View Full Version : Какво да правя?? 2
crazyskull
09-19-2011, 07:31
Който не е запознат с моя случай- ето http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=425582&highlight=
Направихме среща на класа.Тя дойде.Държеше се супер готино, говорихме си,прегръдки като я изпратихме до тях, напълно приятелски.Няма гадже.Разучих къде и кога ще се събира с общи приятели.Обаче сега се чудя как да кажа на майка ми, че я харесвам за да ме пусне на някое купонче, защото като и казах че ще ходя еди къде си, тя вика ее недей, не се занимавай, бля бля... и не ми дава.А аз искам да ходя там където е и тя ..
Аз пък искам да ти кажа да си ползваш темата.
SmilezZz
09-19-2011, 09:04
Просто кажи на майка си защо искаш. Обясни й , че може да ти има доверие , ала бала. Не знам какво очакваш точно да ти кажем ние ?!?
crazyskull
09-19-2011, 13:19
Просто не знам как да кажа на майка ми...Дайте някакви идеи.Притеснявам се как ще реагира, защото все ми казва неща от сорта на: "още си малък за гаджета... бля бля".Притеснява се да не попадна на лоша компания, а също така като ме е питала дали харесвам някое момиче съм й отговарял отрицателно.
Мамо, харесвам едно момиче. Тя ме викна на купон, има доста алкохол - почти цяла бира, едно момиче пуши електронни цигари и си говорим за наркотрици. Мисля, че е подходящото момиче за мен и съм сигурен, че си на мойто мнение. Всъщност, ще се съберем да си полафим, ще гледаме някой филм и ако въобще някой целуне някого ще е сензация, всички сме притеснени. Може ли да отида, ще се прибера рано? Време е да ми гласуваш доверие.
Phonique
09-19-2011, 15:44
Не искам да ти убивам ентусиазма,еми пробвай се....ако майка ти и преди ти е гласувала доверие направо и съобщи че отиваш,ако не-падай на колене.... :)
crazyskull
09-19-2011, 15:46
Определено ми има доверие, ама се чувствам неуверен все едно ще й казвам че съм гей( НЕ СЪМ!!) :D
Phonique
09-19-2011, 15:48
Чувстваш се неуверен да я кажеш "Падам си по едно момиче,отивам на купон не ме чакай." Явно не ти е още време за купони.... по-добре я покани някъде само двамата,едно кафе или нещо....