View Full Version : Ех, тази любов....
ivanov3333
09-15-2011, 14:26
Здравейте.
реших да се регистрирам за да споделя и моята тъжна история :?
От страшно много време харесвам едно момиче, за мен то е перфектно харесва ми всичко което прави, как го прави, как изглежда, как се облича, прическата й, косата, очите, а за усмивката да не говоря :oops:
Най-накрая събрах кураж и ....Разбрах, че нямам шанс...
Знам, че ще кажете че времето лекува, но вече мина доста а не мога да я забравя
което и момиче да видя я сравнявам със нея, не мога да намеря друга като нея,
добра, скромна, със чувство за хумор, изключително красива, прекрасна усммивка.
За мен това е момичето мечта! За съжаление друго такова не познавам, нито съм виждал...
Как да я забравя ? Явно с друго момиче не става .... :oops:
badsector
09-15-2011, 14:30
Ае ти си като кифла - перфектна, момиче мечта, дрън дрън. САМ си го втълпяваш това в главата.
Ти какво разбираш под "доста" време?
Наистина с времето ще я забравиш, не се вкарвай в някакви филми.
ivanov3333
09-15-2011, 14:36
Ае ти си като кифла - перфектна, момиче мечта, дрън дрън. САМ си го втълпяваш това в главата.
Какво да нправя ? като ми харесва всичко във нея ? Да не би аз да избирам ?
Ти какво разбираш под "доста" време?
Наистина с времето ще я забравиш, не се вкарвай в някакви филми.
Повече от 2 години
stefinkaa7
09-15-2011, 15:04
+1 8)
anonymous708973
09-15-2011, 15:05
На колко си?
не мога да намеря друга като нея
Ще се учудиш колко красиви, умни, стилни, кадърни момичета ще познаваш.
elysunny
09-15-2011, 15:18
не винаги момичето мечта е това от което имаш нужда
Cellmate
09-15-2011, 15:19
Най-накрая събрах кураж и ....Разбрах, че нямам шанс...
Кво, резна ли те?
Две са възможностите: или продължаваш да й досаждаш докато станеш жалък, а пък може и да стане нещо...или просто спираш и стискаш зъби,правиш си паладин в WoW и излизаш от света.
ivanov3333
09-15-2011, 15:38
На колко си?
19
не мога да намеря друга като нея
Повярвай ми! Знам.
Вие ме помислихте за някакъв тотален идиот.... :shock:
Познам страшно много момичета, дори където работя има доста, и все на моята възраст, не отричам - има красиви, но просто както казах по-горе всички ги сравнявам с Нея, или външност или друго, няма значение какво, но нито и едно няма всички или поне повечето качества каквито има Тя
щеше ми се да го разбера лично..
Въобще не ми се иска да бъда с някоя момиче което не харесвам
иначе това е най-лесната задача - да намеря някое което и да е....
Кво, резна ли те?
Две са възможностите: или продължаваш да й досаждаш докато станеш жалък, а пък може и да стане нещо...или просто спираш и стискаш зъби,правиш си паладин в WoW и излизаш от света.
Може да се каже....
Но все още тя надежда за по-нататък...може би след няколко месеца пак ще сме на едно място и може да се получи тогава :(
Тя дори си няма приятел... това още повече натъжава
С последното момиче не се получи ... бях с нея само заради секса... не мога да се влюбя в друго момиче.
arsenalllbaby
09-15-2011, 15:38
Явно си смотан :-D
:lol:
Стига сте се депресирали!
ADMIRALKA14
09-15-2011, 15:43
Явно си смотан :-D
:lol:
Стига сте се депресирали!
По скоро комплексирали. :-D
cigarettekisses
09-15-2011, 15:47
И как разбра,че няма да се получи..
След като е толкова съвършена може поне да се опиташ. 8-)
Въпреки че това си е временна илюзия..Случвало ми се е.
ivanov3333
09-15-2011, 15:51
то пък остана да не съм опитал поне веднъж...
каза, цитирам: "Не за сега"
как да го разбера ?
Иначе с нея се познаваме от преди това.
Събрах кураж един ден да й споделя какво чувствам а то какво стана...
crowberry
09-15-2011, 15:53
Говориш като чалнат 14 годишен, който току що е влязъл в пубертета. Порасни. Не е единствена.
ivanov3333
09-15-2011, 16:03
Говориш като чалнат 14 годишен.
така е :?
Не е единствена.
Всъщност с пускането на тази тема незнам какво целях, никой не може да ми помогне :?
По-скоро ми се щеше да получа разбиране от хора изпадали в такава ситуация и какво сте направили
Наистина, който не изпадал в подобна дупка не знае колкото трудно се излиза....
anonymous708973
09-15-2011, 16:09
На 19 си и разсъждаваш така?!
Много хора са изпадали в такива дупки и са излизали. Не се ласкай с мисълта, че си единствен и неповторим.
ivanov3333
09-15-2011, 16:14
Не се ласкай с мисълта, че си единствен и неповторим. [/i]
Разбира се, че не го правя.
