View Full Version : Едно момиче...
Не знам откъде да започна... Първо благодаря на тези, които ще прочетат и евентуално отговорят.
На 16 съм. Нямам проблем с разговорите с хората. Всъщност мисля, че се справям доста добре. Отначало ми е малко по-трудно, но опозная ли човек малко по-добре и винаги мога да намеря обща тема за разговор, независимо дали е момче или момиче.
На съвсем малко от момичета, които съм харесвал, съм казвал какво изпитвам, макар и не винаги категорични, отговорите са били "не". :(
Има едно ново момиче, като се събудя сутрин и една от първите ми мисли е за нея. Не ми е проблем да и направя някакъв комплимент, но да й кажа какво изпитвам... :X Дори не знам с какви думи трябва да стане. Мисля, че и тя ме харесва и ми е писнало да седя просто така, но не знам какво да правя.
Някой да ми даде съветче?
Biiiitch
09-24-2011, 08:25
Ами просто й прави намеци. Изчакай да видиш как ще реагира.
Мисля си, че ако й кажеш веднага ще я стреснеш, за това намеците са по-добрия вариант.
nepowtorima
09-24-2011, 08:48
Най-вероятно на другите момичета отговорът е бил - не, защото си им го казал прекалено рано .. или и аз не знам..
Та за новото момиче - започнете да излизате.. да си говорите за всичко.. /ако все още не сте/ просто .. се опитай да я предразположиш, за да можеш да и кажеш и всичко да мине гладко..
Ами просто й прави намеци. .
Какви? :(
Не й се обяснявай, че ше убиеш чара на флирта.
Покани я на боулинг/разходка/билярд като за начало. Разказвай й смешни случки (без да се превръщаш в клоун), интересувай се от нея, прави й комплименти (ама не се увличай), поддържай 'някъв физически контакт и, ако й е било приятно, ще излезете пак.
Важно е обаче да разчиташ правилно сигналите.
DragonLady
09-24-2011, 11:43
Не й се обяснявай, че ше убиеш чара на флирта.
Покани я на боулинг/разходка/билярд като за начало. Разказвай й смешни случки (без да се превръщаш в клоун), интересувай се от нея, прави й комплименти (ама не се увличай), поддържай 'някъв физически контакт и, ако й е било приятно, ще излезете пак.
+1
Ако е взаимно тя сама ще си го покаже :)
badsector
09-24-2011, 13:31
...да й кажа какво изпитвам...
Тия неща не се казват, дори и в начален стадий на връзката, а какво остава преди самата връзка. В момента, в който споделиш с някое момиче, че имаш чувства към нея, автоматично й ставаш безинтересен.
Limitless
09-24-2011, 15:43
...да й кажа какво изпитвам...
Тия неща не се казват, дори и в начален стадий на връзката, а какво остава преди самата връзка. В момента, в който споделиш с някое момиче, че имаш чувства към нея, автоматично й ставаш безинтересен.
Съгласен съм..
За това карай я бавно :) гледай да не нагазиш ..
Окей, благодаря, ще я поканя навън, макар това със сигналите да не ми се отдава.
Момче караи айляшката и аз бях на твоя хал ... Прави се на тапак ..
В реиса примерно и кажи кои клас си имасх ли у4ебници варви тоя лаф :Д :-P :-P
Inloveee_
09-24-2011, 17:11
Давай смело. Живота си минава и след време ще съжаляваш за това което не си направил. Ако не потръгне работата, ще има и други. Изобщо живота е 70% късмет и 30% решителност. :)
elysunny
09-24-2011, 18:31
да ви имам проблемите
Bozichko
09-24-2011, 18:44
да ви имам проблемите
Миии, да ти ги създадем ? :D :D :D :-)
оф с тва казване кво изпитвам убивате сяква игра и тръпка....
познавате се сиг от 2 седмици и вече ще и казваш, че я обичаш едва ли не ....
elysunny
09-24-2011, 18:48
да ви имам проблемите
Миии, да ти ги създадем ? :D :D :D :-)
може да опиташ