- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Частен учител по математика във Велико Търново
Здравейте!Може ли да ми препоръчате добър частен учител по математика във Велико Търново ще съм 7-ми клас!Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
йееей още една болярка![]()
Аз също съм от велико търново![]()
И аз.
Държиш ли да е частен? Защото аз уча в математическата и там предлагат курсове по математика уикендите.
Иначе, мисля, че една учителка пак от ПМГ предлага частни уроци, Цеца Байчева се казва, ако желаеш мога да разпитам за координатите й. Доколкото знам, тя преподава и на курса.Аз лично се подготвях при нея и съм доволна.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Благодаря ти ще разпитам за Байчева,а иначе курсовете колко струватПървоначално написано от Zorin
Въх, да ти кажа честно, не помня, аз преди четири години кандидатствах. :/ Нещо като 30 лева на месец си спомням, но съвсем смътно, хич не съм сигурна, да не те подведа нещо.
Иначе ти в кое училище учиш и с какво смяташ да кандидатстваш? (:
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Уча в Патриарх Евтимий,иначе мисля да кандидатствам в ПМГ с биологияПървоначално написано от Zorin
О, за Байчева само лоши мнения съм чувала. Тя е добър математик,ама не може да предава. Ще ти пиша на ЛС за учителка.
Здравейте,
Видях, че темата е отдавна, но ако някой все още си търси учител - насреща съм. Студентка съм, не се карам много и не вземам скъпо.По конкретно - на лични, за да не ни се карат тук.
![]()