Влез

View Full Version : Промени.

horacio
09-22-2011, 14:08
Здравейте мили форумни другарчета.
За пръв път пиша в този раздел, малко ми е странно. Не съм очаквала, че ще искам съвет/мнение за "любов" от форона. Та, както и да е.
Както винаги първите 2-3 месеца в една връзка всичко е окей. Има тръпка, има желание, има зарибявка (излизания всеки ден, много дълги чатове, СМС-и постоянно, разговори по скайп/телефона) . И при мен беше същото. Но после.. какво стана и аз не знам. Аз ли съм виновна, той ли... може би и двамата. Почнахме да се виждаме по-рядко, да се чуваме по-рядко, да си пишем по-малко, ласките бяха по-малко, може би и чувствата бяха по-малко. Реших, че може би иска повече свобода (хах, все едно преди я е нямал) и не му недоволствах за тези неща, мислих, че ще отмине. Знам ли... той се промени. Сякаш за 2 месеца от момчето, с което имахме супер много общи неща, сякаш беше мен в мъжката ми форма, се превърна в човек, който сякаш не познавам. От толкова много общи неща и общи теми на разговор, като че ли не ни остана нищо. Тръгна на работа и му остана още по-малко свободно време и от по принцип.... Чатовете протичаха по следният начин: Здрасти, как си, какво правиш, какво прави днес и това е. И като се видим - същото... Преди 2 дена се видяхме и се разделихме с думите "Изчерпахме се, повече теми на разговор няма и да ни дойдат, може би ще е по-добре да си останем приятели, от моята гледна точка не ставам за гадже. " <-- това го каза той. Окей, нали... всичко точно. Беше ми кофти първият ден (предполагам още ми е, но не чак толкова). Предполагам и на него, все пак малко или много аз съм била част от живота му, както и той на мен.
Въпросът ми е: Случвало ли ви се е и на вас? Да се изчерпате; да нямате за какво да си говорите; общите ви интереси да се изпарят; човекът до вас да се промени, да върви напред, а вие да не можете да го настигнете?
Говорих с приятелките си, но си е друго някой човек от личен опит да ми даде съвет/мнение. Искам да знам в мен ли е проблема, че не го настигнах, че не се промених с него. Имам ли някъде грешка, за да знам да не я допускам отново?

fenkaaa
09-22-2011, 14:16
Колко време сте били заедно ?

horacio
09-22-2011, 14:18
Не много.
Около половин година.

xoxi
09-22-2011, 14:23
Въпросът ми е: Случвало ли ви се е и на вас? Да се изчерпате; да нямате за какво да си говорите; общите ви интереси да се изпарят; човекът до вас да се промени, да върви напред, а вие да не можете да го настигнете?

Проблема не е в теб, нито в него. Реално погледаното, проблем въобще няма. Представи си го от тази гледна точка: Може ли един човек да се разбира с всички останали? С някои няма да си пасне по характер, с други няма пък въобще да открие общи теми, с трети ще има само няколко теми, по които да може да говори и т.н. и т.н.
И на мен ми се е случвало много пъти да попадам на хора, с които не мога да говоря за нищо. Чувството е много тегаво и сигурна съм, че и двете страни сме се чувствали некомфортно.
Преди повече от година, още преди да тръгна със сегашният си приятел бях харесала едно момче, с което не можехме да си говорим повече от 5-10 минути. Обаче интересното беше, че и двамата се харесвахме много и така се задържахме доста време. Беше някаква супер мълчалива връзка. Но накрая ни стана ясно, че така не може да се продължава. Аз не изпитвам вина, надявам се и той.

horacio
09-22-2011, 14:26

Проблема не е в теб, нито в него. Реално погледаното, проблем въобще няма. Представи си го от тази гледна точка: Може ли един човек да се разбира с всички останали? С някои няма да си пасне по характер, с други няма пък въобще да открие общи теми, с трети ще има само няколко теми, по които да може да говори и т.н. и т.н.
И на мен ми се е случвало много пъти да попадам на хора, с които не мога да говоря за нищо. Чувството е много тегаво и сигурна съм, че и двете страни сме се чувствали некомфортно.
Преди повече от година, още преди да тръгна със сегашният си приятел бях харесала едно момче, с което не можехме да си говорим повече от 5-10 минути. Обаче интересното беше, че и двамата се харесвахме много и така се задържахме доста време. Беше някаква супер мълчалива връзка. Но накрая ни стана ясно, че така не може да се продължава. Аз не изпитвам вина, надявам се и той.
Ама въпросът е, че ние ИМАХМЕ всичко това.... говорихме си постоянно за много неща. Просто всичко изчезна... чудя се защо.

