View Full Version : Объркана
Много съм объркана и се надявам донякъде да ми помогнете ...
elysunny
09-25-2011, 18:31
един танц и вече влюбена
Като те е поканил първия път ти прие ли?
ОМГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ledenakrasota
09-25-2011, 18:35
Нормално е и тепърва ще се забелязваш как те обсъждат момчетата. Това го правят с всяко момиче на купона или поне тези които им правят впечатление. :)
mmm_sweet
09-25-2011, 18:39
Предполагам,че си от зайците,щом толкова ти прави това впечатление :-D Каквато и да е причината той да се държи така с теб,да не ти пука. :) Няма за какво сега да го мислиш,не си струва за такива еднодневки да се замисляш дори 8)
bebeemalko
09-25-2011, 18:53
За твое добро не се надявай на нищо от това, защото може би нищо няма да стане и така няма да страдаш
ъъъъ ... к'во? След онази покана за танц после поддържахте ли някакви отношения..или това ви беше 2рото виждане? И един танц не означава задължително... нещо. Просто може да е бил мил и да те е поканил на танц, не означава задължително, че те харесва..
SmilezZz
09-25-2011, 20:02
ъъъъ ... к'во? След онази покана за танц после поддържахте ли някакви отношения..или това ви беше 2рото виждане? И един танц не означава задължително... нещо. Просто може да е бил мил и да те е поканил на танц, не означава задължително, че те харесва.. Прочети това удебеленото нещо. Един танц , а вече си влюбена. Осъзнай се. Съмнявам се да има някаква надежда. Явно просто е мил. Не бива така бързо да се влюбваш , момиче.
Са прибереш в 9:30 от купон. Яката работа.
FeelMyPain
09-25-2011, 23:14
Са прибереш в 9:30 от купон. Яката работа.
те дори детските дискотеки дето бяха 14- свършваха в 22 часа :lol:
anonymous708973
09-26-2011, 05:49
ъъъъ ... к'во? След онази покана за танц после поддържахте ли някакви отношения..или това ви беше 2рото виждане? И един танц не означава задължително... нещо. Просто може да е бил мил и да те е поканил на танц, не означава задължително, че те харесва.. Прочети това удебеленото нещо. Един танц , а вече си влюбена. Осъзнай се. Съмнявам се да има някаква надежда. Явно просто е мил. Не бива така бързо да се влюбваш , момиче.
Я ми кажете, колко момчета канят момиче на танц?!?! А колко от тях го правят просто ей-така? :lol: :lol:
Ааа, искам и аз да танцувам :(
Я ми кажете, колко момчета канят момиче на танц?!?! А колко от тях го правят просто ей-така? :lol: :lol:
Ааа, искам и аз да танцувам :(
:lol: :lol: :lol: Или си на 15 или си мега ограничен/а !
anonymous708973
09-26-2011, 05:56
Нито едното. Трай си :)
Ако за теб да танцуваш с момче означава той да се кълчи зад теб в дискотеката, сложил ръце на задника ти... Не мисля, че има какво повече да обсъждаме.
Соу, следващият път, когато решиш да отвориш голямата уста и да изплямпаш няква простотия, си включи мозъка.
Нито едното. Трай си :)
Ако за теб да танцуваш с момче означава той да се кълчи зад теб в дискотеката, сложил ръце на задника ти... Не мисля, че има какво повече да обсъждаме.
Ами значи има какво да обсъждаме. Как може да защитаваш теза, че един танц означава непременно нещо ?! Или ти ( да предположим че си момиче ) никога не си имала приятели/познати които са мили/кавалери, забавляват се и просто танцуват с теб без задни помисли.
anonymous708973
09-26-2011, 06:12
Ами, виж сега... колко момчета познаваш, които могат и (по-важното) обичат да танцуват? Какъв танц? А колко от тях биха поканили момиче?
Говоря ти за истински танц. За мен това е нещо доста... интимно.
Момиче съм, да. Имам бая момчета приятели. Колко от тях са без задни мисли... не мога да гарантирам.
blaaablaaablaaa
09-26-2011, 06:30
Пич, пиши му (или му звънни). Поканил те е на танц, значи имаш шанс. Просто направи една стъпка и виж какво ще излезе.
Ами, виж сега... колко момчета познаваш, които могат и (по-важното) обичат да танцуват? Какъв танц? А колко от тях биха поканили момиче?
Момиче съм, да. Имам бая момчета приятели. Колко от тях са без задни мисли... не мога да гарантирам.
Да, разбира се вариантите на този случай са много, но главната ми идея е , че като цяло е доста глупаво авторката да изпада в такива ..хмм..чувства? само заради един танц.
mmm_sweet
09-26-2011, 11:58
Да, разбира се вариантите на този случай са много, но главната ми идея е , че като цяло е доста глупаво авторката да изпада в такива ..хмм..чувства? само заради един танц.
+1