View Full Version : Мисля, че майка ми си има любовник!
Здравейте. :cry: Мама си беше забравила лаптопа включен и си беше оставила едно съобщение във facebook отворено... Не можах да се сдържа и прочетох няколко изречения, които ми бяха достатъчни. :( ЦЯЛА НОЩ съм плакала и на сутринта не издържах и направо я попитах. Тя каза, че това са глупости и, че facebook се е бъгнал или някой и е разбил паролата. Не й повярвах и скоро пак я попитах. Тя каза: "Да, мислех да ти кажа, *** (името му) е хванал жена си, че си има любовница." след това започна да ми говори някви глупости, че искали жена му да види тия чатове и да започне да ревнува, ли, не знам... Много ми е тежко, защото усещам, че ме лъже.. има ли някакъв начин да разбера... Днес пак ще я питам, дори да знам, че пак ще ме излъже... :cry::cry:
Ако има любовник държанието й сто на сто се е променило. Станала е по-потайна,излиза без да казва къде е и т.н. Внаги има начин да забележиш. Ако не й вярваш я изпитай,напр. когато излиза я попитай къде отива и намери начин да провериш дали е там. Започни да й звъниш по-често по телефона,уж за някоя глупост,а всъщност да видиш дали ще ти вдигне,как ще се държи и т.н. Успех и дано само си въобразяваш... :(
badsector
09-19-2011, 16:42
Приеми го и не постъпвай като нея. И да, би трябвало да се забелязват тия неща. Ако не ти, то баща ти трябва да го направи.
Ужасно! Това да имаш семейство и да кръшкаш е най-голяма простотия... или ще бъде или няма да бъде. Ако аз разбера, че майка ми си има любовник ще кажа на баща ми. Моето уважение към нея ще бъде до тук, а баща ми да прави каквото си иска. Но това в случай, че съм сигурна, че тя си има любовник!
NeENormalen
09-19-2011, 18:22
Хора стига де, и кво от това..
За да станат тези неща някой или нещо е виновно и не си върши работата като хората... пък има 2 изхода.. или да се заздрави връзката между двамата родители, или да се сложи окончателно вече сложения край на отношенията между двамата..
Съвет: Приеми го и го преглътни колкото и да ти е тежко, един ден и ти може да изпаднеш в това положение и да търсиш разбиране от децата ти, а не го ли получиш ще ти е доста кофти ;)
ТЕ са големи хора, правят това което смятат за редно.
Моите родители са разведени и преди да се разведат майка ми имаше подобни връзки. Много е тъпо когато имаш деца,какъв пример им даваш? Ако не върви между тях по-добре да се разделят мирно и тихо и да останат в добри отношения,а не наистина да има любовник,баща ти да разбере и да стане мазало. :?
sladka1patka
09-19-2011, 18:56
Подобна история.Имама,и татко си имаха любовници.Накрая просто се разведоха
ZloboMiR
09-19-2011, 18:59
Не знам на колко си години, но може да помолиш пълнолетен приятел/ка да наеме детектив. Цената за малко следене и снимки не трябва да е висока, особено при известна цел. А след това, да, кажи на баща си. Няма как. :(
Колкото и подло да е, просто пиши на този човек от профила на майка ти.
DieselBlood
09-19-2011, 20:08
Ще се повторя с някой по-отгоре.Въпроса ми към тебе е-държанието на майка ти променило ли се е?
vanesa0pld
09-19-2011, 20:33
А какво точно беше съобщението?
ledenakrasota
09-19-2011, 20:46
+ горните въпроси и съвети:
Майка ти разведена ли е с баща ти?
И говори ти тези неща, защото е усетила, че се дъни. Като те хване шубето... :)
Колкото и подло да е, просто пиши на този човек от профила на майка ти.
Ами, аз му писах от моя профил и нямаше голяма полза, а на мама паролата не я знам във facebook :( ако имаше начин да я разбера...
Ще се повторя с някой по-отгоре.Въпроса ми към тебе е-държанието на майка ти променило ли се е?
Ами, да.. мисля... Като я питам къде отива тя не ми казва, не че е длъжна, тя никога не ми дава отчет, но ми е странна... :(
А какво точно беше съобщението?
Ами, четох няколко съобщения... Едно от тях беше горе-долу така:
А: А, обичаш ли ме още
А: чудиш се...
Б: Обичам те
Б: Не се чудя
Б: но ако човек има желание винаги намира начин.
А: /по-късно/ не си ме дочакал или не си искал..
А: ок, утре ще се пробвам да ти звънна
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Б /той/: Здрасти бебо, как си, къде си?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Б: Докажи ми
А: От колко време сме заедно, няма смисъл да ти доказвам
днес толкова ме нарани с думите си. Ти ще живееш и ще си щастлив, но за мен не съм сигурна. /и му беше пратила някаква песен от vbox7/ :( :(
Много ми е странно, че му говори така. Тя не е такава. А този човек е семеен приятел.
Не са разведени.
ledenakrasota
09-20-2011, 12:08
Не са разведени.
Миличка, не мога да ти помогна. :-o Но, че разбираш преди баща си е доста тежко за едно дете. Всичко става с разговори и цивилизовано отношение между тях, а не да се бори малкото им любящо същество. :)
Явно има някаква пукнатина между мама и тати, но примерно мама не е показала признаци за това пред баща ти и той си мисли, че няма. Намерила е отдушник някъде другаде и в момента се чувства нещастна, защото от другата страна може да не е същото, а само физически контакт. :)
Uncontrollable
09-20-2011, 15:44
И наще са така... много пъти съм я чувал да говори по телефона с някъв от работата и, нещо от типа "обичам те" "за теб си мисля" и винаги се затваря в стаята и говорят когато баща ми го няма ;) и той понеже е глупав, не разбира, на мен първия път когато я чух ми стана мн. гадно ама после свикнах и ми е се тая, нейн си е живота, оште съм на 15 и дори да замине ще остана при баща ми....но не обръщам внимание на разговорите по телефона и с този недорасал пе*ал дето върви и разваля семействата.
