- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мисля, че майка ми си има любовник!
Здравейте.Мама си беше забравила лаптопа включен и си беше оставила едно съобщение във facebook отворено... Не можах да се сдържа и прочетох няколко изречения, които ми бяха достатъчни.
ЦЯЛА НОЩ съм плакала и на сутринта не издържах и направо я попитах. Тя каза, че това са глупости и, че facebook се е бъгнал или някой и е разбил паролата. Не й повярвах и скоро пак я попитах. Тя каза: "Да, мислех да ти кажа, *** (името му) е хванал жена си, че си има любовница." след това започна да ми говори някви глупости, че искали жена му да види тия чатове и да започне да ревнува, ли, не знам... Много ми е тежко, защото усещам, че ме лъже.. има ли някакъв начин да разбера... Днес пак ще я питам, дори да знам, че пак ще ме излъже...
![]()
Ако има любовник държанието й сто на сто се е променило. Станала е по-потайна,излиза без да казва къде е и т.н. Внаги има начин да забележиш. Ако не й вярваш я изпитай,напр. когато излиза я попитай къде отива и намери начин да провериш дали е там. Започни да й звъниш по-често по телефона,уж за някоя глупост,а всъщност да видиш дали ще ти вдигне,как ще се държи и т.н. Успех и дано само си въобразяваш...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Приеми го и не постъпвай като нея. И да, би трябвало да се забелязват тия неща. Ако не ти, то баща ти трябва да го направи.
Ужасно! Това да имаш семейство и да кръшкаш е най-голяма простотия... или ще бъде или няма да бъде. Ако аз разбера, че майка ми си има любовник ще кажа на баща ми. Моето уважение към нея ще бъде до тук, а баща ми да прави каквото си иска. Но това в случай, че съм сигурна, че тя си има любовник!
In a mad world , only the mad are sane...
Хора стига де, и кво от това..
За да станат тези неща някой или нещо е виновно и не си върши работата като хората... пък има 2 изхода.. или да се заздрави връзката между двамата родители, или да се сложи окончателно вече сложения край на отношенията между двамата..
Съвет: Приеми го и го преглътни колкото и да ти е тежко, един ден и ти може да изпаднеш в това положение и да търсиш разбиране от децата ти, а не го ли получиш ще ти е доста кофти![]()
ТЕ са големи хора, правят това което смятат за редно.
vsichkii, osven men, sa tupii !
Моите родители са разведени и преди да се разведат майка ми имаше подобни връзки. Много е тъпо когато имаш деца,какъв пример им даваш? Ако не върви между тях по-добре да се разделят мирно и тихо и да останат в добри отношения,а не наистина да има любовник,баща ти да разбере и да стане мазало.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Подобна история.Имама,и татко си имаха любовници.Накрая просто се разведоха
Не знам на колко си години, но може да помолиш пълнолетен приятел/ка да наеме детектив. Цената за малко следене и снимки не трябва да е висока, особено при известна цел. А след това, да, кажи на баща си. Няма как.![]()
Колкото и подло да е, просто пиши на този човек от профила на майка ти.
И спря да се върти за миг земята..
Ще се повторя с някой по-отгоре.Въпроса ми към тебе е-държанието на майка ти променило ли се е?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
А какво точно беше съобщението?
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
+ горните въпроси и съвети:
Майка ти разведена ли е с баща ти?
И говори ти тези неща, защото е усетила, че се дъни. Като те хване шубето...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ами, аз му писах от моя профил и нямаше голяма полза, а на мама паролата не я знам във facebookПървоначално написано от xoxi
ако имаше начин да я разбера...
Ами, да.. мисля... Като я питам къде отива тя не ми казва, не че е длъжна, тя никога не ми дава отчет, но ми е странна...Първоначално написано от DieselBlood
![]()
Ами, четох няколко съобщения... Едно от тях беше горе-долу така:Първоначално написано от vanesa0pld
А: А, обичаш ли ме още
А: чудиш се...
Б: Обичам те
Б: Не се чудя
Б: но ако човек има желание винаги намира начин.
А: /по-късно/ не си ме дочакал или не си искал..
А: ок, утре ще се пробвам да ти звънна
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Б /той/: Здрасти бебо, как си, къде си?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Б: Докажи ми
А: От колко време сме заедно, няма смисъл да ти доказвам
днес толкова ме нарани с думите си. Ти ще живееш и ще си щастлив, но за мен не съм сигурна. /и му беше пратила някаква песен от vbox7/![]()
![]()
Много ми е странно, че му говори така. Тя не е такава. А този човек е семеен приятел.
Миличка, не мога да ти помогна.Първоначално написано от hayely
Но, че разбираш преди баща си е доста тежко за едно дете. Всичко става с разговори и цивилизовано отношение между тях, а не да се бори малкото им любящо същество.
![]()
Явно има някаква пукнатина между мама и тати, но примерно мама не е показала признаци за това пред баща ти и той си мисли, че няма. Намерила е отдушник някъде другаде и в момента се чувства нещастна, защото от другата страна може да не е същото, а само физически контакт.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
И наще са така... много пъти съм я чувал да говори по телефона с някъв от работата и, нещо от типа "обичам те" "за теб си мисля" и винаги се затваря в стаята и говорят когато баща ми го нямаи той понеже е глупав, не разбира, на мен първия път когато я чух ми стана мн. гадно ама после свикнах и ми е се тая, нейн си е живота, оште съм на 15 и дори да замине ще остана при баща ми....но не обръщам внимание на разговорите по телефона и с този недорасал пе*ал дето върви и разваля семействата.
Кажи на баща ти и да ходи да пребие любовника на майка тиСериозно: Седнете и заедно говорете с майка ти и с баща ти ..
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Говорих с нея отново.. Започна да плаче и да казва, че не е вярно, не ме ли било срам, кой по цял ден седи с нас, бла-бла .. Каза, че ако още веднъж я попитам такова нещо пред който и да е било ще има последствия...Благодаря на всички са отговорите! И все пак- някой знае ли как да и хакна паролата във facebook?
Никак .. Говори с хакерската група Anonymous![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Явно нещата са от доста време. Следващия път, когато си говорите й кажи, че предпочиташ да се разведе с баща ти, отколкото да го лъже. Т'ва да живееш в такива обстоятелства е дори по-гадно, отколкото да живееш само с единия си родител.
А защо не оставиш майка си и баща си да се разберат сами?
Аз не бих позволила детето ми да се меша в неща, които изобщо не са негова работа. Пък ако каже на баща си, че му изневерявам, само на база собствените си подозрения, без да е наясно с истината и докара скандал, сигурно бих го утепала това дете...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от hayely
Кажи й, че не тя е в позиция да заплашва и то собственото си дете. Това хич не говори добре за нея!![]()
![]()
![]()
![]()
Не позволявай да ти прехвърли вината си( която чувства), защото това прави. Особено като плаче.![]()