PDA

View Full Version : Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми.

typalkata
09-18-2011, 20:24
Здравейте, искам да попитам тези ,които имат опит.Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми.какво да правя? дали е много гадно ? има ли много гаден вкус спермата? какво ще ме посъветвате.Искам да му огодя ,но малко ме е гнус от тази сперма.

SisiStrange
09-18-2011, 20:33
Не е гнусно.
Дай му.

adidasBG
09-18-2011, 20:44
дай му ... няма от какво да те е гнус ...

typalkata
09-18-2011, 20:48
Страх ме е че като му дам веднъж ще започне да иска всеки път! Това нормално ли е всеки път да ми свършва в устата?

rali4ka1
09-18-2011, 20:51
Нормално е да го иска.А дали ще му дадеш си решаваш само ти.Нищо не ти пречи да пробваш.Ако не ти харесва не му давай повече,а ако ти хареса е ясно.

SisiStrange
09-18-2011, 20:52
Страх ме е че като му дам веднъж ще започне да иска всеки път! Това нормално ли е всеки път да ми свършва в устата?
Защо не? :-o Ако му харесва, не виждам нищо лошо. Според мен се самонавиваш и след като пробваш и видиш, че няма нищо страшно, ще спре да ти прави впечатление.

typalkata
09-18-2011, 21:03
вие пробвали ли ли сте го с вашите приятели всеки път ли свършват там?

09-18-2011, 21:13
Ъ??! Трол? :lol:

DragonLady
09-18-2011, 21:57
Ако не желаеш кажи му го директно, ако те обича и уважава ще те разбере.
Иначе от нагласата ти зависи дали ще ти се стори гнусно. А за вкуса при всеки е различено, зависи от храната която е ял.

naksdy
09-18-2011, 22:50
Ъ??! Трол? :lol:

Един да мисли като мен :-D
Ps. Авторке, като не искаш да ти е гадно му купи това (http://www.sexwell.bg/zhenski-sex-raboti/kozmetika-za-zheni/yummy-cum-30-ml/) :D

annonimnna
09-18-2011, 22:52
Както си решиш.
От къде си сигурна, че ще иска всеки път да свършва там. Дай му един път, да му мине мерака и толкос. Ако после пак иска-кажи, че не ти е харесало, или не ти е приятно и така. К'во им мълчите на тия вашите гаджета?!

Th3W0lF
09-19-2011, 02:07
Иначе от нагласата ти зависи дали ще ти се стори гнусно. А за вкуса при всеки е различено, зависи от храната която е ял.

бреииии а каква храна трябва да ядеш че спермата ти да е сладка .. ???
:D :-D

kyon
09-19-2011, 03:59
^ Люти чушки.

GreenFairy
09-19-2011, 04:41
Пробвай и ще видиш дали ти харесва. На мен ми харесва самата идея да ми свършва в устата и ми е приятно, макар че спермата не е нещо особено вкусно. На мен ми действа възбуждащо да свършва там. Освен това спермата е доста полезна ;)

Shturrrche88
09-19-2011, 05:33

Ми примерно от ананаса става по-сладникава. От шоколада също...

anonymous708973
09-19-2011, 06:20
Дай му един път, да му мине мерака и толкос. Ако после пак иска-кажи, че не ти е харесало, или не ти е приятно и така.

Не съм съгласна, че ще му мине меракът от един път 8-)

Авторке, последвай тоя съвет. Глупаво е да отказваш, без да си пробвала, лигаво е някакси.
Пък и да е гадно... колко да е гадно... една глътка, ще го преживееш.

mimseyy
09-19-2011, 12:29
Не е гадно,не е гнусно,няма да умреш,но дали да пробваш поне веднъж ти си решаваш :)

n3ri7ka
09-19-2011, 15:29
пробвай, нищо няма да ти стане- ако нещо ти стане лошо плюй веднага и толкова :D
и аз още не съм пробвала, но искам много, а моя приятел вика, че му се струвало като насилие от негова страна и не та не, а го виждам как му потичат лигите само като му го спомена :D въри го разбери :o :-D

DarkAngelOfHope
09-19-2011, 15:49
пробвай, нищо няма да ти стане- ако нещо ти стане лошо плюй веднага и толкова :D
и аз още не съм пробвала, но искам много, а моя приятел вика, че му се струвало като насилие от негова страна и не та не, а го виждам как му потичат лигите само като му го спомена :D въри го разбери :o :-D

Ми вържи го и действай :D

straus
09-19-2011, 15:52
шоколадчето и плодовете помагат ;)

everythingisrelative
09-19-2011, 15:59
Гълтай животнооо

marilyn
09-19-2011, 16:28
Пробвай за да видиш дали ще ти хареса, не е страшно, не бой се! Ако не ти харесва после просто му го кажи. :)

n3ri7ka
09-19-2011, 16:43

Ми вържи го и действай :D

мм да добра идея :D само трябва преди това да го тъпча с шоколад цял ден, та да ми е сладко :grin:

mims987
09-19-2011, 17:08
Ем, според мен- първо се научи да пишеш и после гълтай сперма..

