View Full Version : Не мога да спра да мисля за нея..
ledenakrasota
10-01-2011, 13:15
Тъпото е че приятелите ми забелязват че й правя намеци, че я харесвам, но явно тя или не го вижда или не иска да ме отблъсне за да не ме нарани :(
Много мразя такива разтакавания. Бих я попитала направо след толкова намеци, но не те съветвам да го правиш щом сте си приятели. :)
Никва идея. Уж планът беше директно да си лягам.
Всеки си е различен, но примерно:
-Не слуша качествена музика. Слуша общо взето всичко без чалга и метъл, за мен това е добре.
-Не спортува спортни танци, хип-хоп ала бала
-Търси внимание от другите точно обратното, не търси никакво внимание
-Закъснява за среща тук не знам, но като се чакаме да ходим към даскало обикновено аз закъснявам
-Липсва й чувство за хумор определено не, доста майтапи стават
-Вълнуват я клюки нямам представа
-Прекалено различни сте не, имаме доста общи неща
-Дребнава е не
-Лесно се ядосва не, всъщност не съм я виждал ядосана, сърдита да но не ядосана
-Неамбициозна е точно обратното, ако иска нещо го преследва до край
-Тясно скроена това не мога да си го обясня какво значи
-Дефекти във външния вид xaxa няма :D
-Има лоша приятелска среда ами същата е като моята, така че не
-Друса се много не ползва наркотици
-Вманиячена е в нещо глупаво мм не мога да се сетя такова сега
Сам си определяш критериите и доколко можеш да правиш компромиси. Но многото компромиси до нищо добро не водят. А и преди да си се обвързал е редно да си по-взискателен, защото възможностите са пред теб и можеш да избереш някоя друга. И това всъщност привлича хората, а не ти убива шансовете. Като имаш ниски критерии показваш, че не можеш да си позволиш по високи.
Holy shit! Не знам може аз да не ги забелязвам лошите черти, но не го правя съзнателно както ти казваш да правя компромиси :?
Понякога трябва малко да провокираш човека отсреща за да ги покаже. Жените са по-добри от нас в това. Като говориш с момиче, с което току що си се запознал, сигурно си забелязал, как в началото на разговора е по-студена и надута. Просто проверява как ще реагираш на това и дали ще реакцията ти ще е идиотска като на повечето или ще излезеш свестен. Може да говори с толкова много хора, защо да говори точно с теб? Не след дълго вече те е преценила, дали си по-отворен или по-срамежлив, дали се правиш на шут или си сериозен, дали си искрен или се правиш на такъв, какъвто не си и т.н.
Сега сигурно ще ти прозвучи прекалено гордо, но проверявай и ти хората по този начин. Ако наистина отговаря на критериите ти, ти я НАГРАЖДАВАШ с вниманието си, затова че няма грешки. Пак ще повторя, по-вероятно е да се трогне, отколкото да ти се обиди, затова че я провокираш (макар първоначално да не изглежда така). Кое е по-добре, да ти повтарят колко си добър, като не можеш да си кажеш името на чужд език; или да ти обясняват, че не струваш, докато не се научиш и когато вече говориш свободно с чужденците, да ти кажат, че добре владееш езика? Във втория случай хората са много по-искрени. Бъди и ти искрен в чувствата си.
Другото за което се чудя е изпращането, ходил съм 5-6 пъти да я изпращам, нищо не е казвала ама почвам да се чуствам нахален, а пък ако я питам дали иска да я изпратя знам какво ще каже "Недей се разкарва, ще се прибера сама" :-o
Тъпото е че приятелите ми забелязват че й правя намеци, че я харесвам, но явно тя или не го вижда или не иска да ме отблъсне за да не ме нарани :(
Много мразя такива разтакавания. Бих я попитала направо след толкова намеци, но не те съветвам да го правиш щом сте си приятели. :)
Според мен е очевидно, че хваща намеците и се опитва да ги игнорира. Въпроса не е, дали го харесва или не. Тя не го харесва, поне не като повече от приятел. Обзалагам се на една бира. Въпроса е да й промени нагласата и след време да реагира по начина, по които той иска - демек да спре да гледа на него като приятел.
Според мен е очевидно, че хваща намеците и се опитва да ги игнорира. Въпроса не е, дали го харесва или не. Тя не го харесва, поне не като повече от приятел. Обзалагам се на една бира. Въпроса е да й промени нагласата и след време да реагира по начина, по които той иска - демек да спре да гледа на него като приятел.
Да де ама как да стане това :(
Другото за което се чудя е изпращането, ходил съм 5-6 пъти да я изпращам, нищо не е казвала ама почвам да се чуствам нахален, а пък ако я питам дали иска да я изпратя знам какво ще каже "Недей се разкарва, ще се прибера сама" :-o
Спри да я изпращаш. Кажи й, че отиваш да се видиш с някакво момиче и зарежи тая работа. Ще я изпращаш тогава, когато действително го иска.
Еееее, толкова неща изписах по тоя въпрос И ТИ ДАДОХ ЦЯЛА КНИГА. Или прочети поне 2 реда, или бегай й казвай, че я харесваш, да те реже, да поревеш малко и да се стягаш най-накрая.
Еееее, толкова неща изписах по тоя въпрос И ТИ ДАДОХ ЦЯЛА КНИГА. Или прочети поне 2 реда, или бегай й казвай, че я харесваш, да те реже, да поревеш малко и да се стягаш най-накрая.
Ок, ок ще прегледам книгата :oops:
ledenakrasota
10-01-2011, 13:29
коя книга?
Тази книга (http://www.donjuanbible.hit.bg/thebible.pdf)ми се струва че е по-подходяща ако искам да стана Казанова :D
Общо взето. Но е една от най-добрите на тема взаимоотношения, на които съм попадал. Има по-малко "какво точно да кажа" и повече "защото така и така, хората действат така". Има и един пич Mystery, на които материалите му са много добри. Тази ще ти свърши работа, но онези са още по-психологически и доразнищват нещата. Проблема е, че са на английски и са разпокъсани във видеоматериали и отделни статии.
Общо взето. Но е една от най-добрите на тема взаимоотношения, на които съм попадал. Има по-малко "какво точно да кажа" и повече "защото така и така, хората действат така". Има и един пич Mystery, на които материалите му са много добри. Тази ще ти свърши работа, но онези са още по-психологически и доразнищват нещата. Проблема е, че са на английски и са разпокъсани във видеоматериали и отделни статии.
