Влез

View Full Version : Относно Durex Extra Safe

nin0o0
09-14-2011, 20:35
Здравейте. Наскоро имах един инцидент с презервативите Durex Ultra Thin при който единият се скъса за моя радост още не бях свършил и не се стигна до по-сериозни последици, но от тогава ме хвана страх и прочетох за тези Extra Safe в интернет и се чудя дали да не ги пробвам понеже уж са по-здрави и не би трябвало да има инциденти. Така де бихте ли ми споделили някой мнения и изобщо добри ли са или са по-зле даже и от Ultra Thin-a

NomNomNom
09-14-2011, 20:39
Добре, как ги слагате та се късат :< при мен никога не се е късал , а не е като да ги пипам от вчера :< .
Иначе, не би трябвало .

granger
09-14-2011, 20:42
На дюрекс вяра нямам :-D Въпреки че всеки един презерватив поставен правилно няма да се скъса! Принципно екстра сейф са 1 идея по-дебели.Просто внимавай при поставянето и няма да имаш дертове!

Loooooser
09-14-2011, 20:43
Всички са еднакво здрави.. и тествани.. не знам как ги късате ,но се замисли.. ако скъсаш тоя тънкия то може и сейф да скъсаш :)

DragonLady
09-14-2011, 20:51
Не е от вида на дюрекса, а от неправилното му поставяне. Иначе един път съм ги ползвала тея екстра сейф и хич не съм доволна ... много са дебели ... Ултра тин са си върха ;)

NomNomNom
09-14-2011, 20:59
Не е от вида на дюрекса, а от неправилното му поставяне. Иначе един път съм ги ползвала тея екстра сейф и хич не съм доволна ... много са дебели ... Ултра тин са си върха ;)
Съгласна съм , че са дебели и се усеща на фона на тънкото, а ако си свикнал без- още по-зле.

dimitar_ak
09-15-2011, 06:51
Ползвам само ултра тънките на дурекс. Никога не съм късал.

gandalfepi4
09-15-2011, 12:40
oт години ги ползвам и според мен на дюрекс разликата е само в опаковката.

стига да не са шарени, ръбести или с гел са абсолютно еднакви по межди си

не забравяй че рано или късно капут се къса, няма как

това е само мое мнение разбира се

dAamanE
09-15-2011, 15:07
На нас преди седмица ни се скъса точно extra safe ;] Уж най-здрави,а точно те ми докараха сериозен проблем на главата..

granger
09-15-2011, 15:23
Научете се да си ги слагате и няма да имате проблем?!

dAamanE
09-15-2011, 15:28
Научила съм се много отдавна :] И съм сигурна,че проблема не беше в това. :)

granger
09-15-2011, 15:42
Щом казваш и все пак трябва да се внимава с поставянето,а и може протрване да стане,а ако ги държите в портмонета или джобове също може да стане фал.

ateto
09-15-2011, 19:53
Екстра сайф е като да си сложиш кашон на оная работа. И защо основното нещо при секса с кондом е да не забременее? Мамка му, ами ако има СПИН, Сифилис, Гонорея и кви ли не още гадости. Да забременееш е много по трудно от тва да се заразиш. Иначе слагай там стандартние и тва е.