така като пишеш имам чувството... че 10-годишна ме пита дали да гълта.......

Spook
09-19-2011, 17:08
за тва дали може само един път ако му харесва образовайте са: http://www.youtube.com/watch?v=lPesKyIhGZg :D :D :D

elber
09-19-2011, 18:09
гълтай ма :D

kremen4eto
09-19-2011, 18:09

Ми примерно от ананаса става по-сладникава. От шоколада също...

Друг е въпросът дали сладкият вкус е най-подходящият за сперма. На мен ми харесва като е леко солен.

Авторке, няма нищо лошо нито да пробваш, нито да го правиш всеки път, но ако не искаш, не е необходимо да го правиш само заради него.

alexilaiho
09-19-2011, 18:19
На мен лично ми е кеф да го правя, но от 2 години имам много сериозна приятелка и не бих и направил този "жест".Имам уважение към нея и я обичам,но ако той наистина го иска го направи за него. Ако не ти хареса недей го прави повече. Така ще разбереш дали той наистина те обича или е само за единия секс.. :)

RedArmy
09-19-2011, 18:23
здравей, кyрвичке :)

Eclipsercho
09-19-2011, 19:09
здравей, кyрвичке :)

Каза дебелото девствено детенце. 'Що реши, че е курвичка, я поясни?

На мен лично ми е кеф да го правя, но от 2 години имам много сериозна приятелка и не бих и направил този "жест".Имам уважение към нея и я обичам,но ако той наистина го иска го направи за него. Ако не ти хареса недей го прави повече. Така ще разбереш дали той наистина те обича или е само за единия секс.. :)

Това няма нищо общо с уважение и обич. Точно ако двама се обичат, те ще правят всичко по силите си да си доставят удоволствие. Не, това не означава, че са длъжни да правят каквото и да е.. Но пък и не значи, че ако единия поиска нещо такова от другия, то той/тя е във връзката само заради секса. Спри да пишеш глупости.

Loooooser
09-19-2011, 20:25
Гълтай курво!

LadyDi
09-20-2011, 05:58
Добро утро :)

Loooooser & RedArmy ще си вземат заслужена почивчица от форума. Момчета, ще се видим в четвъртък.

veritas1234
09-20-2011, 16:51
Пробвай и ще видиш дали ти харесва. На мен ми харесва самата идея да ми свършва в устата и ми е приятно, макар че спермата не е нещо особено вкусно. На мен ми действа възбуждащо да свършва там. Освен това спермата е доста полезна ;)

лапай на воля спермата е наистина полезна:съдържа цинк калций белтъци аминокиселини... и много други неща

mimybiby
09-20-2011, 18:10
Според мен (а аз не съм пробвала) това е като лекарствата - една гадна глъдка ии всичко минава... :)

g1lzaTa
09-20-2011, 18:40
Дай му аз редовно свършвам в на приятелката ми устата и не се оплаква :D

Bozichko
09-20-2011, 21:28
За мен си остава тъмна Индия това, когато някой ми разправя "абе гнусно е, аз не съм пробвал/а, ама така са ми казвали"... В интерес на истината от спермата по-чист и перфектен секрет отделян от човешкото тяло - НЯМА! Ако момчето е здраво, то всичко ще е наред. Опитай, може пък да ти хареса, а ако не ти хареса, винаги можеш да му кажеш, че не е приятно. Секса е да се прави с кеф и удоволствие и за двамата, не само за единия ;)

theseveredgarden
09-21-2011, 06:46
Ммм, любимата ми закуска в леглото!

deni15
09-21-2011, 12:05
На мен са ми свършвали в устата много пъти,но винаги излизам навън и плюя,пия вода ,пуша после дъвча дъвка.Не ми харесва и после ми е гадно в устата...