Английският не ми е проблем, разбирам го перфектно. Ако можеш да ми дадеш тия "по-психологическите" да ги прегледам :-D
ledenakrasota
10-01-2011, 13:53
Библията на Дон Жуан :D :D
Моята такава е Космо и интуицията ми. :D
Английският не ми е проблем, разбирам го перфектно. Ако можеш да ми дадеш тия "по-психологическите" да ги прегледам :-D
На този етап не ти трябват.
Ок тогава. Аз излизам сега, значи казваш да не я изпращам :smt087 добре.
:grin: :grin:
Стояхме си и момичетата си правиха снимки и един приятел (досетлив е :) ) вика "Айде прегърнете се да ви снимам" за мен и нея говори, и тя вика ми ОК, и ми стана едно такова, направо ми се стопли сърцето :o
При положение че не съм му казал че я харесвам, а преди и той се пробва за нещо повече с нея но не се получи, и се е досетил и го направи, такъв човек мога да нарека приятел.
ledenakrasota
10-01-2011, 19:34
Нали не я изпрати до тях? :)
Не, въпреки че много ми се искаше :o
ledenakrasota
10-01-2011, 19:40
И какво стана? :)
И какво стана? :)
Ми как какво стана, тя по принцип се прибира с една нейна приятелка и гаджето ѝ, но днес ги нямаше (дълга история) и бяхме 3-4 човека и тя каза аз трябва да тръгвам защото бързам и чао и ние чао. Мислих си да я питам дали не иска да я изпратя, ама си викам ако иска щеше да каже.
ledenakrasota
10-01-2011, 19:48
Защо не тръгнеш да се срещаш и с някое друго момиче? Просто така. Тя да знае, че не ходиш след нея като кученце. :)
Защо не тръгнеш да се срещаш и с някое друго момиче? Просто така. Тя да знае, че не ходиш след нея като кученце. :)
Не знам, не мога да се срещам с друго момиче по-сериозно...просто за момента нямам интерес.
ledenakrasota
10-01-2011, 19:58
Не знам, не мога да се срещам с друго момиче по-сериозно... нямам интерес .
Не по сериозно. Просто ей така, бе , човек.
Не знам, не мога да се срещам с друго момиче по-сериозно... нямам интерес .
Не по сериозно. Просто ей така, бе , човек.
Как ей така. Ей така като приятел или ей така като неангажираща връзка?
Най-добре като неангажираща връзка, която върви паралелно с другата. В моментът в който нещата започват да се случват както трябва в първостепенната връзка, разкарваш неангажиращата. А пък то няма лошо в това да държиш и двете едновременно, стига да можеш, разбира се.
ledenakrasota
10-01-2011, 20:05
Едно момиче, което вижда, че ходиш след нея като послушно кученце или я обсебваш, няма да ти отвърне на чувствата.
Идеята на Чачо беше да не я изпращаш с предлога, че ще се видиш с друго момиче. Моето предложение е също някакъв вариант.
Божке, вярно започни да му четеш книгата.
Много си бавен в загряването и не приемай нещата буквално или едностранно.
anonymous708973
10-01-2011, 20:09
Най-добре като неангажираща връзка, която върви паралелно с другата. В моментът в който нещата започват да се случват както трябва в първостепенната връзка, разкарваш неангажиращата. А пък то няма лошо в това да държиш и двете едновременно, стига да можеш, разбира се.
АПФ?! Що за глупост?! Докато нещата започнат да се случват както трябва?! Като за начало, в една връзка не е "както трябва", ако има и трети човек.
АПФ?! Що за глупост?! Докато нещата започнат да се случват както трябва?! Като за начало, в една връзка не е "както трябва", ако има и трети човек.
И аз мисля така :(
ledenakrasota
10-01-2011, 20:11
Lucho, не предлагам да има някаква връзка, а да се среща и с други момичета. Да се отдръпне за момент. Не само да й пълзи в краката. :) Да я накара тя сама да го търси.
Lucho, не предлагам да има някаква връзка, а да се среща и с други момичета. Да се отдръпне за момент. Не само да й пълзи в краката. :) Да я накара тя сама да го търси.
Ми ако е така аз излизам с други момичета, на кафета и т.н. като приятели ама това какво общо има?
ledenakrasota
10-01-2011, 20:39
Ми ако е така аз излизам с други момичета, на кафета и т.н. като приятели ама това какво общо има?
:( :( :(
То още не е станало връзка, затова аз поне не виждам никакъв проблем. Няма смисъл да тича само и само след нея, и на нея ще и писна в един момент, и на него. Както каза ledenakrasota:
Не само да й пълзи в краката. :) Да я накара тя сама да го търси.
Отделно на това има доста момчета, които успяват да въртят по две едновременно, в което няма нищо лошо. Ако те зареже едната, винаги имаш нещо друго "под ръка".
Ок, и така да го кажем, но по-полека със сприятеляването. Момче и момиче познати - ок, но чак приятели... по-добре не. Не допускай да се превърнеш в душевен отдушник (защото колкото и да не ти се вярва - понякога и така се получава. А примери за това има много.)
@@ Хубаво, няма проблем. Аз само предлагам идея :)
..
..
V
Ми ок ама аз не искам да въртя по 2 едновременно, не ми е това целта....
ledenakrasota
10-01-2011, 21:04
Не говорим а въртене на 2. Боже :-x :-x :-x :-x :-x Чети там и се учи. Библиите :lol: :lol:
Не говорим а въртене на 2. Боже :-x :-x :-x :-x :-x Чети там и се учи. Библиите :lol: :lol:
Е @Lucho за това ми говори :(
А пък то няма лошо в това да държиш и двете едновременно, стига да можеш, разбира се.
