Влез

View Full Version : защо като се напия (което е много рядко)

brusa
09-21-2011, 21:13
започвам да се връщам назад във времето когато бяхме заедно и цивря като малко дете.. ебаси тъпото :(

Goddess
09-21-2011, 21:18
Алкохолът възбужда нервната система и отключва разни депресивни състояния, особено ако са емоции, които ти тежат, а подтискаш през останалото време...нормално.

cigarettekisses
09-21-2011, 21:19
Хаха и на мен нещо подобно ми се случи.
Доста беше гадно,а и около мен имаше хора и сигурно съм изглеждала като пълна лигла 8-)

Evterpa
09-21-2011, 21:19
Аватарът е трепач :lol:

SisiStrange
09-21-2011, 21:21
Ами просто нямаш весело пиянство.
След много пиене различните хора могат:
- да се смеят;
- да плачат;
- да се възбудят сексуално;
- да им се доспи много;
- да им се развърже езика и да издрънкат какво ли не;
- да загубят мярка и да затанцуват по масите...

Ти явно си от вторите.
Просто не пий.

Chacho
09-21-2011, 21:22
- да се смеят;
- да плачат;
- да им се доспи много;

Ти явно си от вторите.
Просто не пий.

Някои решаваме задачи. Математиката е следствие от алкохола.

brusa
09-21-2011, 21:25
Алкохолът възбужда нервната система и отключва разни депресивни състояния, особено ако са емоции, които ти тежат, а подтискаш през останалото време...нормално.

права си тежи ми и гледам да не го показвам.. но като се напия ставам друг даже веднъж и пращах смс-и.. а още по тъпото е че и тя ме обича и въобще не знам какво се случва с нас и защо не сме заедно

Evterpa
09-21-2011, 21:25
На пияна глава ще са много верни задачите ;д

Chacho
09-21-2011, 21:27
На пияна глава ще са много верни задачите ;д

Шшшт, преди да са се усетили от долния раздел, че им ги решавам грешно :D

SisiStrange
09-21-2011, 21:27
- да се смеят;
- да плачат;
- да им се доспи много;

Ти явно си от вторите.
Просто не пий.

Това е адски вярно!!
На едно контролно в даскало ходих подпийнала и както съм кръгла нула точно по математика, изкарах 5.50. :shock:

brusa
09-21-2011, 21:31
- да се смеят;
- да плачат;
- да им се доспи много;

Ти явно си от вторите.
Просто не пий.

мне като се напия съм много весел и ми е кеф и се разбивам 8-) а другото става като се прибера и остана сам :(

Evterpa
09-21-2011, 21:31
Долният раздел е секс, ама нищо 8-) Има хорица като мен, на които понякога и грешно решение им е трудно да измъдрят ;д

Chacho
09-21-2011, 21:32
- да се смеят;
- да плачат;
- да им се доспи много;

Ти явно си от вторите.
Просто не пий.

мне като се напия съм много весел и ми е кеф и се разбивам 8-) а другото става като се прибера и остана сам :(

Аз затова като се прибера заспивам директно. Понякога по рефлекс влизам във форума, но по-добре си е да заспи човек. На обед зелева чорба и всичко 6.

SuNsEt
09-21-2011, 21:33
Готина картинка,това ти ли си? 8-)

Goddess
09-21-2011, 21:37
Това е адски вярно!!
На едно контролно в даскало ходих подпийнала и както съм кръгла нула точно по математика, изкарах 5.50. :shock:

Казвайте ги тия неща по-рано, бе, хора... :lol: Аз на таблицата за умножение се затруднявам хахаха, истинско чудо е, че завърших с 4-ка. 8-)

brusa
09-21-2011, 21:41

за кое говориш 8-)

Evterpa
09-21-2011, 21:41
Това е адски вярно!!

После все на градус ли се появява като ви даваха контролни? 8-)

Chacho
09-21-2011, 21:42
Повечето добри математици не могат да умножават правилно. Аз съм изключение :)

SuNsEt
09-21-2011, 21:43

за кое говориш 8-) За тоя пичага на аватара ти дето си шари ''нещото''.

brusa
09-21-2011, 21:46

за кое говориш 8-) За тоя пичага на аватара ти дето си шари ''нещото''.

не съм аз.. но много си приличаме :oops: :lol:

SisiStrange
09-21-2011, 21:53
Това е адски вярно!!