angell93
09-21-2011, 12:18
На мен са ми свършвали в устата много пъти,но винаги излизам навън и плюя,пия вода ,пуша после дъвча дъвка.Не ми харесва и после ми е гадно в устата...
+1 но това беше преди 1 година и нещо,когато приятеля ми беше жив..Отвратително е,просто бие на амоняк,направо [puke] :!: :!: :!: :!:

ted4ty
09-21-2011, 15:26
Мн се дразня от мъжете,когато едва ли не се чувстват наранени и ОБИДЕНИ,че си изплюл спермата им!!АМИ ЕГАТИ !!! Като не искаш няма да гълташ,бах*и нахалното :shock: Колкото и да е полезно ако ти не искаш защо да го правиш?Направо откачам като чета писма (космополитан) "гаджето ми ми е обидено,че не гълтам спермата му" :shock: !Защо вие мъжете искате партнъора ви да ви гълта секретите??И после ако ги изпюле се сърдите и самочувствието ви спада ... мн тъпо :x кажи му,че няма да му лапаш тъпото мляко и готово :x

gabsit000
09-21-2011, 18:01
ужас...никога не бих го направила... не е гнусно правила съм орална любов..ама да ми свършва в устата няма шанс ...

leadyflame
09-21-2011, 18:05
Пробвай, нищо не губиш. На мен ми харесва, на теб ако не ти няма да продължаваш. Просто е .

SonyaPld
09-21-2011, 20:10
Не е гнусно.
Дай му.

theseveredgarden
09-22-2011, 06:15
Пфф, не мисля, че е гнусно.
Даже си е много вкусно.
Аз си събирам и попадналото извън устата ми.:oops:

бие на амоняк,направо [puke] :lol:

SlowDownBaby
09-22-2011, 07:20
Понякога си мисля,че на мен нещо не ми е наред като ви чета мненията....На мен буквално ми се повръща и не мога да издържа.....според мен е ужасно...

marti93
09-22-2011, 11:42
беше ме гнус в началото ,но не е толкова зле ...сега сама си искам ,но това е въпрос на избор

Gr0zDan0v
09-22-2011, 11:53
:lol:

fenkaaa
09-22-2011, 13:11
Не е толкова гнусно,зависи.. приятелят ми като ми свърши в устата за 1ви път беше толкова неочаквано :D И както го държа в устата си и при самата мисъл,без да си искам го изплюх.. върху него :D

До сега го е правил 3-4 пъти.. за които вече си бях подготвена и не е чак толкова зле :)

edDinstVenNa
09-24-2011, 05:19
Здравейте, искам да попитам тези ,които имат опит.Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми.какво да правя? дали е много гадно ? има ли много гаден вкус спермата? какво ще ме посъветвате.Искам да му огодя ,но малко ме е гнус от тази сперма.

моя вече от 3-4 месеца ми мрънка затова ама не му давам :D

Bozichko
09-24-2011, 10:36
Seriously? I just don't get it.... Как може да ви е гнус от сперма, а да не ви е гнус от слюнка ? Като се има в предвид, че устата е най-мръсното място в тялото... И как може да казвате на нещо, че е гадно, без дори да сте го опитвали ? Някак "абе на моята прияятелка, на брат й гаджето му имала позната, която е чувала от своя приятелка, че е прочела, че спермата била гнусна", на такова ми заприличва ;) Не искам да обидя никой, но просто доводите ви за "гнусно е" са някак безпочвени... :)

beceraful
09-24-2011, 10:51
Момче съм но ако се поставя на мястото на момиче едвали ще е толкова добро ще е гнусно гадно на мирис и тн

zebso7
09-24-2011, 17:00
ще се разболеете ве деца не ги яжте тия работи най много в шепа си го събери и тва е не си го завирай в устата...с тая уста ще целуваш майкати тцтцтц

Eclipsercho
09-24-2011, 18:46
ще се разболеете ве деца не ги яжте тия работи най много в шепа си го събери и тва е не си го завирай в устата...с тая уста ще целуваш майкати тцтцтц

Образовай се.
Тъпак.

zebso7
09-24-2011, 20:46

Образовай се.
Тъпак.що ти да нямаш опит в тия дейности че толко ги чаткаш :-P

Cvetii95
09-24-2011, 20:49
в устата ? :shock: :shock: :booooomb:

09-24-2011, 20:51
И в носа може.

TheGuardian01
09-24-2011, 20:52
И в носа може.
Дано не отскочи към очите и косата, че тогава е ... :booooomb: :booooomb: :razz: :razz: :razz: :razz: :-P

09-24-2011, 20:53
И в носа може.
Дано не отскочи към очите и косата, че тогава е ... :booooomb: :booooomb: :razz: :razz: :razz: :razz: :-P
Лелее представи си да изскочи през очите. Или да се лепне за мозъка. Може да роди.. МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ! :shock: :shock: :shock: :lol:

Eclipsercho
09-24-2011, 23:29

Образовай се.
Тъпак.що ти да нямаш опит в тия дейности че толко ги чаткаш :-P

Духай.

ToOoNiCe
09-26-2011, 05:30
Гълтай животнооо

Спокойно колега .... по полека ... ! Знаем ,че току що си избягал от село ,но ... все пак