View Full Version : Препоръчайте ми книга.
Препоръчайте ми някаква книга, която показва възможно най-реално как стоят нещата в лекарската професия. :)
Мнението ви за Окончателна диагноза на Артър Хейли? :)
Хах, само че почти нищо от него не съвпада с реалността. :P
Не знам какво точно ти трябва, но това е библията в медицината - Gray’s Anatomy of the Human Body.
Потърси в гугъл първия резултат.
stefko1996
09-23-2011, 15:34
анатомия на човека макар ,че се съмнявам ,че ще си купиш нещо изобщо ;D
Абе хора, не искам учебници или анатомии и прочие....
Искам книга с разкази, случки и прочие. Такава като Окончателна диагноза на Артър Хейли. Дала съм я за пример. :)
Не е ли интересен доктор Хаус :(
Не е ли интересен доктор Хаус :(
Ти проблеми с четенето ли имаш? :P Два пъти казвам, че искам това, което ЧЕТА да бъде максимално РЕАЛНО. Ето сега го и потретих.
Не знам за книга, но дръпни Анатомията на Грей, за там знам, че са реални .. :)
Не знам за книга, но дръпни Анатомията на Грей, за там знам, че са реални .. :) хахахах, един път хванах епизод и големи престрелки имаше, не знам колко е реално, но доктор Хаус е добър :lol:
медицината като всяка професия е предимно досадна и практикуващите й са изнервени
никой няма да напише книга за това как 6 доктора стоят до 3 часа вечерта и попълват бланки за клинични пътеки, докато си говорят за недостига на лекарства в болницата
лек ден
Govnyo - Има 5468454587764542 книги на най-различни тематики. Както и 254768487665453 автора, които пишат различни книги. Артър Хейли, който съм посочил, е човек, писал за лекарската професия, както и за други професии като детективи, пилоти. Хора всякакви има. Хора за всякъде има. Това, че ти не си чел такава книга, не значи, че няма. Много си тесногръд и мислиш ограничено. Сега и от мен - лек ден. :)
amada - В случая awerw е прав. Гледала съм Анатомията на Грей, както и Доктор Хаус и знам как стоят нещата. :)
Значи ше те прайм лекар така ли ;д
Значи ше те прайм лекар така ли ;д
Нееееееее. 8-)