После все на градус ли се появява като ви даваха контролни? 8-)
:D Не. Само на класното.
Аз съм тарикат.

Evterpa
09-21-2011, 22:05
:D

annonimnna
09-21-2011, 23:33
Хаха. И моят най-добър приятел като пийне и плаче. Признава си всичко. Ако знаеш какви нещa съм чувала :D

ledenakrasota
09-21-2011, 23:38
Във виното е истината . :D

GetsugayaDAN
09-21-2011, 23:44
ВЪОБЩЕ НЕ МОГА ДА ПИЯ! Преди година и нещо пих за последно, защото одарих 2 чаши текила след 30 минути 1 чаша ром и следващите 15 минути още 3 ииииииии 2-те последни бяха на екс.. НАПРАВО ТУШ :D след 2 чаши на екс помня две неща за изминал един час ! 1: Падам по стълбите и си забивам главЪта у един бидон с вода 2 :легнал съм в леглото и повръщам на пода (сигурно това не беше нужно да го казвам.. добре ще се поправя ((искарвам смляната до одеве обработвана храна, на пода до леглото)) пак черно петно и се събуждам с отворена книга в ръцете :shock: , и не може да повярвате какво направих :-o спрях да пия 8-) ! Иначе алкохола ми влиае доста отпускащо, и развеселяващо (слава богу, че не чупя, хвърлям и да се заяждам... (whew) )

Chacho
09-21-2011, 23:46
ВЪОБЩЕ НЕ МОГА ДА ПИЯ! Преди година и нещо пих за последно, защото одарих 2 чаши текила след 30 минути 1 чаша ром и следващите 15 минути още 3 ииииииии 2-те последни бяха на екс.. НАПРАВО ТУШ :D след 2 чаши на екс помня две неща за изминал един час ! 1: Падам по стълбите и си забивам глвЪта у един бидон с вода 2 :легнал съм в леглото и повръщан пода (сигурно това не беше нужно да го казвам.. добре ще се поправя ((искарвам смляната до одеве обработвана храна, на пода до леглото)) пак черно петно и се събуждам с отворена книга в ръцете :shock: , и не може да повярвате какво направих :-o спрях да пия 8-) ! Иначе алкохола ми влиае доста отпускащо, и развеселяващо (слава богу, че не чупя, хвърлям и да се заяждам... (whew) )

Cool story, brah.

GetsugayaDAN
09-21-2011, 23:48
Cool story, brah.

Мани, мани бяха направили клип.. бях отвратЯтилен !

annonimnna
09-21-2011, 23:52
Ха, GetsugayaDAN като каза това "слава богу, че не чупя, хвърлям и да се заяждам..." се сетих за един приятел, който като се напие и каже "махнете се, че мачкам" , трябва да бягаш от него. На купони е огъвал вилици, ножове. УжасТ :D

GetsugayaDAN
09-21-2011, 23:56
Ха, GetsugayaDAN като каза това "слава богу, че не чупя, хвърлям и да се заяждам..." се сетих за един приятел, който като се напие и каже "махнете се, че мачкам" , трябва да бягаш от него. На купони е огъвал вилици, ножове. УжасТ :D

МОЛЯ ти се не ми казвай, че този твой приятел учи в Иконома за 12 клас ?

annonimnna
09-22-2011, 00:01

МОЛЯ ти се не ми казвай, че този твой приятел учи в Иконома за 12 клас ?

Не,не. Дишай :D

GetsugayaDAN
09-22-2011, 00:04
Защото най-добрия приятел учи тама и има някав от неговия клас, където чувам само легенди за него (селско биткаджийско богаташче) дето си пръска всеки ден 30-50 лв на комар яко, и като се напие троши, ЛОПАТИ, МАСИ, ТУХЛИ, ДЪРЖАВНИ МУНИЦИИ, ПАМЕТНИЦИ е добре малко се поовлякох, но до държавни муниции всичко се говори, че е верно 8-)

annonimnna
09-22-2011, 00:12
Цъцъцъцъ :lol: :lol: :lol: :lol:

Chacho
09-22-2011, 00:20
http://www.reoiv.com/images/random/give-a-fuck.php.gif

GetsugayaDAN
09-22-2011, 00:25
^ 1+

gabsit000
09-22-2011, 04:28
някои хора наистина не знаят кога как да си зададът върпоса и изглежда адски смешно..

fenkaaa
09-22-2011, 09:32
Всеки излива някакви емоции под въздействието на алкохола,било то весели или тъжни..