Отделно на това има доста момчета, които успяват да въртят по две едновременно, в което няма нищо лошо. Ако те зареже едната, винаги имаш нещо друго "под ръка".
ledenakrasota
10-01-2011, 21:12
Той дава просто предложение. Въпроса е тя да те види или да чуе, че се виждаш с други. Да чува колко си добър от другите усти. Да види момчето в теб, а не приятелят. Да види и да те хареса като кавалер, а не момчета, което е на линия винаги, за да я изпрати до тях. :)
Той дава просто предложение. Въпроса е тя да те види или да чуе, че се виждаш с други. Да чува колко си добър от другите усти. Да види момчето в теб, а не приятелят. Да види и да те хареса като кавалер, а не момчета, което е на линия винаги, за да я изпрати до тях. :)
И мислиш ли че ще помогне това? Смисъл аз ако не харесвам някое момиче ако ще и 20 човека да ми говорят колко е добра, красива, умна и т.н. няма да я харесам повече :?
ledenakrasota
10-01-2011, 21:29
И мислиш ли че ще помогне това? Смисъл аз ако не харесвам някое момиче ако ще и 20 човека да ми говорят колко е добра, красива, умна и т.н. няма да я харесам повече :?
боже, спри да мислиш, плсссссссссс! :smt075 :smt075 :smt075 :smt075
Чачо ти го каза! Чети там!
anonymous708973
10-02-2011, 05:31
Да, ама не си момиче. Или прави нещо, или спри да мрънкаш, защото не си помагаш, а тая тема стана 100 страници.
Нищо лошо, а? Добре, пожелавам ти да попаднеш на момиче, което те върти заедно с още 1-2 други момчета.
Още малко и ще ти гепя мацката, и то за да ти направя услуга. Срещай се с други момичета и много скоро ще почнеш да се чувстваш по същия начин към някоя друга, просто хормоните ти те карат да се чувстваш, сякаш тя е единствена. Този път обаче ще внимаваш да не ставате преждевременни приятели и да подходиш като хората. Пък с това момиче, ако извадиш някакъв голям късмет, може и да се изчукате доста по-натам във времето. Но приеми, че никога няма да можеш да имаш всички жени и е много вероятно това момиче да е една от тях.
Ето една история от мен. Седяхме в едно клубче с компанията, аз бях седнал до едно девойче и й говоря някакви доста мръсни приказки. Тя още се чудеше дали просто съм много загорял или съм такъв по принцип. Докато говорех влезе една приятелка, дойде при мен и се заговорихме, а през това време ми подръпваше яката и се разхождаше с пръст по гърдите ми. Наведе се и ми подшушна на ухото, че мога да се присъединя при тях, ако реша. След това си продължих разговора с първото момиче, което вече седеше и постоянно хвърляше погледи към другата маса, чудейки се коя е онази. Накрая дойде още едно момиче, отби се с чашка да ми вдигне наздравица. Казах й, че ми е свършило питието и тя извади една бира. Била лично за мен и след като се чукнахме, каза че иска да й правя компания после. Върнах й, че тази вечер вероятно няма да мога, гледайки към момичето на моята маса. След всичко това, момичето срещу мен въобще не се чудеше загорял ли съм, беше убедена в това, че просто такъв ми е характера. Беше доволна, че избрах нея пред другите и й беше приятно да ме гони. Да кажем, че имам много приятни спомени с нея от онази вечер, което ще го оставя на свободно тълкуване.
Ако не ми беше провървяло с нея, щеше да ми е все тая. Можех да отида при някоя от другите две. Те са в същата позиция, гледат ме с друго момиче. Дали ги дразни това? Да. Но аз не съм се обвързал с нито една от тях и е нормално да излизам с други момичета. Кавалер си, когато обръщаш внимание на момичето, въпреки че имаш толкова други възможности. А да имаш една единствена и да "кавалерстваш" като я задушаваш с внимание просто не става.
Вече си спрял да я изпращаш, това е чудесно. Сега можеш да поработиш върху това, наистина да започнеш да излизаш с някоя вечерите.
ledenakrasota
10-02-2011, 09:38
Chacho, трябва да станеш преводач на такава тематика. :lol:
npace, точно в същото положение като теб бях преди 1 месец. Най-добрия ми приятел харесваше едно момиче в началото на годината, нещата не се получиха,а аз впоследствие й станах като брат. В един момент ми каза 'не хлътвай по мен'. И то това е като 'пиш ефекта', както когато някой ти каже, че му се ходи и се усещаш, че и на теб ти се ходи, та осъзнах, че съм хлътнал здраво. Точно през същите вътрешни терзания като теб минах в продължение на месеци, над същите неща размишлявах, същите въпроси имах, същите заключения. И знаеш ли какво направих? Казах й как се чувствам и сега сме заедно от месец. Но преди това трябва да си сигурен, да можеш да убедиш дори себе си, че дори да ти откаже, ще можеш да го преглътнеш и ако сте много близки приятели, това не би трябвало да ви убие приятелството. И ако те отреже, само защото те чувства като приятел и я е страх да ти даде шанс, тя губи, понеже приятелството е най-добрата основа за нещо повече.
Chacho, трябва да станеш преводач на такава тематика. :lol:
Ще раздавам автографи на 15 годишни очилатковци :grin:
anonymous708973
10-02-2011, 11:04
пиш ефект :razz: :razz:
Историйката на Чачо беше готина.
Айде прави нещо вече и споделяй, че ми стана интересно, изчетох цялата тема :D и към някои от съветващите (bow), мега сте! Аз мисля, че наистина трябва да й станеш интересен и както казаха, тя да започне да те търси... Не бих те посъветвала така, ако беше ясно, че имаш и други намерения към нея, тоя съвет е само при тези обстоятелства :D. Айде успех и пиши, че тая тема стана историческа :D
Още малко и ще ти гепя мацката, и то за да ти направя услуга. Срещай се с други момичета и много скоро ще почнеш да се чувстваш по същия начин към някоя друга, просто хормоните ти те карат да се чувстваш, сякаш тя е единствена. Този път обаче ще внимаваш да не ставате преждевременни приятели и да подходиш като хората. Пък с това момиче, ако извадиш някакъв голям късмет, може и да се изчукате доста по-натам във времето. Но приеми, че никога няма да можеш да имаш всички жени и е много вероятно това момиче да е една от тях.
Обещал съм най-малко на себе си че докато има шанс ще се боря. Пък и ме съмнява сега ако/като почна да се срещам с друга да почна да изпитвам същите чувства. :?