Но така мисля за това момиче, не мога да мисля по друг начин за нея... просто не мога, опитвал съм се...
anonymous708973
09-15-2011, 16:18
Казваш "не мога" на 19?
Твоето "не мога" всъщност е просто "не искам". Сега е моментът да можеш.
ivanov3333
09-15-2011, 16:20
Казваш "не мога" на 19?
Твоето "не мога" всъщност е просто "не искам". Сега е моментът да можеш.
Всъщност само това наистина не мога...
проблеми с друго нямам... просто го исках това момиче...
cigarettekisses
09-15-2011, 17:08
то пък остана да не съм опитал поне веднъж...
каза, цитирам: "Не за сега"
Еми или тактично те е отрязала или наистина има някаква причина.
Може би я питай някак си какво е имала предвид и защо ти е казала "Не за сега"? 8-)
И ако се окаже,че не те харесва просто не си губи времето и продължавай напред.
torres756
09-15-2011, 17:10
Пич кво да ти кажа и аз съм в същото положение но при мен са вече 5 години..опитах и разбрах че несъм за нея :lol: няма оправия. Съчувствам ти напълно.
Миии хората са казали, че жена се забравя с друга жена :) Ся рано или късно \ако не се получи между вас\ съм сигурен, че ще срещнеш друга, с която да сравняваш (:
\\//
P.S. Бил съм в абсолютно същата ситуация.
djipsito
09-15-2011, 20:10
Най-големия ти проблем е надеждата. И тва, че не си се примирил. До кога така ? Живота си тече.
Излизай, бройкай други. Сравнявай като ти се сравнява, един ден ще спреш без да се усетиш.
Scarface91
09-15-2011, 21:13
1во всички ти казаха ,че не е единствена и са прави . В този свят винаги има по-красиви и по-добри ... и много от нас са попадали явно в такава ситуация , моя съвет е не и досаждай , дори се дръж дръпнато , комуникирай рядко с нея , но така че да бъдеш приятна компания , направи промяната в себе си , старай се да бъдеш такъв какъвто тя би те харесала , но гледай да си е твоя цел , а не да го правиш заради нея , знаеш жените харесват - мъже . тва е точната дума - бъди мъж и на място , не споделяй такива проблеми , решавай ги сам . Винаги има шанс - дори ,ако не е спечелиш , по пътя си ще срещнеш доста други , може някоя от тях да ти завърти главата 8) успех
Бум в десятката.
Събрах кураж един ден да й споделя какво чувствам а то какво стана...
Ъъъ, на 19 се обясняваш като ученичка? :-o Няма лошо да си изразяваш чувствата с думи, но тва аз лично го приемам само ако девойката си го е заслужила и сте вече заедно (и ако е с мярка).Не че преди тва не може, ама като си свалиш картите може да й станеш безинтересен, щото се губи елементът на неизвестното. Тъй де, действията казват достатъчно и не може да се каже, че е чак неизвестно, ама... 8-)
LambOfGod
09-16-2011, 10:34
-Мамооооо, искам шоколадов сладолед!
-Не сега няма да получиш шоколадов сладолед, искаш ли ванилов?
-Ама, мамоооо, аз искам шоколадов! Не ща ванилов. Ще плачкам.
Както в този диалог, така и при теб това е просто прищявка, която бързо щеше да омръзне, защото перфектни хора няма, а когато идеализираш някой и най-малките недостатъци правят впечетление и ти се струват огромни. Все пак е човекът мечта, няма право на грешки, а всеки човек греши.
Пък и когато не можеш да ядеш шоколадов сладолед, а искаш е нормално да си мислиш, че е милиони пъти по-вкусен от всеки друг вид, който можеш да вкусиш.
Предлагам ти от тук нататък да си вземеш поука и да не поставяш на пиадестал разни рандъм хора, заради очите, прическата или било то скромността.
donomar2
09-16-2011, 14:22
и аз съм на същата вълна само дето съм по-малка от тебе и всичко започна преди 1 година исторята ми не е дълга, но не е и къса за това ще я пропусна ...та съгласна съм с някои от мненията,като например ,че не е единствен/а и ти не си единствения/ата ! .. та както и да е да времето лекува,но ако не виждаш всеки ден въпросният човек.Лятото найстина го бях преодоляла,но стана 15 септември и айде всичко отново! И аз поисках преди време съвет ,но само ми се зъбеха :roll: не беше изобщо правилно държанието им! както и да е... исках да ти кажа, че не си само ти и да не те интересува това дето казват хората ... нищо,че понякога са прави :)
К'ва любов бе хора ? ! ?!?!? Я се осъзнайте !
Wwwooow написа:
напълно съм съгласнааа
cigarettekisses
09-16-2011, 19:16
Абе има любов.
Просто рядко е споделена и често е само на думи.
dream1707
09-16-2011, 19:25
Няма перфектни хора !
Ще я забравиш, ще намериш момиче, което ще я измести и ще обичаш наистина... Happy end ^^