View Full Version : хелп
vasko9933
09-14-2011, 16:08
С приятелката ми правим редовен секс с презервативи..обаче от 2-3 седмици се оплаква от болки в корема(до сега е нямала такива) и също и става лошо еи теи смисъл без причина тоя месец трябваше да и дойде на 14 а и дойде на 9 но все пак и дойде кажете има ли вероятност да е бременна...?
не съм гледал дали имам грешки и не сам слагал запетаики и др такива..просто ми кажете какво смятате дали има лоши новини или не
мерси
Extremescream
09-14-2011, 16:09
Вика му се ''тест за бременност''.
vasko9933
09-14-2011, 16:13
Вика му се ''тест за бременност''.
Мда така е аз и казах за всеки случеи да си направи.. а тя ми каза щом ми е дошло няма да има проблеми...но аз се притеснявам от това че я боли теи корема и че и става лошо просто така... :(
Extremescream
09-14-2011, 16:16
И други думи знам: лекари, примерно.
vasko9933
09-14-2011, 16:19
няма да отиде 100% а и вапроса ми е друг не да ми казваш къде да ходи и аз тва го знам
Вирус,грип? :-o Да й става лошо не е само симптом на бременност.
Нали каза,че го правите с презерватив?Не се е късал?Дошло й е?Тогава,как го виждаш тва бебе от нищото.
Extremescream
09-14-2011, 16:21
Ние хубаво можем да предполагаме, ама може и да грешим.
Ако не иска на лекар, ми да я боли корема, щом е твърдоглава.
Да ти приличаме на тест за бременност или лекар?
Да отиде на лекар може да е хванала някакъв вирус.. лелеее плющите се като зайци ама като стане дума за тест или за лекар бягате и се криете :?
vasko9933
09-14-2011, 16:27
ми тва за презервативите...не съм проверявал дали е скъсан или не, точно от тва са тревожа..но се пак и дойде смисъл няма как да е бременна щом и е дошло въпреки че и е подранило ?!...?!
С тея болки май силничко си я бил и ръчкал
ми тва за презервативите...не съм проверявал дали е скъсан или не, точно от тва са тревожа..но се пак и дойде смисъл няма как да е бременна щом и е дошло въпреки че и е подранило ?!...?!
Ами цикъла е променливо нещо. Веднъж закъснява, веднъж подранява. Хубаво е да го разберете това. И следващия път си проверявайте презервативите!
Приятелката ти сигурно е болна, заведи я на НОРМАЛЕН лекар.
DragonLady
09-14-2011, 17:11
Щом и е дошло и течението е нормално, не е бременна. Но за болките в корема е добре да отиде при личният си лекар.
cookie_master
09-14-2011, 20:23
Не е бременна,сигурно просто е болна :)
annonimnna
09-14-2011, 20:27
Корема може да я боли, защото й е дошло.
А за това, че й става лошо, нека иде на лекар. Може да е настинка, вирус. Щом й е дошло, к'ва бременност?
Дишай-бебе няма.. Ама вирус може и да е хванала.
MedSestrata
09-15-2011, 00:12
Добре сега, това момиче на колко е? до сега не я ли е боляло преди да и дойде. Цикълът се влияе и от сезоните, и от грип ако има, от стрес също. Щом я болят яйчниците значи е настинала нещо + и е дошло. Да отиде при личния да покаже къде я боли и така. Не е бременна и следващия път по-нежно и внимателно във всяко отношение.
И не съществува дума "теи" има "тъй".
gandalfepi4
09-15-2011, 06:33
добре дошъл в чудесния свят на жените - странни болки в главата, странни болки в корема, странна раздразнителност, странна разчуственост, страннен апетит, флуктуации на цикъла и тн и тн и тн
kalpazanka
09-15-2011, 06:54
Добре сега, това момиче на колко е? до сега не я ли е боляло преди да и дойде. Цикълът се влияе и от сезоните, и от грип ако има, от стрес също. Щом я болят яйчниците значи е настинала нещо + и е дошло. Да отиде при личния да покаже къде я боли и така. Не е бременна и следващия път по-нежно и внимателно във всяко отношение.
Аз не разбрах къде конкретно споменава, че я болят яйчниците, щото корем е разтегливо понятие.
alexilaiho
09-15-2011, 09:44
Купете си количка.Чавето се задава :P :P :D
Shturrrche88
09-15-2011, 10:12
Аз не разбрах къде конкретно споменава, че я болят яйчниците, щото корем е разтегливо понятие.
Толкова разтегливо, че не веднъж е писано "имам болки в яйчниците", и отдолу коментар "е, нормално е да те боли СТОМАХА"...щото те нали яйчниците са в стомаха. Пък разлика между корем и яйчници явно няма...
steph4now
09-15-2011, 10:13
С приятелката ми правим редовен секс с презервативи..
Щом го правите с 2 или повече , какво се притесняваш ? 8-)
добре дошъл в чудесния свят на жените - странни болки в главата, странни болки в корема, странна раздразнителност, странна разчуственост, страннен апетит, флуктуации на цикъла и тн и тн и тн
:D +1
MedSestrata
09-15-2011, 23:38
Толкова разтегливо, че не веднъж е писано "имам болки в яйчниците", и отдолу коментар "е, нормално е да те боли СТОМАХА"...щото те нали яйчниците са в стомаха. Пък разлика между корем и яйчници явно няма...
Стомах и корем има коренна разлика, обеснявам на момчето, защото явно момичето не е казало, болят ме яйчниците, а боли ме корема.
Ако я боли долу под корема-това са яйчниците, ако е около пъпа- нещо с чревния тракт..
ThisIsMe
09-15-2011, 23:45
Щом се пазите и кондом не се е късал, за каква бременност се съмняваш?
Момичето вероятно има здравословен проблем.Да отиде на лекар!
mariqangelova
09-16-2011, 21:21
Да отива на лекар момичето :?