Иначе като съ м по-добре ще прочета още 2-3 написаното от теб и ще помисля над него.
npace, точно в същото положение като теб бях преди 1 месец. Най-добрия ми приятел харесваше едно момиче в началото на годината, нещата не се получиха,а аз впоследствие й станах като брат. В един момент ми каза 'не хлътвай по мен'. И то това е като 'пиш ефекта', както когато някой ти каже, че му се ходи и се усещаш, че и на теб ти се ходи, та осъзнах, че съм хлътнал здраво. Точно през същите вътрешни терзания като теб минах в продължение на месеци, над същите неща размишлявах, същите въпроси имах, същите заключения. И знаеш ли какво направих? Казах й как се чувствам и сега сме заедно от месец. Но преди това трябва да си сигурен, да можеш да убедиш дори себе си, че дори да ти откаже, ще можеш да го преглътнеш и ако сте много близки приятели, това не би трябвало да ви убие приятелството. И ако те отреже, само защото те чувства като приятел и я е страх да ти даде шанс, тя губи, понеже приятелството е най-добрата основа за нещо повече.
Супер :) Радвам се за вас, но не съм сигурен дали можемда останем приятели при един такъв евентуален сценарии с лош край :?
Айде прави нещо вече и споделяй, че ми стана интересно, изчетох цялата тема :D и към някои от съветващите (bow), мега сте! Аз мисля, че наистина трябва да й станеш интересен и както казаха, тя да започне да те търси... Не бих те посъветвала така, ако беше ясно, че имаш и други намерения към нея, тоя съвет е само при тези обстоятелства :D. Айде успех и пиши, че тая тема стана историческа :D
Хаха, аз ако съм никога няма да изчета 20 страници дълга тема :D
И АЗ!!!! Ти си някакво изключение, сериозно ми стана интересно :D. Тая мацка, ако знаеше колко реда изписа за нея и колко се тормозиш, щеше или да ти се хвърли на врата, или да избяга :D. Не му мисли толкова, въпреки че знам, че не е възможно да не мислиш за това :D. Ако имаше повече момчета като теб... Само да те питам: тя първото ти по-сериозно увлечение ли е или?
ledenakrasota
10-02-2011, 13:27
Прасе, всичко е за опит, сладур. :)
Прасе, всичко е за опит, сладур. :)
Yep :), недей да протакваш излишно, никой не печели от това, а пък и No pain, no game :)
No pain, no gain. Аз искам да се subscribe-на към темата.
Един въпрос: излизаш ли на заведения или по купони вечерно време?
И АЗ!!!! Ти си някакво изключение, сериозно ми стана интересно :D. Тая мацка, ако знаеше колко реда изписа за нея и колко се тормозиш, щеше или да ти се хвърли на врата, или да избяга :D. Не му мисли толкова, въпреки че знам, че не е възможно да не мислиш за това :D. Ако имаше повече момчета като теб... Само да те питам: тя първото ти по-сериозно увлечение ли е или?
Радвам се че моите душевни терзания са породили интерес в теб :D Ами да аз мисля че написах в 1вия си пост че за пръв път се чувствам така. Имал съм досега 1 приятелка, но беше несериозна работа 1 месец продължи всичко.. идеята е че нямам опит :?
:D да, вярно. И аз искам subscription!!! :D Chacho, голям си разбирач (handshake) :D :)
По принцип тук някой като организира купон съм винаги там, ама сега е малко суша ама няма страшно сега всички варят ракия скоро ще има пак :D Иначе по заведения не.
Радвам се че моите душевни терзания са породили интерес в теб :D Ами да аз мисля че написах в 1вия си пост че за пръв път се чувствам така. Имал съм досега 1 приятелка, но беше несериозна работа 1 месец продължи всичко.. идеята е че нямам опит :?
Къде да ти помня първия пост, изчетох 20 страници все пак :D
Иначе ясно. Това е, защото ти е първото нещо, нормално :)
:D да, вярно. И аз искам subscription!!! :D Chacho, голям си разбирач (handshake) :D :)
Ааа сейрджии хаха :D
autista88
10-02-2011, 15:14
Очаквайте кулминация по време на епиз.... така де, страница 139!
Ахах в днешно време човек да не носи очила значи. Каква дискриминация само се сее напоследък...
По принцип тук някой като организира купон съм винаги там, ама сега е малко суша ама няма страшно сега всички варят ракия скоро ще има пак :D Иначе по заведения не.
Варенето на ракия е хубаво нещо, обаче... ако евентуално в бъдещ период решиш да я заведеш някъде или просто да идете две компании някъде, заведението би било по-удачен вариант от... казан (пак зависи от компанията, де). Изборът на заведение при евентуално посещение също има значение и също се отнася до компанията - може да се избира между дискотеки, кафенета или други. И пак всичко зависи от компанията, а и от части в районът, в който живееш.
@И 200 страници да стане, предполагам, че ще бъде интересно четиво за всички.
Ахах в днешно време човек да не носи очила значи. Каква дискриминация само се сее напоследък...
Варенето на ракия е хубаво нещо, обаче... ако евентуално в бъдещ период решиш да я заведеш някъде или просто да идете две компании някъде, заведението би било по-удачен вариант от... казан (пак зависи от компанията, де). Изборът на заведение при евентуално посещение също има значение и също се отнася до компанията - може да се избира между дискотеки, кафенета или други. И пак всичко зависи от компанията, а и от части в районът, в който живееш.
@И 200 страници да стане, предполагам, че ще бъде интересно четиво за всички.
Аз под заведения разбирам ресторанти :D :D Ако е така ходя на кафета често и на дискотека рядко.
autista88
10-02-2011, 19:09
Айде, какво стана?
Айде, какво стана?
Нямаше я тая вечер навън :?
autista88
10-02-2011, 19:18
А тя да не е единственото момиче навън, ва?
Не, ама ти какво очакваш да стане?
autista88
10-02-2011, 19:21
Не, ама ти какво очакваш да стане?
Нещо скандално, което да ме накара да продължа да гледам сериала.
Докато не си промениш мисленето, ще си карате така. Ще си нейният най-добър приятелКА.
Това да не е филм всеки кадър да става екшън...
autista88
10-02-2011, 19:26
Еми досега да е станало, ако не се държеше, като мъжка пу**а.
Искаш стъпка-по-стъпка да ти се пише, какво да правиш ли?
Еми досега да е станало, ако не се държеше, като мъжка пу**а.
Искаш стъпка-по-стъпка да ти се пише, какво да правиш ли?
