View Full Version : Папкане
Gerityyy08
09-17-2011, 07:39
Какво обичате да похапвате :grin: :grin: :grin: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА АКО ИМА ТАКАВА ТЕМА! ИЗВИНЯВАМ СЕ ! :grin:
Храна :-) :grin: :-P :smt002
мноо е яка :grin: :grin:
ccdesigns
09-17-2011, 09:25
Лайна с кисело зеуе!
dimitar_ak
09-17-2011, 10:53
Лайна с кисело зеуе!
Оригинален си. Смятай се за предупреден.
badsector
09-17-2011, 12:55
Месо, яйца, млечни продукти. Сурови плодове и зеленчуци според сезона. Домашен пълнозърнест хляб с добавки. Ядки. Мед. Растителни мазнини. Около 4 литра вода на ден. На първо четене е това :)
strawberry88
09-17-2011, 13:40
пица,торта,сладоледи... :grin: :smt007
xxKiFlAxx
09-17-2011, 14:17
да и постоянно ми се яде :D
пици,дюнери,хамбуртери..ман джи всичко ми се яде :grin: :D
Uncontrollable
09-17-2011, 14:43
само сладолед да имам мога да изкарам цял живот с него ;дд
SisiStrange
09-17-2011, 16:10
Макарони :smt007
Спагети :smt007
Сладките на мама :D :smt007
Бисквити "Роден край" :smt007 - с какао.
И една много яка мусака с гъби.
И още много неща, но не ми се мисли за повече. :P (че огладнях)
crowberry
09-17-2011, 16:32
Боклуци и плодове...
badsector
09-17-2011, 16:34
само сладолед да имам мога да изкарам цял живот с него ;дд
Няма да е много дълъг, нито пък здравословен този живот.
xXxAngerfisTxXx
09-17-2011, 16:35
Какво обичате да похапвате :grin: :grin: :grin: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА АКО ИМА ТАКАВА ТЕМА! ИЗВИНЯВАМ СЕ ! :grin:
квот има :lol:
Пилешки крилца, пиле с ориз, паучита, спагети, пици, дюнери, пържени яйца, скариди...
FuCKkK13
09-17-2011, 17:29
пици,дюнери,спагети,сладол д,шоколад,плодове и още мн мн други :)
gabri3lla
09-17-2011, 18:42
Мусака с тиквички и патладжан :smt007
Има една специфична паста от магазина,която я обожавам! Ааа и пица!! :smt007
SmilezZz
09-17-2011, 19:31
Пържени картофи , шоколад , спагети , пици.
NambyPamby
09-17-2011, 19:49
тема като за мен.
Салатки. Всякакви. Мога да живея на тях със седмици, но напоследък зверски ме домързява да си направя и предпочитам да изям някаква вафла, за по-бързо. Маруля с риба тон, царевичка, доматка, краставица и млечен дресинг=win<33
Пилешко месо под всякаква форма.
Млечни продукти - кафе без мляко ми е много постна комбинация; сирене и кашкавал слагам на всичко де що трябва и не трябва; киселото мляко го ненавиждах от малка допреди няколко седмици, когато дни наред трябваше да го карам на по една-две кофички на ден и нищо друго. Чисто или с мед е перфектно и все пак, не ям какво да е кисело мляко, капризна съм.
Картофи. Също под всякаква форма ги тача, особено в разни запеканки.
Ядки също обожавам, като примирам за микс от сурови. Лешничета, кашу, бадемчета, биричка... 8-)
Сладко. Т'ва ми е най-големият порок, заклевам се. Филийки с масло и някакъв конфитюр, шоколади, шоколадови бонбони, пастички, вафли, рула, дребни сладки, кексове, бисквитки... неудържима съм просто и не ме свърта на едно място, докато не унищожа всички запаси из вкъщи.
Colouring
09-17-2011, 19:54
Много неща обичам аз-разбира се най-нездравословните най-много! 8-)
И все пак:ям много зеленчуци и плодове.Салатки си правя и обожавам!Когато има салата,почти не ми трябва друго(в момента убивам за салата с краставици и царевица :smt007 ).Най-много обичам такава,млечна и зелена с маруля.
Картофи под всякаква форма обожавам.
Млечни продукти също си ям.Не мога да живея без сирене просто!Мляко,кашкавал..
От месата-пилешко най-много,свинско доста рядко,но се случва..Друго-не.Рибка хапвам от време на време,но обичам най-много скумрия.
За сладкото няма да говоря,защото всеки би се зарадвал на един шоколад или на някое сладко от ягоди,примерно! <3
Напитки-вода най-вече,газираните съм ги изключила..всъщност не съвсем,но рядко пия.Не обичам твърд алкохол.Само биричка и вино.
sapphire5
09-18-2011, 11:02
дюнер :P
DesireToFire
09-18-2011, 14:45
тема като за мен.
Салатки. Всякакви. Мога да живея на тях със седмици, но напоследък зверски ме домързява да си направя и предпочитам да изям някаква вафла, за по-бързо. Маруля с риба тон, царевичка, доматка, краставица и млечен дресинг=win<33
Пилешко месо под всякаква форма.
Млечни продукти - кафе без мляко ми е много постна комбинация; сирене и кашкавал слагам на всичко де що трябва и не трябва; киселото мляко го ненавиждах от малка допреди няколко седмици, когато дни наред трябваше да го карам на по една-две кофички на ден и нищо друго. Чисто или с мед е перфектно и все пак, не ям какво да е кисело мляко, капризна съм.
