View Full Version : Притеснена...../Помощ
Converse333
09-22-2011, 19:46
Последната ми менструация беше на 2-ри септември. Свърши ми към 8-9-ти и на 10-ти правихме секс с приятеля ми. Беше без презерватив, но след като го извади минаха около 10 секунди и тогава свърши. Няколко дена след това ме боля корема (дори писах тема тук). Както и да е, болката отмина, но от 2 дена някъде гърдите ми са напрегнати, краката са ми леко отмалели. Чудя се дали има повод за притеснение, според мен не може да съм бременна (нито съм била в овулация, нито е свършил в мен), а по-скоро е ПМС... И все пак ми е много притеснено, първо с тея болки в корема, а сега и това...
ПМС- ПРЕДменструален синдром...
По-скоро е от притеснение, няма как да си бременна при положение ,че не си била в овулация!Споко!
kalpazanka
09-22-2011, 20:13
Кога е била О?
Converse333
09-22-2011, 20:20
Около 18-ти...
kalpazanka
09-22-2011, 20:29
Значи МЦ ти е 30 дни, нали?
Converse333
09-22-2011, 20:31
Значи МЦ ти е 30 дни, нали?
Да, по принцип е толкова около 30-32 дни..
kalpazanka
09-22-2011, 20:33
Имала ли си преди това непротектирани актове?
Converse333
09-22-2011, 20:37
Това ми е втория такъв...
kalpazanka
09-22-2011, 20:41
Кога е бил първия?
От колко време менструираш? На колко си? Колко си висока и колко тежиш? Да си отслабвала/напълнявала рязко? Да си сънлива/раздразнителна/мудна/апатична? Кожата ти суха ли е, лющи ли се? Сърцебиене да имаш?
Converse333
09-22-2011, 20:44
Кога е бил първия?
От колко време менструираш? На колко си? Колко си висока и колко тежиш? Да си отслабвала/напълнявала рязко? Да си сънлива/раздразнителна/мудна/апатична? Кожата ти суха ли е, лющи ли се? Сърцебиене да имаш?
А за какво по-точно за всичките тея въпроси?
ZloboMiR
09-22-2011, 21:00
Симптоми са за това, от което се притесняваш.Най-добре тест след 3 дни.
1во: Защо тест след 3 дни?
И 2ро: какво общо имат отмалелите ти крака ?
Леле хора вас палеца да ви заболи пак ще ви хване паниката, че сте бременни. Ако правилно си си сметнала овулацията няма шанс.
Converse333
09-22-2011, 21:41
Леле хора вас палеца да ви заболи пак ще ви хване паниката, че сте бременни. Ако правилно си си сметнала овулацията няма шанс.
Аз говоря, че признаците ми са за ПМС по принцип... Но просто има още около седмица докато ще ми дойде, за това се чудя дали е ПМС. А и няма как да съм била в овулация веднага след деня, в които ми е свършило...
evilsoul92
09-23-2011, 05:26
Аз говоря, че признаците ми са за ПМС по принцип... Но просто има още около седмица докато ще ми дойде, за това се чудя дали е ПМС. А и няма как да съм била в овулация веднага след деня, в които ми е свършило...
Що да няма как... ?! Аз бях така около година докато пиех противозачатъчни за лечение :lol: Пия си опаковката, която е с 21 хапчета и като ги приключа ми идва задължително максимум на следващия ден и трае 2 седмици и докато приключи... Има няма седмица и пак ми идва. И като спрях хапчетата беше така още няколко месеца (имайки предвид, че овулацията трае около 2 седмици по принцип, ще рече... сещате се, да не обяснявам нататък). Питаш ли ме? :D Организмът е странно нещо, така че... очаквай неочакваното!