Не пич, квото исках от темата го получих, въпроса е ти какво искаш :neutral:
Айде вече стегни се де! Както се казва, ти топки имаш ли?? Моля те :D Темата ти е от 22 септември, сега е 2 октомври, колко още ще се мотаеш? Представи си, че в момента е възможно друг да започне да я зарибява, ти се мотаеш по форумите... СТЕГНИ СЕ!
ledenakrasota
10-02-2011, 19:49
Вече се повтаряме!
Прасе, прави си изводите! И чети онази проклетa книга по-бързо! :)
Вече се повтаряме!
Не ми трябва тя книга 8)
ledenakrasota
10-02-2011, 19:52
То май и момичето вече няма да ти трябва! :D
То май и момичето вече няма да ти трябва! :D
А що :shock:
autista88
10-02-2011, 19:56
Вече се повтаряме!
Не ми трябва тя книга 8)
Книгата съдържа ли думата "лайфстайл" в заглавието си?
ledenakrasota
10-02-2011, 19:56
Още зяпай и мъдрувай. :D
Вече се повтаряме!
Не ми трябва тя книга 8)
Не, но съдържа "Библия" в заглавието си, и не, не е това което си мислиш :lol:
autista88
10-02-2011, 20:00
Вече се повтаряме!
Не ми трябва тя книга 8)
Не, но съдържа "Библия" в заглавието си, и не, не е това което си мислиш :lol:
Хахахахахахах. Проверих в нета коя е, не знаех, че и такава има.
djipsito
10-03-2011, 01:38
За коя книга става въпрос ?? Искам и аз да я прочета... ;д
cigarettekisses
10-03-2011, 05:34
Изчетох темата и не помня последно какво се коментираше и може и вече да си го разбрал,но наистина трябва да се държиш малко дръпнато и да й покажеш,че не е единствената.
Иначе ти й показваш,че винаги си на разположение и т.н.
Когато имаш нещо не го цениш,колкото и тъпо да е това.
Покажи й,че за теб има и други момичета и тя трябва да се постарае да те спечели.Хем,като и други те харесват,ще я накараш да ревнува,да те цени повече и да си покачи малко мнението за теб.Ако наистина изпитва нещо,ще се постарае да те задържи,а ако държанието ти не й повлияе по никакъв начин,явно няма смисъл да се занимаваш с нея.
От личен опит ти казвам.
Послушах ви съвета и утре след даскало съм на кафе с едно момиче, обаче ме съмнява че тя иска нещо по-сериозно, а аз в момента не искам. Какво правим ако се стигне дотам?
autista88
10-03-2011, 19:32
Послушах ви съвета и утре след даскало съм на кафе с едно момиче, обаче ме съмнява че тя иска нещо по-сериозно, а аз в момента не искам. Какво правим ако се стигне дотам?
Натискате, мяташ 10 лева за сметката и си тръгваш като изверг! :lol:
Ще се видите и ще се прецените. Не е казано, че трябва на първото кафе да стане нещо. Можеш да излезеш няколко пъти с нея, да видиш дали ти импонира и сам ще прецениш, в каква посока искаш да обърнеш взаимоотношенията ви. И се опитай да не мислиш за изгората си.
Ако твоята мацка те пита какво си правил, можеш само да споменеш, че си излизал с момиче и толкоз. Не се хвали.
Ще се видите и ще се прецените. Не е казано, че трябва на първото кафе да стане нещо. Можеш да излезеш няколко пъти с нея, да видиш дали ти импонира и сам ще прецениш, в каква посока искаш да обърнеш взаимоотношенията ви. И се опитай да не мислиш за изгората си.
Ако твоята мацка те пита какво си правил, можеш само да споменеш, че си излизал с момиче и толкоз. Не се хвали.
Ми то ако ще става нещо щеше да си проличи още от сега :? И аз постоянно се опитвам да не мисля за "изгората" си :( :x
Ти момичето, което харесваш, отведнъж ли се привърза към нея или постепенно, като се сближавахте? Пък и имаш друга в съзнанието, не можеш да очакваш да я изместят току-така.
И една аналогия. Представи си новата мацка да ти признае чувствата си, да ти подари нещо и т.н., като ти за момента нямаш чувства към нея и чакаш друго момиче да ти отвърне. Конфузно, а? Дай й шанс, излез няколко пъти с нея. После излез и с още една. Накрая ще гледаш със съвсем други очи на нещата.
Ти момичето, което харесваш, отведнъж ли се привърза към нея или постепенно, като се сближавахте? Пък и имаш друга в съзнанието, не можеш да очакваш да я изместят току-така.
И една аналогия. Представи си новата мацка да ти признае чувствата си, да ти подари нещо и т.н., като ти за момента нямаш чувства към нея и чакаш друго момиче да ти отвърне. Конфузно, а? Дай й шанс, излез няколко пъти с нея. После излез и с още една. Накрая ще гледаш със съвсем други очи на нещата.
Конфузно, кофти, ама кво да направя и аз съм в същото положение :?
И аз така или иначе ще изляза с нея ама ме съмнява малко тая работа да измести другата :? :?
Има едно момиче - красива, умна, талантлива, с чувство за хумор - абе с 1 дума перфектна. С нея сме приятели, познаваме се отдавна и я харесвам от както я видях за пръв път, но напоследък почнахме да се виждаме по-често, в една компания, ходим на училище заедно. Когато съм около нея ми е супер яко, просто отвътре ми идва да се усмихвам, а когато видя нейната усмивка и забравям за всички шиба** неща които стават в живота ми, и ми идва да се разплача от радост. Но когато съм си вкъщи, или в училище, абе общо взето където и да съм си мисля за нея - какво е станало, какво съм могъл да направя по-добре, и тия мисли просто ме съсипват, имам чувството че ще полудея. Дори преди малко като си мислих за нея и защото няма да е в града тази седмица се разплаках (може би за пръв път от 2-3 години), и не просто се разплаках, а си ревах като малко момиченце. Тя в момента си няма приятел, но ме е страх да и призная какво изпитвам, защото ако нищо не стане (в което съм 90% сигурен) просто ще развали приятелството ни, може и да не го развали но ще се избягваме и ще се гледаме накриво, а предпочитам просто приятели, отколкото нищо, защото най-малкото ми дава причина да се будя с усмивка като знам например че след 2 часа ще ходим двамата към даскало. Честно за пръв път изпитвам толкова силни чувства и не знам какво да правя?
