PDA

View Full Version : Неангажираща връзка

shugababe112
09-15-2011, 20:23
Историята ми започва преди години,когато бях забелязала един мъж,който ми хареса адски много знаете как си имаме по някой човек който не познаваме,но е идеалът ни за половинка на пръв поглед.Той е от типа мъже,които не са красиви,но има толкова стил и такова излъчване,че като го срещнех някъде ми омекваха краката...Това лято се запознах с въпросния мъж съвсем случайно,заприказвахме се беше забавно и така се развиха нещата,че си легнах с него...Попринцип изобщо не съм такава,но реших,че имам един живот,един път съм млада защо не?Не съм очаквала нищо след тази вечер,но на следващия ден той ме потърси и така около 10 дни се виждахме,но той си имаше приятелка през това време...(очаквам напатки не се оправдавам,но този факт не го спомена като се запознахме,а и не аз а той продължи отношенията ни)После още 2 седмици се виждахме почти всеки ден и през това време мисля че не се е виждал с нея,а и му проверих телефона и тя му беше доста писала,а той в отговор и беше написал,че трябвало да си поговорят,той не знае,че съм го прочела това,но имах нужда,защото ми се наложи да замина и ме нямаше почти месец,месец през който сме си писали почти всеки ден.Не съм очаквала докато ме няма да не е с друга,та ние дори не сме заедно,важно за мен беше да си запазим отношенията каквито са,защото ми харесваше много наистина.И от тук започва проблемът ми,ние не можем да бъдем официално заедно никога не искам да обеснявам причините за жалост това е положението.Говорили сме на тази тема и той ме пита какво бъдеще виждам за двама ни и аз наистина нямам отговор на този въпрос.Ние явно имаме неангажираща връзка,но е много лошо когато нещата са до само секс,а си започнал да изпитваш сериозни чувства...Не се е разделил с приятелката си до колкото знам,но прекарва повече време с мен от колкото с нея.Знам че това е загубена кауза,но това беше моя мъж мечта от години сега го опознавам и с всеки изминал ден се убеждавам,че е идеален за мен,но с такива обстоятелства...просто не знам какво да правя.

Chacho
09-15-2011, 20:27
Сигурна ли си, че е невъзможно да сте заедно? Ако да - търси любовта другаде, ако мислиш, че има шанс - можеш да го гониш. Чисто и просто.

А бе тези причини, които не споменаваш, не можем да ти дадем конкретен съвет.

shugababe112
09-15-2011, 20:32
Имаме голяма възрастова разлика и наистина е невъзможно,най-малкото защото семейството ми няма да го одобри.

Chacho
09-15-2011, 20:40
Проблемът с възрастовата разлика е такъв, който сама трябва да осъзнаваш. Ако наистина смяташ, че не можеш да имаш такава връзка, зарежи я. Понякога правилните решения са тежки.

Аз не бих се обвързал при такива обстоятелства, но може за теб такъв избор да е по-добър. В живота се налага да вземаме несигурни решения и да живеем с последиците.

tuzaro
09-15-2011, 20:40
карай докато можеш с него, но се оглеждай и за други.

crowberry
09-15-2011, 21:06
Зарежи. Това е загубена кауза.

NoMore
09-15-2011, 21:18
Боже защо не осъзнаете, че не всеки човек може да води неангажиращи връзки... не става бе брате чувства се намесват, предполагам вече ти е станало ясно, че не ставаш за такива неща. А що се отнася за нападките... аз няма да те нападам просто си помисли, че той има приятелка и спи с други.. дали като е с теб няма да го прави същото? Мммм интересен идеал за мъж имаш... :-o

shugababe112
09-15-2011, 21:30
Ние няма да сме заедно,че тогава да прави същото.Преди това имах отново такъв тип взаимотношения с друго момче и не се намесиха никакви чувства,така че явно зависи...Не би трябвало да ми пречи това че се вижда с други,но вече ми и аз казвам по-добре да го оставя няма смисъл и не че не мога,но не искам колкото и тъпо да се чувствам сега ще ми е по-зле без него.

anonymous708973
09-16-2011, 06:28
а и му проверих телефона и тя му беше доста писала,а той в отговор и беше написал,че трябвало да си поговорят,той не знае,че съм го прочела това,но имах нужда,защото ми се наложи да замина и ме нямаше почти месец,месец през който сме си писали почти всеки ден.Не съм очаквала докато ме няма да не е с друга

Значи не си очаквала да не е с друга, обаче си му проверила телефона? Ъ?

shugababe112
09-16-2011, 07:35
а и му проверих телефона и тя му беше доста писала,а той в отговор и беше написал,че трябвало да си поговорят,той не знае,че съм го прочела това,но имах нужда,защото ми се наложи да замина и ме нямаше почти месец,месец през който сме си писали почти всеки ден.Не съм очаквала докато ме няма да не е с друга

Значи не си очаквала да не е с друга, обаче си му проверила телефона? Ъ?

Исках да видя според него как се развиват нещата,за да знам този месец да си правя ли труда да подържам отношенията си с него или да се опитвам да го преодолея,защото ако телефонът му беше пълен със смс от взевъзможни жени,а и междувременно залъгва приятелката си нямаше да го потърся изобщо.

Mi6inka
09-16-2011, 07:52
Боже защо не осъзнаете, че не всеки човек може да води неангажиращи връзки... не става бе брате чувства се намесват, предполагам вече ти е станало ясно, че не ставаш за такива неща. А що се отнася за нападките... аз няма да те нападам просто си помисли, че той има приятелка и спи с други.. дали като е с теб няма да го прави същото? Мммм интересен идеал за мъж имаш... :-o

Така ами..мисля, че за това, че не може да има неангажираща връзка е виновна възрастта и...По-нагоре ще започне да приема по друг начин нещата ( предполагам ) както и да е... Моето мнение е, че или трябва ясно и точно да му заявиш какво искаш ти от него и ако той не може да ти го даде..да не се занимаваш, за да не страдаш.. или просто ти самата да нямаш чувства към него и всичко м/у вас да е просто секс ( което очевидно не е така) Успех!

Pay4win
09-16-2011, 14:28
Имаме голяма възрастова разлика и наистина е невъзможно,най-малкото защото семейството ми няма да го одобри.Винаги съм се чудил, защо като малки спите с дъртаци, след като цял живот ще ви се наложи да сте с дъртак до себе си?
Същото се отнася и за момчетата, които се хвърлят на каки на по 35+ ...

Бъдете си с млади момичета/момчета, когато Ви е времето, че да не съжалявате после!

alice13
09-16-2011, 16:43
всичко зависи от начина по който го възприемаш..ако мислиш че ня,ада стане си намери някой по млад..ако мислиш че ще стане окей продължавай :)

FuCKkK13
09-16-2011, 16:59
оф... не знам какво да ти кажа, но си постъпила адски курвенско относно приятелката му.. той също.. много се дразня на такива момичета като теб, но това е друг въпрос...
по темата: помисли дали ако сте само двамата и имате връзка дали ще е за дълго, дали си струва, дали мн фактори няма да пречат на връзката ви и т.н. .. ако всичко това опира до едната възрастова разлика - бъди с него, но ако не е така по-добре се откажи ;) ..

sasha_90
09-16-2011, 17:42
Имаме голяма възрастова разлика и наистина е невъзможно,най-малкото защото семейството ми няма да го одобри.
Тогава се спри и стой далеч от него.