View Full Version : Дори не го познавам :(
Еми значи в ново училище съм и има едно момче дето нз кои клас ама е някъде от нашето училище.Само се моля да не е 12 че тая година ако завърши нз :(.Като съм и в това тъпо даскало и никой не познавам от другите класове и нямаме общи приятели.През ваканцията сме се виждали 2-3 пъти и единия път бях с колело и той също и се обърна :grin:.Даскалото ми е далече и явно и на него и ходим с колела,въпреки че аз не ща.Виждаме се по коридорите и се споглеждаме ма до там.Искам да го заприказвам някак изглежда свестен ако не друго поне да сме си фр ама като дори само 1 път съм му чувала гласът като говореше по тела :?.Нз и къде му е класната стая ама мисля да разбера :D
Така и не разбрах какво искаш ние да ти кажем къде му е стаята ли :o
Ми поне как да го заговоря.Харесвам го,ама първо нали трябва да го заговоря за да му кажа :(
elysunny
09-22-2011, 19:30
Действай Шерлок.
хахаха добре казано
недей се обсебва, може да нямаш правиелна представа за него
ти кво веднага като го заговориш ще му кажеш, 'ам пич, харесвам те', не върви нали знаеш ?
Въпреки че нито съм била в тва училище преди не съм го виждала с типичните гамени дето им личи че са груби тъпанари да пуши голямото междучасие.Той даже не излиза голямото от даскало де.Виждала съм го малките междучасия да влиза в даскало преди да почне часа и това.
моята история е горе долу същата,така че ще следя темата :D
Е,не веднага,малко да се сближим и може да му кажа на саме,ама нз,още дори не съм го заговорила,само се споглеждаме,щото в нашто даскало идват момчетата с колела и аз щото съм далече и все се засичаме като ги заключваме
cvetitoyoy
09-22-2011, 19:43
ем просто го заговори - Кажи му че си го засичала и преде през ваканцията... предложи му да ходите заедно до училище ... давай по-смело :)
Ми той понякога идва с негов фр,явно са в една посока,но не винаги.Просто се споглеждаме,не се спираме,как,да го гоня ли,нз,или да го заговоря нещо,но нз какво,като не го познавам как да му предложа да ходим заедно.И за възрастовата разлика нз колко ни е,може би е 2-3 години,дали ще вземе насериозно едно лапе кат' мене :?
elysunny
09-22-2011, 19:51
^ докато ти се взимаш за лапе, не очаквай той да те вземе на сериозно
Ми нз,нищо не знам за него.Иначе ми направи впечатление,че не като останалите гамени.Как да го заговоря,какво да го питам,дори нз дали си спомня,като се засичахме през ваканцията,тия 2-3 пъти бяха края на август и до 15 септември.
Пфф,момичета попадали ли сте в подобна ситуация?Как сте постъпвали :?
elysunny
09-22-2011, 20:21
попаднах да, следях го, следях, накрая си харесах друго момче, което познавах ;д и сега този които следях следи мен, просто имах грешна представа за него
Ми, първо се блъсни в него... и го подмини, после на сл. ден като се видите се усмихни (ма на него :) а на третия ден му кажи 'здрасти' и така някопй ден, като го видиш пр. след даскало и го заговори толкова ли е сложно :D
Просто го заговори.
Не е нужно да се правиш на Шерлок, нито да се правиш на отнесена.
Отиваш при него, запознавате се и готово.
Така и не разбрах какво искаш ние да ти кажем къде му е стаята ли :o
:D :D
хмм а ти от кьде знаеш че той си няма приятелка?? Питам защото една като теб дойде в нашто даскало с приятелят ми сме в едно даскало и тя тая година е зайка .. тааа го е питала за fb,skype ноо той я е отрязал буквално .. за тва 1-во разбери дали има гадже и тогава прави квото ще правиш ... защото някой ден да не ядеш бой без да знаеш защо : ))
againstyou
09-23-2011, 09:20
моята история е горе долу същата,така че ще следя темата :D
;д +1
crowberry
09-23-2011, 09:22
Блъсни се, уж без да искаш, в него. Тогава се извини и се представи.
Убедена съм,че си няма гадже.Просто гледа да не е в голяма компания.А как точно да се блъсна в него?В смисъл не сме минавали мн близо един до друг.И какво да му кажа?В смисъл като се представим после какво?Просто хич не ме бива да говоря много.Даже като се събираме няколко момичета аз все нямам какво да кажа :(
crowberry
09-23-2011, 10:20
Забързваш нанякъде (лавката примерно) и го блъскаш, не е кой знае какво.
againstyou
09-23-2011, 16:02
Дам,аз така пробвах и нищо не стана. :D Ама пък при нея може да е различно.
crowberry
09-23-2011, 16:25
Е, после ще гледа да завърже разговор, много ясно.. после фб.. и т.н. и т.н...
Ми поне как да го заговоря.Харесвам го,ама първо нали трябва да го заговоря за да му кажа :(
Как го харесваш като не го познаваш?Разбирам да ти харесва...външния му вид?Ама ей така да харесваш някого безз да му знаеш името...
