Влез

View Full Version : Реакциите на вашите когато разбраха,че пушите

skate
09-18-2011, 18:12
нека всеки сподели

xXxAngerfisTxXx
09-18-2011, 18:18
не знаят, а пуша вече от 3 години :lol:

someonerandom
09-18-2011, 18:26
Принципно не пуша,обаче когато им споменах,че съм палил,си реагираха съвсем нормално.

Soraq
09-18-2011, 18:37
Не знаеха. Майка ми намираше 2 3 пъти цигари, но се отървавах с това, че са на една приятелка. Осъзнах се и не пуша и съм много по-доволна. Спокойно ми е и не мисля за това как може да ги види всеки момент. :grin: :grin: :grin: :grin:

Shturrrche88
09-18-2011, 18:40
Ми, каза, че не иска да се тровя и че не е полезно, но все пак имам глава на раменете и сама да взимам решения с нея...бях средата на 9ти клас.

brutaLxxbunny
09-18-2011, 19:33
Разочароваха се като че ли,ама за тях не е изненада.И двамата са пушачи-комини,а аз пуша значително рядко,така че...

Nqkuf
09-18-2011, 20:40
Еми като казах на майка, че пуша, ме посъветва да пуша по слаби :D
А иначе като ги спрях се зарадва повече де :D

xoxi
09-18-2011, 22:55
Аз не пуша, но ми беше интересно да видя как ще реагират, за това един ден им казах, че пуша и се крия...... и те не ми повярваха. 8-)

dPa3HuTeJl
09-19-2011, 09:33
Ем като им казах ми казаха просто че аз отговарям за действията си и че няма смисъл да се крия (бях на 15 или 16 когато им казах) и още си ги дъня,карам понякога майка ми да ми купува цигари когат съм на червено :smt033

aLeXx4
09-20-2011, 16:24
Реакцията е че още не знаят :D

Bozichko
09-21-2011, 22:09
Това, че вие си мислите, че те не знаят, не означава, че е така :) Особено ако родителите ви са НЕпушачи на 100% знаят, че вие пушите :) Ми баща ми освен да ми бучи, че се тровя и си давам парите за глупости друго не ми е казвал, а майка ми само го подкрепя. Казват ми, че си е за мене, аз си го знам, ама на пусти цигари, мам*а им....

Azoria
09-21-2011, 23:54
Ми нашите предполагаха само,ама не ме бяха хващали. Обаче почнаха да ми намират цигарите в гардероба,насам натам където съм си ги крила и почнаха да ми четат. Майка ми веднъж "Ако още един път намеря цигари в гардероба ти му мисли..." Същевременно с това ми беше казала да не употребявам тампони (въобразила си,че било вредно) и си лежа и си гледам ТВ. Влиза в стаята (намерила златната ми мина и държи в ръката си две кутии - цигари и тампони) и ме пита:
- Това какво е ?
:shock:
- Цигари са това.
- А това тука?
- Тампони.
- Абе ти бе,момиче,колко пъти да ти повтарям,че не е хубаво да ги ползваш. (Следва една дълга и най-вече безсмислена реч,която ще ви спестя :D )
Излезе от стаята напълно забравила за цигарите и след малко се връща:
- Ти нали не пушеше? :x
- Ми аз така ти казах ,за да не ми викаш.
- Еми стани да пушиме по цигара тогава...
:) 8)

Evie
09-22-2011, 09:34
Още деня, когато за първи път запалих им казах, защото е доста тъпо да го крия. Казаха, че съм малка и не е хубаво, но ако искам да пуша да им кажа, за да ми купуват хубави цигари поне. Пуших 2-3 месеца и се отказах, защото ми омръзна, а и не бях пристрастена. Сега да паля една цигара в месеца, даже и по-рядко..

П.П. Първата реакция на татко беше "Еми то ако не пушиш и не пиеш, за кво живееш?.." :D а мама ме попита дали ми е харесало.. после го даваха по-сериозно 8-)

fenkaaa
09-22-2011, 09:49
Майка ми каза,че ще ми вземе фотоапарата :D Нищо повече

xxKiFlAxx
09-22-2011, 10:31
л

xxKiFlAxx
09-22-2011, 10:33
най неочакваната реакция-даде да изпуша цигара пред него :D

Passionate
10-21-2011, 19:41
Не пуша :)

fatal4o
10-21-2011, 20:20
Това, че вие си мислите, че те не знаят, не означава, че е така :) Особено ако родителите ви са НЕпушачи на 100% знаят, че вие пушите :) Ми баща ми освен да ми бучи, че се тровя и си давам парите за глупости друго не ми е казвал, а майка ми само го подкрепя. Казват ми, че си е за мене, аз си го знам, ама на пусти цигари, мам*а им....
+1 .. наще реагираха по същия начин и първия и втория път.. майка ми даже една сутрин ровила в спортната чантичка и видяла бялото боро и следобяда вика тия твои ли са.. викам да.. що цигара ли ти трябва? .. не просто исках да знам.. това ѝ бяха думите. :)

Казах му на баща ми за това лято ,че е временно.. пушех по сериозно 7 и 8 клас спрях ги в 8 и това лято пак ги почнах за 2 месеца и преди месец ги спрях пак от раз.. нещо ми писна да си давам парите за тях ,че и имах един нещастен ден да изгубя чисто нов стотак и бях бесен.. това ме накара да си изпуша по бързо втората кутия която си купих същия ден .. така за 3 дни изпуках парите за цяла седмица писна ми, на следващата седмица отидох купих си лекарства щото и гърлото вече ми беше на салата взех си болнични и даже от скуката в нас нямах желание да пуша.. е продължавам да си пафкам наргилето ,но не е много често

lubovvv
10-22-2011, 11:39
Аз вече не пуша, но имах един период от година и половина, в който пушех и тогава много се криех най-вече от баща ми, защото той е много подозрителен и даже ме предупреждаваше "Прави му сметка, ако те хвана аз някой ден зад гаража с цигарата" :D И един път щеше да ми бръкне в чантата, където ми бяха цигарите и аз няква викам: "НЕ" и той се зачуди, вероятно се е досетил ама ...здраве да е...Вече не пуша слава богу! :D

wasch0
10-22-2011, 17:06
Какви? От кога? По колко? :D

cigarettekisses
10-23-2011, 10:22
Първо ми казаха да ги спра и май ми се скараха,но после свикнаха с мисълта. 8-)

callia
10-23-2011, 17:54
:shock: :shock: :shock: Учудена съм колко нормално реагират родителите ви.. моите може би щяха да ме изядат.. аз непуша де, ама само предполагам... баща ми постоянно си пр някви бъзици, пр като излизам от колата ми вика 'да не си забр цигарите' :lol:

BrainlessROCKBABY
10-23-2011, 18:03
толкова главоболия съм им причинявала, особено тва лято, че ако пушех, едва ли щеше да им пука кой-знае колко :D :D

Silent
10-23-2011, 19:05
съвсем спокойна реакция от страна на двамата :D

xILoveMyselfx
10-23-2011, 21:17
Не пуша :)