omnadrena
09-23-2011, 06:35
На приятелката ми й закъснява вече 8-9-ти ден ? Правихме 2 теста за бременност отрицателни и 2та ... много ми е притеснено какво да правим ,защо не и идва ? :( (на 16 години е) трябваше да и дойде на 15-16-ти септември сега е 23 вече .... до сега не и е закъснявало така най много 1-2 дена
evilsoul92
09-23-2011, 06:44
На приятелката ми й закъснява вече 8-9-ти ден ? Правихме 2 теста за бременност отрицателни и 2та ... много ми е притеснено какво да правим ,защо не и идва ? :( (на 16 години е) трябваше да и дойде на 15-16-ти септември сега е 23 вече .... до сега не и е закъснявало така най много 1-2 дена
Стрес, смяна на климата, настинка... ?! Всичко може да е, не е нужно да си скубете косите след 3-ия ден закъснение! Пък вече, ако се съмняваш в себе си и в това колко си успял да я предпазиш и дали не е станал гафа, сподели повече подробности, за да анализираме ;) А... и тестовете се получават най-добре сутрин на гладно и жадно, и не го оставяйте да престоява повече от указаното на листовката време!
omnadrena
09-23-2011, 06:49
ми не съм свършвал в нея,а и сме го правили само 1-2 пъти без презерватив този месец ... втория път дори беше на 15-ти точно когато трябваше да и идва ,но незнам всичко ставав вече толкова време да и закъснява направо ще умра от притеснение
Колкото до теста Суре Чек позлвахме капвам 3-4 капки урина ,чакам 5мин и дърпам да видя дали е положителен или отрицателен , 1вия го правихме следобяд , втория го правихме вчера беше сутринта като стана на гладно и жадно
kalpazanka
09-23-2011, 07:23
Що да няма как... ?! Аз бях така около година докато пиех противозачатъчни за лечение :lol: Пия си опаковката, която е с 21 хапчета и като ги приключа ми идва задължително максимум на следващия ден и трае 2 седмици и докато приключи... Има няма седмица и пак ми идва. И като спрях хапчетата беше така още няколко месеца (имайки предвид, че овулацията трае около 2 седмици по принцип, ще рече... сещате се, да не обяснявам нататък). Питаш ли ме? :D Организмът е странно нещо, така че... очаквай неочакваното!
Аха, пиела си ОК, имала си овулация, траеща по две седмици- ти трол ли си или си мислиш, че сме поникнали с последния дъжд?!
theseveredgarden
09-23-2011, 18:10
Много хора забременяват, когато не би трябвало да са в овулация.
Но... щом не е свършил в теб, какво тогава? :)
Shturrrche88
09-23-2011, 18:11
Овулация две седмици???
Какви хора сте вие бе? :razz: :razz: :razz:
Овулация две седмици???
Какви хора сте вие бе? :razz: :razz: :razz:
Баш Тролове са!
Не си била в О,не се е свършил в теб,споко,ще дойде!
Converse333
09-23-2011, 19:19
Мерси много за отговорите!
DragonLady
09-23-2011, 19:48
ми не съм свършвал в нея,а и сме го правили само 1-2 пъти без презерватив този месец ... втория път дори беше на 15-ти точно когато трябваше да и идва ,но незнам всичко ставав вече толкова време да и закъснява направо ще умра от притеснение
Колкото до теста Суре Чек позлвахме капвам 3-4 капки урина ,чакам 5мин и дърпам да видя дали е положителен или отрицателен , 1вия го правихме следобяд , втория го правихме вчера беше сутринта като стана на гладно и жадно
Щом теста е направен със 1ва сутрешна урина и на гладно и жадно, значи е верен и повод за притеснение няма. Тоест закъснява и по друга причина: стрес, пътуване, смяна на климат, гинекологичен проблем и тн и тн други фактори оказващи влияние над МЦ.
omnadrena
09-24-2011, 07:20
Притеснява ме това ,че няма и симптомите болки в гърдите , пъпки и т.н. както преди да и идва ... дано да и дойде направо вече се побърквам
Притеснява ме това ,че няма и симптомите болки в гърдите , пъпки и т.н. както преди да и идва ... дано да и дойде направо вече се побърквам
На мен ми закъсня тоя месец без да има причина за това,имам предвид, нямах притеснения,че може да съм бременна ,но се случи. Сменя се времето ето ,че вече е есен, ако се притеснява много няма да и дойде по-бързо! Та споко де! Нали теста е отрицателен просто чакай да и дойде!
omnadrena
09-24-2011, 07:48
дано всичко е наред ! чул ви Господ :)
omnadrena
09-25-2011, 16:32
още не и идва от 15-ти днес е 25-ти :((
Shturrrche88
09-25-2011, 16:47
Щом теста е направен със 1ва сутрешна урина и на гладно и жадно, значи е верен и повод за притеснение няма. Тоест закъснява и по друга причина: стрес, пътуване, смяна на климат, гинекологичен проблем и тн и тн други фактори оказващи влияние над МЦ.