Картофи. Също под всякаква форма ги тача, особено в разни запеканки.
Ядки също обожавам, като примирам за микс от сурови. Лешничета, кашу, бадемчета, биричка... 8-)
Сладко. Т'ва ми е най-големият порок, заклевам се. Филийки с масло и някакъв конфитюр, шоколади, шоколадови бонбони, пастички, вафли, рула, дребни сладки, кексове, бисквитки... неудържима съм просто и не ме свърта на едно място, докато не унищожа всички запаси из вкъщи.
Абсолютно същото О.О Само дето кафето го пия чисто :Д
SilverPoint
09-19-2011, 15:55
Аз ям само SubWay от няколко седмици :)
badsector
09-19-2011, 16:40
Дюнери, пици, събуей, спагети... после що сме тлъсти и болни :D
ZloboMiR
09-19-2011, 19:08
Лайна с кисело зеуе!
Оригинален си. Смятай се за предупреден.
По-добре приготви една порция и да я изяде пред админа. Подарък от екипа. :D
/Онтопик - Доста неща - картофи всякакви, бяло пилешко месо, риба, шопска салата, баница, китайско...
desperatlywanting
09-19-2011, 19:12
дайте ми ориз и картофи :D обожавам :)
DieselBlood
09-19-2011, 20:11
Junk food & anything sweet.
annonimnna
09-19-2011, 21:55
Вредни храни :oops: ;д
Обаче, сега като почна пак с фитнеса и ще ми ги спрат :cry:
Jus7DreamBoy
09-19-2011, 22:04
Месо, яйца, млечни продукти. Сурови плодове и зеленчуци според сезона. Домашен пълнозърнест хляб с добавки. Ядки. Мед. Растителни мазнини. Около 4 литра вода на ден. На първо четене е това :)
nice ... добър хранителен режим :} какво тренираш? bodybuilding ?
пици,дюнери,спагети,сладол д,шоколад,плодове и още мн мн други :)
+ хамбургери и чипсове :lol:
anonymous708973
09-20-2011, 07:14
Шоколад. Ама чист, никакви вафли и прочее.
Ядки - печени бадеми, кашу, шам фъстък.
Чушки с яйца и сирене - изобщо, обожавам нещата, които майка ми готви. Никъде другаде не съм попадала на нещо готвено, което да е толкова вкусно.
Палачинките на татко.
Пресен черен хляб, намазан с масло и шарена сол.
Моцарела вместо кашкавал.
Песто.
Череши, нектарини, ананас, бяло грозде, зелена ябълка, зелени банани.
Идеалът ми за вечеря е огрооомна порция салата (обожавам салати и ги ям в промишлени количества) плюс крехка пилешка пържола, която е стояла в марината. И чаша бира/вино. Мдам.
Ми много неща :D .. Спагети, пица, МцДоналдс, КФЦ, Бургер Кинг мляко с ориз, Нескуик, сандвичи, сладолед, торта и мнооооооого други :razz:
Gerityyy08
09-21-2011, 18:17
Радвам се, че все пак се отнесохте сериозно към темата :-) :-) Аз всичко ям. Само мусака много,много не. :razz: Бон апети на всички похапващи :-) Пишете още. Огладнявам от коментарите ви :razz:
ZloboMiR
09-21-2011, 21:38
Радвам се, че все пак се отнесохте сериозно към темата :-) :-) Аз всичко ям. Само мусака много,много не. :razz: Бон апети на всички похапващи :-) Пишете още. Огладнявам от коментарите ви :razz:
Има значение как е направена мусаката, щом ядеш всичко, значи ядеш картофи и кюфтета, значи остава да се пробва с по-фини съставки (мен едра кайма също не ми харесва) или нещо по заливката.
ledenakrasota
09-22-2011, 22:11
Дюнер, китайско, суши, лютиво, пица, спагети, шоколад, гюведжета, домати, нектарини, скариди, раци, домати, грозде и др.
Gerityyy08
09-23-2011, 17:41
Дюнер, китайско, суши, лютиво, пица, спагети, шоколад, гюведжета, домати, нектарини, скариди, раци, домати, грозде и др. Супер, напомни ми какво да хапна следващите дни
LucySmith
09-23-2011, 17:59
Еми.. шоколадче, палачинки или някакво сремче направено от мама :)
xxKiFlAxx
09-29-2011, 12:37
дюнери, пици,хамбургери /с мнннн кетчуп и майонеза :D/ пържени картофи с сирене :-) гъбен сос - гъби :P мусака, гювече, таратор :P китайско, кюфтета с сос, плескавици-сръбски :D,кебапчета,пържоли, чушки в сос, пълнени чушки с ориз /сирене,кайма/, пиле с ориз, пиле с картофи, боб :D :oops:, манджа от спанак /коприва/ -охлюви :P ,супи, миди, раци, скариди, риби :D
BrainlessROCKBABY
09-29-2011, 13:23
Храна :-) :grin: :-P :smt002
мноо е яка :grin: :grin:
RunningBlind
09-29-2011, 16:48
Храната > секса
месо, яйца, ориз,картофки
всякакви разновидности и сготвени по - различен начин
Иначе обичам почти всякаква храна. Обожавам храната:))
strawberry88
09-30-2011, 23:32
-скариди
-бадеми
-китайско
-кроки с масло 8-)
psychopath
09-30-2011, 23:54
шопска салатка
пържолки
шкембе чорба
бирички 8)