PDA

View Full Version : как да помогна на влюбена фр?

music12mims
09-15-2011, 16:51
Здравейте! Значи имам една приятелка, която твърди от близо 3 години как е влюбена в момче.. Това момче си е имало гадже през цялото време и тя никога не е била с него. :? :( .. Та тя е все пак така убедена, че то я харесва!!! Смис няма никакав признак, но тя е решила да се бори,но аз виждам че просто не я харесва...Казвам и го, че няма смисъл да се тръшка, ами да го забрави (поне да опита), но тя... Убедена е и това е ! През цялото време се филмира.. Наистина ми е фр, но когато и кажа каквото мисля се сърди.. Не знам да и се бъркам ли (като искам да и помогна) или да я оставя да прави каквото знае.. Кажете ми да правя ли нещо изобщо? Тя ми е приятелка .. но изобщо не ми уважава мнението за това... Аз ли бъркам или.. тя е заблудена... :-o
На 16 години е тя .. И да това е първата и любов.. Какво да я посъветвам или да не и се бъркам..?

Sh@d0w
09-15-2011, 16:55
Не се бъркай,най-много да се скарате.Няма какво да направиш по въпроса.

elii94
09-15-2011, 17:37
А ти как можеш да й помогнеш само не разбрах? :-o

ADMIRALKA14
09-15-2011, 17:41
"Не питай старило питай патило" остави я да си изпати и следващият път няма да ти се сопва, а ще вземе под внимание мнението ти. :)

Luidgie
09-15-2011, 17:43
Ах тази 1ва любов. Няма какво да направиш по върпоса. Сама ще установи колко безсмислено е начинанието и.

balu4ka
09-15-2011, 18:03
Не си ври носа.Просто това е тръпката и болката ,която тя ще изпита от една несподелена любов.Това не се случва/ло само не нея,това е част от живота на всеки тийн.Просто остави един път сама, да си счупи вратът и да се научи .Ти като нейна приятелка ,просто бъди до нея.Ще дойде момент в който тя ще се осъзнае.Ако искаш да останете приятелки ,просто не се опитвай да я разубеждаваш.

Luidgie
09-15-2011, 18:14
Само да добавя, че и аз съм се опитвала да давам акъл за тези неща на приятелки. !-во Никога не те слущат. 2-ро Казват "Да права си" и след 5 минути пак мрънкат за същото нещо. 3-то На теб ти омръзва да страдат и да мрънкат и им казваш точно какво мислиш. Тяхната реакция е или стресната или сърдита или непукистична. Непукистична ли е, си обирай крушите, ще ти го натякват цял живот.
Изводът е, че няма смисъл да се бъркаш. Ясно е, че ти е приятелка и т.н., но това е деликатна тема, която се изживява индивидуално. Колкото и да искаш, не можеш да я накраш да спре да е влюбена.

elysunny
09-15-2011, 18:56
бъди и приятелка, няма с какво друго да и помогнеш

DevilWish
09-15-2011, 19:22
Oстави я ;) трябва да се опари сама и тогава ще се осъзнае ;)

crowberry
09-15-2011, 21:10
Момчето знае ли, че тя го харесва? Ако е така, най-добре е той да иде да поговори с нея. Да и обясни. Поне ще се изясни.

liliii
09-15-2011, 21:15
Само да добавя, че и аз съм се опитвала да давам акъл за тези неща на приятелки. !-во Никога не те слущат. 2-ро Казват "Да права си" и след 5 минути пак мрънкат за същото нещо. 3-то На теб ти омръзва да страдат и да мрънкат и им казваш точно какво мислиш. И в крайна сметка след време казват : "Права беше!"

Luidgie
09-15-2011, 21:46
АМа след време. На момента си враг номер 1.

Zero76
09-15-2011, 21:58
Казваш 1 път и повече не се месиш. Не е твоя работа и не те засяга :D

kyon
09-16-2011, 03:52
Единствената помощ, която можеш да и дадеш, е когато дойде при теб, да има на кое рамо да поплаче. Не и се бъркай.. човек няма ли желание, нищо не става.

П.С. или го стресни тоя с нещо, все ще се намери какво. 8-)

music12mims
09-16-2011, 06:51
Прави сте - не трябва да се бъркам, но аз да кажа че тя му е казала за чувствата си, а той и е отговорил че си има приятелка от много време (и я харесва) и след това избягваше моята фр... Но тя е убедена .. Но няма да и се бъркам..
мс за съветите :-)