Влез

View Full Version : ПРОБЛЕМ!!

somany
09-14-2011, 15:13
здравейте, аз съм момче на 14год. и имам следния въпрос:

1 ден докато се пребирахме от училище с един приятел, се заговорихме за едно момче от класа, който бие чекии всеки ден, тогава моя приятел ми каза, че познавал един приятел, който по същия начин биел всеки ден чекии, и когато пораснал нямал сперма, смисъл биел, биел чекии, но нямал сперма. Това доста ме стресна, след като и аз биех всеки ден, но просто не си казвах :D И от тогава намалих мастурбирането. Въпросът ми и е възможо ли е това, което казва фр-то да е истина?

Shturrrche88
09-14-2011, 15:18
:shock: :D :D :D
Да, разбира се, че ще ти спре спермата.
За това се прави секс веднъж в седмицата, а чекия се бие на два месеца веднъж, като превантивна мярка... :razz: :razz: :razz: :razz:

ToOoNiCe
09-14-2011, 15:36
За това се прави секс веднъж в седмицата, а чекия се бие на два месеца веднъж, като превантивна мярка... :razz: :razz: :razz: :razz:

Ти да не си малоумен :?

Shturrrche88
09-14-2011, 15:39

Ти да не си малоумен :?
Що, ти малоумен ли си?

09-14-2011, 16:29
За това се прави секс веднъж в седмицата, а чекия се бие на два месеца веднъж, като превантивна мярка... :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: +

Да, обаче ако нарушиш тези нормативи може да ти спре спермата или да ти окапят топките.. :( А за последствията върху развитието ти като пълноценен човек да не говорим :? :lol:

Cucko0
09-14-2011, 16:36
мх..ще ти свърши резервоара с сперма ,ама спокойно даваш 300лв. и ти го презареждат :x

Shturrrche88
09-14-2011, 17:02
мх..ще ти свърши резервоара с сперма ,ама спокойно даваш 300лв. и ти го презареждат :x
Шел пак ли имат промоция ;)

TheHangedMan
09-14-2011, 17:17
http://www.sibir.bg/blog/_sara_/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=60067

Прочети цялата статия. Дано ти помогне. :)

WoshMC
09-14-2011, 17:49
Шел пак ли имат промоция ;)

Ахахахахахахахах не, не мога!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

badsector
09-14-2011, 17:54
...Що, ти малоумен ли си?
След неговия коментар се замислих, че може и да е.
По темата - веднага престани с чикиите! Може да си докараш куп здравословни проблеми! Неслучайно Бог го забранява!

Eclipsercho
09-14-2011, 17:56
Автора е тъпак.

SEXTRAVAGANTE
09-14-2011, 17:59
Оле , ти си луд как ще биеш чекии. Не си хвърляй така семето гьотере. Ще ти трябва. Старците затова не могат да правят секс.

FeelMyPain
09-14-2011, 18:05
Аз като си бия чикии, после си събирам спермата и си я гълтам.Логично, един път попаднала в тялото, тя да бъде преработена и да достигне отново до тестисите.Така винаги имам сперма. :)

ccdesigns
09-14-2011, 18:21
здравейте
Здрасти!

аз съм момче на 14год. и имам следния въпрос
Слушам.

1 ден докато се пребирахме от училище с един приятел, се заговорихме за едно момче от класа, който бие чекии всеки ден
Страхотна тема за разговор!

тогава моя приятел ми каза, че познавал един приятел, който по същия начин биел всеки ден чекии, и когато пораснал нямал спермa
На тоя колко му е коефициента на интелигентност?

смисъл биел, биел чекии, но нямал сперма
Разбрахме, споко.

Това доста ме стресна
Щот си тъп, за тва те е стреснало.

след като и аз биех всеки ден, но просто не си казвах
И?

И от тогава намалих мастурбирането.
Що?

Въпросът ми и е възможо ли е това, което казва фр-то да е истина?
100%

Claymore
09-14-2011, 18:21
Аз като си бия чикии, после си събирам спермата и си я гълтам.Логично, един път попаднала в тялото, тя да бъде преработена и да достигне отново до тестисите.Така винаги имам сперма. :)

Иска да ти каже, че трябва и ти да го правиш ако искаш да се развиваш правилно :(

Cucko0
09-14-2011, 18:23
Шел пак ли имат промоция ;) Шел ли ?! Не,не СПЕРМойл

мисля,че темата е приключена вече .