Следобед пак се засякохме :grin:.Той ме загледа а после се обърна :grin:
elysunny
09-23-2011, 19:05
ох ама вие много филми гледате, номера с блъскането, еми ако я напсува ?
crowberry
09-23-2011, 19:07
Еми, тогава не знам. Поне ще види, че е за*ник.
djipsito
09-23-2011, 19:10
Абе кво ще го блъскаш, просто като си тръгвате и отивате към колелата му кажи, че нещо става и не можеш да си го отключиш и ако може да ти помогне. После му казваш мерси и толкова. Пак е начало.
Вече други дни като се засичате 100% ще се поздравите. И така лека полекаа... ще почнете да си лафите, ама не бързай с предложенията и т.н... Аз бих изчакала той да поиска телефон/скайп/фейсбук... просто за да видя дали е заинтересован... ;р
againstyou
09-23-2011, 19:34
Да бе,какъв селянин трябва да си ..
Limitless
09-23-2011, 20:04
Абе що не бях момиче .. хаха >.<
Cvetii95
09-23-2011, 20:22
хахаха не ти и трябва , има си плюсове , но минусите май са повече :D :D
Bozichko
09-23-2011, 20:30
Как да го заговоря, наистина труден въпрос :) А понякога най-простото "здравей" върши повече от перфектна работа. Разговора трябва да ти идва отвътре, със заучени фразички само ще си вкараш автогол. Наистина ли вече в наше време е толкова срамно да се запознаеш с някой ? Толкова не можеш да измислиш какво да кажеш? Ами ако ти е толкова бедно речничето, намери го във ФБ и там се оправяйте...
Limitless
09-23-2011, 20:34
Е да .. говорех за това че вашата работа е лесна :) просто трябва да кажете нещо.. а ние момчетата трябва да се мъчим да охажваме .. и куп друго работи xD
Само да кажа,че не съм чела всичките коментари.
И така... аз имах подобен проблем, хубаво симпатично момче, изглеждаше свястно не се занимаваше с както ти каза "гамените на училището" не пушише и т.н Но пък всяко момиче което питах за него всяка ми казваше едно и също,че бил к***ар не знам си какъв, аз обаче не им вярвах. И така де един ден с мойта приятелка го проследихме за да видим в коя стая ще влезе... да ти кажа получи се и никой нищо не забеляза ;д .. след това имах една позната от класа му, казах и тя ми даде фб и от там тръгна всичко. Има начин да се запознаеш с него, така че действай. Направи ти първата крачка може пък и ти да не си му безразлична а ако е свястно момчето още по добре ^^ ... само внимавай да не се окаже нещо по различно от твойте очаквания ... че тогава наистина не е прятно. Успех дано се запознаете и дано излезе свястно момче,че такива вече рядко се срещат и не го изпускай ^^
Е да .. говорех за това че вашата работа е лесна :) просто трябва да кажете нещо.. а ние момчетата трябва да се мъчим да охажваме .. и куп друго работи xD
+1 !! Едно момиче от класа .. взима ми акъла. :-o Сега ще я мисля до понеделник, че и след това трябва да я заговоря! 8-)
По темата: Ако я напсува, тогава тя със сигурност ще разбере, че той няма никакъв интерес към нея.. Все ще имаш възможност да му кажеш нещо, просто се възползвай от първата такава! ^_^[/b]
FeelMyPain
09-23-2011, 22:55
Напукай му гумите на колното и му предложи да го метнеш до тях на рамката на твоето.
Anichkaxxwee
09-23-2011, 23:25
Ами, отиди при него и го заговори, запознайте се .. Нищо няма да ти стане
bonbona102
09-24-2011, 05:24
Ти поне само го харесваш.Аз гаджето си даже не съм виждала на живо.
elysunny
09-24-2011, 18:40
каква грешна представа имате за днешните момчета...
сериозно ли мислиш, че ако го блъснеш ще ти обърне внимание ? :lol:
много сериозно сте се заблудили
crowberry
09-24-2011, 19:11
каква грешна представа имате за днешните момчета...
сериозно ли мислиш, че ако го блъснеш ще ти обърне внимание ? :lol:
много сериозно сте се заблудили
По дяволите това блъскане. :x Иди го заговори.
Е, за кво ти е?! Ти дори не си влюбена в него, харесваш го на външен вид, не знаеш нищо за него. То и аз така харесвам един от Англия..
elysunny
09-25-2011, 11:35
По дяволите това блъскане. :x Иди го заговори.
нищо против блъскането, просто съм го изпробвала и не действа. Гледа на теб като момичето, което го блъсна, а иначе ако отидеш и го заговориш си общителното момиче, което го заговори
Duckling
09-25-2011, 13:07
Следващия път, като си засечете погледите му се усмихни ! :)
Ще му направи впечатление и ще си сигурна, че те забелязва.
И аз си бях харесала едно момче от моето училище и много се радвах като си засичаме погледите :D , гледах го по-продължително, за да се усети, но след време направих най- просташката грешка да си призная #-o и той ми отвърна, че никога не ме бил виждал :shock: :-o :-# ...
УСПЕХ ти желая ! :-)
Имам в предвид какво да следва след "здр,как се казваш?".Даже си нямам на идея.До сега не ми се е налагало аз да заговарям момче.Обикновенно някой от компанията ни запознава.Просто си нямам на идея.Ако си останем само на здр сигурно на следващия ден няма и да се сеща.