Кажи на баща ти и да ходи да пребие любовника на майка ти 8-) Сериозно: Седнете и заедно говорете с майка ти и с баща ти ..
Говорих с нея отново.. Започна да плаче и да казва, че не е вярно, не ме ли било срам, кой по цял ден седи с нас, бла-бла .. Каза, че ако още веднъж я попитам такова нещо пред който и да е било ще има последствия... :-x Благодаря на всички са отговорите! И все пак- някой знае ли как да и хакна паролата във facebook?
Никак .. Говори с хакерската група Anonymous :-D
badsector
09-21-2011, 12:49
Явно нещата са от доста време. Следващия път, когато си говорите й кажи, че предпочиташ да се разведе с баща ти, отколкото да го лъже. Т'ва да живееш в такива обстоятелства е дори по-гадно, отколкото да живееш само с единия си родител.
Shturrrche88
09-21-2011, 12:52
А защо не оставиш майка си и баща си да се разберат сами?
Аз не бих позволила детето ми да се меша в неща, които изобщо не са негова работа. Пък ако каже на баща си, че му изневерявам, само на база собствените си подозрения, без да е наясно с истината и докара скандал, сигурно бих го утепала това дете...
ledenakrasota
09-21-2011, 13:26
Говорих с нея отново.. Започна да плаче и да казва, че не е вярно, не ме ли било срам, кой по цял ден седи с нас, бла-бла .. Каза, че ако още веднъж я попитам такова нещо пред който и да е било ще има последствия... :-x Благодаря на всички са отговорите! И все пак- някой знае ли как да и хакна паролата във facebook?
Кажи й, че не тя е в позиция да заплашва и то собственото си дете. Това хич не говори добре за нея! :x :-x :-x :-x
Не позволявай да ти прехвърли вината си( която чувства), защото това прави. Особено като плаче. :)
Аз не бих позволила детето ми да се меша в неща, които изобщо не са негова работа. Пък ако каже на баща си, че му изневерявам, само на база собствените си подозрения, без да е наясно с истината и докара скандал, сигурно бих го утепала това дете...
Е как ше си трепеш собственото дете?!?
Постави се на мястото на детето.Всяко дете иска да има щастливо семейство.Как би се почувствало то ако научи такова нещо?И ти вместо да му обясниш като на човек да го отсвириш със заплахи?Естествено, че ще каже на баща си, защото с реакцията си ти потвърждаваш подозренията.Само твоя ще е вината ако предизвикаш такива съмнения и не се справиш навреме.
iiordanova
09-21-2011, 13:54
Кажи и,че ще кажеш на баща ти. И виж как ще реагира.
Много кофти ситуация.
Shturrrche88
09-21-2011, 14:00
Е как ше си трепеш собственото дете?!?
Постави се на мястото на детето.Всяко дете иска да има щастливо семейство.Как би се почувствало то ако научи такова нещо?И ти вместо да му обясниш като на човек да го отсвириш със заплахи?Естествено, че ще каже на баща си, защото с реакцията си ти потвърждаваш подозренията.Само твоя ще е вината ако предизвикаш такива съмнения и не се справиш навреме.
Няма да го убия естествено, това е метафора.
Ами, да естествено, че ще обясня. Но ако то продължава да вярва на фантазиите си, а не на моите думи и направи излишен конфликт, какво? Да му се радвам, че е успяло да ме раздели с баща си, щото видиш ли то подозирало еди какво си?
Всяко дете иска да расте в добро семейство, което се обича. Но има неща, които не са работа на детето.
Ами, да естествено, че ще обясня. Но ако то продължава да вярва на фантазиите си, а не на моите думи и направи излишен конфликт, какво?
Всяко дете иска да расте в добро семейство, което се обича. Но има неща, които не са работа на детето.
Ако му обясниш убедително като на голям човек и то има акъл в главата си ще осъзнае, че греши.Ако не... здраве да е
Кажи и,че ще кажеш на баща ти. И виж как ще реагира.
Много кофти ситуация.
Да.Но ти предлагам да изчакаш малко и добре да обмислиш как ще и го кажеш.Ако ти казва истината (50/50 според мен) накрая ще ти обясни всичко.Ако лъже... е, ти ще разбереш ако е така.
marin4itu
09-21-2011, 18:15
Това са неща, които в днешните времена ги има в почти всяко семейство. Не казвам, че е нормално и че трябва да ги има, но просто си е така. С много примери съм се срещала.. няма как.. Не знам какво а те посъветвам честно казано, знам колко е ужасно ти да се чувстваш възрастния, а родителите ти да се вдетиняват.. Но това е положението, някой път и те се държат като тийнейджъри.
Gerityyy08
09-21-2011, 18:23
Колкото и подло да е, просто пиши на този човек от профила на майка ти. Може би. А може би ще е по добре да не се занимава. Нека разбере повече и в крайна сметка, ако наистина е така да поговори с нея - Ако не се получи да дава с чата!
Зарежи й глупостите за последствията. Това "пред,който и да било" е именно баща ти. Попитай я в негово присъствие и той ще прецени по реакцията й. Все пак не се познават от вчера. Дори отначало да не повярва ще провери според мен дали не е така. Ти хем не си му казала само на база подозрения,хем някой ще реши случая. :)