Добре де, аз съм си правила тестове на обяд, вечерта-винаги са ми били точни. Какво толкова я боготворите тая сутрешна урина на гладно и жадно, все едно в другите случаи теста не е верен...
Тролчо, заведи мацката си на лекар.
omnadrena
09-25-2011, 16:53
да така мисля да направя ще изчакам и утре после правим още един тест и ако всичко е точно я водя на лекар ,а теста пише ,че е по всяко време на денонощието ,но от напитки и от храни хормона в урината отслабвал което можело да окаже влияние в/у резултата
Добре де, аз съм си правила тестове на обяд, вечерта-винаги са ми били точни. Какво толкова я боготворите тая сутрешна урина на гладно и жадно, все едно в другите случаи теста не е верен...
+1
Храни и напитки не могат да повлияят на резултата. Хормона си е хормон и си го има и без да си се държал на гладно нз си колко си дена ;)
MedSestrata
09-25-2011, 23:10
За храните и напитките в листовката пише да не се приема поне 1 час преди това. За мен също няма значение по кое време на денонощието. Колкото до първото момиче , не си със сигурност, симптомите ти са , че ще ти идва.Къде точно те болеше на корема? Болките в корема могат да са симптони за толкова много неща....
А до момчето- успокойте се най-сетне. От всичко може да е закъснението, лично 2 седмици поради стрес ми е закъснявало, така че стига паника излишна!
omnadrena
09-26-2011, 07:06
вече 11-ти ден ... :( , а и незнам на вас като ви закъснява имате ли симптомите както когато трябва да ви идва,защото тя ги няма само малко почнаха да я болят гърдите от вчера ?
Shturrrche88
09-26-2011, 08:32
вече 11-ти ден ... :( , а и незнам на вас като ви закъснява имате ли симптомите както когато трябва да ви идва,защото тя ги няма само малко почнаха да я болят гърдите от вчера ?
Ми зависи...по-често си имам всички симптоми. Е сега, където ми закъсня пет дена, имах такива зверски болки в корема, че мислех, че ще сгъна в един момент.
Я направете още един тест...
omnadrena
09-26-2011, 10:11
добре сега ще направим тест пак , доколкото разбрах не пречи ,ако не е сутринта сега няма да яде и да пие нищо 1 час и ще направим теста , стискайте палци :(
omnadrena
09-26-2011, 13:26
сега правихме тест пак отрицателен ? защо не и идва баси ма*ката
Тестовете и са отрицателни , не е бременна ,но това не значи ,че висчко е ОК.Вярно е , може да и дойде,но все пак идете на лекар.Една приятелка така и закъсняваше , а беше с отрицателни тестове и се оказа Поликистоза. Не искам да те плаша,ама може тя да има някакъв проблем.Гинеколог за най-сигурно!
omnadrena
09-26-2011, 15:26
да но досега никога е нямала проблеми идва и на датата най много 1-2 дена закъснение , дано всичко е нормално
Shturrrche88
09-26-2011, 15:44
да но досега никога е нямала проблеми идва и на датата най много 1-2 дена закъснение , дано всичко е нормално
Ами то, би било по-лошо да има проблеми от преди и да не ходи на лекар...
Пращай я на гинеколог, защото и на мен ми звучи проблематично.
theseveredgarden
09-26-2011, 18:18
Да бе! Ебати смеха - на гладно и на жадно... айде на гладно, как да е, макар че и тва не знам как го измислихте...ама на ЖАДНО? Какво значение има?! :shock: :lol: Аз съм си правила тест и на 5 бири и пак е бил ок. Ама щом сте си решили, че сухите пасти и фантата портокал влияят на тестовете за бременност... :lol:
ZloboMiR
09-26-2011, 19:28
Ако караше по-леко с бирата едва ли щеше да си правиш тест. :D
Извини, не се сдържах.
theseveredgarden
09-27-2011, 18:49
Ако караше по-леко с бирата едва ли щеше да си правиш тест. :D
Извини, не се сдържах.
То ако беше от бирата досега наеш колко деца щях да имам.
Не мога да броя до толкова... :lol:
Извинен си.