Keep Walking - Johnie Walker
И аз съм така, но к'во да правим - живота е радости тъга
Keep Walking - Johnie Walker
И аз съм така, но к'во да правим - живота е радости тъга
Между другото батко ни Johnnie доста помага, ама е много скъп деба :lol:
Според мен е много яко че харесваш някой толкова много. Продължавай в същия дух. Поопознайте се и я накарай да те хареса какво друга да ти кажа. Бъди уверен в себеси и горе главата стискаме палци :D
Според мен е много яко че харесваш някой толкова много. Продължавай в същия дух. Поопознайте се и я накарай да те хареса какво друга да ти кажа. Бъди уверен в себеси и горе главата стискаме палци :D
Яко друг път... по си ми беше яко като нямах никви проблеми на главата и си щъках без да мисля глупости цял ден да се ядосвам :?
Отпуши ни се малко виртуалния разговор, писахме си ~20 минути но тя си легна, все пак е добре защото не само аз поддържах разговора, не както преди със зор да и вадя думите :) :)
От едно кафе какво очакваш да стане - бурни признания на чувства :? :D? Не се стягай, излезте и си прекарай добре :). И естествено пиши как е минало :D
Човек, спри да се опитваш да предвидиш всичко, защото абсолютно със сигурност няма да успееш. Пусни се по течението, направи каквото трябва, бъди честен и й кажи. Не разбирам какво повече протакаш. Тя няма да ти е приятелка вечно, повярвай ми. Ако си премълчиш и изобщо не й кажеш, ще се терзаеш и ще ти е крива за всичко. В един момент ще се скарате и отново същия край, от който се страхуваш. Просто действай. Карпе дием.
Излязох с момичето което ви казах на кафе, общо взето нищо интересно не стана, говорихме си общи работи и това е, през цялото време си мислих за "моето" момиче, колко ще е яко с нея да изляза на кафе, или просто да се поразходим, само двамата. А и нали ви казах по-назад че тя харесваше едно момче, ама той изобщо не я отразяваше, да ама днес тя ми се похвали че си говорили там на кафенето (той е сервитьор), беше много щастлива и си мисля че изтървах момента, ама знам ли го, и той за бакшиши работи все пак.
П.С. Ако ще ми казвате че съм идиот, ръб, тъпан и т.н., няма смисъл, аз си го знам :(
leadyflame
10-05-2011, 21:58
Девствай като мъж, бъди директен, целуния, прегърния, покажи и че я искаш гола!!!! 8)
antifashionshit
10-06-2011, 07:33
двайсет и три страници самосъжаление, всякаш няма какво друго да се прави.
но пък сигурно просто си имал нужда да споделиш (:
Излязох с момичето което ви казах на кафе, общо взето нищо интересно не стана, говорихме си общи работи и това е, през цялото време си мислих за "моето" момиче, колко ще е яко с нея да изляза на кафе, или просто да се поразходим, само двамата. А и нали ви казах по-назад че тя харесваше едно момче, ама той изобщо не я отразяваше, да ама днес тя ми се похвали че си говорили там на кафенето (той е сервитьор), беше много щастлива и си мисля че изтървах момента, ама знам ли го, и той за бакшиши работи все пак.
П.С. Ако ще ми казвате че съм идиот, ръб, тъпан и т.н., няма смисъл, аз си го знам :(
НЕ си идиот, ръб, тъпан или чук. Нищо подобно. Не го повтаряй и ще си по-добре. Отишъл си на кафе с момичето Х (слагам символи Х, Y, Z на участниците за да не ги объркам по някаква причина), а тази, която реално харесваш (ще я кръстим Y) изглежда, че си пада по Z (така ще кръстим бармана). Съществуват два варианта според мен:
1) Продължи да ходиш-насам натам и да излизаш с момичето X (онази, с която излизаш, но не те кефи). Паралелно следи поведението на "реалната" Y, към която си се насочил. Ако усетиш, че Y проявява нещо повече от симпатии към Z (бармана), можеш тактично да показваш чувства към нея, но не прекалено явно. Т.е. тактично работиш паралелно и върху Х, и върху Y. И пред двете третираш отсрещната като приятел за кафе/училище/стара позната и т.н. и то само ако стане на въпрос.
2) Изобщо не се занимаваш с X. Работиш само и конкретно върху Y и Z, още по-ясно върху Z (бармана). Допускам дори да направиш нещо, с което да злепоставиш Y ("твоята") пред Z, или Z пред Y. Твърдо препоръчвам втория вариант. Компроматната война е разрешена в този случай. Дори и ако трябва да поработиш здраво с фотошоп, дори и да трябва да платиш на някого да поработи с фошоп. Може да потърсиш и компроментираща снимка на Z (бармана) [напоследък никак не е трудно да бъдат намерени подобни материали]. След това изнасяш информацията пред "твоята" (Y). Няма да е трудно да се намерят и пикантни истории, свързани с бармана. Ако трябва може и да си измислиш, под предтекст, че "такива слухове се носят". Дължен си да изнесеш цялата информация точно, ясно, подробно и изчерпателно пред "твоята", в случай, че избереш този вариант, но когато я изнасяш, прави го издалеч - да не е като пълни самопризнания, а просто, когато си говорите за нещо, вметни, че си чул/видял това или онова за барманчето... и я оставяш да размишлява. Тук вече изборът ще е неин.
Според мен е по-добре да работиш по вариант №1. Ако обаче не ти се получи, всмисъл "твоята" Y хлътне по бармана, директно минаваш на вариант №2. Вероятно много хора няма да одобрят №2 (а и №1 донякъде, сигурно пантерата този път ще ме прокълне да се срещам с момиче, което върти още четирима :lol: ) но пък всички ще се съгласят, че целта оправдава средствата.
В краен случай е възможно и двата варианта да не проработят - това е най-лошото възможно. Т.е. тя няма да иска да е с теб, няма да иска и да е с барманът. С две думи - спечели битката, но загуби войната. Все пак си се бил достойно. Вярно, няма да е с теб, но и няма да е с него. Мисля, че е справедливо. Тя ще си намери друг, забравяш а. А междувременно ако се стигне до този момент, звънкай на X (онази, с която ходеше за развлечение) и я кани на кафе. Опитай да се събереш с нея.
