View Full Version : Протриване?
Здравейте съфорумци,
Имам малък проблем който ми се е случвал и друг път, но толкова сериозно до сега та искам да разбера дали си мисля правилно или наистина трябва да се притеснявам. Наскоро правих много див секс със приятелката си около 6-7 часа (да спомена, че не бях правил секс поне 1 месец) на другия ден като се прибрах ми се бяха появили някакви бели пъпчици (като гнойни пъпчици обаче като ги търна с нокът и това бялото се маха) както и да е и друг път са се появявали след секс, но не толкова много станаха ранички заздравяха вече почти, но днес когато отидох да го мия, когато го забелих видях 2 ранички по кожата която обвива главата и отдолу на главата имах още нещо като раничка стои все едно ми се е обелела малко кожичка.... Та какво да правя това от протриване ли ми се е получило или от нещо друго сексът беше без презерватив... Ако е от протриване ще съм много благодарен ако някой ми каже кремче за ускоряване на заздравяването :D
PS. Мисля да се мажа със крем Здраве, винаги ми е помагал :D
Благодаря ви предварително !
Shturrrche88
09-14-2011, 12:17
Отиди на лекар, защото не ми звучи като безопасно протриване.
Случвало ми се е и друг път като махнем случая с раничката там по вътрешната част на кожата
Shturrrche88
09-14-2011, 12:24
Именно за това трябва да отидеш на лекар.
Абе ти иди на лекар, да не се окаже голям проблемът. Не зе знае какво е, особено щом си бил без презерватив.
Леле защо ме плашите така е хора :D :D На какъв лекар трябва да отида ? Ще може ли да ми кажете
Shturrrche88
09-14-2011, 12:28
Венеролог или уролог...
Ама то не стой баш като рана ами просто кожата там е леко по-зачервена и е по-чувствителна на допир :S
DragonLady
09-14-2011, 12:41
Сигурен ли си, че приятелката ти не е пренасител на някоя венерическа болест?
Еми да, доста пъти сме спали и презерватив до сега не сме ползвали... Заедно сме 8 месеца вече. Направихме тая пауза от 1 месец без секс, защото не бях тук... Аз си мисля, че може да е станало така, защото накрая вече не беше много добре овлажнена и ми подраска на 1-2 пъти
DragonLady
09-14-2011, 12:48
Еми да, доста пъти сме спали и презерватив до сега не сме ползвали... Заедно сме 8 месеца вече. Направихме тая пауза от 1 месец без секс, защото не бях тук... Аз си мисля, че може да е станало така, защото накрая вече не беше много добре овлажнена и ми подраска на 1-2 пъти
Протрил си се значи. Ако искаш пробвай със крем здраве, щом и друг път ти е помагал, но до 2 дена ако не видиш поне малко подобрение, най-добре иди на лекар, за да не стане работата дебела.
И аз мисля така да направя :P Ще се мажа по 2-3 пъти дневно в продължение на 2 дена ако няма ефект отивам на лекар вече :Р
Shturrrche88
09-14-2011, 13:06
Ам, вие хубаво правите секс без презерватив (колко е "хубаво" не знам), ама в крайна сметка никога не е невъзможно да ти предаде някоя болест или гъбички... :?
Не, не са гъбички... Симптомите за тях ги няма.
Shturrrche88
09-14-2011, 13:33
Давам предположения, не ти поставям диагнози.
Това го може лекар, който въпреки крем "Здраве" ти препоръчвам да посетиш възможно най-скоро, защото ако е инфекция или венерическа болест, може да се разпространи да не е особено приятно после лечението й.
Така, че не си намирай оправдания да не посетиш лекар.
badsector
09-14-2011, 15:16
Нищо ти няма. Просто си се протрил. И на мен ми се получава след яко ръгане. Обикновено минава за два дена, но сигурно си попрекалил повечко и ще ти е необходим още ден-два.
qwerty234
09-14-2011, 18:48
6-7 часа !
http://prikachi.com/images/830/3822830X.gif
Ами да не казвам голяма дума ама виждам някакво подобрение... Апък за това, че сме правели 6-7 часа просто не знам к'во ми стана :D Не искаше да пада и се възползвах :D :D :D
mariqangelova
09-16-2011, 21:23
Значи ще мине :D :D
badsector
09-16-2011, 22:56
...Не искаше да пада и се възползвах :D :D :D
Случва се. Особено на пресноебци.
SaSHoLoZeN
09-23-2011, 20:15
Леле защо ме плашите така е хора :D :D На какъв лекар трябва да отида ? Ще може ли да ми кажете ходи на генеколог :D :D :D :D :D :D
Me4encety
09-23-2011, 21:19
Лекар.
Направихме тая пауза от 1 месец без секс, защото не бях тук...
От къде знаеш кво е правила докато те е нямало. :D
surcetomi
09-25-2011, 20:27
Имаш спин.
dalakami
09-25-2011, 20:27
Имаш спин.
MedSestrata
09-25-2011, 22:48
По-скоро на замърсяване, гъбички такива неща ти бие проблема... доктор!!!