View Full Version : Дали ме харесва ?
Здравейте приятели, реших да ви потърся, защото имам нужда от съвет .. с едно момче се запознахме наскоро .. пишем си всяка вечер .. всички ми викат, че уж ме харесвал как ме гледа, че всичко прави за мен .. Даже един ни базика, че сме гаджета, а момчето май харесвал някакво момиче и аз нали му викам преди 2-3 дена по-добре вече да не се виждаме нито пишем нито нищо не искам аз да бъда причината да се скарате .. той вика а не не спокойно никой няма да разбере, че си пишем и така .. после какво стана и ми вика ..
Той ; Влюбвала ли си се истински ?
Аз ; Да, защо . ?
Той ; Би ли направила всичко за да тръгнете ?
Аз ; Ако си заслужава ДА !
Той ; Е аз бих направил всичко това ..
Аз ; Защо питаш мен това, а не момичето, което харесваш ?
Той ; Искаш ли да знаеш всичко .. точно заради това изречение ..?
Аз му казах, че искам, но той не и каза ..
Сега се виждаме понякога, защото сме в обща компания, но .. не знам .. какво мислите вие за всичко това ? :shock:
Limitless
09-23-2011, 21:08
От това което прочетох малко ми се вижда, че той играе двойна игра ;/
но най-добре го извикай и говорете очи в очи за да си изясните всичко.
Споделих на един приятел за това, той казва, че е за мен .. но не знам ..реших да споделя и на вас, защото със сигурност сте преминавали през такива лудории ! :-D
FuCKkK13
09-23-2011, 21:11
ами може да си харесва момичето,а ти просто да си му симпатична и да му е добре да си пишете и да излизате :) .. какво лошо.. чисто приятелски отношения според мен :) .. или другия вариант е да ви върти и накрая да ходи и с двете едновременно :D
Anichkaxxwee
09-23-2011, 21:14
Май, иска да ходи и с 2-те едновременно..
Limitless
09-23-2011, 21:19
Такива глупаци заслужават само Среден пръст и шут в гъза!
Anichkaxxwee
09-23-2011, 21:23
Такива глупаци заслужават само Среден пръст и шут в гъза!
Точно :?
Scarface91
09-23-2011, 21:29
бой бе :o
elysunny
09-23-2011, 21:39
еми не, подсигурява се ако не се получи с другата
crowberry
09-23-2011, 21:59
Мани го тоя нещастник..
LeprikonA
09-24-2011, 06:31
точно.
AtinaPalada123
09-24-2011, 07:28
Твоя човек те мотае - момчетата го правят много често с някое момиче което си пада по тях и като цяло става, но не си му ти мечтата....
cigarettekisses
09-24-2011, 08:24
Biiiitch
09-24-2011, 08:30
^Мхм.
Кажи му да си гледа работата и не се занимавай. Такива момчета просто не си заслужават.
nepowtorima
09-24-2011, 08:45
Най-вероятно накрая сам ще се заплете във всичко.. и от 2та стола - на земята! Така, че според мен по-добре спри да контактуваш с него.. пък той ако има наистина нещо към теб .. ще продължи да те търси!!
anonymous708973
09-24-2011, 09:48
Кви са тия драматични простотии? Най-често зад тия потайни реплики, които ти човъркат съзнанието цяла нощ, се крият най-прости нещица.
Благодаря ви много хора ! :)
SmilezZz
09-24-2011, 11:18
Добре , всички го нападнахте без да го познавате. А ако всъщност няма друго момиче ? А всъщност , момичето което да харесва да е авторката ? Имам чувството , че с тези писаници той се е опитал да й намекне точно това.
Но ако наистина се занимава с друга , спираш да му обръщаш внимание. И продължаваш без него.