Силно се надявам това, което описах в горният абзац да не се случи. Но ако се случи винаги можем да помогнем...
НЕ си идиот, ръб, тъпан или чук. Нищо подобно. Не го повтаряй и ще си по-добре. Отишъл си на кафе с момичето Х (слагам символи Х, Y, Z на участниците за да не ги объркам по някаква причина), а тази, която реално харесваш (ще я кръстим Y) изглежда, че си пада по Z (така ще кръстим бармана). Съществуват два варианта според мен:
1) Продължи да ходиш-насам натам и да излизаш с момичето X (онази, с която излизаш, но не те кефи). Паралелно следи поведението на "реалната" Y, към която си се насочил. Ако усетиш, че Y проявява нещо повече от симпатии към Z (бармана), можеш тактично да показваш чувства към нея, но не прекалено явно. Т.е. тактично работиш паралелно и върху Х, и върху Y. И пред двете третираш отсрещната като приятел за кафе/училище/стара позната и т.н. и то само ако стане на въпрос.
2) Изобщо не се занимаваш с X. Работиш само и конкретно върху Y и Z, още по-ясно върху Z (бармана). Допускам дори да направиш нещо, с което да злепоставиш Y ("твоята") пред Z, или Z пред Y. Твърдо препоръчвам втория вариант. Компроматната война е разрешена в този случай. Дори и ако трябва да поработиш здраво с фотошоп, дори и да трябва да платиш на някого да поработи с фошоп. Може да потърсиш и компроментираща снимка на Z (бармана) [напоследък никак не е трудно да бъдат намерени подобни материали]. След това изнасяш информацията пред "твоята" (Y). Няма да е трудно да се намерят и пикантни истории, свързани с бармана. Ако трябва може и да си измислиш, под предтекст, че "такива слухове се носят". Дължен си да изнесеш цялата информация точно, ясно, подробно и изчерпателно пред "твоята", в случай, че избереш този вариант, но когато я изнасяш, прави го издалеч - да не е като пълни самопризнания, а просто, когато си говорите за нещо, вметни, че си чул/видял това или онова за барманчето... и я оставяш да размишлява. Тук вече изборът ще е неин.
Според мен е по-добре да работиш по вариант №1. Ако обаче не ти се получи, всмисъл "твоята" Y хлътне по бармана, директно минаваш на вариант №2. Вероятно много хора няма да одобрят №2 (а и №1 донякъде, сигурно пантерата този път ще ме прокълне да се срещам с момиче, което върти още четирима :lol: ) но пък всички ще се съгласят, че целта оправдава средствата.
В краен случай е възможно и двата варианта да не проработят - това е най-лошото възможно. Т.е. тя няма да иска да е с теб, няма да иска и да е с барманът. С две думи - спечели битката, но загуби войната. Все пак си се бил достойно. Вярно, няма да е с теб, но и няма да е с него. Мисля, че е справедливо. Тя ще си намери друг, забравяш а. А междувременно ако се стигне до този момент, звънкай на X (онази, с която ходеше за развлечение) и я кани на кафе. Опитай да се събереш с нея.
Силно се надявам това, което описах в горният абзац да не се случи. Но ако се случи винаги можем да помогнем...
Мерси пич че ми вдигна настроението и ми показа че още има надежда! Ще поработя над вариант1 въпреки че е тъпо щото знам че момичето Х ме харесва, а така като излизам на кафета с нея един вид и давам някаква надежда, а не искам да има нищо повече между нас. :(
Братле, изтървал си я според мен.. Дано има някаква надежда все пак, ноо.. малко вероятно според мен.. Не искам да те отчайвам.. на твое място като гледам как се развиват нещата бих й казал ДИРЕКТНО как се чувствам ии каквото сабя покаже накрая. Смятам, че това е най - доброто решение за да няма още 25 жалки страници.. (: Мъж си в крайна сметка - имаш топки ..
Братле, изтървал си я според мен.. Дано има някаква надежда все пак, ноо.. малко вероятно според мен.. Не искам да те отчайвам.. на твое място като гледам как се развиват нещата бих й казал ДИРЕКТНО как се чувствам ии каквото сабя покаже накрая. Смятам, че това е най - доброто решение за да няма още 25 жалки страници.. (: Мъж си в крайна сметка - имаш топки ..
При положение че е влюбена в 20-годишен сервитьор, отличник, учи в Англия и не знам си още какво, според теб как ще реагира ако АЗ и кажа как се чувствам...
При положение че е влюбена в 20-годишен сервитьор, отличник, учи в Англия и не знам си още какво, според теб как ще реагира ако АЗ и кажа как се чувствам...
В този си пост каза какви са ти шансовете.. Остава ти или да чакаш да видиш дали ще стане нещо между тях, или да се опиташ да я забравиш.. което ще е трудно, ноо на тази възраст любовта е преходен период (:
Eто ти веднага една слаба страна - студент е в Англия, а "твоята" си живее у нас. В един момент барманчето ще изхвърчи в чужбина и ще я остави. Или просто ще се виждат "от далеч". Ще изкарат 2-3 месеца и ще скъсат. Дали ще позволиш изобщо да започнат връзка или ще я утешаваш после след раздялата - това е въпрос на твой избор. Само, пак казвам, въпреки физическото и психологическото превъзходство на противника, няма да падаш - бори се докрай. Ако нищо не става, започвай изпълнението на вариант №2, а именно - няма да е с теб, но ще направиш така, че и да не бъде с него. Така поне няма да има за какво да те е яд. Пък през това време хващай третото момиче (X) и "дишай", докато не си останал без въздух и да се чудиш какво да правиш...
В този си пост каза какви са ти шансовете.. Остава ти или да чакаш да видиш дали ще стане нещо между тях, или да се опиташ да я забравиш.. което ще е трудно, ноо на тази възраст любовта е преходен период (:
Аз знам още отначало какви са ми шансовете... Ама сега със сервитьорчето шансовете ми =0
Но не мога да я забравя, невъзможно, щото на всичкото отгоре я виждам всеки ден :?
Понякога трябва да приемаме загубите си. Никога няма да можеш да имаш всички жени на света. Какво толкова?
marmalad400
10-07-2011, 21:23
Ейй писа 23 страници место да пишеш тука да й беше казал ОБИЧАМ ТЕ да беше направил нещо ся нямаше да съжеляваш.. може би един път и аз така направих чаках чаках после си останах с чакането.. :!:
extreme16
10-07-2011, 21:41
Човек, ти си пълен кретен !!
