Влез

View Full Version : Изгорена коса .

___mimity___
09-18-2011, 19:22
Здравейте момичета :) Исках да ви питам , дали косата ми много ще прегори , ако и сложа кристали преди това (става въпрос за изправяне) , като я изправям с преса с керамични приставки и след това и слагам вакса , за да може да излгежда още по - права.. :o :o Исках да ви питам дали при тези действия все още много ще се гори ? Защото спорехме с едни мой фр. И все пак ползвам пресата най-много 4-5 пъти в месеца .. Като отделно правя маски на косата с разни продукти .. Мерси предварително :)

brutaLxxbunny
09-18-2011, 19:30
Е,колко да изгори.За 4-5 пъти в месецаа..Ама ако можеш си слагай и спрей за предпазване от топлинна обработка.

kyon
09-18-2011, 19:33
И на мен ми стана интересна тая тема и ще я следя.
brutaLxxbunny, може ли да препоръчаш някой хубав такъв спрей?

zlatit0o
09-18-2011, 19:37
Е к'во му е интересното на темата?
4-5 пъти в месеца не са нищо. Но все пак си слагай термозащитни продукти. За тях може да се консултираш с фризьорката или в козметичен магазин със продавачката, все пак тя знае какво най-много се купува.

___mimity___
09-18-2011, 19:41
Благодаря за съдействието , но кога трябва да го слагам , защото слагам както избройх горе: кристали , вакса .. този спрей кога ??

FuCKkK13
09-18-2011, 19:50
кристалите НЕ предпазват от преса бе хора .. ако на шишето пише тогава е така, но повечето кристали НЕ предпазват от пресата .. вместо кристали си купи термозащитен спрей.. и го слагай преди преса 4-5 минути.. и изправяш и след това вакса... термозащитни спрейчета.. на Лореал розово (не знам дали още се произвежда) -от козметичен магазин за около 10 лв... на Тафт - от козметични магазини около 7-8лв. мисля, че беше.. Алфапарф - от фризьорски салон се поръчва около 10-11 лв. е ;) .. и от 4-5 пъти в месеца не се изгаря толкова косата щом правиш маски..

:)

PamelaIvanova
09-18-2011, 19:50
много съм доволна от спрея за топлинна защита на Syoss, слага се преди всяко изправяне, преди или след кристалите, няма особено значение

joannalof
09-18-2011, 20:11
4-5 пъти в месеца означава по 1-2 в седмица,не е хич малко :D :-o

brutaLxxbunny
09-18-2011, 20:14
И на мен ми стана интересна тая тема и ще я следя.
brutaLxxbunny, може ли да препоръчаш някой хубав такъв спрей?

За мен най-добрият е на Шфарцкопф,който обаче се взима от фризьорски салон.Абе,всички от фризьорски салон са добри.