Version : Частен учител по математика във Велико Търново

Nina96
09-14-2011, 10:16
Здравейте!Може ли да ми препоръчате добър частен учител по математика във Велико Търново ще съм 7-ми клас!Благодаря предварително! :) :) :)

LoveChocolate
09-14-2011, 10:23
йееей още една болярка :smt041

Sp0t
09-14-2011, 12:20
Аз също съм от велико търново :)

Zorin
09-14-2011, 12:48
И аз.
Държиш ли да е частен? Защото аз уча в математическата и там предлагат курсове по математика уикендите. :)
Иначе, мисля, че една учителка пак от ПМГ предлага частни уроци, Цеца Байчева се казва, ако желаеш мога да разпитам за координатите й. Доколкото знам, тя преподава и на курса. :) Аз лично се подготвях при нея и съм доволна.

Nina96
09-14-2011, 13:19
И аз.
Държиш ли да е частен? Защото аз уча в математическата и там предлагат курсове по математика уикендите. :)
Иначе, мисля, че една учителка пак от ПМГ предлага частни уроци, Цеца Байчева се казва, ако желаеш мога да разпитам за координатите й. Доколкото знам, тя преподава и на курса. :) Аз лично се подготвях при нея и съм доволна.
Благодаря ти ще разпитам за Байчева,а иначе курсовете колко струват

Zorin
09-14-2011, 19:53
Въх, да ти кажа честно, не помня, аз преди четири години кандидатствах. :/ Нещо като 30 лева на месец си спомням, но съвсем смътно, хич не съм сигурна, да не те подведа нещо.
Иначе ти в кое училище учиш и с какво смяташ да кандидатстваш? (:

Nina96
09-15-2011, 10:29
Въх, да ти кажа честно, не помня, аз преди четири години кандидатствах. :/ Нещо като 30 лева на месец си спомням, но съвсем смътно, хич не съм сигурна, да не те подведа нещо.
Иначе ти в кое училище учиш и с какво смяташ да кандидатстваш? (:
Уча в Патриарх Евтимий,иначе мисля да кандидатствам в ПМГ с биология

iiordanova
09-15-2011, 10:47
О, за Байчева само лоши мнения съм чувала. Тя е добър математик,ама не може да предава. Ще ти пиша на ЛС за учителка.

BlueDevil
02-09-2012, 10:53
Здравейте,
Видях, че темата е отдавна, но ако някой все още си търси учител - насреща съм. Студентка съм, не се карам много и не вземам скъпо. ;) По конкретно - на лични, за да не ни се карат тук. :)