xoxi
09-22-2011, 14:31
Няма какво да се чудиш. Ти сама го каза - изчерпали сте се.
Както казах, човек не може с всеки да се разбира и да може да говори с него непрекъснато и за всичко.

Аз ти споменах за момчето, с което бях.
Иначе имам и една позната, с която бяхме неразделни в продължение на 3-4 години. И ние имахме всичко това, но сега сме на 'здравей-здрасти-как си-добре' и толкова.

horacio
09-22-2011, 14:32
Кофти е като се получи така. :(

FuCKkK13
09-22-2011, 15:02
няма виновни.. и нищо не е станало.. времето минава,хората се променят.. човек може да стане до някъде какъвто е бил преди, но до някъде, а за времето е ясно.. не можеш нито да го промениш,нито да го върнеш ...просто той се е променил драстично, ти също, но той по един начин, ти по друг... не става въпрос за настигане.. не можеш да кажеш, че си била същата, а той се е променил.. и ти си се променила, но може би не го виждаш,защото не е чак толкова голяма промяна за разлика от него... щом е така няма смисъл да се питаш защо... просто с времето сте се променили и общите неща са станали по-малко или са си били същите, но е нямало какво друго да добавите към общите интереси или какво друго да говорите и е трябвало да се разделите.. от такава връзка няма смисъл.. ама едно се питам.. добре де.. всеки един ден еднакъв ли ви е, че да няма какво да си кажете ? .. все нещо ново е станало в работа,сред приятели... ако и за това няма какво да си кажете изобщо няма смисъл да ти е гадно.. е,не може без хич, но не си задавай всички тия въпроси... :)

horacio
09-22-2011, 15:11
^ разказвахме си кво сме правили през деня и тва е.... дори не с кой знае какви подробности

абе ддз....

все пак мерси за отговорите, успокоих се повечко 8-)
Хората идват и си отиват. На негово място ще дойде някой по-добър за мен. Надявам се. :lol:

fenkaaa
09-22-2011, 16:16
Не много.
Около половин година.

За половин година много бързо сте охладнели един към друг :?

Sh@d0w
09-22-2011, 16:25
Не ми се е случвало.Даже точно обратното,с всеки изминал ден имаме за какво все повече и повече да си говорим.

Това омръзване,за което говориш не се поражда току така.Просто не сте били един за друг,не я е имало любовта.Тръпката в началото едтесвено че я е имало,като всяка нова връзка,но първите няколко месеца от връзката са решаващи накъде ще се развие.

Надали проблемът е само и единствено в теб.Не се обвинявай,случва се.Вдигни глава и гледай напред :)

SmilezZz
09-22-2011, 17:53
Няма виновни. Наистина хората си се променят , но и явно наистина не сте били един за друг. Не може да се каже , че сте си омръзнали за толкова време. Просто в началото сте си мислили , че наистина имате чувства и че всичко ще е , както трябва да бъде ... НО не винаги става това , което ние искаме. А и явно съдбата е определила така , ще сте много по - щастливи , но не заедно. И двамата продължавате напред и това е ..

elysunny
09-22-2011, 18:57
намерил е друга ?

ilievabe098
09-22-2011, 18:58
аз лично не мисля , че е възможно да си омръзнете за половин година . малко е банално , но явно не ви е било писано , не сте един за друг ... знам ли... случва се хората да си омръзнат , да се изчерпат ... на мен ми се е случвало дори и с най-добрата ми приятелка, да ни писне една от друга , но това беше само период...така че не се отчаивай нещата може да се оправят.

horacio
09-22-2011, 19:17
намерил е друга ? не
поне за това съм сигурна :lol:

мерси за отговорите ^^