PDA

View Full Version : Той иска да ревнувам ...

kris4eto15
09-18-2011, 11:05
Проблема ми е следния - приятеля ми се опитва да ме накара да ревнувам. Аз съм тук в България , а той живее в чужбина. Много ни е трудно да запазим връзката си заради разстоянието.Почти не се чуваме - караме я на смс-и и чатове ако изобщо намерим време :( На всичкото отгоре той се опитва да ме накара да ревнувам.Онзи ден ми заявява , че щял да ходи на някакво парти сам с 6 момичета - аз нямам никакъв проблем и му го казах.След въпросното парти той ми пише как бил ходил с някакво момиче в нейната къща и после някаква негова приятелка му се обадила да ходи в къщата й , която била в някво село супер далече от града , в който живее :shock: той се качил на колата и отишъл ... Стана ми кофти и му написах само едно добре... Кажете ми какво да правя.Опитвам се да не се ядосвам ама ... дайте съвет :-o

SisiStrange
09-18-2011, 11:10
Личното ми мнение е, че за него този тип връзка не си струва, обаче понеже е п*тка, го е шубе сам да ти каже, че иска да скъсате и се опитва да те накара ти да го скъсаш.

Другият вариант е да му се вдига егото до небето от последните събития и да има нужда да се изфука пред някого. И твоята ревност да му вдига ооооще малко самочувствието.

Според мен, зарежи. Връзките от разстояние са трудни дори, когато двамата са отдадени напълно един на друг.

radoboy99
09-18-2011, 11:11
накарай го да ревнува и той 8-) измисли си някаква историйка :-D

balu4ka
09-18-2011, 11:12
Ти сигурна ли си ,че искаш такава връзка?Аз ако бях ,въобще нямаше да се надявам ,че всичко това има някаква преспектива.Хубаво е ,че сте заедно ,но по този начин ли ?Готова ли си да го делиш? :? Според мен ,той си търси само начини...Не искам да те обърквам или нещо такова,но ако това продължава ...просто нека всичко приключи ,за твоето добро.

ПС:Колко често се виждате ,на колко сте?

onestar
09-18-2011, 11:14
И аз мисля, че иска да те накара ти да го скъсаш.

От колко време сте заедно? По колко пъти в годината идва да се виждате?

Никога не бих търпяла подобно нещо. Зарежи го и нека си хойка на воля. Не си заслужава...

radoboy99
09-18-2011, 11:14
Ти сигурна ли си ,че искаш такава връзка?Аз ако бях ,въобще нямаше да се надявам ,че всичко това има някаква преспектива.Хубаво е ,че сте заедно ,но по този начин ли ?Готова ли си да го делиш? :? Според мен ,той си търси само начини...Не искам да те обърквам или нещо такова,но ако това продължава ...просто нека всичко приключи ,за твоето добро.

ПС:Колко често се виждате ,на колко сте?
+1

ledenakrasota
09-18-2011, 11:16
Няма какво да кажа вече. Много хубаво ти го казаха. Просто не се занимавай с такива.

И миличка, това не е връзка или е било някога. :)

arsenalllbaby
09-18-2011, 12:23
Личното ми мнение е, че за него този тип връзка не си струва, обаче понеже е п*тка, го е шубе сам да ти каже, че иска да скъсате и се опитва да те накара ти да го скъсаш.

Другият вариант е да му се вдига егото до небето от последните събития и да има нужда да се изфука пред някого. И твоята ревност да му вдига ооооще малко самочувствието.

Според мен, зарежи. Връзките от разстояние са трудни дори, когато двамата са отдадени напълно един на друг.

+++

crowberry
09-18-2011, 14:19
Еми, като иска, го скъсай. И без това не си заслужава. Тази връзка няма бъдеще.

SmilezZz
09-18-2011, 14:38
То наистина такива връзки не струват. Зарежи го.

VaMpiRKaTaaa
09-18-2011, 15:09
Детинщини...
Накарай го и той да ревнува

DragonLady
09-18-2011, 16:30

+2

SLATKOO
09-18-2011, 16:59
То бива бива да те кара да ревнуваш, ама това е прекалено. На теб вместо да ти е хубаво с него, не стига, че нямате пълноценна връзка, а и като гледам честичко си тровиш нервите с него.
Извода е, че не си струва.

Chacho
09-18-2011, 17:01
Оффтопик: Вампирке, а мани ги тия цици, бе, душа...

sasha_90
09-18-2011, 18:43
Правилно,не се ядосвай.Единственото,което трябва да направиш,е да прекратиш тази "връзка".Първо,защото това разстояние,винаги ще е пречка,поне,докато сте в различни държави.И второ,защото направо се гаври с теб.Не го позволявай!