Момичетата не обичат самосъжаляващи се тъпаци..защо си мислиш, че харесва бармана, може да я използва, но той е по-опитен и знае какво иска. Ами ти!? Ако искаш да си с нея просто я хвани и я целуни, кажи и как се чувстваш, НЕ бъди ревльо, говоря в преносен и буквален смисъл. Стегни се по дяволите, мъж си.
ledenakrasota
10-08-2011, 11:21
Ти си едно изключително мнително човече, което само мрънка и говори вместо да действа. Търсиш оправдания и причини, за да не вършиш нещата. :)
Ето затова винаги ще губиш. И все ще задаваш въпроса "защо?". Никой няма да ти отговаря, защото просто на хората им е писнало да ти говорят едно и сощо. Ти сам трябва да се събудиш и да осъзнаеш нещата. :)
Колкото и да си добро момче, стойностен човек, сам се закопаваш. :)
Ти си едно изключително мнително човече, което само мрънка и говори вместо да действа. Търсиш оправдания и причини, за да не вършиш нещата. :)
Ето затова винаги ще губиш. И все ще задаваш въпроса "защо?". Никой няма да ти отговаря, защото просто на хората им е писнало да ти говорят едно и сощо. Ти сам трябва да се събудиш и да осъзнаеш нещата. :)
От начало и аз мислех, че е по - добре да не избървзаш много, но ти пък направо се осра ако питаш мен .. и не само мен .. :shock: Вярно досега можеше 100 пъти да си направил нещо по въпроса, вместо да пишеш .. Реши се най - после и действай, преди да е станало още по - късно, от колкото вече е .. :/ !
Поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=Hly0vEodvXs
anonymous708973
10-09-2011, 17:39
+много! Само мрънканици прочетох. Адски отблъскващо качество за един мъж.
Ако нищо не става, започвай изпълнението на вариант №2, а именно - няма да е с теб, но ще направиш така, че и да не бъде с него.
Супер жалко изпълнение!
ledenakrasota
10-09-2011, 17:48
Дано да прочете всичко това и да си вземе бележки! Загубите са урок. Урокът е опит. :)
Нищо не е загубено все още. Не можеш да казваш, че си изпуснал влака, при положение, че той е на входните семафори на гарата. Дали ще спре или ще отмине - това е въпросът. Как ще го нарараш да спре - трябва да мислиш бързо, за да не го изпуснеш. Човекът (npace) пише, че шансовете му са минимални, но все пак, "никога не казвай никога". Изглежда, че половината от четящите загубиха вяра в теб, npace, но аз все още вярвам (а може би не само аз), че можеш да постигнеш нещо. Просто трябва да действаш навреме.
Погледнато от друга страна, шансът ти е 50/50. Ако реално изпуснеш този влак, ще ти кажа - всеки влак е предпоследен, да не говорим, че в твоят случай зад първият влак стои и чака втори... просто чака разрешение за влизане в гарата. Затова ако изпуснеш първият влак, не се мотай много, а даже преди гарата, отиди и се качи на вторият влак. Той те чака (и все пак и той няма да те чака за дълго!).
Стига с влаковете за сега. В краен случай ако "твоята" не иска да бъде при теб, то поне се опитай да не бъде с него. Хубаво е да се научи да оценява на кого реално му пука за нея. Надявам се, след като го оцени, да не е късно. И все пак грешката ще си е изцяло нейна. А дори и да не го оцени като грешка, след като го види с друго момиче, няма да и е много приятно, убеден съм в това. Важно е да има показност.
Ако нищо не става, започвай изпълнението на вариант №2, а именно - няма да е с теб, но ще направиш така, че и да не бъде с него.
Супер жалко изпълнение!
А, да бе, много жалко. Добре, че човекът си беше хванал още една (за кафе), която му е потенциална приятелка и правеше двойните срещи, срещу които бяхте всички момичета (доколкото помня). Май не се оказа глупаво, нали ? При сушава година и градушката е дъжд. Затова напълно оправдавам и подкрепям действията на npace. Иначе той трябваше да тича само след нея, докато междувременно тя "забива" бармани по кръчмите и в един хубав момент, ще дойде и ще му каже: "I'm so soory, dude, but I have boyfriend already, and we just had amazing sex... so it won't be with us, m'key ?". И нашият човек отива да пие една чаша студена вода (да, обаче в нашият случай, нашият човек няма да пие студена вода, а ще пие горещо кафе с друго момиче, както е редно и правилно). Оправдаваш ли такова поведение ? Явно да, щом го проявява момиче. Или излиза, че момчето трябва да е вярно, а пък момичето може да прави каквото си иска с когото си поиска ?
@Chacho - Случвало ми се е. Всъщност самото пречене е изкуство и не се отдава на всеки. Споделям хипотетично мнение, което нашият човек може да прочете и евентуално направи, като не го задължавам изобщо да прави нещо - той сам си преценява. Той обаче нищо не споделя за фактическият "противник" - тази, която той харесва. Има ли достатъчно знания и умения, стъпила ли е стабилно на земята или витае в облаците - все фактори, обуславящи изготвянето на най-различни варианти за различен тип човек. Иначе много работи не ми понасят, но няма как. Да несе отклоняваме излишно от темата.
Лъчо, май нещо не ти понася чуждото щастие, а? Само внимавай да се на влюби някоя дебела и пъпчива в теб, пък като не я оценяваш, да те гони да ти прави мръсно.
npace, човек, какво става ? Има ли някакво развитие, че темата нещо замря... ?
Ами аз си мисля да и правя малки намеци, не като просто приятел, и да видя как реагира, а не да си кажа всичко директно
Ами да ти кажа и аз така действам но мисля че ще излезем извън контрол, защото аз я харесвам и май тя мен но в опит да я защитя от изпита по история май аз си изпросих 2-ката :D но незнам докога още ще си трая и не ме разбирайте погрешно но вече малко ми писна да получавам ниски оценки за подсказване :-D :-D
P.S Не че ще помогне тва с нещо ама поне да споделя и аз :razz:
xxxbrokenhearthxxx
10-31-2011, 09:21
АХАХАХАХАААА :razz: зле си пич